|
![]() |
#391 |
al se nekad dobro jelo...
Datum registracije: Jan 2003
|
Zaletio sam se ko divljak ( sa 0 promila ![]() ![]()
![]() |
#394 |
Premium
Datum registracije: Jun 2004
|
Zašto kad ulazim u igru svaki put moram ponovo namještati video,audio i controls postavke?Uvijek se sve vrati na default kad izađem:confused: EDIT:Skontao sam,taj file gdje su postavke je bio na read only. Zadnje izmijenjeno od: Veki-os. 30.07.2005. u 03:10. |
![]() |
![]() |
![]() |
#395 | |
Kompjuterov frend
Datum registracije: Jan 2005
|
Citiraj:
![]() |
![]() |
#398 |
Premium
Datum registracije: Jun 2005
|
LoL možda se može negdje u fileovima od igre editirati neki skin ili model ![]() sad sam na onoj misiji kad moraš ić s ona 3 auta i kad ona ženska sjedne u auto pa se zaletiš,iskočiš iz auta i u more ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#401 | |
Premium
Datum registracije: May 2003
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#402 | |
Premium
|
Citiraj:
![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#403 | |
Premium
|
Citiraj:
Na kraju ces se vratiti iz treceg grada i onda ce ti biti misija oko tih teritorija (necu ti vise govoriti da ti ne pokvarim... ) |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#405 | |
Premium
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#406 |
Premium
|
a di da nađem onaj kamion za pljačkanje? Ne koristim šifre a i ne namjeravam pa mi nemojte davati neki car spawner prog ili nešto ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#407 | |
Premium
|
Citiraj:
![]() Kamion za pljacku se nalazi u blizini "da hooda" ![]() Inace bas sam i ja na ovoj misiji "u sumi" ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#409 | |
Premium
|
Citiraj:
Pa imas vise nacina : avionom, autom, motorom, traktorom .... ![]() ![]() ![]() salim se... Mislim da se mozes vratiti (raditi submisije i zbog zenske) ali nisam probao. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#412 |
Captain
Datum registracije: Aug 2004
|
Ja zavrsio igru. Sad u garazi imam avion Harriera i s njime se vozam svugdje. Osjecaj je ludnica ,kad sletim vertikalno u pola grada da kupim oruzje a ljudi bjeze i vriste kao da slijece NLO ![]() Ili kad hocu sletiti na vrh zeljeznickog mosta da pokupim minigun a pocela oluja pa zanosi. Pitam se zasto ne naprave nekakvu arkadnu simulaciju leta jerbo je veci gust tako letjeti kad fizikalne sile ne vrijede. Isto tako sam obozavao Battlefield 1942 zato sto sam mogao voziti stuku. Bilo je tesko iz pocetka ali kad se ufuras u osjecaj pogodim tenk u oko iz zraka sa bombom.
![]() |
#415 |
al se nekad dobro jelo...
Datum registracije: Jan 2003
|
SniperWolf daj reklamiraj tu svoju grafičku, vidi se iz aviona da ima neispravnu memoriju i/ili GPU ! (naravno ako si ju OCao do yaya takvi "efekti" su normalna pojava ![]()
![]() |
#416 |
Ex-Gastarbajter
Datum registracije: Sep 2003
|
Za one koji nisu znali za ovo, a htjeli bi da im recimo PCJ-600 ide ko blesav, ili da Hydra leti ko Defiant ![]() Fajlu preimenovat u handling.cfg i staviti ju u \San Andreas\data stari fajl nekamo prebacite da vam ostane ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#417 |
Premium
|
![]() ma jesam OC-ao daj molim te ![]() ![]() ![]() btw. ovo je sreenshot nakon 2-3 sata NFSU2 ![]() ![]() i to nije kraj,jer sam primjetio da u Far Cryju nestaju teksture,a i u HL2,samo što se to toliko nevidi,ali zato HL2 ima ovaj efekt ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#419 |
Sruk
Datum registracije: Sep 2004
|
jel ima koja sifra za prolaz misije? vec se oko mjesec dana jebem s onim avjončićem kad treba neke dostavljace po cesti pobit za onog tipa sa 'Z' valjda Zed il Zender, onaj kaj dućan ima.I evo sad probam opet i ubijem ih i jedam mi ostane i ode avjon se sjebe, necu vise igrat prokletu misiju, pa dajte ak ima koja sifra za prelaz, gledao sam onaj popis pri početku al nisam nasao. |
![]() |
![]() |
![]() |
#420 | |
Premium
|
Citiraj:
Jesi presao sve story misije pa sad igras Zeroa ili ? |
|
![]() |
![]() |