Forumi
Home Pravila i pomoć Članovi Kalendar Današnji postovi

Povratak   PC Ekspert Forum > Računala > Mobilno > Smartphone uređaji i mobiteli
Ime
Lozinka

Odgovori

Uređivanje
Staro 13.12.2013., 14:51   #1081
danc00
Why so serious
Moj komp

danc00's Avatar

Datum registracije: Nov 2007
Ko ti sere i prigovara, javil si se a niko ti nis nije rekel, to ide ove koji bi iz kine za par dana.....normalno da bus digel paniku nakon 40dana....

Jer kaj got kinez rekel laz je da item ne stigne iz kine za max 20ak je poslano onda kad je naznaceno, samo kaj oni tak nikad ne salju.

Da ti velim, top seller mi stavlja da je poslano, nakon 4 dana dobim potvrdu i pocne radit broj, i tek drugi dan procitam da je poslano iz hk centra...

E sad to je 5 dana od dana kad je naznaceno da je poslal, a top seller je, pa zamisli kak rade drugi.

E taj isti item mi dode za 15dana, nekaj nije pasalo pa se dogovorimo da ce mi poslati o svojem trosku valjani dio, i PAZI SAD.
U pon je poslano, odmah mi proradi trac num. I u petak je kod mene doms..... 5 JEBENIH DANA IZ KINE DO MOJIH VRATA, kak to objasniti. Nego da je na vrijeme poslano.
danc00 je offline   Reply With Quote
Staro 13.12.2013., 15:08   #1082
Brko
Antimićanin
Moj komp

Brko's Avatar

Datum registracije: Aug 2007
Znam da si ljut kaj niko ni tel kupit od tebe razbijeni mobitel, al smanji kompresiju.
Poanta priče je da svatko ima pravo lovu svoju tražit natrag, bilo nekom pravo ili krivo i to bez neke prevelike brige oko hrvatske na crnoj listi. O tome se radi. A i treba shvatiti da su kinezi vrlo vrlo lijeni i neefikasni radnici. Kolko para tolko muzike.

A i pitanje je pošte, kojom šalje i kako šalje. Ovo je najsporija valjda kaj može bit s kojom ovi šalju mobitele...
Brko je offline   Reply With Quote
Staro 13.12.2013., 15:19   #1083
dabomba
Premium
Moj komp

dabomba's Avatar

Datum registracije: Jul 2010
Citiraj:
Autor Ag008 Pregled postova
Dabomba, naručio si 5.12 jer ja imam manji broj trackinga a naručio isti dan. Prošlo je svega tjedan dana i dali ti krivi tracking number. Big deal.
Znalo se dogoditi da dođe i na carinu i dobiješ pismo s drugim trackingom a tebi na stranicama stoji i dalje krivi broj. Strpi se, ako ne dobiješ paket u roku 44 dana digni paypal case. Nemoj nas gurati na crnu listu. Što si naručio da ti je tako hitno?
Sve stoji,nisam za to da se diže claim a roba je negdje na putu,ali kad vidim da me smrad mulja a mulja, jer se kad tvrdi da pet dana ne radi sistem TN kod njegovog špeditera, onda to treba sasječi u korjenu.Po tome si i ti trebao dobiti fake TN a nisi.(takva sranja smo slušali ne tako davno od HB)
Lijepo sam mu napisao da mi vrati lovu da to ne rješavamo preko PP.Ako je normalan vratiče lovu i svi zadovoljni, a ako ne idemo u spor.
Gle nedam da me neki žuti priglupi smrad pravi naivcem za moju lovu
dabomba je offline   Reply With Quote
Staro 13.12.2013., 15:20   #1084
santos
Premium
Moj komp

santos's Avatar

Datum registracije: Dec 2004
Citiraj:
Autor marke Pregled postova
30.10. sam napravio 2 narudžbe na dvije različite adrese s Pandawilla, svaka sa po jednim mobitelom. Poslano je za par dana singapurskom poštom i tracking number je proradio. 6.11. je prvi tracking number imao status "Despatched to overseas", a drugi je taj status dobio 9.11., znači tri dana kasnije. Međutim, ovaj koji je poslan kasnije, 9.11. je još od prošlog tjedna na carini, dostavljen je račun i uskoro će bit isporučen. Dakle, on je od 25.11. u Hrvatskoj.

Međutim, ovom drugom, poslanom 6.11., još uvijek ni traga ni glasa. Na ips.posta.hr i dalje stoji "Singapore - insert item into bag", a na singpost.com stoji "Despatched to overseas". Slao sam upit njihovoj pošti i oni kažu da je poslan 8.11., i da oni nemaju onda dalje informacija šta se dešava s njim nakon što napusti zemlju. Zar je moguće da toliko dugo mu treba do Hrvatske? Već mjesec dana otkad je poslan za Hrvatsku ništa. Pogotovo mi je čudno jer je ovaj drugi, poslan tri dana kasnije, a došo je prošli tjedab u Hrvatsku. Evo i screenshot za oba:

http://img13.imageshack.us/img13/5011/h55m.jpg

na ips.posta.hr niti ne mozes vidjet nista izmedju "insert item into bag" i da je stigao u HR... ips.posta.hr je uglavnom za pracenje posiljke na HR teritoriju....
Staro 13.12.2013., 15:23   #1085
santos
Premium
Moj komp

santos's Avatar

Citiraj:
Autor dabomba Pregled postova
Sve stoji,nisam za to da se diže claim a roba je negdje na putu,ali kad vidim da me smrad mulja a mulja, jer se kad tvrdi da pet dana ne radi sistem TN kod njegovog špeditera, onda to treba sasječi u korjenu.Po tome si i ti trebao dobiti fake TN a nisi.(takva sranja smo slušali ne tako davno od HB)
Lijepo sam mu napisao da mi vrati lovu da to ne rješavamo preko PP.Ako je normalan vratiče lovu i svi zadovoljni, a ako ne idemo u spor.
Gle nedam da me neki žuti priglupi smrad pravi naivcem za moju lovu
potpisujem...

imam frenda ciji starci su se upustali u inozemne narudzbe od kineza... u pitanju su bile plasticne granule (za pravljenje plasticnih vrecica.) narucili kontejner, platili unaprijed, a dobili kontejner pijeska...

tako da kod kineza uvijek treba bit osiguran, paypal je najbolje rjesenje.
Staro 13.12.2013., 15:58   #1086
Princ288
Premium
Moj komp

Princ288's Avatar

Datum registracije: May 2012
Citiraj:
Autor Drug Brko Pregled postova
Kao što sam već rekao, ako vam je toliko stalo do toga hoće li kinezi slati ili ne slati u Hrvatsku više, onda vi strpljivi se skupite i nadoknadite ljudima novce za koje su ih kinezi preje*ali. Baš me zanima jel bi ti bio strpljiv da nakon 43 dana ti čajniz veli "wait few more days", a na trackingu mobitel stoji u singapurskoj zračnoj luci...

Jasno da je idiotizam prijavit paypalu prije 40-tog dana od kupnje, ali nakon... ne znam što bi me spriječilo.
A di sam ja napisao da nebih dizao case nakon 40 dana? Ja i govorim za ove koji dizu nakon tjedan dva...
Princ288 je offline   Reply With Quote
Staro 13.12.2013., 18:45   #1087
danc00
Why so serious
Moj komp

danc00's Avatar

Citiraj:
Autor Drug Brko Pregled postova
Znam da si ljut kaj niko ni tel kupit od tebe razbijeni mobitel, al smanji kompresiju.
Poanta priče je da svatko ima pravo lovu svoju tražit natrag, bilo nekom pravo ili krivo i to bez neke prevelike brige oko hrvatske na crnoj listi. O tome se radi. A i treba shvatiti da su kinezi vrlo vrlo lijeni i neefikasni radnici. Kolko para tolko muzike.

A i pitanje je pošte, kojom šalje i kako šalje. Ovo je najsporija valjda kaj može bit s kojom ovi šalju mobitele...
Nisam ljut, zapravo mi je danas drago kaj nisam prodal jer imam svoj novi stari lg natrag, ljut mores biti samo ti kaj ga.nisi badava kupil i popravil i imal bi posteni mobitel(ispod cijene) a ne tam neki sony ili slicni poluproizvod, kad me vec vuces za jezik.

Poanta price je ta da je bila rijec o tome da.kinezi s vremenom po nekoj statistici nece slati u hrv ukoliko bude nerazumnih ljudi.

Ak pise lijepo rok dostave 20-30 dana, nemres ti se sad delati grbav i trazit novce natrag ili otvarat slucajeve a lijepo ti pise u kojem roku mozes ocekivat item...to je prva stvar.

A druga stvar je da ak ti je hica lijepo se okani kine, ili plati ekstra pa nek ti salje preporuceno/ubrzano....

Ne razmem te ljude di plate nekaj 2$ i jos se zale, i jos nekaj trazeeee, i jos hoce da im drugi dan dode,

Radi takvih jedino mogu bit ljut...
Staro 13.12.2013., 20:53   #1088
Brko
Antimićanin
Moj komp

Brko's Avatar

Citiraj:
Autor danc00 Pregled postova
Nisam ljut, zapravo mi je danas drago kaj nisam prodal jer imam svoj novi stari lg natrag, ljut mores biti samo ti kaj ga.nisi badava kupil i popravil i imal bi posteni mobitel(ispod cijene) a ne tam neki sony ili slicni poluproizvod, kad me vec vuces za jezik.
Uffff... nebum mogel spati kej me jen zagerec razjebel i kej je mej mebitel nezvel pelepreizved

Citiraj:
Poanta price je ta da je bila rijec o tome da.kinezi s vremenom po nekoj statistici nece slati u hrv ukoliko bude nerazumnih ljudi.
Tak jasno. Nerazumni su oni koji nakon 10 dana traže pare natrag. Razumni su oni kojima 40-ti dan već debelo opako smrdi.

Citiraj:
Ak pise lijepo rok dostave 20-30 dana, nemres ti se sad delati grbav i trazit novce natrag ili otvarat slucajeve a lijepo ti pise u kojem roku mozes ocekivat item...to je prva stvar.
Vidiš da se može. Nije da to opravdavam, ali može se, nažalost.

Citiraj:
A druga stvar je da ak ti je hica lijepo se okani kine, ili plati ekstra pa nek ti salje preporuceno/ubrzano....

Ne razmem te ljude di plate nekaj 2$ i jos se zale, i jos nekaj trazeeee, i jos hoce da im drugi dan dode,

Radi takvih jedino mogu bit ljut...
E pa u takvom slučaju se plati DHL ili slično i eto mobitela iz kine za tjedan dana
Staro 13.12.2013., 21:56   #1089
danc00
Why so serious
Moj komp

danc00's Avatar

Oprosti ali ovo kaj si ti napisal je skroz nepismeno, to na kraju krajeva nije niti zagorski, skroz si fulal, al nije bitno...btw ono ti nisam napisal da bi te "razjebel" KAj se srdiš odma?!

Eto sad mi majka donesla paket, uredno je došel nakon 39 dana Platil sam ga mislim 3$ i kaj da sad ja delam, da dam kinezu negativan feedbac ili da dramim oko dostave, ma daj...ja sam sretan da je došel u komadu, jer nisam prstom mrdnul da ga dobim+koštal je 3$ , naravno da me ne dira to kaj je mjesec dana putovalo jer sam to i očekival u krajnjem slučaju...da mi je bila hića lijepo bi ga zamolil da mu platim malo više i poslal bi mi sa tracking numberom i došlo bi za 15dana.

Ma treba i njih razmeti...delaju za siću i sve ide masovno, ak im ne platiš ekstra dostavu, pogotovo ak kupuješ FREE SHIPPING onda naravno da idu na soluciju da je njima čim jeftinije, i sigurno ne voze na poštu taj tvoj paket nego vjerojatno voze 1000paketa od jednom...

Al kažem, kad mi je bilo zbilja hića da se dogovorit da pošalju brzo, i zbilja stigne brzo...samo treba biti top seller i treba se lijepo dogovorit, a ne biti bahat i nerazuman.

Ipak, morate prizantai da bez ebaya život ne bi bio isti
Staro 13.12.2013., 23:09   #1090
pilotbabo
Registered User

pilotbabo's Avatar

Datum registracije: Nov 2011
tream malu pomoć, nije gospodi sa carine dostatan račun od paypala nego trebam i sa stranice (bang), kako dobiti račun u pdf-u sa banga? imam samo opciju print...

"Ovim putem Vas obavještavamo da je carinskim pregledom Vaše pošiljke utvrđeno kako je račun nedovoljan. Molimo Vas da nam dostavite račun u PDF formatu ili ispis web stranice sa nedvojbenim identitetom robe."

Zadnje izmijenjeno od: pilotbabo. 13.12.2013. u 23:15.
pilotbabo je offline   Reply With Quote
Staro 13.12.2013., 23:28   #1091
turista
Premium
Moj komp

turista's Avatar

Screensh. import u npr word i snimis dokument u PDF formatu
turista je offline   Reply With Quote
Staro 13.12.2013., 23:30   #1092
Brko
Antimićanin
Moj komp

Brko's Avatar

Citiraj:
Oprosti ali ovo kaj si ti napisal je skroz nepismeno, to na kraju krajeva nije niti zagorski, skroz si fulal, al nije bitno...btw ono ti nisam napisal da bi te "razjebel" KAj se srdiš odma?!
Zejebancija pa nemoj reć da nisi skužil... jebaga

Citiraj:
Ma treba i njih razmeti...delaju za siću i sve ide masovno, ak im ne platiš ekstra dostavu, pogotovo ak kupuješ FREE SHIPPING onda naravno da idu na soluciju da je njima čim jeftinije, i sigurno ne voze na poštu taj tvoj paket nego vjerojatno voze 1000paketa od jednom...
Njima država financira izvoz a tako im financiraju i poštarinu koliko sam upuće, jelte...

Citiraj:
Al kažem, kad mi je bilo zbilja hića da se dogovorit da pošalju brzo, i zbilja stigne brzo...samo treba biti top seller i treba se lijepo dogovorit, a ne biti bahat i nerazuman.

Ipak, morate prizantai da bez ebaya život ne bi bio isti
Sa ebayom nisam nikad imal problema. sve kaj mi nije ili je došlo je bilo uredno. Pa i sa Banga. Ali ipak se tu i tamo nekaj zajebe. Bitno je da znaju engleski

Citiraj:
Autor pilotbabo Pregled postova
tream malu pomoć, nije gospodi sa carine dostatan račun od paypala nego trebam i sa stranice (bang), kako dobiti račun u pdf-u sa banga? imam samo opciju print...

"Ovim putem Vas obavještavamo da je carinskim pregledom Vaše pošiljke utvrđeno kako je račun nedovoljan. Molimo Vas da nam dostavite račun u PDF formatu ili ispis web stranice sa nedvojbenim identitetom robe."
Ohohoho, bit će da su zaposlili nekog pametnog i načitanog. Instlairaj neki PDF printer, imaš more besplatnih na netu i printni ga u PDF i pošalji im ga mailom.
Staro 14.12.2013., 00:28   #1093
pilotbabo
Registered User

pilotbabo's Avatar

može preporuka za konverter u pdf?
Staro 14.12.2013., 00:35   #1094
Brko
Antimićanin
Moj komp

Brko's Avatar

Citiraj:
Nitro pdf reader...
Staro 14.12.2013., 00:49   #1095
pilotbabo
Registered User

pilotbabo's Avatar

Hvala...
Staro 15.12.2013., 11:37   #1096
daxxx88
Premium

daxxx88's Avatar

Datum registracije: Dec 2007
Citiraj:
pa word ti može sejvat doc u pdf (ako nemaš verziju iz 93. )

What man is a man that doesn't make the world better
daxxx88 je offline   Reply With Quote
Staro 15.12.2013., 18:17   #1097
two-faced paras
lip ka slika

two-faced paras's Avatar

Datum registracije: Dec 2013
Pozdrav ekipi na ovom forumu
Ovo je moj prvi post i odmah žicam savjet.
Kupija san na banggood-u ZTE V967S,platio ga 147$(sada 178,87$).
Pošto sam ga dugo čeka obećali mi poslat memorijsku od 8 Gb i silikonsku futrolu.
Nakon 20 dana čekanja na paypalu otvorio dispute.Nakon 10 poruka i njihova otezanja napokon su ga dobili on stock i navodno poslali.
Ovo piše kad utipkam Tracking Number:
Order Number: Axxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx
Shipment Travel History
Departured at 2013/12/15 16:41:39 from Flytexpress Sorting Center location
Electronic data received at 2013/11/8 4:54:44, Flytexpress Sorting Center

Ima li smisla sad tražiti povrat ili se nadat da me neće izbunariti,navodno su ozbiljna firma(po natpisima s ovog i sličnih foruma).
18.12. mi je 45. dan od plačanja.
Hvala lijepa,nadam se ako će mi stići još žicanja savjeta od vas znalaca.
two-faced paras je offline   Reply With Quote
Staro 15.12.2013., 18:47   #1098
danc00
Why so serious
Moj komp

danc00's Avatar

Pričekaj još do 17.12 pa vidi jel ima pomaka kod pošiljke...

Zakaj si otvaral slučaj nakon 20 dana?
Staro 15.12.2013., 19:00   #1099
two-faced paras
lip ka slika

two-faced paras's Avatar

Citiraj:
Pričekaj još do 17.12 pa vidi jel ima pomaka kod pošiljke...

Zakaj si otvaral slučaj nakon 20 dana?

Otvorio sam ga jer ga nisu imali in stock , a nisu niti najavljivali kad će ga dobiti.
Ovo mi je prvi mob koji naručujem od kineza pa me uvatila prpa da me ne zajebu,jer 20 + dostava biti će više od 45 dana za povrat mojih teško zarađenih novaca
Sada napokon mob. navodno ide prema meni pa se predomišljam da li riskirati.
Njuškajući po forumima vidio sam da ga ljudi čekaju i po 30 dana od shipinga,tako da bi ovaj meni mogao stići polovicom siječnja ako bude sreće,znači od uplate da mene 2 miseca i 15 dana.
Staro 15.12.2013., 19:11   #1100
pokra89
Premium

pokra89's Avatar

Datum registracije: Sep 2013
A ljudi raspitajte se malo, pises tu tesko zaraden novac, a mrsko ti je bilo proucit proces od odabira, preko komunikacije putem chata i maila, narucivanja, placanja, cekanja tracking broja, shippinga pa sve do same isporuke. Ma daj molim vas...
pokra89 je offline   Reply With Quote
Staro 15.12.2013., 19:15   #1101
two-faced paras
lip ka slika

two-faced paras's Avatar

Citiraj:
Autor pokra89 Pregled postova
A ljudi raspitajte se malo, pises tu tesko zaraden novac, a mrsko ti je bilo proucit proces od odabira, preko komunikacije putem chata i maila, narucivanja, placanja, cekanja tracking broja, shippinga pa sve do same isporuke. Ma daj molim vas...
ala šta si nad....,pa raspitujem se ,ako si vidio moj prvi post tu je povijest bolesti,samo tražim mišljenje,ako ćeš pametovat(jer ja očito nisan)ne triba ništa
Staro 15.12.2013., 19:29   #1102
danc00
Why so serious
Moj komp

danc00's Avatar

Kazem ti pricekaj do 17. , a inace prouci kontaktiraj prije sellera dal imaju na.stanju uredaj.
A inace si bezveze otvarao slucaj nakon 20dana a sve ti pise koliko traje rok dostave. Nije to ducan preko puta da ces paket dobit za pet dana...
Staro 15.12.2013., 19:33   #1103
two-faced paras
lip ka slika

two-faced paras's Avatar

Citiraj:
Kazem ti pricekaj do 17. , a inace prouci kontaktiraj prije sellera dal imaju na.stanju uredaj.
A inace si bezveze otvarao slucaj nakon 20dana a sve ti pise koliko traje rok dostave. Nije to ducan preko puta da ces paket dobit za pet dana...
Date Added Status Comments
2013-11-07 14:54:11 Payment Confirmed
2013-11-07 14:58:54 Ready To Process
2013-11-25 21:52:23 Contact Customer
2013-12-11 20:58:58 Back Order
2013-12-12 20:06:25 Processing
2013-12-15 02:55:54 Shipped Tracking Number:A000091311081040(Click Query)
Oni tvrde da je poslan,danas je 15.12.neću biti ništa pametniji do tada.
Samo sam pitao da li da riskiram ili ne?
Ima bit kad sam ga ja platio baš taj dan im ih je nastalo na lageru(neka nestašica tog modela).
Staro 15.12.2013., 19:37   #1104
danc00
Why so serious
Moj komp

danc00's Avatar

Pa ak je poslan danas onda ce stici....nema ti druge, pa ionak ti nece vratit pare.
Staro 15.12.2013., 19:43   #1105
dabomba
Premium
Moj komp

dabomba's Avatar

Datum registracije: Jul 2010
Citiraj:
Autor two-faced paras Pregled postova
Pozdrav ekipi na ovom forumu
Ovo je moj prvi post i odmah žicam savjet.
Kupija san na banggood-u ZTE V967S,platio ga 147$(sada 178,87$).
Pošto sam ga dugo čeka obećali mi poslat memorijsku od 8 Gb i silikonsku futrolu.
Nakon 20 dana čekanja na paypalu otvorio dispute.Nakon 10 poruka i njihova otezanja napokon su ga dobili on stock i navodno poslali.
Ovo piše kad utipkam Tracking Number:
Order Number: Axxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx
Shipment Travel History
Departured at 2013/12/15 16:41:39 from Flytexpress Sorting Center location
Electronic data received at 2013/11/8 4:54:44, Flytexpress Sorting Center

Ima li smisla sad tražiti povrat ili se nadat da me neće izbunariti,navodno su ozbiljna firma(po natpisima s ovog i sličnih foruma).
18.12. mi je 45. dan od plačanja.
Hvala lijepa,nadam se ako će mi stići još žicanja savjeta od vas znalaca.
Ovo kaj imaš nije nikakav TN nego samo informacija da je je nešto otišlo iz njihove špediterske kompanije sa kojom rade,najvjerojatnije prema tebi.TN vjerojatno nečeš ni dobiti jer ja imam isti slučaj.
Zadnji odgovor koji sam dobio od njih #Thank you for your order 1188820 .

Your order shipped on 2013/12/7 usually need 7-25 business days to arrive,could you please wait for it? If it is no news when reach the limited date,could you please inform us and we will deal with it for you?#
TN i dalje ne spominju.
Vjerojatno bude sve u redu, i malo si prerano pokrenuo spor kod PP ali sasvim razumljivo kad sa njihove strane nije išlo onak kak bi trebalo.
Pazi da ti ne istekne rok za claim kod PP,tak da zadnjeg dana spora ako ne dobiješ pošiljku obavezno digni claim.
dabomba je offline   Reply With Quote
Staro 15.12.2013., 19:59   #1106
two-faced paras
lip ka slika

two-faced paras's Avatar

Citiraj:
Pa ak je poslan danas onda ce stici....nema ti druge, pa ionak ti nece vratit pare.
Citiraj:
Autor dabomba Pregled postova
Ovo kaj imaš nije nikakav TN nego samo informacija da je je nešto otišlo iz njihove špediterske kompanije sa kojom rade,najvjerojatnije prema tebi.TN vjerojatno nečeš ni dobiti jer ja imam isti slučaj.
Zadnji odgovor koji sam dobio od njih #Thank you for your order 1188820 .

Your order shipped on 2013/12/7 usually need 7-25 business days to arrive,could you please wait for it? If it is no news when reach the limited date,could you please inform us and we will deal with it for you?#
TN i dalje ne spominju.
Vjerojatno bude sve u redu, i malo si prerano pokrenuo spor kod PP ali sasvim razumljivo kad sa njihove strane nije išlo onak kak bi trebalo.
Pazi da ti ne istekne rok za claim kod PP,tak da zadnjeg dana spora ako ne dobiješ pošiljku obavezno digni claim.
Ako 17.12 dignem claim,a on krenuo prema meni šta se onda događa?
Zalipija bi vam cilu prepisku s njima u Resolution Center-u,al me sram kakvi mi je engleski
Ma smijite se ,ko ga šljivi:

From Buyer -12/2/2013 09:08 PST
I can not get the order 1035539 for 45 days from the date of payment 07 11 2013th

From Seller - Banggood Technology Co., Ltd12/3/2013 17:32 PST
Hi,so sorry,the item SKU098743 is out of stock,I advice to change to SKU089274

if you unwilling to accept ,we would like to refund you.

From Buyer - 12/3/2013 23:10 PST
If the price is the same I'm satisfied whit SKU 089274,if not I ask refund.Sorry for my english.

From Seller - Banggood Technology Co., Ltd12/6/2013 00:36 PST
Hi,ok ,SKU101070(black) is out of stock,I advice you blue or white.

Which one do you prefer,so sorry!

From Buyer - 12/6/2013 03:43 PST
http://www.banggoeod.com/buy/SKU101070.html

I dont understend what this is?

This item cost 2,04$.I did not order it.

From Seller - Banggood Technology Co., Ltd12/8/2013 23:32 PST
Hi,the item SKU101070 and SKU068081 are gift for you,would you like to change to other colors ?

From Buyer - 12/9/2013 00:18 PST
Item SKU 101070 Silicone Protective Back Case For ZTE V967S.

SKU 098743 (ZTE V967S) you do not have in stock.

I have a feeling that you want to gain time.

(white back case)

P.S.

Today is the 34th day of payment.

From Seller - Banggood Technology Co., Ltd12/9/2013 17:44 PST
Hi,so sorry,in this case,to save your time,I split them out first,and ship the item SKU089274,ok ?

From Buyer - 12/10/2013 00:27 PST
I'm satisfied whit SKU 089274.

From Seller - Banggood Technology Co., Ltd12/11/2013 18:54 PST
Hi,so glad,all of the items are in stock,it will be shipped within 24 hours,please kindly wait for it.
Staro 15.12.2013., 20:20   #1107
Ag008
RESPECT MY AUTHORITAH
Moj komp

Ag008's Avatar

Datum registracije: Jul 2008
Nitko od trgovina nije imao ZtE v967s i danas ga malo tko ima zbog toga što ih malo proizvode u tvornici jer teško nabavljaju ekrane.
Prerano si otvorio case a nisi ga ni trebao otvoriti ako ne dođe 44 dana. On se 44 dan otvara za slučaj da dođe pokvareni mobitel za tjedan, dva da možeš dobiti povrat a ne odmah 20 dan. Jer case ima oko 20 dana ili koliko već prije zatvaranja. I imaš velike mogućnosti da će Paypal presuditi u korist trgovca a i bespotrebno ga otvaraš te stavljaš hrvate na crnu listu s žalbama koje su previše rane i nepotrebne.
Ionako ne znam čemu tolika zaluđenost trackingom kojeg dobijete/ne dobijete.
Ja ga idem provjeriti samo ako dobijem poziv od carine da vidim što se naručilo po tom trackingu.
DE i SE tracking proradi tek 2 dana prije nego što dođe u Hrvatsku, oko 2 tjedna od slanja. Tako ako prva dva tjedna od slanja i imate krivi tracking to nema veze jer ga ionako nemožete pratiti.
I ja sam imao slučaj da mi je jedan pisao na webu i nakon tjedan dana pošto je poslan promijenio se pod My orders te sam ga onda vidio i na IPS-u. Ovako izgleda zadnji koji sam primio, poslan 20.11
I koliko sam skužio od tog "bad engrish" ti si dao 146.99$ za ZTE v967s, nemaju ga pa si dobio mogućnost PompW99 od 210$ i memorijsku? Ili su ti ipak poslali ZTE? U svakom slučaju dobiti ćeš nešto što sada vrijedi puno više.
Ljudi nemojte otvarati case prije 40 dana iz bilo koje trgovine da ste kupili. Tek ako vam nije poslan tjedan dana pitajte sellera kada će i tražite povrat novca. Ako vam ne odgovori u razumnom roku ili ni onda ne pošalje otvorite case. Nemojte nakon što vam je poslan pa 20 dan od narudžbe.

Zadnje izmijenjeno od: Ag008. 15.12.2013. u 20:35.
Ag008 je offline   Reply With Quote
Staro 15.12.2013., 20:34   #1108
two-faced paras
lip ka slika

two-faced paras's Avatar

Dali si primjetio kako nude drugi mob,pa se izvlače s futrolom,pa opet drugi mob,pa kad ja kažem šalji taj oni opet vračaju na Silicone Protective Back Case i tako sve u krug.
Kad su face šta nisu rekli nemamo evo ti tvoji novci nazad,nabijemo tebe(mislim mene) i sve Hrvate na veseljka.
Staro 15.12.2013., 20:41   #1109
Ag008
RESPECT MY AUTHORITAH
Moj komp

Ag008's Avatar

Datum registracije: Jul 2008
Da sam ja trgovac, ja bi ti vratio novac, naruči nešto drugo od nas ili negdje druge a ne zezao se s tobom i tvojim caseom. Znaš li na kraju koji mobitel si dobio tj. poslali ti pod
http://www.banggood.com/order_tracking.php
Sudeći prema razgovoru ipak su ti poslali ZTE i za poklon ćeš dobiti memorijsku i silicon case. Po meni dobar deal. Samo moraš gledati u globalu da nije trgovac kriv jer nema ZTE-a jer ga ni jedna trgovina ne može nabaviti kada tvornica ne isporučuje mobitele. Moj ZTE v967s sam opisao ovdje, nije ispunio moja očekivanja a prvesntveno ne baterija. Mislim ga možda i prodati i kupiti INew v3.
Staro 15.12.2013., 20:43   #1110
LynkS
Registered User

LynkS's Avatar

Datum registracije: Jun 2007
a ne, nije trgovac kriv sto uzme pare za nesto sto nema dostupno
LynkS je offline   Reply With Quote
Odgovori

Pravila postanja
Vi ne možete otvarati nove teme
Vi ne možete pisati odgovore
Vi ne možete uploadati priloge