|
![]() |
#4741 |
(╯°□°)╯︵ ┻━┻
Datum registracije: Apr 2010
|
![]() |
#4742 |
Premium
Datum registracije: Oct 2009
|
pa i nisu,zato Real i ide po Rakitica jer mu treba ofenzivni vezni,a cinjenica je da bi se Rakitic bolje uklopio s brzancima kakvi su Bale i Kiki,pa i Suarez ako se to boze daj realizira.Isco je prespor prema naprijed i zato i igra Di Maria,koji je prirodno ipak krilo,i najbolje djeluje po lijevoj strani kad Ronaldo ne igra ili igra desno kad nema Balea.Ne kupuje Real bezveze,a sad da placa,placa.A kako je rekao Mourinho cim se Real interesira za nekog igraca odmah cijena ide u nebo,zato tako i zavrsi s novim rekordom.Al da ne davim,Realu treba Suarez i Rakitic,ostalo je sve ok,a za kijelinija sam cuo da se Real interesira jer on moze igrat i na beku ,tako da opet ne puca Real bezveze,znaju oni sto im treba. Al trebat ce to i platit,a dosta ih budu i prodali:Benzema 30mil,Morata 10mil,mozda Coentrao 20mil,i bit ce tog jos! |
![]() |
![]() |
#4743 |
(╯°□°)╯︵ ┻━┻
|
![]() |
#4744 |
Premium
Datum registracije: Jan 2008
|
Inter 4:1 Lazio Kovačić igrač utakmice s čak tri asistencije i 7 driblinga uz 90% točnih dodavanja, navodno je i s te 3 asistencije jedini igrač u serie A koji je to ove sezone postigao. Prve dvije asistencije su vrh! Whoscored.com MOTM 9.5/10 Goal.com MOTM 4.5/5 "The Croatian looked composed on the ball and justified claims that he is one of the most promising talents in European football by providing three magnificent assists." - goal.com Ovo je ujedno bila i oproštajna utakmica za Javiera Zanettija, što mu je bio 857. nastup, a igra od 1995. godine.
Zadnje izmijenjeno od: DraŽ. 11.05.2014. u 00:32. |
![]() |
![]() |
#4746 |
(╯°□°)╯︵ ┻━┻
|
![]() |
#4747 |
(╯°□°)╯︵ ┻━┻
|
![]() |
#4748 |
Pod naletima kopita zla
Datum registracije: Dec 2005
|
|
![]() |
![]() |
#4749 |
Premium
Datum registracije: Feb 2006
|
Skrteeeeel, najbolji obrambeni igrac u premiershipu (c) cekic od tora!!
#4752 |
Premium
|
Dobro, Chelseau to stvarno nista ne znaci, ali Liverpool produzuje svoje sanse za naslovom ![]() ![]() ![]() ![]() EDIT: NASRIIIIIII ZA PRVAKAAAA ![]() ![]() KOMPANYYYY @HammerofThor @Gemmy "Izaditeeee na balkoneee pozdravite sampioneeeee"
http://eu.prepsafe.com Zadnje izmijenjeno od: robert7. 11.05.2014. u 17:06. |
![]() |
![]() |
#4755 |
Premium
|
U premiershipu da ![]()
#4757 |
The mighty pirate
Datum registracije: Sep 2007
|
Sad kad krenu poruke da su svi oni oduvijek navijali za te klubove i da pričamo gluposti ![]() Jedino kako si mogao čut za njih prije je bilo nakon dnevnika u petici di je prikazivano kako izgledaju kante za napucavanje u ligi ![]()
#4759 | |
(╯°□°)╯︵ ┻━┻
|
Citiraj:
Ako stvarno čitaš (a i vjeruješ) tim glupostima u sportskima, sportsport.ba, bhfudbal, sportski.net.hr i ine stranice onda fakat ![]() I ne, nije se nitko srdio ni prošle, ni ove godine ![]()
![]() |
![]() |
#4760 |
Premium
|
2011, poceli su igrati atraktivan nogomet, doveli par igraca koji su mi dragi, and one thing led to another ![]() Da se razumijemo, ja nisam niciji hardkor zadrti fan ( pa cak ni barce ), vec jednostavno ljubitelj dobrog nogometa, city u engleskoj medu rijetkima vec dugo igra gledljivi nogomet. U svakoj ligi imam favorite, koji su mi dragi radi igre, ne radi dugogodisnje tradicije i silnih naslova osvojenih u doba puškaša. ![]()
#4762 |
The mighty pirate
|
Evo mušterije ![]() Baci pogled na rezultate 90-ih kad su Chelsea redom šamarali Derby County, Wimbledon, Coventry City, Nottingham Forest, Leeds, Leicester. City se uvijek spašavao sa zadnjih mjesta ljestvice dok je Chelsea bio negdje oko sredine Onda pogledaj gdje su ti klubovi danas jer nisu imali financijske injekcije s bliskog istoga. Osobno ne volim te umjetno stvorene klubove bez ikakve značajne povijesti, ali ne vidim ni razlog zašto bi ih se dizalo u nebesa. Sad će vjerojatno nadležni dovesti situaciju u red s financijskim fair playem.
#4764 |
(╯°□°)╯︵ ┻━┻
|
Veće šanse ima Hamm kod Emme Watson nego da nadležni Mišel to dovede u red ![]() Kakve veze ima rezultat Bilba-a sa Realom ? ![]()
![]() |
#4767 |
Premium
|
Nije to opravdavanje, vec ne razumijem sta znaci biti fan kluba a sta znaci biti fan sporta? ![]() Po meni, ako ne doprinosis tom klubu da si uclanjen u sluzbenu udrugu kluba, ili da kupujes godisnje ulaznice / ulaznice za sve utakmice, fan si sporta ko i ja, makar navijao za chelsea jos dok je vialli trpao, bio na jednoj utakmici i imas sal i kapu ![]() ![]() ![]()
#4768 |
The mighty pirate
|
Ma gle, Brko i ja volimo ove navijače koji se okreću kako vjetar puše. ![]() Kad je netko najbolji, onda ih vidiš s dresovima tog kluba, na forumima s avatarima i potpisima da se vidi za kog navijaju... Kad klubu ne ide, onda biraju novi klub kojem ide i tako unedogled. Tak je moj frend bio opasan navijač Uniteda, pa je sad odjednom za City s isprikom da to nije više klub za koji je navijao jer je Ferguson otišao ![]() Odjednom je pun blue sun is rising fora...
#4769 | |
Extrema Thule
Datum registracije: Feb 2005
|
Citiraj:
![]() ![]() Ipak čestitke Cityu.
__________________ |
|
![]() |
![]() |
#4770 |
Premium
|
Sve to stoji, ali zar klub mora biti samo jedan koji ti je drag? Ako cemo tako, onda ce to uvijek biti ovi jadnici iz maksimirske 128... To sto mi je drago da je City opet uzeo titulu ne znaci da mi se Barca vise ne svida, vec mi je City sad do jaja ![]() Malo preuvelicavate ![]()
|
|