|
![]() |
#4862 |
Premium
Datum registracije: May 2007
|
Jel mi moze netko objasnit zašto Corsair ima 8 vrsta napajanja? Kad sam ja kupovao zadnji put bile su samo tri koliko se sjećam... Entry level, mid level i high... HX520 mi je pogonio sve živo, sve mi se čini da ću ga tutnut i u novu konfu od 4670K i 280X... Budući da sam jedino njega i kućište zadržao od starog kompa. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4863 |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
Drži taj HX dok god traje. Ta stara Corsair napajanja su nepoderiva u odnosu na ova nova. Svaka čast AX seriji, ali brate košta. Moj stari VX450 i dan danas nakon 5g. uredno radi kod frenda.
![]() |
#4865 |
Premium
|
Koliko se sjećam, stari HX je imao drugačiju platformu tj. drugog OEM-a. VX, HX i TX su dobrim dijelom bili Seasonic i CWT. Dalo bi se na netu (a i negdje na ovoj temi) naći koji OEM je bio u kojem modelu.
![]() |
#4867 |
Premium
|
![]() |
#4868 |
Premium
Datum registracije: Feb 2008
|
ili da dam 35kn više i uzmem http://diskont24.com/product.php?pro...cat=396&page=1 Zadnje izmijenjeno od: NinjaZec. 22.01.2014. u 14:55. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4869 |
Banned
Datum registracije: Apr 2011
|
Imaš Fortron Raider 550W s petogodišnjim jamstvom, ali i ventilatorom sa sleeve ležajem http://diskont24.com/product.php?pro...cat=396&page=1 te ovaj solidni modularni TT Smart SE 530W, isto sleev ležaj, trogodišnje jamstvo http://diskont24.com/product.php?pro...cat=396&page=1 a za 588kn dobiješ modularni Seasonic SSR-450RM, pet godina ragancije, ball bearing ventilator http://diskont24.com/product.php?pro...cat=395&page=1 Što se tiče Corsaira, ovako to izgleda: VS - CWT CX - CWT, izuzev CX400 - Seasonic VX 450 - Seasonic, VX 550 - CWT HX - Seasonic ili CWT TX - CWT, Seasonic ili Chicony CS - GreatWall AX - Seasonic, 1200W - Flextronics AXi - Flextronics RM - CWT ili Chicony Mislim da sam sve nabrojao ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4871 | |
Banned
Datum registracije: Apr 2011
|
A to je CWT ![]() Ma sredio sam, kad ti fino kažem ![]() Citiraj:
Zadnje izmijenjeno od: ShanTech. 22.01.2014. u 15:14. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4872 |
Premium
|
Ovo je pravi link za TT-a http://diskont24.com/product.php?pro...cat=396&page=1
![]() |
#4874 |
Premium
Datum registracije: Nov 2009
|
Ja sam nedavno ostao bez svog seasonica SS400FL...i naravno nigdje pasivnog sise...u Hrvatskoj ga nema ni za lijek. I normalno gledam što drugo uzeti umjesto toga samo da je pasivno...pucao sam na SS660 hibridno,ali se na kraju predomislio i uzeo AX760. Overkill...tako jako napajanje meni ne treba. Zbog čega nema više za kupiti tih fanless napajanja kod nas ? |
![]() |
![]() |
![]() |
#4876 |
Premium
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4877 |
Premium
Datum registracije: May 2010
|
Trebam kratki info vezan za moje LC GP6550w v2.2 napajanje? http://www.lc-power.de/index.php?id=46&L=1 Za sada me super služi- tiho, hladno, stabilno... Sad imam jednu brigu, u dolasku mi je R9 270x koja traba 2x6pin, što moje napajanje ima.Mene brine način na koji je to izvedeno na ovom napajanju?! Znači ,na napajanju postoje 1x6 i 1x8 pin konektori,ali oba su na istom kablu, isti rail. Do sada sam imao HD 6850 i to je radilo super, čak i OC-ano, bez ikakvih znakova naprezanja napajanja. da li taj jedan rail može izdržati R9 ili da iskoristim samo jedan 6 pin, a da drugi uzmem sa nekoh molexa putem 6 pin adaptera? Zadnje izmijenjeno od: BojanZD. 22.01.2014. u 21:23. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4879 |
Premium
|
@bojan A čuj, netko je valjda nešto proračunao i tek onda stavio te konektore na isti rail tako da se ja na tvom mjestu ne bi previše brinuo o tome.
![]() |
#4880 |
Premium
|
Zbog ultra tihog računala... Gle...zanemari grafiku jer je ona nebitna u cijeloj priči...ona je ovdje privremeno na mjesec-dva da se preko zime odigraju određeni pc naslovi. Inače su mi u kompu samo dva pwm venta po 120mm koji se uopće ne čuju u idleu. Zato sam ciljao na fanlles...400w u vrh glave. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4881 |
Uptime 99.99%
Datum registracije: Nov 2001
|
Onda naruci iz vana Seasonic, za istu cijenu ili jeftinije dobijes platinum verziju dok kod nas ako ih jos imaju prodaju stari gold model.
![]() |
#4882 | |
Premium
|
Citiraj:
U Hrvatskoj nema niti jedne verzije fanlessa...sve sam trgovine i shopove zvao...nema ni za lijek. Ne želim naručivat izvana zbog visoke poštarine i komplikacije sa garancijom...a s druge strane ne mogu si priuštiti da mi HEP razvali još jedno napajanje. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4883 |
Uptime 99.99%
|
Nazovi onda Msan i vidi da li mogu naruciti, kad sam ja gledao prije cca 6mj. jos ih je bilo (zlatnih), ali sam privremeno uzeo G360 dok ne uzmem AX 760, to mi se cini ko puno bolja opcija za slicnu cijenu.
![]() |
#4884 | |
Premium
|
Citiraj:
Pretpostavljam da G360 može povući i više od 360w...jer sam ja na ss400fl bez problema tjerao gtx480 + 4500mhz procesor pod moj komp. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4885 | |
Uptime 99.99%
|
Citiraj:
EDIT: sad vidim da imas AX-a, ne znam cemu dirati, ventilator do 400W se ne bi trebao niti paliti.
“Those who surrender freedom for security will not have, nor do they deserve, either one.” Zadnje izmijenjeno od: Bono. 23.01.2014. u 08:35. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4886 | |
Premium
|
Citiraj:
Ma kakvi! Evo igram Batman Origins s naklokanim pocesorom i grafom te se vent na ax hybrid modu uopće na pali. Vent bi se trebao paliti nakon 70% opterećenja što je nekih 570w ako se ne varam. Čitao sam review za taj model gdje su uparili dvije dvoglave hd5970...znači quad CF....ax je cuclao 731w. Mislim ono...napajanje je odlično i zadovoljan sam...samo što meni ne treba takva snaga jer je ne mogu iskoristit...meni dosta 400w. Kupio sam ga isključivo zbog hybrid moda da imam pasivno napajanje. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4888 |
Premium
|
Ja sam sa SS400FL bio prezadovoljan...od cvrčanja ni c! Toliko mi žao tog napajanja...još sam za njega kupio i dodatan pcie kabal s dvije grane koji dolazi sa 460w modelima.Koju god sam grafu stavio sve je potjeralo bez problema...mlako na dodir ! |
![]() |
![]() |
![]() |
|
|