|
![]() |
#4861 |
Premium
Datum registracije: Jan 2008
|
Ukljuceno sve. facebook takodjer nemam u action centeru, sve ukljuceno u settingsima. Drugo sve zasd radi. |
![]() |
![]() |
#4863 |
Premium
|
zašto onda baš nema te dvije aplikacije u action centeru jer na viber sam dobio samo jednu poruku u odkad je aplikacija instalirana, na whatsapp možda 3-4 i oni rade. mailovi isto rade ispravno iako sam na jedan račun dobio samo jedan mail. na facebooku sam dobio 10+ inbox poruka i ne radi. na skype nekoliko poruka i isto ne radi. slike: ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() poludio sam dok sam našao to u battery saver (ne koristim ga, na off je stalno) ![]() probao sam reinstalaciju skypea, stisnuo yes na pitanje jel želim notifikacije i opet ništa. EDIT: skype sam uspio osoposobit, aktiviralo se tek kada sam dobio pojedinačnu poruku, na poruke u konverzaciji s više ljudi se valjda ne aktivira. sad još facebook. Zadnje izmijenjeno od: timmy. 08.05.2014. u 18:48. |
![]() |
![]() |
#4864 |
Premium
Datum registracije: Jul 2008
|
@timmy za FB si instaliraj Facebook Messenger. Onaj defaultni FB je smece za dopisivanje (rucno ga moras refleshat, a i sam app je usporen i ogranicen) ![]() |
![]() |
![]() |
#4865 |
Premium
|
kakvo smeće u tri *******. satima već kopam po tome i ne radi. messenger radi naravno radi iz prve. podesio u settingsima od mobitela, settingsi od facebooka, linkao account od hotmaila i facebooka, podesio tamo settingse i opet ne radi pa u krasni ***** više i facebook i windows phone. probao sam da dobijem friend request, wall post, poruku u inbox i nista. jedino se pojavi na live tile ali ništa u notifikacijama. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() mod: bez psovki molim timmy: zašto zaključavaš temu? podjeli infrekšne ko je zasluzio i sve pet. Zadnje izmijenjeno od: timmy. 09.05.2014. u 12:17. |
![]() |
![]() |
#4866 |
Antimićanin
Datum registracije: Aug 2007
|
Vjerojatno ste primjetili da se opet tema lockala na par sati. Očito da apeli i upozorenja da se manite flejma i spammare nisu upalile. Molim vas i po već ko zna koji puta da se držite teme bez flejma, trolanja i spammare. |
![]() |
![]() |
#4872 |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
Ovo bi mogao biti gadan udarac za Lumiu - Ari Partinen, šef odjela fotografije odlazi u Jabolku https://twitter.com/Partinen
#4873 | |
Premium
Datum registracije: Jul 2008
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
#4874 |
Buying Bitcoin
Datum registracije: Feb 2007
|
Može li mi netko objasniti zašto gmail koji sam obrisao na Lumii ostaje na gmailu, tako kada dođem doma i pogledam mail, taj isti je tamo. Izbrisan samo iz uređaja. Ista stvar kada šaljem email, pošaljem li ga s Lumie, ostaje samo tamo u sent folderu, no ne i u gmailu. Spojen je na IMAP servere. |
![]() |
![]() |
#4878 |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
#4880 |
Banned
Datum registracije: Oct 2005
|
|
![]() |
![]() |
#4881 |
Suit up!
Datum registracije: Dec 2004
|
Swipeanje naprid nazad je super ideja, ali zašto pobogu svaki puta ponovno učitava stranicu? Tribali su stavit neki idle timer koji bi ponovno učita stranicu jedino ako je prošlo određeno vrimena. Ovako ideš pogledat neki link i vratit se nazad na "homepage" i svaki put nanovo učitaje... besmisleno.
#4882 |
Banned
Datum registracije: Apr 2011
|
Evo samo za usporedbe za bateriju - skinuto sa punjača u subotu u 7:00, sada je nedjelja 21:25 - baterija na 43%. Cijelo vrijeme uključen mobilni internet i wifi - notifikacije stižu, tu i tamo nešto malo dopisivanja i čitanja mailova. Sve u svemu - baterija traje jednako dugo kao i na WP8, ako ne i više. Razlog zašto "svima" na WP8.1 traje kraće je taj, što svi čačkaju po mobitelu i igraju se sa Cortanom. Usput, otkad sam instalirao Movie Moments - Glance bug mi se pojavio (slika je naopako). Isključio sam Glance, i sada ga više ni ne mogu uključiti. To je jedan od većih BUG-ova u WP8.1 DP-u, ali vjerujem da će Nokia kada pošalje gotov Firmware imati riješenje za to. |
![]() |
![]() |
#4883 |
Omicron Alpha resident
Datum registracije: Jun 2009
|
Također nemam frke s baterijom više, L920. Isključio pozadinske stvar koje su mi inače bile isključene na WP8 i na kraju dana imam barem 30% baterije. Whatsapp i Messenger rade non stop ![]()
#4884 | |
Premium
Datum registracije: Dec 2007
|
Citiraj:
samo što je on pametniji pa cacheira stranice ![]()
![]() |
#4885 |
Banned
|
Meni se to ne sviđa - volio bi da znam kako da to isključim. Često zumiram stranice, i kad pomičem s lijeva na desno i obratno, vratim se stranicu nazad, što i nisam želio. Volio bi da je kao prije - bez toga - a kome treba, UC, ili da ima opcija da se uključi. BTW - LG se ponovno vraća WP-u. ![]() Kodno ime "LG Uni8" - izgleda simpatično. No kao i 99% WP8.1, nema camera shutter key - što je gubitak za sve korisnike. |
![]() |
![]() |
#4888 |
Buying Bitcoin
Datum registracije: Feb 2007
|
|
![]() |
![]() |
#4889 | |
Premium
Datum registracije: Dec 2006
|
Citiraj:
http://www.wpcentral.com/prestigios-...ome-texture-it |
|
![]() |
![]() |
#4890 |
Banned
|
Jučer i danas sam se igrao sa novim verzijama NC i NCB, te mogu i sam potvrditi da NCB radi bolje u lošijim svjetlosnim uvjetima. A evo i potvrde s weba: http://www.nokiapoweruser.com/2014/0...orithms-shine/ |
![]() |
![]() |
|
|