|
![]() |
#4773 |
Premium
Datum registracije: Feb 2006
|
Nebih rekao da je trojac, Real se vise nego ocigledno posvetio finalu LP ( jer matematicke sanse da osvoje su ko da Varan baci neku tocnu ), pa me ne cudi vodstvo Celte nakon euro gola koji su postigli. Atletico igra u sarenom sastavu, oni znaju da neovisno o rezultatu danas, oni u obje tekme moraju izvuci X i pritom misliti na finale, oni i da pobjede danas odlucivat ce se u zadnjem kolu, jer je za ocekivati da ce barcelona dobiti elche, tako da simeoneu kapa dole za taktiziranje.
#4775 |
Premium
|
Samo sto je i barca trebala gubit sad da ovi imalo znaju ![]()
#4777 |
Premium
|
Uh izjednacio atletico ![]()
#4778 |
The Dark Side of Moon
Datum registracije: Jan 2005
|
Nevjerovatno da nemogu dobit Celtu :X a ATM i barca 1:1(0:0) i sad da su iskoristili ma nek izgube prvenstvo... UH
#4779 |
Into my head it goes
Datum registracije: Feb 2004
|
#4782 |
Señor Audiophile
Datum registracije: Jan 2007
|
To troje kao da se natječe: Tko neće osvojiti prvenstvo ![]() Realovcima je sve "ravno do Smedereva" što se tiče prvenstva, a ni ostala dva takmaca nisu previše zainteresirana. Da nije neka lova u pitanju ![]() ![]() ![]() Ajd donekle mi je jasno za ATM i RM, pošto oni ipak imaju malo važniju tekmu pred njima (odmaranje igrača, skrivanje taktike i ostale vudu magije), ali Barca je ovo mogla 'ladno iskoristiti. Čudno je meni to prvenstvo, skroz naskroz ... ![]() |
![]() |
![]() |
#4783 |
Pod naletima kopita zla
Datum registracije: Dec 2005
|
Već su krenuli sa suludim nagađanjima za CFC. Terry u WHU A.Cole - Liverpool Čech - Arsenal Hm...jedino mi je izgledno da će Čech i A.Cole otići. Da terry ode iz CFCa u WHU...ihjo. ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4784 |
Premium
Datum registracije: Oct 2009
|
Pa nisu krivi Realovi igrači nego je trener zaslužio otkaz odmah danas.Kad sam vidio sastav odmah je bilo jasno da je poraz neizbježan. Ne znam gdje je nestala ona njegova "borit ćemo se do kraja",jer je ovo bio smijeh! Valjda je računao da ovi ne mogu kiksati,pa se opekao!Budala,neka sad popuši i ligu prvaka pa da dobije pedalu,to je najbolje pojačanje za Real! |
![]() |
![]() |
#4786 | |
Premium
Datum registracije: Aug 2004
|
Liga prvaka i Europska liga...Lige petice 2013/2014
Citiraj:
Kako kaze Robert,on je fan sporta a ne Uniteda. Sljedece godine ce mozda navijati za neki drugi klub ako bude igrao fantasticno. Sto se primere tice ,nikad nisam vidio ovakvu zavrsnicu. Stvarno izgleda kao da nijedan od trojca ne zeli naslov ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
#4787 | |
Premium
Datum registracije: Jul 2012
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
#4789 | |
Premium
|
Citiraj:
Ma bolje da se vise ne zamaram.Poz! |
|
![]() |
![]() |
#4790 |
Señor Audiophile
Datum registracije: Jan 2007
|
Ništa ja ne nastavljam, samo komentiram da su sva tri kluba poprilično nezainteresirana za titulu ... ili je naglo skočila kvaliteta svih ostalih klubova. Simeone je još prije nekoliko mjeseci naglasio da je u LP sve divno, ali da im je najbitnija titula u primeri, dok realovci već godinama zavijaju o naslovu LP (valjda su im tamo najbolje premije ![]() Jedno je skoro pa riješeno, a drugo moramo čekati do 24.5. ![]() |
![]() |
![]() |
#4791 | |
Premium
Datum registracije: Jan 2008
|
Citiraj:
S ovim sastavom ne može nikog pobjedit iako koštaju par puta više nego prva momčad Celte. To je on samo tako rekao, a drugo mislio, kao i kad je rekao da nije naredio modriću i ramosu da dobiju žuti u onoj jednoj utakmici (kad se modrić bacio za loptom s rukom). Mislim ne može reći "nećemo se borit, štedimo igrače za ligu prvaka"...
Zadnje izmijenjeno od: DraŽ. 11.05.2014. u 23:53. |
|
![]() |
![]() |
#4792 |
Premium
|
ma sve to stoji, ali je to pljuska u lice onih 70000 kretena koji dodu svake subote na stadion bodriti ih na putu za naslov prvaka... iz respekta su trebali odigrati bolje, makar i sa zamjenama igrali...
#4793 | ||
našikan pravim haos
Datum registracije: Jun 2008
|
Citiraj:
Citiraj:
Upiši pojmove headuntersi(sa kojima smo se upoznali 1999. na maturalnom),headhunter fans...i onda buš shvatil,da je chelsea prije globalnih uspojeha i interneta i satelitske imao jednu od najvećih support grupa po cijeloj evropi. A postottak gostujućih navijača na stadionu je premašivao 1000 ljudi po utakmici(a sad uzmi kapacitet i popularnost kluba,a provjeri otkuda je nastao njihov nadimak LEGIJA STRANACA). Osim toga,guženi su od 90ih od tih par klubova,a nijedan nije digao trofej u europi tih godina osim? Možeš se slobodno nadovezat al eto da ti objasnim...Chelsea. NIje neka...ali je trofej...pa nek su guzili oni...al stoji da je Chelsea i dalje treći po osvojenim europskim naslovima među svim Engleskim klubovima. Bio prije nedavne lige prvaka,biti će i dalje. Di su bili ovi koji su ih guzili? E tako,kad sam te ispogađao činjenicama...i dlaje ponavljam...držite se programiranja i šarafljenja kompova. Ja vam činim samo dobro jer nećete u stvarnom svijetu ispadati glupi pred ljudima koji imaju preko 100 gostovanja u evropi po europskim utakmicama već samo po kompjuterskim forumima...gdje to možete.... I molim admina,ne brisati ovo,nek se vidi,nije flame već realno stanje stvari... I da,Hammer of Thor...luis i dalje nemre među najveće samo zato jer nije šampion! (ma kolko god vrijedio) Zadnje izmijenjeno od: Hamm. 12.05.2014. u 07:43. |
||
![]() |
![]() |
#4794 |
(╯°□°)╯︵ ┻━┻
Datum registracije: Apr 2010
|
@črabl stoji sve što si napisao, ali s druge strane je i iv@n u pravu jer se broj Čelzijevih navijača u globalu nakon dolaska Romana eksponencijalno povećao. Npr. i Monaco je jedan od najtrofejnijih Francuskih klubova, ima vjerne navijače itd itd. Ali odkad je Ribolovljev došao u klub, broj navijača se povećao gro ![]() Baš kao broj navijača PSGa ![]() Iako, ima likova koji za oba kluba navijaju još od doba kad su u klubovima igrali likovi poput Djorkaeffa, Petita, Bartheza, Thurama i ostale bagre. (čak i znam jednoga koji je zadrti navijač još od kad je Ronaldinho bio u PSGu) Isto je i s Čelskim. Ima ljudi koji su navijali prije Rusovih rubelja, od doba kad su u klubu bili Gudjohnsen, Hasselbaink, Cudicini, Desailly itd. ali tužna je istina da je većina današnjih navijača počela gromoglasno navijati nakon što je Romanče upumpao kintu u klub.
I'm only here to see how the story unfolds. Any self-respecting leading man would do the same. Zadnje izmijenjeno od: panda505. 12.05.2014. u 00:36. |
![]() |
![]() |
#4795 |
našikan pravim haos
Datum registracije: Jun 2008
|
Hebo mu kevu ja u ZG neznam nijednog sem Hammdije,svi ga mrze(osim ovog frenda naravno) ![]() Da se povećao broj navijača(reko bi simpatizera,jer fan ode bar jednom na tekmu) je,ali oni su imali gostovanja i prijateljstva sa 99,99% grupa koje su voljele ovak...ajmo reć mjerit kukuruze. Headhuntersi su jedna od najbolje poznatih navijačkih(i socioloških) skupina po kojima je dolsovno pola svijeta vodilo ideološko oblikovanje svojih lokalnih support grupa i uvijek gajilo simpatije prema Chelskom...igro on drugu ligu prvu ili dizalo naslove lige prvaka. Jemu sunce pa 2-3 filma su samo napravljena o njima(da ne spominjem dokumentarce). Samo nogometno neuka osoba može izjaviti ono gore izjavljeno...ili neiskusna. I da,Chelski je uvijek imao para za dobre igrače,samo što ih je nakon dolaska Abramovicha dobio više...što im se nije uvijek isplatilo(Sheva). Hasselbaink returned to England on 31 May 2000, when he was signed by Chelsea, for a club record fee of Ł15 million, which matched the then-transfer record for an English club. A sam Chelski je temelje udario dvije godine prije dolaska Romana kada su svoju kupovnu moć iskazali dovođenjem Lamparda iz redova najljućeg rivala. Zadnje izmijenjeno od: Hamm. 12.05.2014. u 07:45. |
![]() |
![]() |
#4796 |
Premium
Datum registracije: Aug 2004
|
Liga prvaka i Europska liga...Lige petice 2013/2014
Nemojte zaboravit da se na svijetu stalno radjaju djeca,pa tako i izrastaju u navijace ili simpatizere. Ili valjda oni ne smiju postati navijaci jer nemaju pravo na to posto je ipak 2014. A ne 2001. Velike gluposti citam ovdje. I da sam navijac takvih klubova,malo bi me bilo sram ovakvih izjava navijaca. Dosadili ste cijelom svijetu s ovim tko je pravi navijac. Ili navijaj ili nemoj,koga briga brate |
![]() |
![]() |
#4797 | |
Premium
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
#4798 |
Premium
|
Tko bi prije mjesec reko da će Barca imati meč loptu doma u zadnjem kolu ![]() Čudno sve to skupa tamo izgleda, ali ajde, može se reći da je kraj sezone i da su se istrošili ![]() Šta je sve RM prosuo, katastrofa, imaju klupu skuplju od pola momčadi Primere pa eto ga sad ![]()
#4799 |
Guest
|
Kad vidim kako "pobednici" slave prvo mjesto, pitam se jel gledam englesku ligu ili "šabački fazon - kup". Hvala,al ne hvala. |
![]() |
|
|