Forumi
Home Pravila i pomoć Članovi Kalendar Današnji postovi

Povratak   PC Ekspert Forum > Računala > Audio, Video, Foto
Ime
Lozinka

Odgovori

Uređivanje
Staro 09.02.2014., 13:11   #6961
sodom
Premium
Moj komp

sodom's Avatar

Datum registracije: Oct 2007
Citiraj:
Autor Imagine Pregled postova
To su 10cm FR drajveri koje križaš na 50 hz?
Ja za komp sustav imam 2way s 12 cm drajverima koji mi traži rez preko 100hz da to zvuči ok.

btw , nije da mali drajveri i male kutije ne mogu biti ok. U biti baš sam s tim zadovoljan ( radom bez suba ) Sve je ko i uvjek ovisno o onom što čovjek traži.
Da, 10 cm fr driveri, rezna frekvencija je bila znatno više od 50 Hz ,to je sub-donja granica. Čini mi se da je oko 100-120Hz. Kažem "sub". Sve što sam od toga htio je mini setup koji radi bolje od logitechovih varijanti a da ne prelazim visoki novčani iznos. I bio sam zadovoljan jer na tome sam uglavnom game-ao. Danas više od toga nemam ni sub ni zvučnike, ostalo je samo pojačalo Scythe SDA110 (sa kojim sam baš zadovoljan, jedna od najboljih kupovina kad pogledaš kolko košta i kaj dobiješ) koji ide na kineski Muse NOS dac sa tda1543x4. Obzirom da mi zvučnici više nisu na stolu i pol metra od ušiju uzeo sam Mission m32i, postavio na stalke i to je sad za casual-ambijentalno groovshark slušanje. Opet zadovoljan

Citiraj:
Da ti nešto kažem....nekad čovjek misli da želi nešto što u biti ne želi.
Kolko sam ja shvatio on je čuo spomenuti sub i zna njegove sonične mogučnosti i opet je pitanje za šta će ga i kako koristit, meni je i običan "kick" bio dovoljan za Battlefield :-) A opet sa druge strane ako to bude pogrešno (kao u tvom slučaju) onda je najbolje da do toga dođe sam jer će ovako uvjek imat bubu u uhu, što da sam išao drugim putem a ne kak su mi rekli na PCE. Tak ja razmišljam, po sebi.
sodom je offline   Reply With Quote
Staro 11.02.2014., 00:25   #6962
Imagine
undercover
Moj komp

Imagine's Avatar

Datum registracije: Oct 2006
Znaš kako to ide?
Uvjeriš sebe kako ti ne treba ništa posebno ..možda na prvu budeš i zadovoljan. A onda prije ili poslje skužiš da u biti nisi zadovoljan jer ...imaš ipak malo više standarde ili zbog znatiželje uposliš to za nešto što isprva nisi htio. Kao naprimjer ideš pogledat jedan od "onih filmova" ili poslušat malo muzike.

A onda bude kriva muzika ,ljudi na PCE koji su to savjetovali , subovi u globalu , itd...sve osim samog tebe

btw , ti si još zadovoljan s svojim kao u početku?

Nego , preskočio sam neke stvari pa...

Citiraj:
Autor sodom Pregled postova
been there done that: https://docs.google.com/file/d/0B8wI...lfTXNsUnc/edit

počelo je tako da sam htio samo OSD, onda sam spajao i svašta drugo, sada mi je trenutno Dune D1 spojen (i proc), stvarno koristan dodatak za malo love.
hehe , great minds think alike

Citiraj:
Autor quazar912 Pregled postova
pa ajd pojasni malo...izgleda da svi dućani imaju neke geekove retardose koji pojima nemaju a svi forumaši svih foruma koji dolaze kupit su pravi stučnjaci i poznavaoci tematike...
ali reci i zašto nećeš u takvu vrst dućana...

baš me zanima to se dogodilo....
Ne znam za sve forumaše svih foruma ali znam za sebe...
i u tom kontekstu ne volim da mi netko vrijeđa inteligenciju te prodaje pamet. I to bez da ga se išta tražilo. Zbog tog razloga su mi najdraži oni stariji prodavači. I to poprilično stariji. Kad sam u par navrata imao priliku takve pitati nešto što me zanimalo , dobio sam jednostavan odgovor da NE ZNAJU te da idu napravit telefonski poziv , pitati kolegu ili pronaci mi prospekt. A to mi je 100puta draže nego da mi nekakav 'geek retardos' krene prodavati svoju pamet i pet minuta tupiti o svemu i svačemu umjesto jednostavnog odgovora na postavljeno pitanje.

Nedavno u Tehnomarketu bas gledao kako je žena dosla kupiti memorijsku karticu za svoj mobitel u i pokazuje prodavacu nekakav oronuli mobitel. I govori kako bi to spajala na laptop star 5 godina. A ovaj krenuo cijelu filozofiju protokolima za prebacivanje podataka USB verzijama , brzinama transfera itd. I tako je prodao ženi nekakvu klasu 10 / extreme verziju memorijske kartice kako bi ta žena što brže slikala što više slika na mobitel i kako bi to što brže prebacila sebi na svoj laptop.

E sad , ne kužim se u protokole za prebacivanje i cijelu stvar s brzinama transfera ali svejedno ...zar je ženi zaista trebala memorijska kartica s čitanjem od (mislim da je bilo) 95mb/s kako bi preko mobitela i USBa na laptopu pogledala slike na vecem ekranu?

Citiraj:
Autor Juan Pregled postova
A zapravo sam svratio u ovaj thread da vidim dal se itko bavio samogradnjom u zadnje vrijeme.
Zima je izrazito dosadno godišnje doba, a zadnju samogradnju sam radio prije možda 3-4 godine, a nisam se nikad okušao u trosistemskoj varijanti.
Zasad sam siguran da će tweeter biti ribbon jer sam pojeftino ugrabio 2 komada prije 2-3 godine i samo ih spremio u ladicu, ima tu još nekih jedinica jer sam često znao kupit nešto ako mi je bilo zanimljivo.
Za bass već imam neku viziju, no kad krenem stavim i poneku sliku.
Može bar neki teaser što ti s mota po glavi?
Ovdje je poprilično dosadno po tom pitanju samogradnji...

i zadnje ....naletjeo danas

Zadnje izmijenjeno od: Imagine. 15.02.2014. u 11:05.
Imagine je offline   Reply With Quote
Staro 21.02.2014., 03:53   #6963
Facelessone
Premium
Moj komp

Facelessone's Avatar

Datum registracije: Jan 2006
Došlo mi pojačalce s ebaya evo mog "Hi-Fi" setupa imena "Haribo AMP"

TA2020-020 / 20W@4ohm pojačalo, promijenjeno (sve kaj sam imao doma, ovo je za sada)
2x Vishay ERO MKT1813 / 3.3uF input
2x Vishay MKP1837 / 0,01uF input bypass
4x Vishay ERO MKT1813 / 0.47uF output (trebao bi 0.22uF za 8 ohm zvučnike ali nemam ništa pametno kod sebe)
2x Naponski Panasonic FM Low ESR 680uF/35V
1x 0.1uF/250V WIMA bias

Napajanje od laptopa 19.3V/3.43A pa stabilizirano na 14.00V.

Kučište od 1275g Haribo bonbona. Fini su bili.

Zvučnici Genius SP-HF 3000A.

Slike:

AMD Ryzen 7 5700X
BQ Pure Rock
MSI B450 Tomahawk Max
32GB (2x16GB) Fury Beast 3600MHz HX432C18FB2K2/16
MSI RX 6800XT GamingX Trio 16GB
500GB Crucial MX500
Fractal Define R4
Corsair HX850 Platinum
Logitech MX Master 3
Logitech MX Keys
Logitech Z2300
Dell U2715H
Iskon 300/100 Mbps

CPU Intel i7-4810MQ
VGA nVidia GT730M 1 GB
RAM DDR3 16 GB 1600 MHz
SSD 500 GB Sandisk Ultra
Display 15.5" 3K HD IPS 2880x1620
LTE Modem
DVD-RW
9 cell battery
Napajanje 135 W
Windows 10 Pro
Logitech MX Anywhere 3s

AMD Ryzen 5 7640HS
AMD RadeonT 760M
14" 2,8K, 120Hz
16GB RAM
1TB HDD
Windows 11 Pro
Logitech MX Anywhere 3s

Xpenology DVA1622 @ DSM 7.1.1-42962 Update 4
H110M-DGS
Intel i3-7100
8GB RAM DDR4
WD Red 8TB
WD Purple 4TB
Seagate IronWolf 3TB
Seagate SkyHawk 6TB
Nanoxia Deep Silence 4
Seasonic X650 SS-650KM Gold

Facelessone je offline   Reply With Quote
Staro 01.03.2014., 13:39   #6964
sodom
Premium
Moj komp

sodom's Avatar

Citiraj:
btw , ti si još zadovoljan s svojim kao u početku?
Ovo mi nije reklama za ono što propagiram ali sam ga se rješio

Ne, nije to zato jer nisam bio zadovoljan...treba shvatiti kontekst u kojemu je bio taj meni dragi sub uklopljen, i smatram da zaista postoji dobra primjena za te entry-level HiFi subove obzirom da pružaju mnogo kada ih usporediša sa "computer sustavima" iz Creative-a, Logitecha itd.

Kad već spominjemo sub, parking monitor-e i slične stvari dižem jednu fotku da malo osvježim HiFi temu (i možda da se malo kurčim jel)

http://postimg.org/image/4czovf2mb/

Edit : @syss , ispravljeno

Zadnje izmijenjeno od: sodom. 01.03.2014. u 16:34.
Staro 01.03.2014., 15:44   #6965
syss
Moderator
Moj komp

syss's Avatar

Datum registracije: Nov 2003
drugar ne valja ti link
syss je offline   Reply With Quote
Staro 01.03.2014., 16:46   #6966
Pupo
Nikad sit, uvijek žedan
Moj komp

Pupo's Avatar

Datum registracije: Jun 2005
Propade ti sav hi-fi trud zbog kose monte
Staro 01.03.2014., 16:48   #6967
syss
Moderator
Moj komp

syss's Avatar

lepo, lepo
Staro 01.03.2014., 16:56   #6968
sodom
Premium
Moj komp

sodom's Avatar

Citiraj:
Autor Pupo Pregled postova
Ja sam ti gluh, ne cujem ti ja to uopce , ja samo gledam filmeke + ne bude to tu vjecno
Staro 03.03.2014., 11:52   #6969
Imagine
undercover
Moj komp

Imagine's Avatar

Datum registracije: Oct 2006
Citiraj:
Ovo mi nije reklama za ono što propagiram ali sam ga se rješio

Ne, nije to zato jer nisam bio zadovoljan...treba shvatiti kontekst u kojemu je bio taj meni dragi sub uklopljen, i smatram da zaista postoji dobra primjena za te entry-level HiFi subove obzirom da pružaju mnogo kada ih usporediša sa "computer sustavima" iz Creative-a, Logitecha itd.
Da , od goreg uvjek ima gore...

Citiraj:
Kad već spominjemo sub, parking monitor-e i slične stvari dižem jednu fotku da malo osvježim HiFi temu (i možda da se malo kurčim jel)

http://postimg.org/image/4czovf2mb/
Nebi bilo loše osvježit kučno kino temu....

Citiraj:
Autor Pupo Pregled postova
Baš suprotno...

Citiraj:
Ja sam ti gluh, ne cujem ti ja to uopce , ja samo gledam filmeke + ne bude to tu vjecno
U zadnje vrijeme gledam samo serije.
Jučer baš zavsio revoltion. Bože sačuvaj.

Zadnje izmijenjeno od: Imagine. 06.04.2014. u 13:09. Razlog: Tipkao u krivo vrijeme...
Imagine je offline   Reply With Quote
Staro 03.03.2014., 16:02   #6970
sodom
Premium
Moj komp

sodom's Avatar

Citiraj:
Jučer zavsio revltion. Bože idiotizma. Jebo meter glupe seije...
Svaka čast , ja sam uspio pogledat prve 3-4 kada su izašle i odustao.Stvarno se nakotilo tih serija žnj kvalitete. Ma i ja ih pratim (točnije 9 aktualnih) nisu samo filmovi u pitanju. Ako si propustio preporučam True Detective, Shameless (US obrada), The Americans, Hannibala i Vikinge (zadnje tri su upravo počele sa drugim sezonama)...to je ono kaj bi ja od "svojih" serija izdvojio kao kvalitetno (sa upitnikom iznad Hannibala, ali pružam šansu)..ostale kaj gledam su da popune rupe navečer kroz tjedan kad chillam pred "ekranom". Smajlić.
Staro 03.03.2014., 16:31   #6971
dadosbcro
Premium
Moj komp

dadosbcro's Avatar

Datum registracije: Feb 2010
Ispricavam se na OT ali Shameless je ludnica, pogledao sam prve tri sezone i ovih do sada 7 nastavaka zadnje sezone
dadosbcro je offline   Reply With Quote
Staro 21.03.2014., 21:38   #6972
darkijas
Premium
Moj komp

darkijas's Avatar

Datum registracije: Jul 2006
Trebao bi preporuku za bookself ili samostojeće zvučnike koje bi koristio sa starim pojačalom technics su-v500.
Slažem si novi zvuk za pc pa eto, pojačalo je tu, još fale zvučnici.
Sa cijenom do 1500kn ako ima šta pametno
U prilici sam uzet Mordaunt-Short Aviano 2 za oko 1200kn nove. Pa me zanima jel bi to bila dobra investicija. Napomenuo bi da zvučnici moraju biti dobro oklopljeni tj da magneti u njima ne smetaju crt monitorima koje još uvjek koristim
darkijas je offline   Reply With Quote
Staro 23.03.2014., 21:27   #6973
jean luc
Premium
Moj komp

jean luc's Avatar

Datum registracije: Mar 2007
Citiraj:
Autor darkijas Pregled postova
Trebao bi preporuku za bookself ili samostojeće zvučnike koje bi koristio sa starim pojačalom technics su-v500.
Slažem si novi zvuk za pc pa eto, pojačalo je tu, još fale zvučnici.
Sa cijenom do 1500kn ako ima šta pametno
U prilici sam uzet Mordaunt-Short Aviano 2 za oko 1200kn nove. Pa me zanima jel bi to bila dobra investicija. Napomenuo bi da zvučnici moraju biti dobro oklopljeni tj da magneti u njima ne smetaju crt monitorima koje još uvjek koristim
Kolika je soba u koju idu? Ovi MSovi mi nisu baš nešto ulijevali pouzdanje, bilo ih je u Tehnomaxu bivšem - lagani, plastika.....nisam slušao doduše, al i rewievi su bili osrednji. Ako ti je soba dosta velika, ima na njuškalu za tih 1,2k kuna Infinity iz ove serije s kojom je počela tema, samo manji model 250. To su dobri zvučnici.
jean luc je offline   Reply With Quote
Staro 25.03.2014., 22:44   #6974
darkijas
Premium
Moj komp

darkijas's Avatar

Soba je negdje oko 12 kvadrata, znači omanja. Sad sam se nošto zagrijao za monitor audio brozne bx2
Staro 25.03.2014., 22:58   #6975
quazar912
Premium

quazar912's Avatar

Datum registracije: Nov 2008
za tolicku sobicu može i neki manji missioni

Thule nosač

Zadnje izmijenjeno od: syss. 26.03.2014. u 09:09. Razlog: edit: ama prekinite linkat na njuškalo!
quazar912 je online   Reply With Quote
Staro 26.03.2014., 08:25   #6976
d4rk_ch1ld
Premium
Moj komp

d4rk_ch1ld's Avatar

Datum registracije: Aug 2007
Citiraj:
Soba je negdje oko 12 kvadrata, znači omanja. Sad sam se nošto zagrijao za monitor audio brozne bx2
Zadovoljan sam s njima, ali nisam siguran da li bi bili dobri u 12 kvadrata. Očekuj dosta basa i moguće bumijanje. Ako ti je soba dobro dampirana mogli bi biti zakon.
Staro 26.03.2014., 10:55   #6977
darkijas
Premium
Moj komp

darkijas's Avatar

Neznam jel ima uopće gdje za kupit tih mission. Inače u boravku imam mission e32 (kupljeni u ve-mulju dok su ih još držali tamo, za 1200kn), manjih su dimenzija pa mi baš odgovaraju uz tv, spojeni na denon stereo receiver. Nisu baš neka bomba od zvučnika ali su dobro oklopljeni pa nesmetaju crt televizoru. Inače do sada uz komp sam imao sony zvučnike sony ss-e317v.Njihovim zvukom sa bio zadovoljan (bolji nego mission) dok sa njihovim oklopom od magnetskog djelovanja nisam bio zadovoljan, tj radili su vidljive distorzije u slici na crt monitoru makar su bili udaljeni od njega skoro 2 metra svaki. Na kraju kada sam zamjenio samsungovu stereoliniju (na koju su bili do tada priključeni) sa technics pojačalom su-v500 zvuk je naravno postao još bolji,ali nažalost jedna membrana od sony zvučnika je prosvirala pa sam ih morao maknuti. Sada me brine i to da nije možda pojačalo krivo za havariju tog sony zvučnika. Budući je već dosta staro pojačalo možda ne radi baš najbolje. Inače šalje odličan zvuk
Staro 26.03.2014., 11:21   #6978
Sam Fischer
Džabe si krečio!
Moj komp

Sam Fischer's Avatar

Datum registracije: Oct 2004
Ja sam isto ubo na sniženju još prije par godina u tom zloglasnom Ve-milu Mission MV-C i ove Mission M31i koje koristim montirane na zid kao surround speakere, i zaista sam prezadovoljan
Radi taj Mission odlične zvučnike i još podosta povoljno (ako promatramo taj segment Hi-fija)
Sam Fischer je offline   Reply With Quote
Staro 28.03.2014., 03:27   #6979
Mad_Duke
Guest

Pozdrav ekipa

Kako rijetko kada uzimam ovak nešto vi ste pametniji.

Trebao bi zvučnike (+ pojačalo). Ako može preporuka što polovnih kaj da tražim što u dućanu. Budget 2.000 - 3.000 kuna.

Ono što mi je pod mus da mogu sa laptopa wireless streamat glazbu. Naravno, ne mora to biti integrirano u jedan sustav. Zanima me onda zbog toga da li ima neš jednostavno a kvalitetno tipa DAC koji bi spojio recimo LAN kabelom na router pa da preko wifija mogu streamati sa čega god (poglavito laptop, odnosno komp) muziku.

Nadam se nekim prijedlozima. Gugl skillsi su mi malo no no pošto sam do jučer 39 i neš kurio
  Reply With Quote
Staro 28.03.2014., 08:52   #6980
syss
Moderator
Moj komp

syss's Avatar

ne znam ni kako zvuči ni koliko košta, ali postoji - http://nadelectronics.com/products/d...ogue-Converter

Staro 28.03.2014., 09:09   #6981
quazar912
Premium

quazar912's Avatar

Datum registracije: Nov 2008
Citiraj:
Autor Mad_Duke Pregled postova
Pozdrav ekipa

Kako rijetko kada uzimam ovak nešto vi ste pametniji.

Trebao bi zvučnike (+ pojačalo). Ako može preporuka što polovnih kaj da tražim što u dućanu. Budget 2.000 - 3.000 kuna.

Ono što mi je pod mus da mogu sa laptopa wireless streamat glazbu. Naravno, ne mora to biti integrirano u jedan sustav. Zanima me onda zbog toga da li ima neš jednostavno a kvalitetno tipa DAC koji bi spojio recimo LAN kabelom na router pa da preko wifija mogu streamati sa čega god (poglavito laptop, odnosno komp) muziku.
za 3 soma i pojačalo i zvulje i wireless stream???? ma ni polovno nema a da valja...
iole solidno pojačalo SH oko 1000 kn, zvulje 1000-2000 mali za policu/stalak a wireless player...nema. ja to radi prek LANa i media playera.

Thule nosač
quazar912 je online   Reply With Quote
Staro 28.03.2014., 11:02   #6982
medo
#erase startup-config
Moj komp

medo's Avatar

Datum registracije: Nov 2001
Citiraj:
Autor Mad_Duke Pregled postova
logitech-squeezebox-boom

Zadnje izmijenjeno od: syss. 28.03.2014. u 11:27. Razlog: par postova prije...
medo je offline   Reply With Quote
Staro 28.03.2014., 11:27   #6983
syss
Moderator
Moj komp

syss's Avatar

momci po 100ti put molim vas da PRESTANETE linkat na njuškalo!!!
Staro 28.03.2014., 12:05   #6984
jean luc
Premium
Moj komp

jean luc's Avatar

Nadov DAC 1 košta 1700 kn. U Sonus Artu je na akciji trenutno mali Denonov Ceol za 2400 kn - on ima i pojačalo. To znači da za taj budžet imaš opciju sa jednom ili dvije second-hand komponente, zvučnici za 600 ili pojačalo+zvučnici za 1300.
Mislim da je i jedno i drugo izvedivo, javi što ima u ponudi pa ocijenim/o. Naravno, očekuj rezultate u okviru novaca kojima raspolažeš....

Edit: ekšli su minijaturni Denon zvučnici iz te serije točno 600 kuna. Dakle, možeš i novo za 3 soma.

Zadnje izmijenjeno od: jean luc. 28.03.2014. u 12:08. Razlog: dodatak
Staro 28.03.2014., 12:16   #6985
jean luc
Premium
Moj komp

jean luc's Avatar

Citiraj:
Neznam jel ima uopće gdje za kupit tih mission. Inače u boravku imam mission e32 (kupljeni u ve-mulju dok su ih još držali tamo, za 1200kn), manjih su dimenzija pa mi baš odgovaraju uz tv, spojeni na denon stereo receiver. Nisu baš neka bomba od zvučnika ali su dobro oklopljeni pa nesmetaju crt televizoru. Inače do sada uz komp sam imao sony zvučnike sony ss-e317v.Njihovim zvukom sa bio zadovoljan (bolji nego mission) dok sa njihovim oklopom od magnetskog djelovanja nisam bio zadovoljan, tj radili su vidljive distorzije u slici na crt monitoru makar su bili udaljeni od njega skoro 2 metra svaki. Na kraju kada sam zamjenio samsungovu stereoliniju (na koju su bili do tada priključeni) sa technics pojačalom su-v500 zvuk je naravno postao još bolji,ali nažalost jedna membrana od sony zvučnika je prosvirala pa sam ih morao maknuti. Sada me brine i to da nije možda pojačalo krivo za havariju tog sony zvučnika. Budući je već dosta staro pojačalo možda ne radi baš najbolje. Inače šalje odličan zvuk
To pojačalo i nije neka cvjećka, zapravo...ako si bio zadovoljan sa sonijima, zašto ne probaš odnijet ih na popravak? usput ponesi i pojačalo nek ga prečekiraju. ja sam kod čovjeka na knežiji platio 50 kuna da zaključi da bi kvar tunera koštao 500-600 pa sam odustao i jednostavno kupio drugi za 250... smatram da mi se to isplatilo jer nije bila riječ o modelu u koji se isplati uložiti, što je možda slučaj i kod tebe.
Staro 28.03.2014., 13:15   #6986
medo
#erase startup-config
Moj komp

medo's Avatar

Datum registracije: Nov 2001
Citiraj:
Autor syss Pregled postova
momci po 100ti put molim vas da PRESTANETE linkat na njuškalo!!!
Sorry. Mislio sam da se to odnosi samo na Tržnicu
Staro 30.03.2014., 12:18   #6987
darkijas
Premium
Moj komp

darkijas's Avatar

Sonijevih zvučnika sam se riješio. Zbog zvuka bi još i razmišljao da ih popravim ali zbog jakog magnetskog djelovanja sam ih morao maknuti.
Na kraju uzeo nove monitor audio bronze bx2

http://upload.slike.com/slika?image=...x-DSC01519.JPG
http://upload.slike.com/slika?image=...x-DSC01597.JPG
Onak na prvu loptu sam zadovoljan sa zvukom. Zvučnici su novi pa u početku morat ću malo lakše s njima. Pojačalo technics će poslužit neko vrijeme dok ne skupim love za nešto drugo-bolje
Staro 30.03.2014., 16:57   #6988
srale7
Premium
Moj komp

srale7's Avatar

Datum registracije: Sep 2007
Nije ti bas neka sreca na kraju ispala, jer kladim se da ti zvučnici u tvom takvom setupu zvuče u najmanju ruku katastrofa. Imao sam sličnu situaciju i probao svoje MA RS1, uglavnom to nema veze sa hifi-jem iliti dobrim zvukom. Sto je i logično, to im nije namjera. Uzeo sam M-Audio BX5 d2 i vogel zidne stalke i to vec ima smisla definitvno je puno slušljivije od bookshelfa na stolu.

srale7 je offline   Reply With Quote
Staro 30.03.2014., 18:31   #6989
darkijas
Premium
Moj komp

darkijas's Avatar

Dobro, za neko vrijeme planiram i ja zvučnike piknut na zid. Inače nisam nešto zahtjevan po pitanju zvuka ali kužim razliku između ovih najjeftinijih od 200-300kn pc ozvučenja i kvalitetnijih sustava. Dakako ako si hoću poslušat neki cd onda ga piknem u dvd pionieer 585a.
Sa zvukom sam zadovoljan i na crt-u nema deformacija u slici, jedino što će me cifra koju sam dao za zvučnike duže vremena peckati
Staro 31.03.2014., 08:00   #6990
Mad_Duke
Guest

Citiraj:
Autor syss Pregled postova
ne znam ni kako zvuči ni koliko košta, ali postoji - http://nadelectronics.com/products/d...ogue-Converter

Gledam baš to. Ima ga već za tristotinjak baksa.

Neka alternativa je naći ako ima linux compatible DAC, neki raspberry PI ili slično.

Onda uštekati pojačalo/zvučnike > DAC > RaspPi sa namješten da incoming streamove pušta na DAC > žičano na router koji je wireless.

Ali to bi bilo bancija kakvu sam ja spreman "trpiti", ali pošto slažem za frenda Onakve nekakve all-in-on solucije bi bile more than welcome. Općenito je prioritet na tom wireless puštanju. Sve ostalo se može kasnije kupiti.
  Reply With Quote
Odgovori

Pravila postanja
Vi ne možete otvarati nove teme
Vi ne možete pisati odgovore
Vi ne možete uploadati priloge
Vi ne možete uređivati svoje poruke

BB code je Uključeno
Smajlići su Uključeno
[IMG] kod je Uključeno
HTML je Uključeno

Idi na