|
![]() |
#181 |
Je suis Schumi
Datum registracije: Nov 2006
|
U zadnjih pola godine sam se pogubio i nisam previse pratio sto se dogadja na testiranjima, ali po svemu sto sam uspio procitati, Mercedes slovi za prvog kandidata koji pretendira na titule.
Frend mi je pratio dosta citavu situaciju i moram C/P njegov kratki osvrt, koji mi se cini jako realnim.
![]() |
#182 | |
Mother Russia
Datum registracije: Mar 2013
|
Citiraj:
Ne sekiram se druže. Kakvi, samo mi taj dio u postu bio nadasve zanimljiv, pa reko, da prokomentiram ![]() A čuj, ako se ne sredi bolid vjerojatno će past navijači RB-a i prebaciti u dominanti tim, što će vjerojatno biti Mercedes, iako se duboko nadam kako će "moj" Ferrari složiti bolid kako treba i da Alonso i Kimi budu na mjestu što se vožnje tiče. ![]() ![]() šalu na stranu, volio bi svakako da tim za koji navijam pobijedi ali, radije bi gledao zamiljivu sezonu, da uvijek bude napeto i da bude što više dvoboja na stazi tako da se ima šta i gledati, a ne da jedan otpili na +10 sekundi i tako 50krugova (ovo govorim odokativno..) ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#183 |
The mighty pirate
Datum registracije: Sep 2007
|
Teško je biti neki vjerni navijač danas ![]() Krenuo s Williamsom i Hillom, onda je BMW uletio u priču pa sam kao BMW fan nastavio s Williamsom. Tu su se onda pojavili Montoya, pa Kubica. S Kubicom se prebacio na Lotus, pa je došao Kimi. Sad je Kimi u Ferrariju...Ne može čovjek više ni normalan navijač biti ![]() Ove godine sam za Lotus i za Kimija, ali ne i za Ferrari. Ostale ne mogu smisliti ![]()
![]() |
#184 |
Registered User
Datum registracije: Oct 2003
|
Vidis, meni je bas obratno. Vecinom me boli kifla za momcad, navijam za nekoga ovisno o tome dal mi je simpatican ili ne. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#185 | |
Adrenaline junkie
Datum registracije: Apr 2006
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#187 |
Premium
Datum registracije: Apr 2011
|
Evo uhvati malo vremena da se javim. Testiranja završena, sad očekujemo prvu utrku kojom će mo početi zaključivati koji bolid je kokurentan, a koji ne. Do sad se najozbiljniji pokazao Mercedes. Za RB bio zadovoljan da u početku bude 5-6 dok ne uštima bolid.Znači ovakav scenario bi pasao: prve tri utrke osvajaju različiti vozači, a onda Fetel barem 6 puta na prvom mjestu ![]() Za Druga bi preporučio da od iduće sezone navija za neki tim sa Hondinim motorom. Eto da ne lupam dalje pošto bi trebao biti vidovit, da se može nešto pouzdano prognozirati. Za sad je važno da F1 cirkus krene, jer to mi je najdraži sport koji pratim. |
![]() |
![]() |
![]() |
#188 |
Je suis Schumi
Datum registracije: Nov 2006
|
I lani su Lotus, Ferrari i Mercedes tj Raikkonen, Alonso i dvojac iz Mercedesa krenuli odlicno pa su dezurne picke iz Red Bulla trazile promjenu guma kad nisu vec prilagodili auto. Sere mi se vec od te patetike.
![]() |
#189 |
[ZA DOM]Rino
Datum registracije: Mar 2007
|
![]() |
#190 |
DD9512
Datum registracije: Jun 2009
|
Haahaahah.. Kada i ako (a samo je pitanje vremena) Renault složi motor, RB će opet biti najbrži bolid na stazi.. ![]() Ne se brinuti za RB.. Sada rade skupa na otklanjanju problema. Uspijeh bi bio odvesti cijelu Australiju bez većeg kvara..Duga je sezona. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#191 |
Premium
Datum registracije: Oct 2008
|
![]() Mislim da imaju još koji dan da sloze taj motor jer se zamrzava razvoj tokom sezone ![]() Moje prognoze za Australiju su sljedeće: Top 3 tima Mercedes motori da biram redosljed iso bi Merc, McL,Wil poslje njih Ferrari, poslje njih FI, Sauber i onda ekipa koja ne zavrsava ili nije vrijedna spomena nazalost |
![]() |
![]() |
![]() |
#193 |
Premium
Datum registracije: Oct 2006
|
Ono lani (mislim na početak sezone) nije bila formula već natjecanje tko će preživjeti utrku. Mislim da se takve stvari s gumama više nikada ne bi smjele ponoviti i da gume jednostavno moraju izdržati određeni stint od 20-ak krugova bez da se vozači boje da će završiti u zidu u jednom od zavoja. Bilo mi je presmiješno općenito tokom sezone gledati tko će koliko sačuvati gume, a ne tko će koliko pritisnuti. Neka pirelli odradi svoj posao kako treba i neka najbrži vozač i bolid pobijede u svakoj utrci. Mehanički kvarovi su dio sporta, a kada su gume u pitanju malo je teško voziti na maksimumu kada očekuješ da svako malo možeš ostati bez gume ili kotača. Samo moje mišljenje....
![]() |
#194 |
Banned
Datum registracije: Aug 2006
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#197 | |
Creeper
Datum registracije: May 2013
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#199 |
Premium
|
Naravno da su mogli to pametnije riješiti. Mogli su kao svaki normalan renomirani proizvođač guma napraviti smjesu koju će vozači moći gaziti 20-30 krugova bez bojazni od raspadanja. Postoje čak i teorije zavjere da su namjerno napravili raspadajuće gume kako bi se samo o njima pričalo dvije sezone zaredom....i u tome su i uspjeli, jer se kvaliteta motora i aerodinamika u širem smislu nisu gotovo ni spominjali. Bilo je samo gume, gume, gume......
![]() |
#203 |
Premium
|
Mali update za one koji imaju sportske pakete. Jergović i Kreator, svatko na svom site-u vele da će se sutra znati tko će prenositi F1 u Hrvatskoj.
![]() |
#204 |
Premium
|
![]() |
#205 |
Ex-Gastarbajter
Datum registracije: Sep 2003
|
Imali netko HD stream skysports? Ako treba i platim za stream |
![]() |
![]() |
![]() |
#206 |
Premium
Datum registracije: Feb 2003
|
![]() |
#208 | |
Banned
|
Kontaktiraj Roso(u) on je ima neku kombinaciju, ali meni nije pasala. Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#209 |
Freelancer
Datum registracije: Jan 2007
|
Ahh sad, pa isli su prije i preko 18k (BMW je svojevremeno u doba Montoye vrtio na 21k dok su ostali bili oko 19.5-20k) pa samo se navikli na 18k limiter, isto cemo se tako sad naviknut na ovo, samo nek vise krene ![]() ![]() ![]()
![]() |
#210 | |
Banned
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
|