|
![]() |
#241 |
Premium
Datum registracije: Apr 2008
|
ovo za HAKOM i HT više ne želim komentirat... za mene nije u redu, kome je u redu, samo nek izvoli... po mome najbolja alternativa izgleda ovako VIP mobile CARNet 15GB 90,95kn noćna opcija (surfanje punom brzinom od 00:00h do 8:00h) 49,80kn naknada za frekvencije 5,00kn 145,75 kn/mj 24 mj 3498,00kn jedina mana je ping koji se kreće od 125ms pa dalje, ali ja nisam hardcore gamer pa mi ne treba ping od 50ms, ali kad tad će doć i LTE i tu je ping bolji. prednost je mobilnost. samo hajde VIP uvedi više HSPA+ u moje područje. kad je mogo HT neki dan, možeš i ti... Zadnje izmijenjeno od: dhalan. 06.01.2013. u 12:17. Razlog: opet zaboravio da država pljačka |
![]() |
![]() |
![]() |
#242 |
Premium
Datum registracije: Sep 2006
|
ma kojih 125ms? ![]() dota preko RGC - ping oko 30 cs:go - ping oko 70-80 btw. zast 15gb? uz nocnu netreba vise od 5gb, a tu razliku u cijeni od 30kn ulupaš u LTE opciju i skidaš ko car preko noci ![]() e i nemoj zaboraviti dodati naknadu za korištenje frekvencije ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#243 |
Premium
Datum registracije: Apr 2008
|
evo ako netko misli da mu je dosta 5GB VIP mobile CARNet 5GB 65,55kn noćna opcija (surfanje punom brzinom od 00:00h do 8:00h) 49,80kn naknada za frekvencije 5,00kn 120,35 kn/mj 24 mj 2888,40kn nisam znao to za ping. google mi reče da je ~125+ a nisam puno dalje istraživao. i hvala što si me napomenuo za naknadu za frekvencije. zaboravio totalno... uvijek piše negdje malim slovima na dnu stranice Zadnje izmijenjeno od: dhalan. 06.01.2013. u 12:18. Razlog: glupa naknada za frekvenciju |
![]() |
![]() |
![]() |
#247 |
Bazinga
Datum registracije: Nov 2007
|
![]() |
#249 |
Premium
Datum registracije: Nov 2012
|
Evo jedno pitanje u vezi ISPa u Zadru: Najbolji ISP sa flat internet/telefon do 275-300kn? Da ima visoku brzinu upload/download. Trenutno sam na Optimi,i plaćam 260kn za 256kb/s download i telefon(sve flat rate). ![]() Zadnje izmijenjeno od: DragonSlayer. 17.05.2013. u 14:27. |
![]() |
![]() |
![]() |
#250 |
PizzoZder
Datum registracije: Jan 2003
|
http://www.optima.hr/hr/privatni-kor...i/o2surf-plus/ Kako placas 260kn kad je meni sa 4mb/s+telefon+iptv oko 270kn. ![]() Edit: Max 550-560 kb/s
Prodajem kucu na klizistu.. Nije puno presla..... Member Of PC Ekspert 100+kg Demolition Squad NAJNOVIJE = Povoljno RAM..http://www.downloadmoreram.com/... tor i AMD kupili.... NOVO! Prodajem visokokvalitetni tropleteni hardverski konac za fixiranje coolera Zadnje izmijenjeno od: nino. 17.05.2013. u 18:57. |
![]() |
![]() |
![]() |
#252 |
~~~
Datum registracije: Nov 2009
|
nekako mi se cini da sada manje vise bar Optima i t-scum su isti (flat 4 mbit + telefon + tv osnovan paket) razlika mozda 20 kuna a prije bilo 100 ko je tu lud ?
Why would you invite a mushroom to a Christmas party? He's a fun guy to be with. Why do mummies like Christmas so much? Because of all the wrapping. Why does Santa have three gardens? So he can "ho ho ho". |
![]() |
![]() |
![]() |
#253 |
Premium
Datum registracije: Dec 2004
|
pozz ekipa! Imam problem. Zenim se uskoro pa se s dragom selim u iznajmljeni stan u djurdjevcu. Tamo cemo zivjeti otprilike godinu do godinu i pol. e sad: nema aktivnog telefonskog prikljucka. najbitniji mi je flat internet, 3-4 mbita mi je cisto dovoljno. posto cu uzed LED lcd tv od samsunga, razmisljao sam i o IPTV-u ma da mi to nije tolko bitno ak mi drasticno povecava troskove. gledam sad u t-comu da bi uzeo liniju bez ugovorne obveze (dakle platio 625 kn) pa onda uzet kod nekog drugog neki trio ili duo paket. htio uzet u h1 trio bit (250 kn/ mjesecno) ili duo (tel + 3 mbi flat za 99 kn / mjesecno) al sam onda skuzio da moram potpisat ugovor na 2 godine kaj mi je previse. trio paketi su kod h1 i iskona oko 250 kn kolko vidim, kod t-scuma je tolko samo telefon i flat net. ALI , kod t-coma se moze potpisat ugovor na 1 godinu, a kod svih drugih na dvije. ja bi najradije neki duo paket bez telefona, dakle iptv + adsl flat, al ga ne uspjevam naci. moze neka pomoc, prijedlog kaj i gdi da uzmem? pozz, santos ![]()
![]() |
#254 | |
Registered User
Datum registracije: May 2008
|
Citiraj:
Koliko vidim, Iskon nudi i bez ugovorne obveze pakete, al onda platiš jednokratno 600kn za liniju, a ako uzmeš neki paket na 12mj. onda te jednokratno uvođenje linije dođe 400kn. Na linku za bijelu zonu moš vidjet od duo i trio paketa što se nudi, jer sumnjam da je na području Đurđevca dostupna narančasta zona, al to moš uvijek provjerit na 0800 1000. Cijene priključka: uz ugovornu obvezu 24 mj. (kn jednokratno) uključenje telefonske/ADSL usluge 1,00 uz ugovornu obvezu 12 mj. (kn jednokratno) uključenje telefonske/ADSL usluge 400,00 bez ugovorne obveze (kn jednokratno) uključenje telefonske/ADSL usluge 600,00 Cijene sadrže PDV. Vjerujem da i drugi operateri imaju mogućnost jednokratnog plaćanja. Zadnje izmijenjeno od: DJVoste. 17.08.2013. u 09:42. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#255 |
Registered User
Datum registracije: Dec 2012
|
pozdrav, evo mene zanima jedna stvar. dali je moguće uzet internet (nebitno od kojeg providera) ali bez telefonske linije. naime, treba mi net na stanu u VŽ ali kao i većina ljudi fiksnu liniju nisam koristio već godinama. pa ako netko ima neke informacije... također koji je IPS sada najpovoljniji? (flat + 4Mbit) hvala unaprijed na odgovorima ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#257 |
Guest
|
hmm, svojedobno je wow bio na 300-400 minimum. aj bas cu piknut tele2 carnet karticu u laptop da vidim da li se stvarno tako smanjilo. ili je to samo na vipu? |
![]() |
![]() |
#259 |
[ZA DOM]Rino
Datum registracije: Mar 2007
|
![]() Zadnje izmijenjeno od: Rino. 26.09.2013. u 13:36. |
![]() |
![]() |
![]() |
#263 |
Premium
Datum registracije: Dec 2007
|
Ovo je obrnuto proporcionalno količini nacionalnog dohotka ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#266 |
Premium
Datum registracije: May 2008
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#268 |
Premium
Datum registracije: Jun 2008
|
Da li su podaci s tablice i ispod nje s prve strane još uvijek valjani? Vidim da je zadnji put mijenjano 25.09.2011. u 12:47... S obzirom da smo sada dio EU, ima li kakvih naznaka da će doći konkurencija i srušiti cijene interneta kod nas? |
![]() |
![]() |
![]() |
#269 |
PizzoZder
Datum registracije: Jan 2003
|
Vjerojatno nece, ima dovoljno operatera, malo smo trziste ...itd
Prodajem kucu na klizistu.. Nije puno presla..... Member Of PC Ekspert 100+kg Demolition Squad NAJNOVIJE = Povoljno RAM..http://www.downloadmoreram.com/... tor i AMD kupili.... NOVO! Prodajem visokokvalitetni tropleteni hardverski konac za fixiranje coolera |
![]() |
![]() |
![]() |
|
|