|
![]() |
#1051 |
Guest
|
cek cek kad malo bolje razmislim pogledam sliku mozda to nece ici znaci ja planiram ubosti slusalice gore gdje pise INPUT? jel to da se prikljuci tv/dvd/mp3 i onda zvucnici sviraju sta im tv/dvd/mp3 salje, a ne da zvucnici svoj signal salju van? |
![]() |
![]() |
#1052 |
Avocado
Datum registracije: Aug 2005
|
Naravno da neće. U input stavljaš izvore koje možeš birati. Ja reko da imaš nešto još naprijed, neki front panel... Dakle neće ti ovo raditi. Postoji opcija kod nekih zvučnih kartica da nakon što iskoristiš 3 utora, ostane ti još 2-3 prazna (za 7.1) te onda u jednog od njih skopčaš sluške i u programu od zvučne kažeš da ti je na tome slušalica. Još je jedna solucija da kupiš 3.5mm splitter, i u zeleni izlaz staviš njega, a onda na njega ide jedan kanal za zvučnike, kao što sad imaš spojeno, a na drugi priključak slušalice. Najvjerojatnije će raditi bez problema jer zvučnici imaju otpor koji teži u beskonačnost. Onda se samo postavlja problem promjene konfiguracije izlaza zvuka iz 5.1 u 2.0 u postavkama zvučne. Mislim da bi to tako radilo ali ne mogu isprobati nigdje.
![]() |
#1053 | |
aka Sizif
Datum registracije: Oct 2008
|
Citiraj:
Konstrukcija je slaba, očekivano no stvarno su lagane, zvuk je strava za sluške od >200kn. Čist, jasan, neutralan, imaš dovoljno prostora da si sam naštimavaš eq. Svakako preporuka za uživanje u mjuzi za malo para.. Nakon Logia G35, Plantronic 367 (headseti), nekih Philipsovih i Pionirovih školjki, ovo je pravo osvježenje no čisto je subjektivno |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1054 | |
interferometar
Datum registracije: Sep 2006
|
Citiraj:
Taj dio spektra bolje popunjavaju HD202 koje su (bar bile prije nekoliko godina) u istom cjenovnom rangu. Uspoređivali smo frend i ja HD201/202 i stvarno, dok su 201 čišće, 202 imaju više bassa. Tako da stvarno ovisi o tome što slušaš. Njemu za elektroniku 201 nisu nikako odgovarale pa ih je prodao, a ja sam svoje poklonio "ukućanki" za nesmetano uživanje u filmovima. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1056 | |
Premium
Datum registracije: Nov 2008
|
Citiraj:
to nisu sluške za film, prije bi reko da je film loše sniman, pogovoto ako NIJE BD u pitanju sa DTS zvukom. Kod mojih 555 visoki pršte do neba, a uspoređujem ih sa Sony V700 koje u daleko mutnije od ovih. stavi ti mjuzu na lagano i nek ide bar 6-8 sati dnevno...pa probaj za tjedan dana ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1058 |
Lika u mom srcu
Datum registracije: Jan 2004
|
Recimo scena u iron manu2, kad skoci iz aviona pa doleti na stage, sve skupa to zvuci lose, bas nikakav pogubljen. Sve se pomijesa, zvuci bas nikako. Ta scena nam je inace referenca za to kako zvucni sistem to moze odradit. Jako teska za zvuk |
![]() |
![]() |
![]() |
#1059 | |
Premium
Datum registracije: Nov 2008
|
Citiraj:
ne vjerujem da su 518 toliko lošije od 555 (jer po preporukama 555 se lako "prebace" u 595) |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1060 |
Premium
Datum registracije: Oct 2005
|
Može preporuka in-ear slušalica, za trčanje/teretana, malo kvalitetije nešto, spojio bi ih na mob sony xperia S, a slusam rap/house/dance i slicno... Bitno da ih mogu narulit iz sljedecih ducana, a cijena ne više od 250-300 kn. Links Ventex HG-spot Netcom (dućani u Rijeci) ak nema nis u tim ducanima onda moze i drugdje.. Puno hvala <3 Zadnje izmijenjeno od: MadManBD. 01.01.2014. u 16:54. |
![]() |
![]() |
![]() |
#1061 | |
Lika u mom srcu
|
Citiraj:
za glazbu su jako dobre, ali eto nekako mi u filmu se gube.. sad provrtio avengerse u 1080p dts zvuk... jel bi sto pomoglo da uzmem preamp za slusalice? |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1062 |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
Pošto imam Sennheiser 201, al gledal sam malo skuplje modele s dužim kabelom, e sad.. Razmišljal sam i o bežićnim slušalicama (600-700kn) jel vrede kaj, il da odmah odustanem u startu od njih? Namjena: muzika, filmovi.. Ak može neke preporuke.. Inače ove 201 spojene su na nuforce usb dac.. Zadnje izmijenjeno od: zvonac. 01.01.2014. u 21:57. |
![]() |
![]() |
![]() |
#1063 |
Premium
Datum registracije: Oct 2007
|
Trebam savjet koje sluške uzet za komp, mob i telku. Treba uzeti u obzir da budu spajane na komp (direkt na matičnu) i mob, znači bez pojačala ili neke bolje zvučne. Gledam Sennheiser HD419,429,439, to su modeli koji imaju kao nižu impedanciju i bolje su za obične korisnike. Možda neke druge, 700kn je limit i moraju biti on ear. Do sad sam imao senn hd212pro koje su jako uništene i nisu više za nosit. Malo su neudobne i prešaju uši nakon 3 sata nošenja |
![]() |
![]() |
![]() |
#1064 |
Lika u mom srcu
|
moje 518 bez problema goni komp i mobitel, i jako su glasne. recimo hd201 su mi bile puno zahtjevnije. Iako budem uzeo na probu Fioo E10 DAC/amp da vidim hoce se osjetit razlika kakva. |
![]() |
![]() |
![]() |
#1065 |
Fresh Juice
Datum registracije: Sep 2007
|
Stigle mi danas MEElectronics M9P. Ispale me $16 dolara sa poštarinom, direktno od proizviđača i stigle za tjedan dana. http://www.meelec.com/MEElectronics_...ne-m9p-mee.htm Ovako na prvu mogu reći da su super. Za ovu cijenu stvarno nema boljih sluški, a mogu konkurirati i mnogima iz više klase. Nisu badava godinama već best buy. Dobio sam jos uz njih i hrpu ovih zamjenskih "guma" pa možete mijenjat kak vam paše. Stvarno super sluške za tu cijenu od 16 dolara. Preporuka |
![]() |
![]() |
![]() |
#1066 |
Premium
Datum registracije: Nov 2007
|
Htio si reći da moraju biti; Over Ear Headphones! Jer on ear su ove koje trenutno imaš! I neznam gdje si trenutno (njem. aus....) ali ako možeš s neta naručiti onda definitino pogledaj i ove Audio-Technica ATH-M50 Imaju jako dobre ocjene i podpadaju u tvoj cijenovni limit! Piše da su List Price $34.99 Sale Price: $29.9 Gdje si ti to našao za 16$? I dali je to sa poštarinom ili bez nje, i da, kakav im je bass?
![]() RedGreenBlue Zadnje izmijenjeno od: 2 die 4. 14.01.2014. u 17:47. |
![]() |
![]() |
![]() |
#1067 |
Fresh Juice
|
Na Ebayu, oni imaju račun tamo i prodavaju. Samo pakiranje je bulk. Jedino kaj ne dobiješ onu neku jeftinu kutijicu di bi ih spremao. Zamjenske gume dobiješ. S poštarinom je 16$, tj 17$ sad vidim. Bas im je jak dosta. Za razliku od prijašnjih HTC sluški mnogo bolje a jeftine jako. I brzo stigle uz tracking još. Evo link: http://www.ebay.com/itm/MEElectronic...item1e7c83354e |
![]() |
![]() |
![]() |
#1068 | |
Premium
Datum registracije: Oct 2002
|
Citiraj:
Skine se jedna spuzva da postanu HD595... Imao sam HD595 (srecom nisam kupio nove), al sam ih zamijenio za bookshelf zvucnike... Inace imam HD25-1 stare preko 10 godina, nema boga da ih zamijenim sa icim...
![]() |
![]() |
#1070 |
Registered User
Datum registracije: Jan 2012
|
Pozdrav svima, zanima me gdje u Zagrebu mogu kupiti fake Beats by Dre slušalice? |
![]() |
![]() |
![]() |
#1072 |
Registered User
Datum registracije: Jan 2012
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1073 | |
Buying Bitcoin
Datum registracije: Feb 2007
|
Citiraj:
Jel bi integruša bila dovoljna za njih ili bi ipak neka zasebna zvučna (prijedlog koja?) trebala? |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1074 |
Fresh Juice
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1075 | |
Fresh Juice
|
Citiraj:
edit- isprike na duplom postu, mislio sam da sam u editu bio |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1076 | |
Premium
Datum registracije: Apr 2006
|
Citiraj:
Na američkom Amazonu su išle i po 90 $ ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1077 |
Buying Bitcoin
Datum registracije: Feb 2007
|
I šta sad, ove AKG ili ATH? Samo me zbunjunjete ![]() EDIT: zaboravih napomenit, trebaju mi uglavnom za glazbu, filmove i igre, ne bavim se glazbom ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#1078 | |
The mighty pirate
|
Citiraj:
Originalne nisu loše nego su napravljene za specifičnu vrstu muzike. Od svih modela, meni osobno jedino Executive valja jer ne slušam tehno gluposti nego rock i instrumentale. Istina, skoro 3000 kn je skupo, ali nećeš nać slušalice takve izrade za manje novaca. Radio sam direktno s Beatsom i imam iskustva sa svim modelima i DJ-evima koji ih koriste. Osobno, od cijele ponude, Executive, Pill i Beatbox Portable bih si uzeo.
![]() |
![]() |
#1079 | |
Fresh Juice
|
Citiraj:
Sve u svemu, za svaki model Betsa ima uvijek bolja alternativa u istom cijenovnom rangu, a za mnoge modele ima i mnogo jeftinija alternativa. I zato jer ne slušaš, ne moraš baš za cijeli žanr glazbe reći da je glupost. ![]() @Neo- a da odeš na Grado SR60i? ![]() Aha, ti bi i za igre. To ne znam. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1080 |
The mighty pirate
|
Čisto subjektivno mišljenje da je glupost. Ja u glazbi bez instrumenata i riječi bez priče ne vidim smisao. Ako ih vidiš negdje, probaj ih obavezno. Meni su to najudobnije slušalice (headphones) koje sam imao na glavi. Inače mrzim takav tip slušalica jer mi griju uši i stišću glavu i ne mogu ih nositi dulje od 15 minuta, ali ovo je stvarno nešto sasvim drugačije.
![]() |
|
|