|
![]() |
#5101 | ||
Moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
Citiraj:
![]() Citiraj:
![]() |
![]() |
#5102 | |
Split resist itself!
Datum registracije: Feb 2009
|
Citiraj:
![]()
![]() |
![]() |
#5103 | |
Premium
Datum registracije: May 2009
|
Citiraj:
Inače koliko vidim najbolje je uzeti taj XFX Pro 450W, 80+ najbolji omjer kvalitete i cijene. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5104 | |
Premium
Datum registracije: Jul 2012
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5105 | |
Premium
Datum registracije: May 2009
|
Citiraj:
možda uzmem ovo iz linksa kad sam već tamo |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5109 | |
MiningMod
Datum registracije: Jun 2005
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5111 |
Premium
Datum registracije: Oct 2007
|
jedini minus je tek 1x6-pinski PCIe.
![]() |
#5112 |
našikan pravim haos
Datum registracije: Jun 2008
|
I tajvanski šrot kondići(elektroliti)....ima o njemu tu (use translator ak neznaš dojč) |
![]() |
![]() |
![]() |
#5113 |
I hate mondays..........
Datum registracije: Nov 2002
|
Treba mi preporuka za Fanless ili Hybrid modularno napajanje za konfu iz "Moj Komp"... Po mogućnosti da ne moram gaće na štapu za njega ostavit. |
![]() |
![]() |
![]() |
#5114 |
Premium
Datum registracije: Mar 2011
|
Seasonic X-400/X-460 nestali kod nas koji su bili najjeftiniji fanless modeli kod nas. Od hybrida mislim da je Corsair RM serija... Corsair RM450W: http://www.diskont24.com/product.php...cat=395&page=2 |
![]() |
![]() |
![]() |
#5115 |
Registered User
Datum registracije: Apr 2014
|
pozdrav ljudi, imam jedno pitanje a tice se napajanja ANTEC True Power Classic TP-550C. Zanima me hoce njegovih 550W biti dovoljno za pokretanje Core i5 4670 + AMD Radeon R7 260x OC? lp |
![]() |
![]() |
![]() |
#5116 |
Džabe si krečio!
Datum registracije: Oct 2004
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5117 |
Premium
Datum registracije: Jan 2009
|
kolega je kupio konfu i donio meni da to sklepam ALI nije uzeo isto napajanje kao u temi jer je uzeo CHIEFTEC iArena, GPA-500S8 koji ima 4pinski a ploča treba 8pinski konektor prije nego to pospajam i kresnem jel pametno to koristit na duže staze (par godina, pošto bi komp trebao potrajat par godina) ili da se sutra zaletimo po drugi psu sa 8pinskim konektorom
![]() |
#5119 |
Premium
Datum registracije: May 2012
|
Jel postoji danas neko superisplativo napajanje koje po isplativosti odskače od svih ostalih. Pogonilo bi ovo dole... 1 x (best buy) MBO 2 x (best buy) RAM 1 x (mid-range) CPU 1 x (mid-range) GPU 1 x HDD 1 x SSD 8 x USB 4 x FAN
![]() |
#5120 |
Premium
Datum registracije: Feb 2007
|
Pozz, trenutno imam chiefa 400w starog osam godina, i uskoro(relativno mislim napravit upgrade na i5 xxxxK, matičnu za to i 8GB rama i mislim malo overclock, zato K) pa si gledam novo napajanje, dakle ne mislim štedit na napajanju, to mi je komponenta koju cu koristit narednih 5-8 godina, dok sve drugo mislim mijenjat prije ili poslje. Naletio sam na ovo: http://www.futura-it.hr/katalog/komp...rums-500w-(1)/ Prednost 5 godina garancije; 80+ Gold certifikat Minus: Ne modularno http://www.futura-it.hr/katalog/komp...cp-9020076-eu/ Prednost: Modularno Minus: Samo 2 godine garancije, Nema certifikata http://www.futura-it.hr/katalog/komp...cp-9020066-eu/ Prednosti: Modularno, 5 God garancije,80+Gold Minus: Daleko najskuplji za "samo" 450W iako ce to bit dovoljno al draze mi je 500 da sam miran za budućnost, ako me pukne uzet highend grafu radi igre neke il tako nesto ![]() Da je full modularno mi nije bitno, svejedno 24 pin ce bit ustekan ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5121 |
Extrema Thule
Datum registracije: Feb 2005
|
Meni dalje nije jasno zašto hvatate za wattažima? Kao da vam 450W preslabo nego 500W? Ovo je za upucati u glavu. Spike tipa za budućnost itd.. je notorna glupost. Gleda se dostupnost konektora, bolja garancija, review-i. Corsair RM ovdje košta skuplje nego u DE.
__________________ |
![]() |
![]() |
![]() |
#5122 | ||
Moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
Citiraj:
Aurum je meni bio jako jako glasan na testu i osobno ga nikad ne bi kupio. Ako te smeta deklariranih 450W na RM-u nakelji preko naljepnicu da ima 500 ![]() Ionako ima više raspoložive snage nego recimo CS550 kojeg si linkao. A to da će te 50W spasit u ''budućnosti'', ne znam baš. Sa svojim sam HX520 pogonio sve i svašta i još radi. No opet ovisi što misliš slagat. Citiraj:
Koji CPU i koji GPU misliš uzet? Oni su mjerodavni. Ukoliko ideš na neku sredinu tipa Core i5 + R9 270x ili ekvivalnet dosta ti je kvalitetno napajanje od 400 W
![]() |
![]() |
#5123 | |
Premium
Datum registracije: May 2012
|
Citiraj:
![]()
![]() |
![]() |
#5124 |
Banned
Datum registracije: Apr 2011
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5126 | |||
Premium
|
Citiraj:
Citiraj:
Ja sam otprilike stavio par linkova, jer ne znam, znam da je fortron dobar, znam i da je seasonic dobar i da je corsair dobar. Citiraj:
i zasto je ovo koje ima nerelevanto veću snagu od 520GM skuplje za 200 kn o.O EDIT: sad sam vidio, 450 ima 2 godine garanciej više ![]() Zadnje izmijenjeno od: OuttaControl. 13.04.2014. u 14:24. |
|||
![]() |
![]() |
![]() |
#5128 | |
Premium
Datum registracije: Mar 2011
|
Citiraj:
Naclockani i5 4670K u nebesa i recimo GTX 780 SLI troše manje od 600W recimo, zato su to notorne gluposti ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5129 |
Premium
Datum registracije: Jun 2006
|
Ne razumijem stvarno kako netko može uzeti komp za 6000-7000 Kn i onda mu je žao dati 700 Kn za napajanje ?! Kao da je problem pročitati nekoliko review-a po netu i odlučiti se za neko od napajanja . Kada se svede odluka na neki uži izbor posavjetuješ se još na PC ekspert forumu i doneseš odluku . Ovdje kao da 99% ljudi traži odobravanje za svoj izbor . Ako nemaš ono što ima večina nisi IN i ne uklapaš se ![]() Postoje i druga dobra napajanja osim Seasonica, Corsaira i XFX-a .... |
![]() |
![]() |
![]() |
#5130 | |
Premium
|
Citiraj:
![]() http://www.diskont24.com/product.php?productid=122850 @Kristijan1 Ako imas sta preporucit bolje slobodno reci, meni nije bitno jel napajanje IN nego zelim kvalitetan bestbuy |
|
![]() |
![]() |
![]() |
|
|