|
![]() |
#2071 |
Premium
Datum registracije: Jul 2005
|
http://www.pohrani.com/f/3Q/yk/30wCwKk/clipboard01.png jel se ikome ovo dogada? Banggood, 4 razlicita ebay sellera, nece i nece. Google ne nudi pametan odgovor, osim da je to do Paypala i njegovog sustava zastite kupaca whatever. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2074 | |
Premium
Datum registracije: Jul 2005
|
Citiraj:
Apsolutno nista nece (barem od ovih sitnica do 5 USD koje sam probao kupiti u zadnjih tjedan dana) |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2075 | |
Nisko letim, visoko padam
Datum registracije: Mar 2010
|
Citiraj:
Jesi sad na kraju dodao adresu od frenda na PP ili nisi? Ja pretpostavljam da bi samo trebao dodati adresu i to je to, ako se varam nea me netko ispravi.
![]() |
![]() |
#2076 |
Premium
Datum registracije: Aug 2005
|
Koliko znam, tako je barem kod mene, ne može se dodati adresa u drugoj državi. Znači sve druge podatke mogu slobodno unositi bez obzira radi li se o my address ili gift address, ali kao država mi je fiksirano Croatia. http://imageshack.com/a/img401/8541/8otj.png
![]() |
#2077 | |
Premium
Datum registracije: Jun 2004
|
Citiraj:
Naručio bih nešto sa jednog poljskog web shopa ali na adresu od prijatelja. Sa tog shopa sam več naručivao na svoju adresu i sad sam dodao drugu adresu(prijatelj). Adresu sam dodao na tom web shopu Napravio sam narudžbu i došao do dijela kad na PayPalu trebam stisnuti Pay Now. Tamo(na PayPalu) prikazuje da je shipping adresa od prijatelja. Povuklo je adresu sa web shopa Hoče li to proči ili prije toga trebamdodati tu adresu u PayPal jer sam to probao i mogu u PayPalu dodati samo adresu,bez imena? Probao i odustao jer ne mogu dodati ime. Prijatelj je isto i Hrvatske. Kad idem na Add address nemam Gift address,ovako mi izgleda http://imgur.com/Et2gHCU Znači dodao sam njegovu adresu i ime naravno,na tom web shopu. Krenuo plačati narudžbu i došao do djela gdje na PayPal stranici vidiš koliko treba platiti i koja je adresa.Pisala je njegova adresa. Nisam stisnuo Pay now jer ne znam da li če biti komplikacija što ta adresa nije povezana s mojom karticom. Očekivao sam jedan od dva odgovora:1.Stisni Pay now,neče biti problema,ne moraš ništa drugo raditi. 2.Moraš dodati tu adresu prvo u PayPal. (ali i ako dodam adresu ne mogu ime?) Ali izgleda da sam izbjegavajuči komplikacije ustvari zakomplicirao stvar. Zadnje izmijenjeno od: Veki-os. 11.02.2014. u 03:28. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2078 |
I hate mondays..........
Datum registracije: Nov 2002
|
Ako nije odgovoreno, kako confirm-ati adresu kao primatelj love? Imam 3 kartice regane na paypalu, sve na isto ime i adresu, primio lovu i prodao na ebayu bar 50 puta, al svejedno nije confirmed. Paypalov faq ne daje odgovore, slao sam im 2 upita i nikad dobio odgovor. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2079 |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
Malo si mi konfuzan. Zadnje 3 rečenice su jedno te isto pa mi nije jasno što trebaš. Ja sam često kupovao robu za druge. U PP-u sam ubacio njihova imena i adrese te onda kao osobu za shipping odabirao njih. I sve im je uredno došlo. Jedini izuzetak su bili prodavači koji su kao uvjet staviti da shipping adresa MORA biti jednaka adresi kupca (mojoj).
![]() |
#2080 | |
|
Citiraj:
![]() |
![]() |
#2081 | |
Premium
Datum registracije: Jun 2004
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2082 |
Premium
Datum registracije: Aug 2013
|
Pozdrav, pokušavao otvorit paypal acc s viza electron deviznim računom erste banke, zapelo na zadnjoj stavci, unosu broja kartice i CSC broja... ono što kaže paypal nakon pokusaja unosa je: The bank that issued your card didn't approve this transaction. Please contact the card issuer.s customer service department if you have any questions. Or you can add a different card now to continue. di griješim? |
![]() |
![]() |
![]() |
#2084 |
Premium
Datum registracije: Aug 2013
|
TY! ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2085 |
Premium
Datum registracije: Sep 2006
|
Evo došlo i to vrijeme da ja malo zagnjavim nešto u vezi paypal-a ![]() Naime, uzimao sam robu na http://www.sportsdirect.com/ i stavio plaćanje direktno s kartice. Već sam malo proučio i otkrio da je najjeftinije uzimati u USD (usporedba samo gbp, eur i usd). Sada dok su mi direktno s kartice uzeli (prepaid kartica hypo banke, nedam tekući ili žiro ![]() Da se razumijemo, ne bunim se radi takvog tečaja. Mene samo zanima dal bi preko paypala bila puno drugačija situacija ili bi otprilike isto mene ispalo. Znam da paypal ima neku svoju tečajnu listu i te gluposti, pa zato pitam da ubuduće znam kako naručivati s te stranice ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2089 |
(╯°□°)╯︵ ┻━┻
Datum registracije: Apr 2010
|
![]() |
![]() |
#2091 |
Premium
Datum registracije: Aug 2005
|
Ja uvijek na to mjesto u obrascima upisujem ISO kod države - HR. Nazivi županija nisu u službenoj uporabi u adresiranju, te samo unose šum. Na taj način mi pošiljke dolaze s "HR" ispred poštanskog broja i svakako je korisnije od beskorisnog naziva županije.
![]() |
#2092 | |
|
Citiraj:
Tako sam i ja stavio HR, nisam ime županije. Paketi svi uredno stižu.
![]() |
![]() |
#2093 | |
|
Citiraj:
Super si prošao, na PPu bi skuplje prošao, no i tamo imaš opcije izabiranja konverzije po PPu tečaju ili bankinom. EDIT: zaboravio multi-citirati, pardon!
"You never know what is enough unless you know what is more than enough." - William Blake Zadnje izmijenjeno od: Beetlejuice. 01.03.2014. u 10:59. Razlog: noob |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2094 | |
Premium
Datum registracije: Aug 2008
|
Citiraj:
da pojasnim imam problem kod dodavanja adrese na paypalu, naime kad upisem adresu kako bi i trebala biti, i stisnem save, ime ulice mi uvijek sejva pod malim slovom ako promijenim postanski broj, ili oduzmem koje slovo iz imena ulice (ili dodam - svejedno) sejva normalno velikim slovom ime ulice, tocno kako i treba biti evo slikovitije - znaci upisem u paypalu pod address Markovicka 69 Zagreb HR 10000 i kliknem save i bude ovako markovicka 69 Zagreb HR 10000 (sejva mi ime ulice malim slovom) ![]() ako upisem npr Markovick 69 Zagreb HR 10000 (znaci nepotpuno ime ulice) ili stavim neki drugi broj ulice npr Markovicka 68 (ili bilo koji broj) Zagreb HR 10000 onda sejva velikim slovom ime ulice ![]() ako ime neko voljan da proba dodat tocnu adresu na paypal nek mi se javi na pm e da, probao vise browsera, probao preko moba, uvijek isto pisao paypalu ali dobio automatski odgovor sorry na dugom postu |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2095 |
Premium
Datum registracije: Sep 2007
|
I zasto se sad opterecujes sa tim sto je ime ulice malim slovom? Ima li to neko dublje znacenje? |
![]() |
![]() |
![]() |
#2097 |
Premium
Datum registracije: Jan 2008
|
Kaj napraviti kad transakcija nije uspješno provedena i u paypalu piše da je cancelled, a novci su skinuti? Naime, kad sam plaćao i onom trenutku kad je trebalo proći, stisnuo sam refresh i transakcija nije provedena, na paypalu cancelled, a kartica terećena. Prošlo je mjesec dana, nema 138$ još uvijek nema, pitaš službu, a oni klasični auto reply, ne mogu dići dispute jer nije valjan broj transakcije. Kaj još mogu napraviti osim čekati i moliti Boga? |
![]() |
![]() |
![]() |
#2098 |
Premium
Datum registracije: Nov 2007
|
Nisam skužio jel si pričao s nekim iz službe koji ti je odgovarao kao automat, ili si nakon upita dobio auto reply od sistema? Ukoliko si dobio od sistema, onda stisni reply na taj auto reply (to ti piše u auto replyu) i objasni problem - moraju ti pomoći.
![]() |
#2100 |
Premium
Datum registracije: Oct 2007
|
Meni prošlo 50 dana od kad sam naručio nešto i nije još stiglo. Dva puta sam slao mail selleru i on valjda automatski odgovara da se strpim još par dana.Što napraviti u takvom slučaju. |
![]() |
![]() |
![]() |
|
|