Forumi
Home Pravila i pomoć Članovi Kalendar Današnji postovi

Povratak   PC Ekspert Forum > Ostalo > Svaštara
Ime
Lozinka

Zaključane teme

Uređivanje
Staro 11.05.2014., 19:45   #4771
listerstorm
Registered User
Moj komp

listerstorm's Avatar

Datum registracije: Apr 2011
Celta vodi.
listerstorm je offline  
Staro 11.05.2014., 19:47   #4772
ExtremePower
Premium
Moj komp

ExtremePower's Avatar

Datum registracije: Aug 2008
Pala vučica usred Rima...
Roma-Juve 0-1 Osvaldo minutu prije kraja.
99 bodova, veličanstveno i neponovljivo
Srušeni svi rekordi
ExtremePower je offline  
Staro 11.05.2014., 19:50   #4773
robert7
Premium
Moj komp

robert7's Avatar

Datum registracije: Feb 2006
Citiraj:
Autor Drug Brko Pregled postova
Pa i ide

Nego, trojac iz Španije igra za tekme biti ili ne biti. Za sada Barca najkonkretnija. Imaju i stativu a lopta nikako u gol.
ATM totalno beskrvan.
Nebih rekao da je trojac, Real se vise nego ocigledno posvetio finalu LP ( jer matematicke sanse da osvoje su ko da Varan baci neku tocnu ), pa me ne cudi vodstvo Celte nakon euro gola koji su postigli. Atletico igra u sarenom sastavu, oni znaju da neovisno o rezultatu danas, oni u obje tekme moraju izvuci X i pritom misliti na finale, oni i da pobjede danas odlucivat ce se u zadnjem kolu, jer je za ocekivati da ce barcelona dobiti elche, tako da simeoneu kapa dole za taktiziranje.
Staro 11.05.2014., 19:52   #4774
Dr_faca
Premium
Moj komp

Dr_faca's Avatar

Datum registracije: Oct 2010
Citiraj:
Autor emilblomsky Pregled postova
Ajmo sad Real,treba nam poraz ili remi Atletica i remi Barce!
Hala!
Sad ude Wilian Jose i okrene tekmu...
Dr_faca je offline  
Staro 11.05.2014., 20:22   #4775
robert7
Premium
Moj komp

robert7's Avatar

Samo sto je i barca trebala gubit sad da ovi imalo znaju
Staro 11.05.2014., 20:26   #4776
Gemmy
smeghead
Moj komp

Gemmy's Avatar

Datum registracije: Mar 2005
Ovi spanjolci se stvarno trude da bude full zanimljivo do kraja
Gemmy je online  
Staro 11.05.2014., 20:31   #4777
robert7
Premium
Moj komp

robert7's Avatar

Uh izjednacio atletico
Staro 11.05.2014., 20:35   #4778
Lihto
The Dark Side of Moon
Moj komp

Lihto's Avatar

Datum registracije: Jan 2005
Nevjerovatno da nemogu dobit Celtu :X a ATM i barca 1:1(0:0) i sad da su iskoristili ma nek izgube prvenstvo... UH
Synology DS214Play(WD 2x4Tb RED)
Marantz SR5010B receiver+Jamo E680(5.0)+ Nvidia Shield TV Panasonic 42PV80
Lihto je offline  
Staro 11.05.2014., 20:39   #4779
Flood
Into my head it goes
Moj komp

Flood's Avatar

Datum registracije: Feb 2004
Citiraj:
Podsjetilo me na Dinamo... znali su pobjediti u istoj sezoni Zvezdu, Partizan i Hajduk po 2 puta, a sipat bodove u Nišu, Mostaru, Skopju i Ljubljani...
Brko,koliko si godina imao kad je Dinamo igrao u bivšoj državi?
Staro 11.05.2014., 20:50   #4780
Flood
Into my head it goes
Moj komp

Flood's Avatar

Datum registracije: Feb 2004
Da imaš sada 5 banki pa da se prisjećaš,reko bi ok,ovak,bolje nemoj
Staro 11.05.2014., 21:02   #4781
Hamm
Pod naletima kopita zla
Moj komp

Hamm's Avatar

Datum registracije: Dec 2005
Real. Koji panjevi.

TREBAŠ ZNATI TAKO PROKOCKATI PRVENSTVO!
Hamm je offline  
Staro 11.05.2014., 21:22   #4782
dh41400
Señor Audiophile
Moj komp

dh41400's Avatar

Datum registracije: Jan 2007
To troje kao da se natječe: Tko neće osvojiti prvenstvo

Realovcima je sve "ravno do Smedereva" što se tiče prvenstva, a ni ostala dva takmaca nisu previše zainteresirana.

Da nije neka lova u pitanju

Ajd donekle mi je jasno za ATM i RM, pošto oni ipak imaju malo važniju tekmu pred njima (odmaranje igrača, skrivanje taktike i ostale vudu magije), ali Barca je ovo mogla 'ladno iskoristiti.

Čudno je meni to prvenstvo, skroz naskroz ...
dh41400 je offline  
Staro 11.05.2014., 21:26   #4783
Hamm
Pod naletima kopita zla
Moj komp

Hamm's Avatar

Datum registracije: Dec 2005
Već su krenuli sa suludim nagađanjima za CFC.

Terry u WHU
A.Cole - Liverpool
Čech - Arsenal

Hm...jedino mi je izgledno da će Čech i A.Cole otići. Da terry ode iz CFCa u WHU...ihjo. Bio je on u WHU ali kao klinac.
Hamm je offline  
Staro 11.05.2014., 21:26   #4784
emilblomsky
Premium
Moj komp

emilblomsky's Avatar

Datum registracije: Oct 2009
Pa nisu krivi Realovi igrači nego je trener zaslužio otkaz odmah danas.Kad sam vidio sastav odmah je bilo jasno da je poraz neizbježan.
Ne znam gdje je nestala ona njegova "borit ćemo se do kraja",jer je ovo bio smijeh!
Valjda je računao da ovi ne mogu kiksati,pa se opekao!Budala,neka sad popuši i ligu prvaka pa da dobije pedalu,to je najbolje pojačanje za Real!
emilblomsky je offline  
Staro 11.05.2014., 21:44   #4785
Dr_faca
Premium
Moj komp

Dr_faca's Avatar

Calma,calma...
Dr_faca je offline  
Staro 11.05.2014., 21:54   #4786
spawn
Premium
Moj komp

spawn's Avatar

Datum registracije: Aug 2004
Liga prvaka i Europska liga...Lige petice 2013/2014

Citiraj:
Autor 1v@n Pregled postova
Ma gle, Brko i ja volimo ove navijače koji se okreću kako vjetar puše.

Kad je netko najbolji, onda ih vidiš s dresovima tog kluba, na forumima s avatarima i potpisima da se vidi za kog navijaju...

Kad klubu ne ide, onda biraju novi klub kojem ide i tako unedogled. Tak je moj frend bio opasan navijač Uniteda, pa je sad odjednom za City s isprikom da to nije više klub za koji je navijao jer je Ferguson otišao
Odjednom je pun blue sun is rising fora...

Kako kaze Robert,on je fan sporta a ne Uniteda. Sljedece godine ce mozda navijati za neki drugi klub ako bude igrao fantasticno.

Sto se primere tice ,nikad nisam vidio ovakvu zavrsnicu. Stvarno izgleda kao da nijedan od trojca ne zeli naslov
spawn je offline  
Staro 11.05.2014., 21:58   #4787
The_Void
Premium
Moj komp

Datum registracije: Jul 2012
Citiraj:
Pa nisu krivi Realovi igrači nego je trener zaslužio otkaz odmah danas.Kad sam vidio sastav odmah je bilo jasno da je poraz neizbježan.
Ne znam gdje je nestala ona njegova "borit ćemo se do kraja",jer je ovo bio smijeh!
Valjda je računao da ovi ne mogu kiksati,pa se opekao!Budala,neka sad popuši i ligu prvaka pa da dobije pedalu,to je najbolje pojačanje za Real!
Svejedno ne bi imali sansu osvojiti prvenstvo jer barca ne moze dati gol elcheu (ni stvoriti priliku) a kamoli pobijediti atletica s ovakvom igrom. Tuzno je gledati ovakvu impotenciju...
The_Void je offline  
Staro 11.05.2014., 22:09   #4788
Kristijan1
Premium
Moj komp

Kristijan1's Avatar

Datum registracije: Jun 2006
Citiraj:

Malaga će biti plitak potok danas
I u plitkom potoku se može ugušiti
Kristijan1 je offline  
Staro 11.05.2014., 22:55   #4789
emilblomsky
Premium
Moj komp

emilblomsky's Avatar

Citiraj:
Autor The_Void Pregled postova
Svejedno ne bi imali sansu osvojiti prvenstvo jer barca ne moze dati gol elcheu (ni stvoriti priliku) a kamoli pobijediti atletica s ovakvom igrom. Tuzno je gledati ovakvu impotenciju...
Nebitno.Trebalo je pokusati,sreca prati hrabre,a ovako su se izblamirali!
Ma bolje da se vise ne zamaram.Poz!
emilblomsky je offline  
Staro 11.05.2014., 23:19   #4790
dh41400
Señor Audiophile
Moj komp

dh41400's Avatar

Datum registracije: Jan 2007
Citiraj:
Ti nastavljaš sa opravdanjima a dobro, valjda je tako
Ništa ja ne nastavljam, samo komentiram da su sva tri kluba poprilično nezainteresirana za titulu ... ili je naglo skočila kvaliteta svih ostalih klubova.

Simeone je još prije nekoliko mjeseci naglasio da je u LP sve divno, ali da im je najbitnija titula u primeri, dok realovci već godinama zavijaju o naslovu LP (valjda su im tamo najbolje premije ).

Jedno je skoro pa riješeno, a drugo moramo čekati do 24.5.
dh41400 je offline  
Staro 11.05.2014., 23:46   #4791
DraŽ
Premium

DraŽ's Avatar

Datum registracije: Jan 2008
Citiraj:
Ne kužim zašto je trener kriv kad mu je Perez naredio da ne koristi ključne igrače, a i neki od njih su ozlijeđeni.

S ovim sastavom ne može nikog pobjedit iako koštaju par puta više nego prva momčad Celte.

To je on samo tako rekao, a drugo mislio, kao i kad je rekao da nije naredio modriću i ramosu da dobiju žuti u onoj jednoj utakmici (kad se modrić bacio za loptom s rukom). Mislim ne može reći "nećemo se borit, štedimo igrače za ligu prvaka"...

CPU: AMD Ryzen 7 9700x, CO per Core, CS -20 (Mid, High, Max)
COOLER: Arctic Cooling Liquid Freezer III 420 A-RGB
MBO: MSI Tomahawk X870
RAM: Corsair Vengeance DDR5 32GB, 6000MHz CL28
GPU: MSI SuprimX Nvidia GeForce RTX 3070
NVM1: Samsung Evo 970 2TB
HDD1: WD Red 4TB, WD40EFRX
HDD2: WD Blue 6TB, WD60EZRZ
HDD3: WD Blue 6TB, WD60EZRZ
PSU: Corsair RMx 850W, ATX3.1
CASE: Fractal Meshify 2 XL
VENTS: 4x Arctic Cooling P14 PWM PST A-RGB

MONITOR: AOC Q3279VWFD8 - 32", IPS, 2560x1440
TV: LG 7450
MOUSE: Logitech MX Master 3
KEYBOARD: Logitech MX Keys
GAMEPAD: XBOX One
HEADPHONES: Sennheiser HD560s

DELL Inspiron 15R, 5520
CPU: Intel Core i7 3632QM, 2.20Ghz, turbo 3.20GHz
RAM: DDR3, 6GB (4GB + 2GB), 1600Mhz CL11
GPU: AMD Radeon 7670, Intel HD4000
SSD: Samsung EVO 850, 250GB
SCREEN: 15,6 inch LCD, 1366x768

Zadnje izmijenjeno od: DraŽ. 11.05.2014. u 23:53.
DraŽ je offline  
Staro 11.05.2014., 23:59   #4792
robert7
Premium
Moj komp

robert7's Avatar

ma sve to stoji, ali je to pljuska u lice onih 70000 kretena koji dodu svake subote na stadion bodriti ih na putu za naslov prvaka...

iz respekta su trebali odigrati bolje, makar i sa zamjenama igrali...
Staro 12.05.2014., 00:01   #4793
trouble
našikan pravim haos
Moj komp

Datum registracije: Jun 2008
Citiraj:
Kakvo je to uopće pitanje?

Naravno da je 99.9% city fanova van UK izniklo nakon što je potrošeno brdo arapske love. Ista stvar s Čelzijem
Citiraj:
Evo mušterije

Baci pogled na rezultate 90-ih kad su Chelsea redom šamarali Derby County, Wimbledon, Coventry City, Nottingham Forest, Leeds, Leicester.

City se uvijek spašavao sa zadnjih mjesta ljestvice dok je Chelsea bio negdje oko sredine

Onda pogledaj gdje su ti klubovi danas jer nisu imali financijske injekcije s bliskog istoga.
Osobno ne volim te umjetno stvorene klubove bez ikakve značajne povijesti, ali ne vidim ni razlog zašto bi ih se dizalo u nebesa. Sad će vjerojatno nadležni dovesti situaciju u red s financijskim fair playem.
Reko si da je večina navijača izvan UK počela navijat....2005?

Upiši pojmove headuntersi(sa kojima smo se upoznali 1999. na maturalnom),headhunter fans...i onda buš shvatil,da je chelsea prije globalnih uspojeha i interneta i satelitske imao jednu od najvećih support grupa po cijeloj evropi. A postottak gostujućih navijača na stadionu je premašivao 1000 ljudi po utakmici(a sad uzmi kapacitet i popularnost kluba,a provjeri otkuda je nastao njihov nadimak LEGIJA STRANACA).

Osim toga,guženi su od 90ih od tih par klubova,a nijedan nije digao trofej u europi tih godina osim? Možeš se slobodno nadovezat al eto da ti objasnim...Chelsea. NIje neka...ali je trofej...pa nek su guzili oni...al stoji da je Chelsea i dalje treći po osvojenim europskim naslovima među svim Engleskim klubovima. Bio prije nedavne lige prvaka,biti će i dalje. Di su bili ovi koji su ih guzili?

E tako,kad sam te ispogađao činjenicama...i dlaje ponavljam...držite se programiranja i šarafljenja kompova. Ja vam činim samo dobro jer nećete u stvarnom svijetu ispadati glupi pred ljudima koji imaju preko 100 gostovanja u evropi po europskim utakmicama već samo po kompjuterskim forumima...gdje to možete....

I molim admina,ne brisati ovo,nek se vidi,nije flame već realno stanje stvari...

I da,Hammer of Thor...luis i dalje nemre među najveće samo zato jer nije šampion! (ma kolko god vrijedio)

Zadnje izmijenjeno od: Hamm. 12.05.2014. u 07:43.
trouble je offline  
Staro 12.05.2014., 00:28   #4794
panda505
(╯°□°)╯︵ ┻━┻

panda505's Avatar

Datum registracije: Apr 2010
@črabl stoji sve što si napisao, ali s druge strane je i iv@n u pravu jer se broj Čelzijevih navijača u globalu nakon dolaska Romana eksponencijalno povećao.

Npr. i Monaco je jedan od najtrofejnijih Francuskih klubova, ima vjerne navijače itd itd.

Ali odkad je Ribolovljev došao u klub, broj navijača se povećao gro

Baš kao broj navijača PSGa

Iako, ima likova koji za oba kluba navijaju još od doba kad su u klubovima igrali likovi poput Djorkaeffa, Petita, Bartheza, Thurama i ostale bagre. (čak i znam jednoga koji je zadrti navijač još od kad je Ronaldinho bio u PSGu)

Isto je i s Čelskim. Ima ljudi koji su navijali prije Rusovih rubelja, od doba kad su u klubu bili Gudjohnsen, Hasselbaink, Cudicini, Desailly itd.

ali tužna je istina da je većina današnjih navijača počela gromoglasno navijati nakon što je Romanče upumpao kintu u klub.

I'm only here to see how the story unfolds. Any self-respecting leading man would do the same.

Zadnje izmijenjeno od: panda505. 12.05.2014. u 00:36.
panda505 je offline  
Staro 12.05.2014., 01:00   #4795
trouble
našikan pravim haos
Moj komp

Datum registracije: Jun 2008
Hebo mu kevu ja u ZG neznam nijednog sem Hammdije,svi ga mrze(osim ovog frenda naravno)

Da se povećao broj navijača(reko bi simpatizera,jer fan ode bar jednom na tekmu) je,ali oni su imali gostovanja i prijateljstva sa 99,99% grupa koje su voljele ovak...ajmo reć mjerit kukuruze. Headhuntersi su jedna od najbolje poznatih navijačkih(i socioloških) skupina po kojima je dolsovno pola svijeta vodilo ideološko oblikovanje svojih lokalnih support grupa i uvijek gajilo simpatije prema Chelskom...igro on drugu ligu prvu ili dizalo naslove lige prvaka. Jemu sunce pa 2-3 filma su samo napravljena o njima(da ne spominjem dokumentarce). Samo nogometno neuka osoba može izjaviti ono gore izjavljeno...ili neiskusna.

I da,Chelski je uvijek imao para za dobre igrače,samo što ih je nakon dolaska Abramovicha dobio više...što im se nije uvijek isplatilo(Sheva).

Hasselbaink returned to England on 31 May 2000, when he was signed by Chelsea, for a club record fee of Ł15 million, which matched the then-transfer record for an English club.

A sam Chelski je temelje udario dvije godine prije dolaska Romana kada su svoju kupovnu moć iskazali dovođenjem Lamparda iz redova najljućeg rivala.

Zadnje izmijenjeno od: Hamm. 12.05.2014. u 07:45.
trouble je offline  
Staro 12.05.2014., 02:55   #4796
spawn
Premium
Moj komp

spawn's Avatar

Datum registracije: Aug 2004
Liga prvaka i Europska liga...Lige petice 2013/2014

Nemojte zaboravit da se na svijetu stalno radjaju djeca,pa tako i izrastaju u navijace ili simpatizere. Ili valjda oni ne smiju postati navijaci jer nemaju pravo na to posto je ipak 2014. A ne 2001. Velike gluposti citam ovdje. I da sam navijac takvih klubova,malo bi me bilo sram ovakvih izjava navijaca. Dosadili ste cijelom svijetu s ovim tko je pravi navijac. Ili navijaj ili nemoj,koga briga brate
spawn je offline  
Staro 12.05.2014., 07:41   #4797
emilblomsky
Premium
Moj komp

emilblomsky's Avatar

Citiraj:
Autor DraŽ Pregled postova
Ne kužim zašto je trener kriv kad mu je Perez naredio da ne koristi ključne igrače, a i neki od njih su ozlijeđeni.

S ovim sastavom ne može nikog pobjedit iako koštaju par puta više nego prva momčad Celte.

To je on samo tako rekao, a drugo mislio, kao i kad je rekao da nije naredio modriću i ramosu da dobiju žuti u onoj jednoj utakmici (kad se modrić bacio za loptom s rukom). Mislim ne može reći "nećemo se borit, štedimo igrače za ligu prvaka"...
Draž!Ako mu Perez slaze momcad onda bolje da ode iiz Reala zbog dostojanstva.A ovo da momcad vrijedi vise od Celte ,da iz razloga koje sam naveo prije,da ako igras za Real cijena ti skace u nebo,a daleko da to pokriva kvaliteta!
emilblomsky je offline  
Staro 12.05.2014., 08:31   #4798
Roberto
Premium
Moj komp

Roberto's Avatar

Tko bi prije mjesec reko da će Barca imati meč loptu doma u zadnjem kolu

Čudno sve to skupa tamo izgleda, ali ajde, može se reći da je kraj sezone i da su se istrošili

Šta je sve RM prosuo, katastrofa, imaju klupu skuplju od pola momčadi Primere pa eto ga sad
Staro 12.05.2014., 11:13   #4799
ivan77
Guest

Kad vidim kako "pobednici" slave prvo mjesto,
pitam se jel gledam englesku ligu ili "šabački fazon - kup".
Hvala,al ne hvala.

Staro 12.05.2014., 12:59   #4800
Dr_faca
Premium
Moj komp

Dr_faca's Avatar

RM...
Dr_faca je offline  
Zaključane teme

Pravila postanja
Vi ne možete otvarati nove teme