|
![]() |
#1081 |
Why so serious
Datum registracije: Nov 2007
|
Ko ti sere i prigovara, javil si se a niko ti nis nije rekel, to ide ove koji bi iz kine za par dana.....normalno da bus digel paniku nakon 40dana.... Jer kaj got kinez rekel laz je da item ne stigne iz kine za max 20ak je poslano onda kad je naznaceno, samo kaj oni tak nikad ne salju. Da ti velim, top seller mi stavlja da je poslano, nakon 4 dana dobim potvrdu i pocne radit broj, i tek drugi dan procitam da je poslano iz hk centra... E sad to je 5 dana od dana kad je naznaceno da je poslal, a top seller je, pa zamisli kak rade drugi. E taj isti item mi dode za 15dana, nekaj nije pasalo pa se dogovorimo da ce mi poslati o svojem trosku valjani dio, i PAZI SAD. U pon je poslano, odmah mi proradi trac num. I u petak je kod mene doms..... 5 JEBENIH DANA IZ KINE DO MOJIH VRATA, kak to objasniti. Nego da je na vrijeme poslano. |
![]() |
![]() |
![]() |
#1082 |
Antimićanin
Datum registracije: Aug 2007
|
Znam da si ljut kaj niko ni tel kupit od tebe razbijeni mobitel, al smanji kompresiju. ![]() Poanta priče je da svatko ima pravo lovu svoju tražit natrag, bilo nekom pravo ili krivo i to bez neke prevelike brige oko hrvatske na crnoj listi. O tome se radi. A i treba shvatiti da su kinezi vrlo vrlo lijeni i neefikasni radnici. Kolko para tolko muzike. ![]() A i pitanje je pošte, kojom šalje i kako šalje. Ovo je najsporija valjda kaj može bit s kojom ovi šalju mobitele... |
![]() |
![]() |
![]() |
#1083 | |
Premium
Datum registracije: Jul 2010
|
Citiraj:
Lijepo sam mu napisao da mi vrati lovu da to ne rješavamo preko PP.Ako je normalan vratiče lovu i svi zadovoljni, a ako ne idemo u spor. Gle nedam da me neki žuti priglupi smrad pravi naivcem za moju lovu |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1084 | |
Premium
Datum registracije: Dec 2004
|
Citiraj:
na ips.posta.hr niti ne mozes vidjet nista izmedju "insert item into bag" i da je stigao u HR... ips.posta.hr je uglavnom za pracenje posiljke na HR teritoriju....
![]() |
![]() |
#1085 | |
Premium
Datum registracije: Dec 2004
|
Citiraj:
imam frenda ciji starci su se upustali u inozemne narudzbe od kineza... u pitanju su bile plasticne granule (za pravljenje plasticnih vrecica.) narucili kontejner, platili unaprijed, a dobili kontejner pijeska... tako da kod kineza uvijek treba bit osiguran, paypal je najbolje rjesenje.
![]() |
![]() |
#1086 | |
Premium
Datum registracije: May 2012
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1087 | |
Why so serious
|
Citiraj:
![]() Poanta price je ta da je bila rijec o tome da.kinezi s vremenom po nekoj statistici nece slati u hrv ukoliko bude nerazumnih ljudi. Ak pise lijepo rok dostave 20-30 dana, nemres ti se sad delati grbav i trazit novce natrag ili otvarat slucajeve a lijepo ti pise u kojem roku mozes ocekivat item...to je prva stvar. A druga stvar je da ak ti je hica lijepo se okani kine, ili plati ekstra pa nek ti salje preporuceno/ubrzano.... Ne razmem te ljude di plate nekaj 2$ i jos se zale, i jos nekaj trazeeee, i jos hoce da im drugi dan dode, Radi takvih jedino mogu bit ljut... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1088 | ||||
Antimićanin
|
Citiraj:
![]() ![]() ![]() Citiraj:
Citiraj:
Citiraj:
![]() |
||||
![]() |
![]() |
![]() |
#1089 |
Why so serious
|
Oprosti ali ovo kaj si ti napisal je skroz nepismeno, to na kraju krajeva nije niti zagorski, skroz si fulal, al nije bitno...btw ono ti nisam napisal da bi te "razjebel" ![]() Eto sad mi majka donesla paket, uredno je došel nakon 39 dana ![]() Ma treba i njih razmeti...delaju za siću i sve ide masovno, ak im ne platiš ekstra dostavu, pogotovo ak kupuješ FREE SHIPPING onda naravno da idu na soluciju da je njima čim jeftinije, i sigurno ne voze na poštu taj tvoj paket nego vjerojatno voze 1000paketa od jednom... Al kažem, kad mi je bilo zbilja hića da se dogovorit da pošalju brzo, i zbilja stigne brzo...samo treba biti top seller i treba se lijepo dogovorit, a ne biti bahat i nerazuman. ![]() Ipak, morate prizantai da bez ebaya život ne bi bio isti ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#1090 |
Registered User
Datum registracije: Nov 2011
|
tream malu pomoć, nije gospodi sa carine dostatan račun od paypala nego trebam i sa stranice (bang), kako dobiti račun u pdf-u sa banga? imam samo opciju print... "Ovim putem Vas obavještavamo da je carinskim pregledom Vaše pošiljke utvrđeno kako je račun nedovoljan. Molimo Vas da nam dostavite račun u PDF formatu ili ispis web stranice sa nedvojbenim identitetom robe." Zadnje izmijenjeno od: pilotbabo. 13.12.2013. u 23:15. |
![]() |
![]() |
![]() |
#1092 | ||||
Antimićanin
|
Citiraj:
![]() ![]() Citiraj:
![]() ![]() Citiraj:
![]() Citiraj:
|
||||
![]() |
![]() |
![]() |
#1093 |
Registered User
|
može preporuka za konverter u pdf? |
![]() |
![]() |
![]() |
#1095 |
Registered User
|
Hvala... |
![]() |
![]() |
![]() |
#1096 |
Premium
Datum registracije: Dec 2007
|
![]() |
#1097 |
lip ka slika
Datum registracije: Dec 2013
|
Pozdrav ekipi na ovom forumu Ovo je moj prvi post i odmah žicam savjet. ![]() Kupija san na banggood-u ZTE V967S,platio ga 147$(sada 178,87$). Pošto sam ga dugo čeka obećali mi poslat memorijsku od 8 Gb i silikonsku futrolu. Nakon 20 dana čekanja na paypalu otvorio dispute.Nakon 10 poruka i njihova otezanja napokon su ga dobili on stock i navodno poslali. Ovo piše kad utipkam Tracking Number: Order Number: Axxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx Shipment Travel History Departured at 2013/12/15 16:41:39 from Flytexpress Sorting Center location Electronic data received at 2013/11/8 4:54:44, Flytexpress Sorting Center Ima li smisla sad tražiti povrat ili se nadat da me neće izbunariti,navodno su ozbiljna firma(po natpisima s ovog i sličnih foruma). 18.12. mi je 45. dan od plačanja. Hvala lijepa,nadam se ako će mi stići još žicanja savjeta od vas znalaca. ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#1099 | |
lip ka slika
|
Citiraj:
Otvorio sam ga jer ga nisu imali in stock , a nisu niti najavljivali kad će ga dobiti. Ovo mi je prvi mob koji naručujem od kineza pa me uvatila prpa da me ne zajebu,jer 20 + dostava biti će više od 45 dana za povrat mojih teško zarađenih novaca ![]() Sada napokon mob. navodno ide prema meni pa se predomišljam da li riskirati. Njuškajući po forumima vidio sam da ga ljudi čekaju i po 30 dana od shipinga,tako da bi ovaj meni mogao stići polovicom siječnja ako bude sreće,znači od uplate da mene 2 miseca i 15 dana. ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1100 |
Premium
Datum registracije: Sep 2013
|
A ljudi raspitajte se malo, pises tu tesko zaraden novac, a mrsko ti je bilo proucit proces od odabira, preko komunikacije putem chata i maila, narucivanja, placanja, cekanja tracking broja, shippinga pa sve do same isporuke. Ma daj molim vas... |
![]() |
![]() |
![]() |
#1101 | |
lip ka slika
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1102 |
Why so serious
|
Kazem ti pricekaj do 17. , a inace prouci kontaktiraj prije sellera dal imaju na.stanju uredaj. A inace si bezveze otvarao slucaj nakon 20dana a sve ti pise koliko traje rok dostave. Nije to ducan preko puta da ces paket dobit za pet dana... |
![]() |
![]() |
![]() |
#1103 | |
lip ka slika
|
Citiraj:
2013-11-07 14:54:11 Payment Confirmed 2013-11-07 14:58:54 Ready To Process 2013-11-25 21:52:23 Contact Customer 2013-12-11 20:58:58 Back Order 2013-12-12 20:06:25 Processing 2013-12-15 02:55:54 Shipped Tracking Number:A000091311081040(Click Query) Oni tvrde da je poslan,danas je 15.12.neću biti ništa pametniji do tada. Samo sam pitao da li da riskiram ili ne? Ima bit kad sam ga ja platio baš taj dan im ih je nastalo na lageru(neka nestašica tog modela). |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1105 | |
Premium
Datum registracije: Jul 2010
|
Citiraj:
Zadnji odgovor koji sam dobio od njih #Thank you for your order 1188820 . Your order shipped on 2013/12/7 usually need 7-25 business days to arrive,could you please wait for it? If it is no news when reach the limited date,could you please inform us and we will deal with it for you?# TN i dalje ne spominju. Vjerojatno bude sve u redu, i malo si prerano pokrenuo spor kod PP ali sasvim razumljivo kad sa njihove strane nije išlo onak kak bi trebalo. Pazi da ti ne istekne rok za claim kod PP,tak da zadnjeg dana spora ako ne dobiješ pošiljku obavezno digni claim. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1106 | ||
lip ka slika
|
Citiraj:
Citiraj:
Zalipija bi vam cilu prepisku s njima u Resolution Center-u,al me sram kakvi mi je engleski ![]() Ma smijite se ,ko ga šljivi: ![]() From Buyer -12/2/2013 09:08 PST I can not get the order 1035539 for 45 days from the date of payment 07 11 2013th From Seller - Banggood Technology Co., Ltd12/3/2013 17:32 PST Hi,so sorry,the item SKU098743 is out of stock,I advice to change to SKU089274 if you unwilling to accept ,we would like to refund you. From Buyer - 12/3/2013 23:10 PST If the price is the same I'm satisfied whit SKU 089274,if not I ask refund.Sorry for my english. From Seller - Banggood Technology Co., Ltd12/6/2013 00:36 PST Hi,ok ,SKU101070(black) is out of stock,I advice you blue or white. Which one do you prefer,so sorry! From Buyer - 12/6/2013 03:43 PST http://www.banggoeod.com/buy/SKU101070.html I dont understend what this is? This item cost 2,04$.I did not order it. From Seller - Banggood Technology Co., Ltd12/8/2013 23:32 PST Hi,the item SKU101070 and SKU068081 are gift for you,would you like to change to other colors ? From Buyer - 12/9/2013 00:18 PST Item SKU 101070 Silicone Protective Back Case For ZTE V967S. SKU 098743 (ZTE V967S) you do not have in stock. I have a feeling that you want to gain time. (white back case) P.S. Today is the 34th day of payment. From Seller - Banggood Technology Co., Ltd12/9/2013 17:44 PST Hi,so sorry,in this case,to save your time,I split them out first,and ship the item SKU089274,ok ? From Buyer - 12/10/2013 00:27 PST I'm satisfied whit SKU 089274. From Seller - Banggood Technology Co., Ltd12/11/2013 18:54 PST Hi,so glad,all of the items are in stock,it will be shipped within 24 hours,please kindly wait for it. |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#1107 |
RESPECT MY AUTHORITAH
Datum registracije: Jul 2008
|
Nitko od trgovina nije imao ZtE v967s i danas ga malo tko ima zbog toga što ih malo proizvode u tvornici jer teško nabavljaju ekrane. Prerano si otvorio case a nisi ga ni trebao otvoriti ako ne dođe 44 dana. On se 44 dan otvara za slučaj da dođe pokvareni mobitel za tjedan, dva da možeš dobiti povrat a ne odmah 20 dan. Jer case ima oko 20 dana ili koliko već prije zatvaranja. I imaš velike mogućnosti da će Paypal presuditi u korist trgovca a i bespotrebno ga otvaraš te stavljaš hrvate na crnu listu s žalbama koje su previše rane i nepotrebne. Ionako ne znam čemu tolika zaluđenost trackingom kojeg dobijete/ne dobijete. Ja ga idem provjeriti samo ako dobijem poziv od carine da vidim što se naručilo po tom trackingu. DE i SE tracking proradi tek 2 dana prije nego što dođe u Hrvatsku, oko 2 tjedna od slanja. Tako ako prva dva tjedna od slanja i imate krivi tracking to nema veze jer ga ionako nemožete pratiti. I ja sam imao slučaj da mi je jedan pisao na webu i nakon tjedan dana pošto je poslan promijenio se pod My orders te sam ga onda vidio i na IPS-u. Ovako izgleda zadnji koji sam primio, poslan 20.11 I koliko sam skužio od tog "bad engrish" ti si dao 146.99$ za ZTE v967s, nemaju ga pa si dobio mogućnost PompW99 od 210$ i memorijsku? Ili su ti ipak poslali ZTE? U svakom slučaju dobiti ćeš nešto što sada vrijedi puno više. Ljudi nemojte otvarati case prije 40 dana iz bilo koje trgovine da ste kupili. Tek ako vam nije poslan tjedan dana pitajte sellera kada će i tražite povrat novca. Ako vam ne odgovori u razumnom roku ili ni onda ne pošalje otvorite case. Nemojte nakon što vam je poslan pa 20 dan od narudžbe.
. Zadnje izmijenjeno od: Ag008. 15.12.2013. u 20:35. |
![]() |
![]() |
![]() |
#1108 |
lip ka slika
|
Dali si primjetio kako nude drugi mob,pa se izvlače s futrolom,pa opet drugi mob,pa kad ja kažem šalji taj oni opet vračaju na Silicone Protective Back Case i tako sve u krug. Kad su face šta nisu rekli nemamo evo ti tvoji novci nazad,nabijemo tebe(mislim mene) i sve Hrvate na veseljka. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#1109 |
RESPECT MY AUTHORITAH
Datum registracije: Jul 2008
|
Da sam ja trgovac, ja bi ti vratio novac, naruči nešto drugo od nas ili negdje druge a ne zezao se s tobom i tvojim caseom. Znaš li na kraju koji mobitel si dobio tj. poslali ti pod http://www.banggood.com/order_tracking.php Sudeći prema razgovoru ipak su ti poslali ZTE i za poklon ćeš dobiti memorijsku i silicon case. Po meni dobar deal. Samo moraš gledati u globalu da nije trgovac kriv jer nema ZTE-a jer ga ni jedna trgovina ne može nabaviti kada tvornica ne isporučuje mobitele. Moj ZTE v967s sam opisao ovdje, nije ispunio moja očekivanja a prvesntveno ne baterija. Mislim ga možda i prodati i kupiti INew v3.
![]() |
#1110 |
Registered User
Datum registracije: Jun 2007
|
a ne, nije trgovac kriv sto uzme pare za nesto sto nema dostupno |
![]() |
![]() |
![]() |
|
|