![]() |
GeForce 5200
možda če vam se pitanje činit glupo, al kaj ja tu mogu kad neznam.Zanima me podržava li geforce 5200 pixel shaderski 2.0 kod:confused:
|
to je malo upitno, mislim podržava ga ali ga sporo obrađuje, šta oće reć kada ga recimo uključiš u MOH: Pacific Assault igra će ti ić 5 puta lošije nego sa 1.1.
|
Citiraj:
|
Podrzava...
...al ko da ga i nemas kad slika steka ko luda kad ga upalis
|
ta grafa kad je izašla je bila low end, znači da nije namijenjena za gaming nego nešto ali 3d design ili za uredsko računalo.
|
nije bas istina;) aks i naletio na jednu generaciju sa 256bit-nim gpu-om i 128 bit-nom memom...sa 128 mb...si ju lako mogo modat u ultru ili kupit ultru...dakle punoooo bolje perfomacne za par kuna vise:D mislim da su tad bile od bfg-a
|
istina to je bilo smeće od kartice šteko je Age of emires2:D
|
:\ imo sam ju;) znam kaj moze(kaj je moja mogla)gonio sam ju na 400/440...dobro nakon malog hladenje moda:) (cooler za durona,da onaj veliki za proc:D )
|
Citiraj:
Šta si se ti toliko umislio s tom tvojom grafom,stvarno te ne kužim:rolleyes: |
pretpostavljam da je to bilo meni manjenjeno?:beer:
|
Citiraj:
|
woppps:) odna sam te krivo svatio:beer:
|
grafa je low end al može svaku igru barem pokrenuti ako ne normalno vrtiti:clap:
|
po meni je ta grafa odlicna(ova sa 265 bit sabirnocim) modo ju u ultru i sve 5...letila al da ju nisam prodo bi ju objesio na zid pokraj kyroice 2:D
|
ma ništa ja ne seram nego kažem da je grafička toliko bila očajna da ju je Nvidia povukla sa tržišta
|
Citiraj:
si ikad imao tu grafu? sta ak ti ja kazem da sam ju navuko da naprvi 2 soma u 2003 3 d marku? znas kolko joj je normalno?700:smoke: pa mi nemoj rec da je ocajna jer je to vec bilo u rangu midi klase ipak je gore nv 43 chip koji se koristio i na 5600...tolko o tome |
točnije nv34, nastao iz nv31 (5600 serija).
grafa i nije toliko loša ako je 128 bitna mema, dobro posluži za povremeno igranje. |
Citiraj:
|
ovaj lik sa svojom albatronkom misli da je bog i batina,moja leadtek na 600/1200 ga svaki put stuče,ali ne vidite mene da se hvalim
|
nv34 se koristio i kasnije na 5600:beer:
sam ja prije napisao 43?:D : lol2 : moaj brzopletost:smoke: |
ma, da nest napisem u obranu 5200 :)
ja sam ju imo oko godinu dana, bila je 64 bitna. ali eto, kako nisam imao odkud kupit neku jaku karticu kupio sam si nju i bio presretan. presao Doom 3, FarCry, Painkillera, Battlefielde, warhammera i jos se 100tinjak igrica na njoj vrtilo i ja sam bio sretan. dobivao sam po 4700 u 2001.OC da to je Low -end ali kad se nema novaca za nest vise, a moze se sve zivo igrat, onda je to za mene bio high-end. prije nje sam imo 9000 radeona i moram priznat da ga je 5200 razbijala.... tako da ovom prilikom odajem pocast svojoj staroj kartici:) |
Nije ta kartica tolko
smece. ipak na njoj mozes sve igrat.
doduse bez aa i af i ostalih sranja |
Ajd da i ja odam počast svojoj bivšoj kartici,FX 5200,64-bitnoj,koja stoji u ormaru,za svaki slučaj:D .Za te novce je super,podržava DX9 i tako da nema sranja ko s MX400 i takvima s kojima ne možeš pola novijih igara igrati.S njom sam prešao Far Cry,Doom 3,pola Half lifea(onda je došla 5900XT),NFS itd..
|
Evo da i ja nešto kažem... Ima moja draga komp 1.4 P4 s 256MB PC133 i GF2 MX200 i sve se može igrati... low detalji i najmanja reza i kadkad zašteka, ali radi, a u drugom kompu tu doma imam 1.2 celeron 512MB PC100 i FX5200 64-bitnu i sve igrice rade...normalno low...ali rade...a na ovom kompu LETIIIIIIIIIIIIIIIIII...
|
Citiraj:
E bi li htio prodat tu grafu i za kolko? |
Citiraj:
|
jel se može ge force 5200 fx overklokati i kak ak se može???
kolko se s time dobije??? |
Citiraj:
Ja sam iz svoje izvuko dodatnih 600 3dmark03 bodova Al moras imat neko jeb... hladenje |
Nije 3dmark mjerilo svega.
|
Citiraj:
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 07:00. |