|
![]() |
#5761 | |
Registered User
Datum registracije: May 2013
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
#5762 |
Premium
Datum registracije: Feb 2013
|
|
![]() |
![]() |
#5763 |
Registered User
Datum registracije: Nov 2008
|
Preporuka za 10 colni tablet? Hvala. |
![]() |
![]() |
#5765 |
Premium
Datum registracije: Dec 2004
|
par pitanja za vlasnike cubot onea. jel netko uspio osposobiti blic na punu snagu? vidim da dok instaliram aplikaciju za flashlight, da svijetli barem upola slabije od mog HTC wildfirea. dal je netko isprobao kakav custom rom? nekako mi je prevelika potrosnja rama trenutno... instaliran whatsapp, google chrome, 2 igre i jedna cleaning aplikacija... rami su u prosjeku oko 650/1000 MB dal je moguce downgradeati rom, zeni mi je (pa cak i meni) prekompliciran / nejasan rom (ikone su cesto nejasne cemu sluze itd - trial and error rjesavanje nedoumica)
#5766 |
Premium
Datum registracije: Sep 2013
|
Prvo i osnovno, mici chrome. |
![]() |
![]() |
#5767 | |
Registered User
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
#5768 |
Premium
Datum registracije: Jun 2006
|
|
![]() |
![]() |
#5769 |
Registered User
|
Jake 12. Mobitel stvarno leti,ekran dobar, kamera po danu takodjer dobra po noci ok. Jel moguce izgasiti da se pali svijetlo kad dirnem kapacitivne tipke? Malo sam fulao ime ![]() Zadnje izmijenjeno od: puding22. 09.02.2014. u 16:53. |
![]() |
![]() |
#5770 | |
Premium
Datum registracije: Jun 2009
|
Citiraj:
@santos-koje ikone su ti čudne i nejasne? One na homescreenu(od launchera) ili one u settingsima? Ako je ovo prvo instaliraj Nova/Apex launcher. Čak i radi osjetno bolje od stocka. Ako je ovo drugo za to trebaš custom rom, no nisam nikad imao Cubot One pa nisam previše informiran oko toga. Ovaj savjet miči chrome je jako trolovski jer je na svakom uređaju koji sam imao radio miljama bolje od ostalih browsera. Ne isplati se gubiti svu tu funkcionalnost koristeći Dolphin ili Operu(posebno ne mini koja je očaj, jedino u čemu je dobra je što je lightweight). Uređaj ima dovoljno snage da sve što staviš na njega radi korektno. Preporučam micanje "programa za čišćenje" jer većinom je njihov rad kontraproduktivan. Rom sam po sebi sa svim aplikacijama koje ti padnu na pamet će rijetko uopće doći blizu 1gb, a i optimalno je da koristi više RAMa kako bi ti se aplikacije prilikom ponovnog otvaranja brže otvarale. Kao i kolega gore ako želiš da sam ROM izgleda i radi što više slično stock AOSP romu sa dodatnim tweakovima također preporuka za Gravitybox kao i kolegi iznad. @puding22-može link na taj uređaj, ja tražim već 10 minuta i nigdje ne mogu naći. Jel možda Jiake? Zadnje izmijenjeno od: bg_4_l. 09.02.2014. u 16:54. |
|
![]() |
![]() |
#5771 |
Premium
Datum registracije: Jun 2006
|
|
![]() |
![]() |
#5773 |
Premium
|
U mene je dolphin. Mos i operu, maxthon, uc... |
![]() |
![]() |
#5776 | |
Registered User
Datum registracije: Dec 2013
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
#5777 |
Premium
|
|
![]() |
![]() |
#5778 | ||
Premium
|
Citiraj:
bunim se sto je out of the box imao vec skoro 500 / 1000 zauzeto. meni to nije normalno. instalirao sam operu mobile classic al mi nece prikazivat m.dnevnik.hr, ne znam zakaj, vidim samo plavu stranicu. probat cu noviju verziju. sto se tice rama.... uninstalirao sam chrome i situacija se bas i nije promjenila sto se tice rama. Citiraj:
pa recimo za javljanje... nacrtana slusalica i brdo malih tockica... i sad ti skuzi kako se javit. (u ljevo je odbijanje poziva, u desno je javljanje - al to se ne prikazuje). onda propusten poziv, ne mozes ga clearati dok slajdas onaj gornji taskbar. onda otvoris pozive, i sad moras skuzit da je tek u drugom tabu popis poziva... opcenito vezano sve oko tih ulaznih, izlaznih poziva, telefonskog imenika, ikone su katastrofalne. a da ne pricam onu retardiranu ikonu za video call.... dok skuzis kak otvorit u imeniku nekog i nazvat ga bez da se aktivira video call.... jesus christ... zato meni android 2.2 rula... nema nikakvih nepotrebnih pizdarija, sve pise na ekranu kratko i jasno, i sve je vizualno dobro i razumljivo prikazano.
slow is smooth, smooth is fast... Zadnje izmijenjeno od: santos. 09.02.2014. u 23:51. |
||
![]() |
![]() |
#5779 |
Premium
|
@santos, ako te dobro razumijem zapravo ti se ne sviđa kako izgleda "obični" android bez redizajna koji obično naprave proizvođači mobitela(Touchwiz, Sense, Emotion UI itd). U tom slučaju imaš par stvari koje možeš: a) nužno da se upoznaš sa samim redizajnom androida ako si dosad bio na nekoj staroj verziji, dosta se toga promijenilo. b) instaliraš neki drugi launcher sa google playa(2 sam prije spomenuo, Nova i Apex ima ih još hrpa). Potom si skineš neki icon set koji ti je primamljiviji. Imaš i iPhone launchere i teme za launchere pa ti uređaj može izgledati kao iOS7 ako ti se to sviđa. Imaš i opciju da staviš MIUI rom kao neki kolege s foruma, izgleda kao crossover iOSa i android i općenito je među ljepšim i jednostavnijim verzijama custom romova. Opcija imaš, android se da customizirati do mile volje, pa si uzmi sat vremena i narihtaj si kako želiš. Što se browsera tiče, chrome na uređaju sa gigom rama radi ko vurica i ne uzrokuje nikakve probleme. A za razliku od ovih manjih i nepopularnijih browsera puno rjeđe ćeš imati problema s krivim prikazom stranice ili drugih nekompatibilnosti. |
![]() |
![]() |
#5781 |
Premium
|
|
![]() |
![]() |
#5782 |
Registered User
|
Čak sa stražnje strane nije isti kao na slici al pise da je taj uređaj. |
![]() |
![]() |
#5783 |
Premium
|
imam problem s cubotom, nece se spojit na router na kojem je wpa/wpa2 enkripcija, DHCP iskljucen... javi mi problem s autentifikacijom. na ostale mreze se normalno spaja. napominjem da mi DHCP na ruteru MORA bit iskljucen. ima ko kakve ideje? edit, proradilo nakon ukljucivanja naprednih postavki
#5784 |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
Domaća recenzija Xiaomi Mi3 http://www.telekineza.com/xiaomi-mi3-vasa-recenzija/
#5788 |
Registered User
Datum registracije: May 2006
|
|
![]() |
![]() |
|
|