|
![]() |
#61 |
the luda ribetna
Datum registracije: Aug 2004
|
i onda dodem ja i kazem da sam kod sema fishera navinuo memu na ramu na 800 mhz...a gpu na 500 i nesto...bilo je artifakata ali samo zato jer nisam mogao joj dat jos voltaze...sto cu sad izmislit kako cu...pa cemo vidjet kak "nejde" i kak je losa...inace da naglasim ovo je 64 bitna a ne 256 koju sam ja imao...5200 je mozda losija i slabija grafa to stoji...al nemojmo zaboravit da ima chip koji je isao i na 5600 ok? i da se da klokat ko bolesna... a oko one jako glupe usporedbe 5200 sa ti4200( ![]() ti4200 radi na dx8 kad je dosla bila je high end...prije 2-3 GENERACIJE dok je 5200 iz prosle generacije i odmah je spadala u LOW END!!!! i cim to ides usporedivat si ili tupav ili imas probleme...ajde idi sad usporedivat 9800pro i 9200 64 bit...fakat je pitanje koja je bolja ili?ili jos bolje 8500 sa 9000 ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#62 |
Premium
Datum registracije: Feb 2005
|
Ma pusti sad to, po mom misljenju vise se isplati "iskopati" iz nekog cjenika stariju karticu vise klase koja ima istu cijenu kao novija nize klase, a u pravilu ne podrzava novi dx no sve ipak radi mnooogo bolje |
![]() |
![]() |
![]() |
#63 |
the luda ribetna
|
a zasto se onda redovito prodaje ati 7000le? zato jer ljudi nemaju para da kupe nove kartice...ovo je balkan tu radimo ko crvi i dobivamo nista za to...zato ima puno ljudi koji imaju te kartice...a 5200 nije ni tako losa kartica kao sto svi kazu...nije nekaj al posluzi za sve i svasta...ja sam si piknuo bas jednu 64 bitnu iz respekta...imao sam prije bfg-ovu 256 bitnu i mogu dat samo pohvale...za 400 kuna kojih sam dao za nju sam ju modao u ultru i nabrijao do bola...derao sam 5600 i manji dio midi end kartica...ove kartice koje su danas u prodaji su vecinom 64 bit ili 128 bitne...i s njima se dobro moze igrat i gledat filmove ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#64 |
Sruk
Datum registracije: Sep 2004
|
da, nisi bas najcisci. ja sa HL2 nikad nisam imo problema, nisu bili Ultra detalji al ja sam to vozio super, isto kao i stotine drugih igrica skupa sa Doomom3. A nisam ziher , mislim da moj prijatelj nije mogao HL2 igrat dobro sa Ti- govorio je stalno da ima sranja sa DX9. I dobro ti vele, Ovdje mi nismo pričali o Hiper Mega Ultra Monster High Endu, nego o jednom Low endu, i svima nam je dobro poznato da je fx bila losa serija, ali za novce koje smo platili za fx5200 dala nam je triput vise, sve sam igrice igro, nije bilo ova nece radit zbog neke picke materine, il ova nece jer graficka ima premalo memorije il kojekakve gluposti. Radilo je sve, i mi smo se za male novce super igrali. A cak si snjom mogo zavrsit i mark 05 ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#65 | |
the luda ribetna
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#67 | |
the luda ribetna
|
Citiraj:
![]() al fakat nisam gledao u sig(akouopce pise) opet nisam pogledao ![]() ma 5200 za te pare gladi bradu ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#69 | |
Džabe si krečio!
Datum registracije: Oct 2004
|
Citiraj:
Dobit ćeš nazad barem 5800 ![]() ![]() Da vidiš kaj smo napravili od njegove LooooL... Sad je ima obješenu na zidu, spaljenu ![]() Brijem da je negdje bilo oko 450 mhz za jezgru... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#70 | |
a.k.a. LOPOV
|
Citiraj:
Treba mi jos koji mjesec posluzit nebi ju jos iso spalit sam malo dic i to je to
![]() |
![]() |
#72 | ||
the luda ribetna
|
Citiraj:
![]() Citiraj:
![]() ps mislim ono da ja sprzim grafu... ![]() ![]() (bem ti sto mi je falio net) |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#73 | |
Džabe si krečio!
Datum registracije: Oct 2004
|
Citiraj:
Aha, nisam znao da je preživjela ![]() ![]() Joj, evo i ja sam na Rabu, isto mi fali net užasno... Sad sam tek naletio na neku igraonu pa sam odmah uletio ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#75 |
the luda ribetna
|
cuj ak imas dos koji radi(sorry sam nisam mogao odoljet ![]() ![]() ps sam "Aha, nisam znao da je preživjela " grrrrrrrr ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#76 | |
a.k.a. LOPOV
|
Citiraj:
![]() |
![]() |
#77 |
the luda ribetna
|
sam ti prepusti to meni kad se vratim 10 ![]() peci cemo kokice na njoj kasnije ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|
|