Forumi
Home Pravila i pomoć Članovi Kalendar Današnji postovi

Povratak   PC Ekspert Forum > Ostalo > Svaštara
Ime
Lozinka

Zaključane teme

Uređivanje
Staro 26.02.2014., 22:39   #2431
ExtremePower
Premium
Moj komp

ExtremePower's Avatar

Datum registracije: Aug 2008
Izvrstan rezultat za Chelsea s obzirom da su i najveće
momčadi u Istanbulu znale pretrpjeti poraz.
ExtremePower je offline  
Staro 26.02.2014., 22:40   #2432
Hamm
Pod naletima kopita zla
Moj komp

Hamm's Avatar

Datum registracije: Dec 2005
A ništa sada. Bunker doma ali bunker ala chelsea i tražiti priliku iz kontri.
Hamm je offline  
Staro 26.02.2014., 22:48   #2433
Toorop
Mother Russia
Moj komp

Toorop's Avatar

Datum registracije: Mar 2013
'ebiga, nekako moramo do pobjede
Toorop je offline  
Staro 26.02.2014., 23:05   #2434
arnso
Premium
Moj komp

arnso's Avatar

Datum registracije: Aug 2011
Koja golcina huntelara :O eto, to je nada za schalke u uzvratu! :P
arnso je offline  
Staro 26.02.2014., 23:36   #2435
flyer1
Premium
Moj komp

flyer1's Avatar

Datum registracije: Oct 2007
kaže komentator večeras u prijenosu da je šalke u grupi dvaput izgubia od chelsea s 0:3, i onda večeras 1:6 doma s realom...

šta takva ekipa radi u 1/8 finala CL ostaje misterija, osim ako nemaju internu okladu s leverkusenom ko će primit više...
flyer1 je offline  
Staro 27.02.2014., 00:02   #2436
Dr_faca
Premium
Moj komp

Dr_faca's Avatar

Datum registracije: Oct 2010
Citiraj:
Autor panda505 Pregled postova
To se priča već dobrih 4 godine, pa je svaki put kad se naletjelo na malo jačeg protivnika uslijedilo ispadanje iz LPa
Mućke provokacije...ovo je Realova sezona,trenutno nema momčadi s kojom se može usporedit po kvaliteti igre,osim Bayerna...ali valjda se neće srest prije finala...

Citiraj:
Autor Gemmy Pregled postova
Uf golčine Huntelara
Jebiga,ode Casillasu rekord bez primljenog gola...
Ali barem nije primio neki bezvezan gol,već golčinu koju nitko nebi skinuo...
Dr_faca je offline  
Staro 27.02.2014., 00:11   #2437
panda505
(╯°□°)╯︵ ┻━┻

panda505's Avatar

Datum registracije: Apr 2010
Tottenham-->Barca-->Raus

2011/2012 :
Cska-->Apoel-->Bayern-->Raus

2012/2013 :
ManU-->Gala-->BVB-->Raus

Jedini ozbiljni protivnik prije polufinala je bio Manu kojeg su prošli na jedvite jade.
-->
Citiraj:
Autor Dr_faca Pregled postova
Mućke provokacije...ovo je Realova sezona,trenutno nema momčadi s kojom se može usporedit po kvaliteti igre,osim Bayerna...ali valjda se neće srest prije finala...
Je, puke provokacije.

Svaki put do sad u posljednje 4 godine kad se naletjelo na nešto "jačeg" protivnika bilo se podamfalo, iako se bilo u "silovitoj" formi...

2010/2011 :
Lyon-->Tottenham-->Barca-->Raus

2011/2012 :

2012/2013 :
ManU-->Gala-->BVB-->Raus

Jedini ozbiljni protivnik prije polufinala je bio Manu kojeg su prošli na jedvite jade.

I'm only here to see how the story unfolds. Any self-respecting leading man would do the same.

panda505 je offline  
Staro 27.02.2014., 00:23   #2438
buljo
Strichek Moderator
Moj komp

buljo's Avatar

Datum registracije: Apr 2005
Citiraj:
To se priča već dobrih 4 godine, pa je svaki put kad se naletjelo na malo jačeg protivnika uslijedilo ispadanje iz LPa

Točno kako si napisao, protiv slabih rasturaju protiv jakih su izgubljeni.
Nakon 6:1 pročitam komentar da se čuvaju, kao da su igrali protiv hrvatskog dragovoljca

/// Asus Maximus VII Hero /// Intel i7 4790K with Cryorig H5 /// 4*8GB Kingston DDR3 1600 /// Gigabyte 1070 Ti Gaming 8GB ///
/// HDD_0 Samsung 970 Evo Plus 500 GB SSD /// HDD_1 Samsung 860 Evo 500 GB /// HDD_2 WD 1TB Black /// HDD _3 WD 2TB Red /// HDD _4 WD 3TB Red /// HDD _5 WD 4TB Red /// DVD-RW Pioneer DVR-212 ///
/// Creative Gigaworks T20 /// Fnatic Gear Red /// Logitech G502 /// Razer Goliathus /// HyperX Cloud /// Corsair 650D Obsidian /// DELL U2719D + DELL U2719D /// CorsairHX650W ///
/// Synology 918+ = 2 x 4 TB WD Red & 2 x 6 TB Seagate IronWolf ///

/// Lenovo T480s /// i5 8250u, 16 GB, NVME 500 GB /// Lenovo ProDock ///

žmnpp
buljo je offline  
Staro 27.02.2014., 00:29   #2439
Dr_faca
Premium
Moj komp

Dr_faca's Avatar

Tottenham-->Barca-->Raus

2011/2012 :

2012/2013 :
ManU-->Gala-->BVB-->Raus

Je jedvite jade,ako insinuiraš na nepostojeći crveni Nanija,to nebuš vidio na wattsu,za razliku od onog gola... :kava:
A što se tiče BVB-a,bili su bolji,ali sreća nije bila na njihovoj strani...
Bayern penali...jbg...nakantat će ih ove godine...
A barca....to se više ne sjećam...pozabil sam...
Citiraj:
Autor buljo Pregled postova

Nakon 6:1 pročitam komentar da se čuvaju, kao da su igrali protiv hrvatskog dragovoljca
Pa Luka se čuvao...
Benzema se ispromašivao...nije htio odmah zabit 4-5 gola,ostavio je i nešto za Patetico i Barcu...
-->
Citiraj:
Je, puke provokacije.

Svaki put do sad u posljednje 4 godine kad se naletjelo na nešto "jačeg" protivnika bilo se podamfalo, iako se bilo u "silovitoj" formi...

2010/2011 :
Lyon-->Tottenham-->Barca-->Raus

2011/2012 :

2012/2013 :
ManU-->Gala-->BVB-->Raus

Je jedvite jade,ako insinuiraš na nepostojeći crveni Nanija,to nebuš vidio na wattsu,za razliku od onog gola... :kava:
Citiraj:
Autor buljo Pregled postova

Pa Luka se čuvao...
Benzema se ispromašivao...nije htio odmah zabit 4-5 gola,ostavio je i nešto za Patetico i Barcu...
Dr_faca je offline  
Staro 27.02.2014., 11:31   #2440
panda505
(╯°□°)╯︵ ┻━┻

panda505's Avatar

Citiraj:
Je jedvite jade,ako insinuiraš na nepostojeći crveni Nanija,to nebuš vidio na wattsu,za razliku od onog gola...
Ja nikad nisam rekao da to nije crveni (ja sam ekšli zagovarao crveni), ali da njega nije bilo, ne bi vi ni prošli dalje

Citiraj:
Je bili su bolji, ako se izuzmu ona 4 golčeka koja im je Lewa utrpal u Dortmundu

Ispali su zbog sreće! Haha! Taj argumenat mogao bi se baciti da su ispali na golove u gostima (da je bilo 4-4 ali Dortmund prolazi na golove u gostima) ovak, Real je bio nadigran.

Citiraj:
Nešto šušne, a ti se probudiš

Citiraj:
Naravno da se ne sjećaš kad je to bilo kad vam je Messija utrpao 2 komada na sred Bernabeua

I dalje stoji konstantacija da se zadnjih 4 godine već priča kak je Real uvijek u silovitoj formi i u 2. / 3. brzini pa kad se naleti na nešto jačeg protivnika - prdac u rosi

Još uvijek čekam te neke argumente za pobijanje tvrdnje, do sad sam samo dobio servirane gluposti

I'm only here to see how the story unfolds. Any self-respecting leading man would do the same.

Zadnje izmijenjeno od: panda505. 27.02.2014. u 11:36.
panda505 je offline  
Staro 27.02.2014., 12:33   #2441
dh41400
Señor Audiophile
Moj komp

dh41400's Avatar

Datum registracije: Jan 2007
Ček malo ... ti zaista misliš da u 4 godine taj klub nije ni malo napredovao ... bez obzira što je promijenio trenera, sistem igre i određeni broj igrača sa vrlo različitim ulogama (od onih prijašnjih godina).

Ako tako misliš, onda analogno tome, se može reći da su ManU i Chealsea glavni pretendenti za naslov, pošto su prije nekoliko godina osvajali ili bili u prilici osvojiti CL naslov.

Dodatno, pošto očito ne pratiš španjolsku ligu, ne možeš niti približno ocijeniti snagu njihovih klubova.

Da ne pričamo o tome da je Bundes liga pokazala svoju "snagu" ove godine u CL-u.

Jedino se koliko toliko BVB držala protiv Zenitića, a sve ostalo je itekakav znak za uzbunu.

A kada smo kod crvenih kartona ... Bayern je igrao bezidejno do crvenog kartona vrataru Arsenala i iskreno bili su osjetno lošiji nego što su mnogi predviđali.

No nema veze, samo neka se ljudi zabavljaju sa tim kakvi su Real, Barca i ManU bili prije 3-4 godine ... biti će itekakvih iznenađenja u ovogodišnjem izdanju
dh41400 je offline  
Staro 27.02.2014., 12:40   #2442
panda505
(╯°□°)╯︵ ┻━┻

panda505's Avatar

Citiraj:
Autor dh41400 Pregled postova
Ček malo ... ti zaista misliš da u 4 godine taj klub nije ni malo napredovao ... bez obzira što je promijenio trenera, sistem igre i određeni broj igrača sa vrlo različitim ulogama (od onih prijašnjih godina).
Gdje sam ja to napisao ?

Citiraj:
Da ne pričamo o tome da je Bundes liga pokazala svoju "snagu" ove godine u CL-u.
Ne znam kakve to veze ima sa jačinom bundeslige, iako boli to mene i džon pa da je Schalke primio i 15 komada, ne navijam za Schalke

Citiraj:
A kada smo kod crvenih kartona ... Bayern je igrao bezidejno do crvenog kartona vrataru Arsenala i iskreno bili su osjetno lošiji nego što su mnogi predviđali.
Bayern je već nakon 20ak minuta uspostavio svoj ritam igre. A baš crveni karton je proizašao iz dobre igre Bayerna

Citiraj:
No nema veze, samo neka se ljudi zabavljaju sa tim kakvi su Real, Barca i ManU bili prije 3-4 godine ... biti će itekakvih iznenađenja u ovogodišnjem izdanju
Nitko se tu ne zabavlja, ja govorim o činjenicama.

a činjenica je da se već dug niz godina (ne samo prije 3-4 nego i prošle, ali i ove) govori kak je real u "strašnoj formi", "melju sve pred sobom", "xyz utakmica bez poraza", "igra u 2. / 3. brzini"

I onda se naleti na Barcelonu / Bayern / Dortmund i piši kući propalo

btw. od BVBa su podamfali PROŠLE GODINE, ne prije 3-4

panda505 je offline  
Staro 27.02.2014., 12:57   #2443
dh41400
Señor Audiophile
Moj komp

dh41400's Avatar

Citiraj:
Gdje sam ja to napisao ?
Stalno spominješ zadnje četiri godine ... ili se to meni čini

Citiraj:
Ne znam kakve to veze ima sa jačinom bundeslige, iako boli to mene i džon pa da je Schalke primio i 15 komada, ne navijam za Schalke
Schalke je samo jedan od klubova u BuLi-u, ali je činjenica da nitko ne daje prevelike šanse ikome osim Bayerna (u njem. prvenstvu) ... a svi znamo da bez jake lige nema ni jakih klubova.

To je valjda i Mamiću dosad jasno

Citiraj:
Bayern je već nakon 20ak minuta uspostavio svoj ritam igre. A baš crveni karton je proizašao iz dobre igre Bayerna
Do tog trenutka su imali jednu poštenu loptu koja je dovela do isključenja (neiskustvom golmana). Ako je to njihov ritam igre onda se Pepić stvarno treba zabrinuti.

Nakon toga je 11 vs 10 ionako bila očekivana jednosmjerna ulica.

Citiraj:
Nitko se tu ne zabavlja, ja govorim o činjenicama.
Činjenica jest da nitko od doba Milana nije obranio naslov LP ... svaki dodatni komentar je trenutno suvišan, dok ne vidimo rasplet.

Citiraj:
a činjenica je da se već dug niz godina (ne samo prije 3-4 nego i prošle, ali i ove) govori kak je real u "strašnoj formi", "melju sve pred sobom", "xyz utakmica bez poraza", "igra u 2. / 3. brzini"

I onda se naleti na Barcelonu / Bayern / Dortmund i piši kući propalo

btw. od BVBa su podamfali PROŠLE GODINE, ne prije 3-4
Ona Barca nema veze sa Barcom s kojom igraju dvije tekme kroz narednih mjesec i pol ... budemo vidjeli rasplet prvenstva i kupa

Isto kao što ni ovaj Bayern nema veze sa onim prije 4 godine ... ali dobro, sada već ulazimo u povijest.
dh41400 je offline  
Staro 27.02.2014., 13:01   #2444
panda505
(╯°□°)╯︵ ┻━┻

panda505's Avatar

Citiraj:
Stalno spominješ zadnje četiri godine ... ili se to meni čini
Ja spominjem razdobolje od protekle 4 godine (to uključuje i prošlu sezonu, ali i ovu), a ne striktno sezonu 2010-11
Uostalom, ja nigdje nisam rekao da se ekipa nije mjenjala

Citiraj:
Schalke je samo jedan od klubova u BuLi-u, ali je činjenica da nitko ne daje prevelike šanse ikome osim Bayerna (u njem. prvenstvu) ... a svi znamo da bez jake lige nema ni jakih klubova.

To je valjda i Mamiću dosad jasno
Koliko ja vidim, trenutno su 2 bundesligaša blizu prolaska, a samo jedan iz PL, meni se to čini kao dobar skor za sada
Uostalom, Bayern je nedodirljiv ne zato što je liga slaba već zato što je Bayern jak, što dokazuje i u europskim omjerima

Citiraj:
Do tog trenutka su imali jednu poštenu loptu koja je dovela do isključenja (neiskustvom golmana). Ako je to njihov ritam igre onda onda se Pepić stvarno treba zabrinuti. Nakon toga je 11 vs 10 ionako bila očekivana jednosmjerna ulica.
Je, jednu poštenu loptu, a npr. ona Kroosova iz 2. ili 3. minute koju je Ščezni čupao iz rašlji, to je bila k'o ona Ramosova koja je letjela prema Marsu

Citiraj:
Ona Barca nema veze sa Barcom s kojom igraju dvije tekme kroz narednih mjesec i pol ... budemo vidjeli rasplet prvenstva i kupa
Da, mora zato da je u zadnjem El Classicu pobjednik bila i Barcelona

Zadnje izmijenjeno od: panda505. 27.02.2014. u 13:08.
panda505 je offline  
Staro 27.02.2014., 13:11   #2445
dh41400
Señor Audiophile
Moj komp

dh41400's Avatar

Da ne dužim (nema se vremena toliko ) ... Ancelotti je stigao na ljeto prošle godine. Ovaj sistem igre kakav sad igraju je uveden u siječnju ove godine. Većina trenutno standardnih igrača je proigrala u zadnjih mjesec-dva, što zbog prijašnjih ozljeda, uigravanja 4-3-3 sistema, hvatanja forme itd.

Uglavnom, svima je jasno da će LP biti zanimljiva ove godine ... a sada, tko će izvući deblji kraj ... to samo vidoviti Milan može prognozirati.

Živi bili pa vidjeli
dh41400 je offline  
Staro 27.02.2014., 13:20   #2446
Hamm
Pod naletima kopita zla
Moj komp

Hamm's Avatar

Ma kakvi vidoviti milan?

CFC - Barca u finalu i CFC pobjeđuje na penale. EOD.
Hamm je offline  
Staro 27.02.2014., 14:02   #2447
Dr_faca
Premium
Moj komp

Dr_faca's Avatar

Citiraj:
Ja nikad nisam rekao da to nije crveni (ja sam ekšli zagovarao crveni), ali da njega nije bilo, ne bi vi ni prošli dalje

Je bili su bolji, ako se izuzmu ona 4 golčeka koja im je Lewa utrpal u Dortmundu

Ispali su zbog sreće! Haha! Taj argumenat mogao bi se baciti da su ispali na golove u gostima (da je bilo 4-4 ali Dortmund prolazi na golove u gostima) ovak, Real je bio nadigran.

Nešto šušne, a ti se probudiš

Naravno da se ne sjećaš kad je to bilo kad vam je Messija utrpao 2 komada na sred Bernabeua

I dalje stoji konstantacija da se zadnjih 4 godine već priča kak je Real uvijek u silovitoj formi i u 2. / 3. brzini pa kad se naleti na nešto jačeg protivnika - prdac u rosi

Još uvijek čekam te neke argumente za pobijanje tvrdnje, do sad sam samo dobio servirane gluposti
Pa jbg utrpo im je,ali i najboljima se događa,ali u uzvratu su bili 18 puta bolji,samo kaj su ovi složili bunker kao 90'.
Real prošle godine nije bio u nikakvoj formi sa Mourinhom...tj bili su solidni sve do proigravanje Modrinha,a to je počelo golom protiv Man.Utd.

Kako god bilo,Real je jači nego zadnje 3-4 godine koje spominješ,a i liga je puno jača,čime i Real pokazuje svoju konkurentnost za razliku od Bayerna gdje 1. ispod njega ima 20 bodova manje.Bayern je sve do (po meni nepostojećeg crvenog) bio nevidljiv,a i kako lega kaže,otud je bilo sve nizbrdo za Arsenal...

Kajgod...Kako Bandinho kaže,djela govore više od riječi,tako da ćemo uskoro vidjet,tko je šta i čija majku crnu vunu prede...
Dr_faca je offline  
Staro 27.02.2014., 14:07   #2448
1v@n
The mighty pirate
Moj komp

1v@n's Avatar

Datum registracije: Sep 2007
Citiraj:
...a i liga je puno jača,čime i Real pokazuje svoju konkurentnost za razliku od Bayerna gdje 1. ispod njega ima 20 bodova manje...
Real je konkurentan, Bayern je dominantan. Nema tu neke mudrosti

CPU: Intel Core i7 8809G
MBO: Intel NUC8i7HVK
RAM: 2x16GB Crucial DDR4 2400
GPU: Radeon™ RX Vega M GH

SSD: 2x Samsung 970 Evo Plus 500 GB M.2
LCD: BENQ PD3200Q
Periferija: Microsoft Sidewinder X6, Logitech Performance MX
1v@n je offline  
Staro 27.02.2014., 14:15   #2449
panda505
(╯°□°)╯︵ ┻━┻

panda505's Avatar

Citiraj:
Pa jbg utrpo im je,ali i najboljima se događa,ali u uzvratu su bili 18 puta bolji,samo kaj su ovi složili bunker kao 90'.
Real prošle godine nije bio u nikakvoj formi sa Mourinhom...tj bili su solidni sve do proigravanje Modrinha,a to je počelo golom protiv Man.Utd.
18. puta bolji, a Lewa je sam imao barem 5 mrtvaca koje je profulao

Citiraj:
Autor 1v@n Pregled postova
Da sam htio, ne bih mu mogao bolje odgovoriti

panda505 je offline  
Staro 27.02.2014., 14:36   #2450
dean225
DD9512
Moj komp

dean225's Avatar

Datum registracije: Jun 2009
Schalke i Leverkusen uopće nisu ekipe za popit 5+ komada. Ok nisu imali previše sreće u ždrijebu, PSG i Real su stvarno jaki. Međutim u obadvije tekme treneri obadva nijemca izvode gluposti tipa otvoren i napadački nogomet.. Evo Schalke sinoć, pa nije Schalke Bayern ni na jednoj poziciji da može onako napadački igrati.. Ajme sramote! Neiskustvo i ne znanje struke. Komedija.
Staro 27.02.2014., 15:44   #2451
Dr_faca
Premium
Moj komp

Dr_faca's Avatar

Citiraj:
Autor 1v@n Pregled postova
Po tome bi Dinamo trebao bit najjači klub u Europi...nebudi smješan...
Nije Bayern loš,dapače igra dobro,ali ostatak lige je u k....
Dr_faca je offline  
Staro 27.02.2014., 15:56   #2452
panda505
(╯°□°)╯︵ ┻━┻

panda505's Avatar

Citiraj:
Po tome bi Dinamo trebao bit najjači klub u Europi...nebudi smješan...
Nije Bayern loš,dapače igra dobro,ali ostatak lige je u k....
Veliš, zato jer stanje u španjolskoj puno bolje.

Celta, Almeria, Betis, Malaga, Elche, Getafe - svi ti klubovi pucaju kak su snažni

panda505 je offline  
Staro 27.02.2014., 16:13   #2453
ShanTech
Banned

Datum registracije: Apr 2011
kaj fali Almeriji? Oni su uvijek neugodan domaćin.
ShanTech je offline  
Staro 27.02.2014., 16:15   #2454
Dr_faca
Premium
Moj komp

Dr_faca's Avatar

Citiraj:
Veliš, zato jer stanje u španjolskoj puno bolje.

Celta, Almeria, Betis, Malaga, Elche, Getafe - svi ti klubovi pucaju kak su snažni

O čem pričaš ti?

Ja pišem o konkurentnosti u švabskoj ligi,koja je nikakva,gdje 2. zaostaje 20 bodova za prvim,a ti mi tu sad navodiš klubove koji se u primeri bore za ostanak?
Dr_faca je offline  
Staro 27.02.2014., 16:20   #2455
panda505
(╯°□°)╯︵ ┻━┻

panda505's Avatar

Citiraj:

O čem pričaš ti?

Ja pišem o konkurentnosti u švabskoj ligi,koja je nikakva,gdje 2. zaostaje 20 bodova za prvim,a ti mi tu sad navodiš klubove koji se u primeri bore za ostanak?

Pohrani.com

Nemrem reći da sam oduševljen sa toliko konkurencije za naslov prvaka

panda505 je offline  
Staro 27.02.2014., 17:59   #2456
1v@n
The mighty pirate
Moj komp

1v@n's Avatar

Datum registracije: Sep 2007
Pa sad nek netko kaže da se Mandžo ne trudi na treningu

Jedino...trudi se smjestiti kolege u bolnicu...

http://www.youtube.com/watch?v=_K0gVGMBVR0

CPU: Intel Core i7 8809G
MBO: Intel NUC8i7HVK
RAM: 2x16GB Crucial DDR4 2400
GPU: Radeon™ RX Vega M GH

SSD: 2x Samsung 970 Evo Plus 500 GB M.2
LCD: BENQ PD3200Q
Periferija: Microsoft Sidewinder X6, Logitech Performance MX
1v@n je offline  
Staro 27.02.2014., 18:48   #2457
listerstorm
Registered User
Moj komp

listerstorm's Avatar

Datum registracije: Apr 2011
Citiraj:
Autor Hamm Pregled postova
Ma kakvi vidoviti milan?

Kad se sjetim kako su se provukli i u finalu dobili Bayern na penale, a igra katastrofa.
listerstorm je offline  
Staro 27.02.2014., 18:56   #2458
arnso
Premium
Moj komp

arnso's Avatar

Datum registracije: Aug 2011
Citiraj:
Autor listerstorm Pregled postova
Kad se sjetim kako su se provukli i u finalu dobili Bayern na penale, a igra katastrofa.
Ako se ne varam bilo je 17 - 1 u kornerima i 25 vs 7 u udarcima za bayern i naravno drogba negdje iskoci i eto gola a jao utakmice i pravde
arnso je offline  
Staro 27.02.2014., 19:19   #2459
Hamm
Pod naletima kopita zla
Moj komp

Hamm's Avatar

Citiraj:
Autor listerstorm Pregled postova
Igra je bila pr0! Kaj fali? Otvoriti se protiv barce i završiti kao schalke? Ili još bolje protiv bayerna?

UJ MANDŽO!

http://sportski.net.hr/nogomet/nasi-...andzukic-imalo
Hamm je offline  
Staro 27.02.2014., 19:32   #2460
dh41400
Señor Audiophile
Moj komp

dh41400's Avatar

Citiraj:
Autor Hamm Pregled postova
Ma kakvi vidoviti milan?

Milane, jesi'l to ti ?

"Specijalni" bi prije toga mogao izazvati fajt na klupama, a tek onda dolazi autob.. , ovaj igra

Gledao sam ga protiv Barce na klupi Reala, nakon Marcelovog prekršaja (na Fabregasu - 2:45).

Taj čovjek je rođen kao mučki provokator ... a Ancelotti pokraj njega izgleda k'o Papa Franjo, samo mlađi

Zadnje izmijenjeno od: dh41400. 27.02.2014. u 20:44.
dh41400 je offline  
Zaključane teme

Pravila postanja
Vi ne možete otvarati nove teme
Vi ne možete pisati odgovore
Vi ne možete uploadati priloge
Vi ne možete uređivati svoje poruke

BB code je Uključeno
Smajlići su Uključeno
[IMG] kod je Uključeno
HTML je Uključeno

Idi na