![]() |
Usporedna tablica cijena ADSL-a
Cijene FLAT RATE ADSL
Cijene sa ukljucenom telefonskom pretplatom: http://img692.imageshack.us/img692/7...sltelefonp.gif klik ako ne vidite tablicu * U sve cijene je uracunat i PDV ** Sve cijene su za privatne korisnike *** Sve cijene su izrazene bez akcijskih ponuda **** Cijena za T-Com je bez ugovorne obveze na 12 mjeseci za odredjeni paket Telefonska pretplata Optima: 67,65kn Telefonska pretplata T-Com: 73,80kn Prikljucne pristojbe:
Nadoplate za WLAN:
Brzine uploada:
Postupak prelaska na drugog ISPa:
Za vise informacija:
|
** Sve cijene su izrazene sa telefonskom pretplatom
... malo pazljivije citati :) ... ne bi bilo fora usporedjivat T-com-ovih 219 bez pretplate i ostalih kojima je pretplata ukljucena u cijenu (Amis, Iskon, Metronet), jer ipak da bi koristio T-Com ili Optima ADSL mora se platiti i tel. pretplata pa i to sve ulati u racunicu. EDIT: Evo editirao sam malo tablicu. |
fali ti ovo ...
*** sve navedene cijene su za privatne korisnike i ovo nebi bilo lose .... Za vise informacija (npr. cijene impulsa) nazovite besplatne info telefone ili posjetite ISP-ove web stranice ISP - - - - - Info Telefon - - - - Web - - Amis - - - - 0800 50 10 - - - Amis 2u1 Iskon - - - 0800 1000 - - - - Iskon DUO Metronet - 0800 82 28 - - - Metro2Fast Optima - - 0800 0088 - - - OptiDSL T-com - - - 0800 9000 - - - T-com |
Tnx. Dodao sam i ove informacije. I stavio dvije tablice, jednu sa ukljucenom telefonskom pretplatom (jer vidim da vas dosta taj trosak ne smatra troskom za internet) i drugu sa ukljucenom telefonskom pretplatom (koja se ipak treba platiti ako se zeli koristiti internet, dakle i ona ulazi kao trosak).
|
e sorry, al meni se ne prikazuju nikakve tablice...
|
ni meni :\
|
Ja normalno vidim tablice
|
Dodao sam linkove na tablice za one sta ih ne vide.
|
Citiraj:
|
Citiraj:
1. ako ostaviš kontakt podatke do 15.6. i potpišeš ugovor do 30.9., to ti piše nakon što provjeriš dostupnost broja 2. ako potpišeš na 24 mjeseca, imaš prvih 6 mjeseci popust, to sam čuo negdje |
Mirko super posao :respekt:
Samo bi ja nadodao da Amis daje največi upload - me gameing and stuff. Ja uzo ovo za 300 čuna (bez ugovora jer neću da se zahebem ako neko uleti sa boljim): 4096 down / 768 up kbps http://forum.pcekspert.com/showpost....&postcount=265 |
odlično i najbitnije - korisno.
možda bi trebalo staviti ovo na vrh da ne potone kroz par dana (!) |
evo sad vidim tablice
i da, kada se prijavljuje na akciju od Metorneta pisu oba ova podatka: Citiraj:
|
Stickao sam ovo, korisno je, MB ak ti se da povremeno ažuriraj.
|
* Svi korisnici koji sklope ugovor za Metro2Fast paket usluga, prvih šest mjeseci plaćaju mjesečnu naknadu u iznosu od 1kn. U osnovnu cijenu paketa uključena je WLAN opcija. Promotivna ponuda i priključna pristojba od 1kn vrijedi uz ugovor na 24 mjeseca.
Ne znam, znam da je bilo do 15.6 tko ostavi podatke, al moguce da su promjenili uvjete i sada ako se potpise na 24 mjeseca dobije se WLAN i 1kn prikljucak. Trebalo bi to provjeriti. |
ev, ja sam se dns prijavio za metronet pa sam odmah pito, vele da vrijedi za one koji ostave podatke do 15.6. nakon toga nis, nada, niente, nulla :)
|
Tu je jedna greška u cijeni;)
Napisao si da sa tel. pretplatom 2 mbit-a kod metroneta koštaju 199 kn.Također i bez telefonske pretplate si napisao da koštaju 2 mbit-a 199 kn.Ispravi si tu grešku:D |
Pa kod Metroneta je tel. pretplata ukljucena u cijenu. Dakle nema razlike. Isto je i kod Iskon-a i Amis-a.
|
lijepo slozeno :beer:
btw. mislim da se ovo moze maknut ;) "Napomena za Metronet: Do kraja godine navedeni iznosi se umanjuju za 98kn! (samo ako ostavite svoje podatke do 15.6)" |
jep, s tim je sad finito :D
(ko je jamio, jamio je :fiju:) |
nemojte to micat nebudu cijene ostale jos dugo ovak
a mad boy ce svake promjene cijena editirat ovdje bravo MB |
samo jedan konstruktivan prijedlog,možda ne bi bilo loše i da se dcm kabelski net ubaci u tablice,inače very good work MB
|
po ovome amis vodi... tako da sam sretan sto ga imam :)
|
Nije vise niti amis najbolji. Sada je doso i H1, molim da se i on uvrsti u tablicu jer nude do 24mb za 399kn i prva tri mjeseca 0kn pretplata.
|
Koliko znam T-com je snizio cijenu Flate rate na 140 kn (1MB). To nigdje ne piše u tablicama.
Zar nije tako? |
Citiraj:
|
Citiraj:
Razmišljam da se prebacim pa onda... |
Moraš prvo vidjeti da li si pod ugovorm s T-Comom, ako jesi morat ćeš platiti odštetu, a to je obično 73kn(telefonska preplata) x mjeseci koje si ti ostali do kraja ugovora. Ako nisi pod ugovorom samo prekineš, fajrunt, i ne dolazi ti ništa više od T-Coma. Obično to operatori međusobno riješe kad se prebacuješ s jednog na drugog, tak da to bude sve u istom danu, barem što se tehničke obrade tiče.
|
Ugovor mi je isteko prije 2 i pol...možda 3 godine...imo samo godinu dana ugovor, još kad se priključak plaćao mislim 530 kn...
Odo vidit dostupnost pa da se to prebaci ovih dana... Šalaj baj T-com! |
Citiraj:
Ljudi moji, očito je vruće pa se ne vidi dobro.:fiju: |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 10:17. |