|
|||||||||||
|
|
#2461 |
|
Pod naletima kopita zla
Datum registracije: Dec 2005
|
Kad je CFC digao ligu prvaka u ovoj fazi najtecanja sam napisao da su u finalu Bayern i CFC! Jesu bili? JESU! ETO! ![]() Imam kredibiliteta. ![]() A tad su bili kud i kamo veće rasulo nego sada. Doduše Drogba je bio tu. ![]() |
|
|
|
|
#2462 |
|
Registered User
Datum registracije: Apr 2011
|
|
|
|
|
|
#2463 |
|
Pod naletima kopita zla
|
Nisam ja nikad osporavao da je Barca loša ekipa. Odlična je ekipa samo kaj ih ne mogu smisliti zbog mahanja rukama, glumatanja i valjanja. Otvaranje protiv njih ako nemaš igrače koji mogu 90 min trčati i pokrivati sve bez greške je smrtna presuda. |
|
|
|
|
#2464 |
|
Registered User
Datum registracije: Apr 2011
|
|
|
|
|
|
#2465 |
|
(╯°□°)╯︵ ┻━┻
Datum registracije: Apr 2010
|
Frankfurt - Porto ![]()
|
|
|
#2468 | |
|
Strichek Moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
Citiraj:
![]()
|
|
|
#2469 |
|
Pod naletima kopita zla
|
Ne ne to nije engleska liga. To je kup UEFA. Ili ti evropčanska liga. ![]() Ma ima buljo ali ne toliko sunce mu. ![]() Bem ti ja ekipu koja je u stanju odmah dizati ruke čim se nekaj dogodi i mašu dok padaju..ama daj nemrem ja to gledati. ![]() |
|
|
|
|
#2472 |
|
Extrema Thule
Datum registracije: Feb 2005
|
__________________ |
|
|
|
|
#2473 | |
|
Strichek Moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
Citiraj:
Zgodno je pročitat kada sudac dosudi nešto za barcelonu kako svi skaču, portali puni gnjeva, a kada sude za nekog drugog jedva da se spomene. Svi pamte krađu protiv čelzija 09, a nitko reala protiv rijeke (našeg kluba) 84, i protiv turaka prošle godine... Očito je da nogomet pada u drugi plan, u prvom je isključivo navijanje za ili protiv, bez obzira dal tekma bila negledljiva. Uopće mi nije žao što ove godine jedva da pratim taj kako ga ono zovemo, nogomet. ![]()
|
|
|
#2474 |
|
Premium
Datum registracije: Aug 2008
|
Trabzonspor-Juve 0-2 Šta sve mogu Giovinco i onaj Osvaldo promašiti, strašno... Sad treba lijepo odmoriti jer bliži se nedjelja i derbi na San Siru protiv Milana. Nisu igrali Tevez, Llorente, Lichtsteiner. Pogba igrao do 37. min., Pirlo od 72. min. Jedva čekam utakmicu ![]() |
|
|
|
|
#2475 |
|
našikan pravim haos
Datum registracije: Jun 2008
|
Nemoj,jer činjenice govore protiv tebe(editiram,pokušaj još bar jednom ponuditi odgovor na moje pitanje ) ... i Milan koketira s donjim dijelom ljestvice(-31 bod ) cijelu godinu pa igra ligu prvaka još nekako. Znači li to da je Atletico dobio slabiju momčad od Torina Parme ili Verone? Tj daj mi odgovori...bi li Torino,Parma ili Verona bolje prošli kod Atletica? Sorry,but I just can't resist going ballistic with facts ![]() |
|
|
|
|
#2476 |
|
Pod naletima kopita zla
|
@buljo..stvar je u tome kaj se nekome na temelju simulacija sude penali, daju se žuti/crveni, sude penali zbog kvazi naguravanja u 16 metara, sude penali za faulove van 16 metara itd... Ne podržavam ničije simuliranje ali kada je isto zaslužno makar za 10% uspjeha kluba.... |
|
|
|
|
#2477 |
|
its slightly turbocharged
Datum registracije: Jun 2006
|
|
|
|
|
|
#2479 |
|
Pod naletima kopita zla
|
|
|
|
|
|
#2487 |
|
(╯°□°)╯︵ ┻━┻
|
Arsenal i title contender u istoj rečenici ![]()
|
|
|
#2490 |
|
(╯°□°)╯︵ ┻━┻
|
Robben po 2. puta za 4:0 u 28. ![]() Kakav Real, de ![]()
|
![]() |
|
|