|
![]() |
#4831 |
Banned
Datum registracije: Apr 2011
|
Stvarno me ljuti što ne mogu deinstalirati igre iz Games aplikacije na WP8.1 DP. I što se igre prikazuju među aplikacijama. To je za sada najveća zamjerka. Nadam se da će biti ispravljena, ili omogućena opcija "show games under applications" u Games aplikaciji. |
![]() |
![]() |
#4832 |
Omicron Alpha resident
Datum registracije: Jun 2009
|
Joe Belfiore je pričao kako postoji mogućnost (dakle nije potvrdio) da će dodati opciju želimo li da se igre prikazuju u App listi ili ne.
#4833 |
Premium
Datum registracije: Nov 2010
|
Baš stavio taj 8.1 DP na L625 i samo ću jedno reći, BRUTALA! Milijun sitnica koje su bolje izvedene, 3 stupca tilesa kao opcija, tiles background, action centre, ponovo dosta promjena ispod haube, uskoro i FM... Stvarno podosta stvari, +0.1 u verziji samo da se ujednaće WP i Win će zbuniti casual korisnike no ovdje se radi o stvarno ogromnoj nadogradnji. |
![]() |
![]() |
#4834 |
Omicron Alpha resident
|
31. svibnja će još srediti neke aplikacije (u tebe gledam Xbox Music i IE11) i backend gluposti (Bing Search/Cortana) pa će stvari biti još bolje. Kad u to ukomponiramo updejtove aplikacija za bolju podršku za WP8.1 + Universal Apps = mislim da imamo prilično sjajnu budućnost na WP-u. Ne znam kako vama ali IE11 mi se čini malo sporiji, neke stranice (forumi) se otvaraju čak i puno sporije.
#4835 |
Banned
|
Meni IE radi fino, XBox Music sam zamijenio sa (bugovitim) Mix Radiom (često zamijeni covere dok izvodi pjesmu, ali pri pregledavanju albuma je sve OK). I tako to. Bing Search/Cortanu više ne koristim. Zabavno je prvih 5 dana, a onda ionako postane meni nepotrebna za 24/7. Ono što treba ispravke je Games i Xbox Music. Games mora dobiti mogućnost deinstalacije igara kao na WP8, mogućnost isključivanja prikaza igara u App listi, te mogućnost dodavanja "Favorite" igara (makar se mogu pinati na home screen, ali to ne želim). Xbox music mora postati fluidniji te dobiti podršku za više formata glazbe/videa, te svakako titlova. I još jedna sitnica - Samsung korisnici mogu upravljati Equiliserom sa Bluetooth headsetom - dok su za tu opciju Nokia korisnici zakinuti. Dakle "bez žice" nema tuniranja zvuka - što je po meni neoprostivo za 2014. |
![]() |
![]() |
#4836 |
Omicron Alpha resident
|
Kaj se mjuze tice probaj ovo: http://www.windowsphone.com/en-us/st...0-5dd76a5baec1
#4837 |
Banned
|
Već sam probao to - radi OK - stavio sam u WP aplikacije temu. Slabo tamo dijelite aplikacije. Trebali bi više i češće. Zadnje izmijenjeno od: Don Kihoty. 05.05.2014. u 10:12. |
![]() |
![]() |
#4839 |
Premium
|
|
![]() |
![]() |
#4844 |
Banned
|
|
![]() |
![]() |
#4845 |
Premium
|
Evo sad probao i to (GPRS na 13111), al mi u odgovoru ne dođu postavke nego mi piše da mi je GPRS Start već uključen... ![]() I ne kužim di se upisuju uopće postavke, nije na mjestu di je bilo prije na WP8. ![]() EDIT: Nebitno, vratio se na WP8. Zadnje izmijenjeno od: doky. 06.05.2014. u 21:21. |
![]() |
![]() |
#4846 |
Premium
Datum registracije: Jan 2008
|
Pozdrav! Koristim Nokiju 925 sat vremena, i za sad mi se sviđa. Vidjet ću kako će biti kasnije. Ako netko može nek napiše kako najbezbolnije prebaciti kontakte s Androida. Jel može samo sync sa gmaila? Jel sve normalno napravi? Radi se o WP8.1 |
![]() |
![]() |
#4847 |
Premium
Datum registracije: Dec 2007
|
#4848 |
Sir Paški
Datum registracije: May 2007
|
Meni je bilo povuklo samo kontakte ali ne i brojeve. Onda sam dobio preporuku za aplikaciju gSync i od tada sve štima. |
![]() |
![]() |
#4849 |
Buying Bitcoin
Datum registracije: Feb 2007
|
Korisnici Lumie 1020...kakva vam je jačina zvučnika kod pričanja na mobitel? Meni je očajno niska, jedva čujem sugovornika, dođe mi svaki put da ga stavim na speakerphone. Čitam po wpcentralu da se i drugi žale na to. Ima li neko rješenje ili se moram pomiriti s tim?? Možda neki dodatni program koji pojačava zvuk, ili nešto drugo, bilo šta? Npr. prijatelj je imao taj problem na iPhoneu 4S, solucija je bila propuhati zvučnik jer nečistoća zapne za onu mrežicu. P.S. na 10/10 mi je, a zvukove za ringtone moram svaki put manualno namjestit na 30/30 jer se nakon reseta vrate na 13/30. Ima li i neko rješenje za to ? |
![]() |
![]() |
#4851 |
Sremium
Datum registracije: Oct 2013
|
Vi koji imate 8.1. Jel se sad može isključiti bing tipka? Znam da mogu namjestit da mi traži preko google kad stisnem tipku ali da li se može potpuno isključiti ili bar isključiti dok se igra igrica. TO je jedna od najvećih debilana na win telefonima... |
![]() |
![]() |
#4852 |
Omicron Alpha resident
|
Kaj nije jedna od novosi na WP8.1 da dok si u igrama ne možeš upaliti Bing nego moraš napraviti double tap Search tipke?
#4853 |
Buying Bitcoin
Datum registracije: Feb 2007
|
Otkriće: propušite mrežicu zvučnika sa kompresorom. Ja imam onaj kućni jadni kompresor i pomoglo je, bolje se čuje sada, iako je ispod prosjeka sa ostalim mobitelima. Mislim da ovaj princip možete isprobati na svim uređajima, prijatelj je propuhao iPhone 4 i kaže da se preporodio koliko se bolje čuje. Pa eto... |
![]() |
![]() |
#4854 | |
PRO
Datum registracije: Apr 2010
|
Citiraj:
uzmi čačkalicu i očisti zvučnik, meni je nakon toga baš elegantno glasna slušalica. Za 13/30 nema rješenja.
![]() |
#4856 |
Premium
|
Nokia 925 nova iz kutije s burn-in crtama po ekranu. Na N9 isto to sranje imao. Uz softver koji ajmo reć zaostaje za konkurencijom, ovo se ne bi smjelo događati. Sva sreća taj programčić Wiper ili kako već je počistio. |
![]() |
![]() |
#4859 |
Premium
|
kako uključit neku aplikaciju u action center, recimo viber i whatsup mi je tamo i sve radi normalno, ali skypea mi nema i ne dolaze mi notifikacije. kako dodat skype tamo u notifications |
![]() |
![]() |
#4860 | ||
Premium
Datum registracije: Jul 2008
|
Citiraj:
Provjeri u Skypeu jesu ti ukljucene notifikacije za Skype i Messenger (prvi put kad palis Skype te pita zelis li ukljucit notifikacije, mozda si slucajno reko ne)?! Nakon toga mozes mjenjat melodiju, vibru, banner i palit/gasit notifikacije.. kao sto i sad mozes za Viber i WhatsApp ![]() Citiraj:
vidi kak je kod mene: ![]() ![]() recimo eBay mi nije do nekidan bio.. dok nisam dobio notifikaciju da mi watched item izlazi... Zadnje izmijenjeno od: nathan.fake. 08.05.2014. u 16:25. |
||
![]() |
![]() |
|
|