|
![]() |
#1 |
Premijum AMDebil
Datum registracije: Mar 2004
|
spajanje 2.1 zvučnika na komp...
da li se mogu spojiti 2.1 zvučnici na običnu stereo karticu? konkretno, u mom slučaju se radi o creative labs ensoniq pci 128 ili tak nekak.
![]() |
#2 |
Premium
Datum registracije: Jan 2002
|
Mogu bez problema, jer ti taj .1 predstavlja bass jedinicu... Dakle 2.1 su obični stereo zvučnici s izdvojenom jedinicom za duboke zvukove... |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#4 |
CyberSky
Datum registracije: Feb 2004
|
thunder to se od tebe nisam nadao! Pa znaš da ja imam takve zvučnike(2.1)!
![]() |
#5 | |
Premijum AMDebil
Datum registracije: Mar 2004
|
Citiraj:
![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#6 |
Sruk
Datum registracije: Sep 2004
|
da, imas aktvivni subwooferčić, na koji se spoje dva visoko tonca, i iz kojeg spajas na bilo koju zvucnu.Kak je Subić aktivan na najcesce ti se sve regulira na njemu(OFF/ON, jacina tona, basa...) a imas i fora sa nečim sta bi se moglo nazvat daljinskim na žici pa onda nemoras po Subu stalno prckat jer imas to. Ince to ti je i dost dobro, jer ak Reflex okrenes prema zidu radi nesto intenzivnijeg basa,onda ce ti nezgodno bit pojacavat i tako to |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |
Sruk
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Sruk
|
da, tako ti je to, moja sestra ga zna nogom paliti. Ispod stola se ljepse cuje a imas vise zajebancije oko štelanja,al sta ces, njima je najlakse napravit na pojacalu u Subiću odma prekidač za paljenje i smjestit potenciometre sto bliže, zat najviše tih 2.1 sistema i je tak nezgodno |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#11 | |
Premium
Datum registracije: Jun 2005
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Sruk
|
Nema sanse da je od 500W, rijetko koji zvucnik ima dobro definiranu snagu, a pretezno se tu napise gluposti oko snage kakvih nemres ni zamislit. 500W takav mali zvučnikić nemože imat, to bi trebala bit prava Subina u poštenoj kutiji, pasivna i treba imat 25cm promjer Drivera u njoj, i treba pošteno pojačalo da takav zvučnik da 500W nazivne snage. Inace, pusti si poštenu trance pjesmu i čut ćeš kaj bas radi ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
M.U.P.
|
OT. @snip inače ti se ovaj sleeving kit na rubovima omota onom gumom ili izolirkom ![]()
![]() |
#17 | |
Premium
|
Citiraj:
![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
M.U.P.
|
Kao što bi tor reko RTFM prije upotrebe
![]() |
#20 |
Sruk
|
ma ne smeta to nist, samo mislim da bi bio bolji zvuk dole u kutu il ako Reflexs okrenes prema zidu...(i bilo bi jos bolje da nisu creative ![]() @Emissary- da, ak ga dobro postavis radi super, ko i svaki Sub, al ak ga nasred sobe metnes to je onda , znas, dost lose A 20W je dobra stvar za zvučnike od kompa, moj mislim ima 24W ![]() Slicno ko sa Sonyjevim linijama zadnjih godina: Linija kosta 1600kn normalno oni kažu 200+200+200Wata=600W, čovjek si misli oooo, to je super, a linija je goli kurac, daje 5put manje snage, krči ko blesava, blokadu ima, ma kurac, al te linije se puno bolje prodaju samo jer piše SONY i dode samo 1600kn, a ljudi ne kuže da su ih sjebali, ili ova nova serija, covjece to je 2005godina oni na napisu 2x250W, ti to dovrnes, ono krči, ma jebes takvu trgovinu, nova serija i sjebana. |
![]() |
![]() |
![]() |
#21 |
Ex-Gastarbajter
Datum registracije: Sep 2003
|
Pa ja se baš ne bi kladio da vibracije od basa ne smetaju npr. disku. ja sam komp stavio na spužvu pa sad je na miru. prije bi se sav tresao... doduše ja imam 150W sub ispod stola, koji lijepo trese, al ni ovi "slabi" nisu baš bezazleni... |
![]() |
![]() |
![]() |
#22 | |
Premium
|
Citiraj:
![]() moj je 24W...i nisam primjetio da mu smeta:confused: |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
Sruk
|
ma, nis ne smeta, moj JVC je dost blizu kucista i rusi pol kuće a komp radi normalno, i Subina je isto dole blizu njega i nista, nemas frke s tim. ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|