Forumi
Home Pravila i pomoć Članovi Kalendar Današnji postovi

Povratak   PC Ekspert Forum > Računala > Mobilno > Smartphone uređaji i mobiteli
Ime
Lozinka

Zaključane teme

Uređivanje
Staro 02.12.2013., 15:47   #2611
coconut
Premium
Moj komp

coconut's Avatar

Datum registracije: Mar 2006
S5 bi mogao imati monstruoznu bateriju od 4.000mAh.
http://www.cnet.com.au/samsung-galax...-339346103.htm

Šuška se i o tome da bi mogao doći u 2 varijante - Exynos true octa-core i neki Snapdragon.

EDIT: radi se i na 20Mpix kameri
http://english.etnews.com/device/287...04.html#ystfuv

Zadnje izmijenjeno od: coconut. 02.12.2013. u 16:49.
coconut je online  
Staro 02.12.2013., 17:32   #2612
Brko
Antimićanin
Moj komp

Brko's Avatar

Datum registracije: Aug 2007
Citiraj:
Autor xulos Pregled postova
GO launcher je najvece smece i potrosac rama koji mozes trenutno snimiti na mobitel.
Ne samo launcher nego sve njiovo, od smsa do imenika. Kolega je to turio na sgs3, to se vuklo, ali je njemu bilo eyecandy pa je ostavio...
Brko je offline  
Staro 02.12.2013., 18:15   #2613
Bullet1
Premium
Moj komp

Bullet1's Avatar

Datum registracije: Oct 2006
Prijateljica ima S4 (i9500) i ima problema sa signalom na dosta mjesta na kojima nitko drugi nema takvih problema na istoj (i drugoj) mreži. Dok puni mob, postotci se ne ili jedva miču sve dok ne restartira mob nakon čega dobije nekakav "realan" postotak napunjenosti. Još mi se čini da je par stvari u banani a Kies ne prepoznava uređaj kad je spojen na laptop pa bi se okrenuo nekom custom ROMu.

Pošto nisam neki ljubitelj Zamzunga, nisam ništa ni pratio ni istraživao po XDA pa ću pitati ovdje s obzirom da velika većina prati navedeni forum ali i novost po ostalim sajtovima.

Koji je trenutno najbolji, rock stable, custom ROM (+ kernel) za navedeni model?
I neki quick quide za instalaciju istih?

Trenutno je na njemu 4.2.2 JB.

Ako trebaju još kakvi podaci, vičite.

Hvala lijepa
Bullet1 je offline  
Staro 02.12.2013., 18:30   #2614
dean225
DD9512
Moj komp

dean225's Avatar

Datum registracije: Jun 2009
Garancija? Daj ti to nosi na garanciju. Moguće je da ima hardverski problem. Kada staviš custom rom gubiš garanciju. A vjerovatno ti se neće riješiti problemi sa custom romom.
Staro 02.12.2013., 18:36   #2615
Bullet1
Premium
Moj komp

Bullet1's Avatar

Ima garanciju ali sumnjam da će ona htjet pristat na to
Zar se stavljanjem custom roma ne gubi samo garancija na SW?

Naravno, najprije bi htio napraviti update na 4.3 ali je nemoguća misija preko Kiesa..
Bullet1 je offline  
Staro 02.12.2013., 18:42   #2616
domis
Premium
Moj komp

Datum registracije: Sep 2006
prouči poslijednjih nekoliko stranica, konkretno pojam "knox"
domis je offline  
Staro 02.12.2013., 18:53   #2617
dean225
DD9512
Moj komp

dean225's Avatar

Datum registracije: Jun 2009
Ne igraj se. Moguće ja lako da taj S4 ima neki hardverski problem. Diranjem po softu ostaješ bez garancije 100%.

Najsigurnije ti je poslati mob na servis, oni će ga flashnut ako treba ali oni mogu poništiti knox i ostale samsungove gluparije.
Staro 02.12.2013., 19:11   #2618
spawn
Premium
Moj komp

spawn's Avatar

Datum registracije: Aug 2004
Jel i9500 ili i9505?
spawn je offline  
Staro 02.12.2013., 19:13   #2619
Bullet1
Premium
Moj komp

Bullet1's Avatar

i9500.

Provjerit ću još za garanciju jer kaže da mob nije kod nas kupljen (neznam zašto sam ja mislio da je )

Ako nema garanciju, preporuke?

EDIT:

Nema garanciju..

Zadnje izmijenjeno od: Bullet1. 02.12.2013. u 20:26.
Bullet1 je offline  
Staro 02.12.2013., 23:38   #2620
spawn
Premium
Moj komp

spawn's Avatar

Datum registracije: Aug 2004
Zato sam i pitao. Pazi na romove,nemoj slucajno stavljat i9505 romove na i9500. Potpuno drukciji chipset,cpu itd. Po meni bi trebalo probat staviti obican noviji stock rom. Znaci original.
spawn je offline  
Staro 03.12.2013., 09:47   #2621
The Man
Premium

The Man's Avatar

Datum registracije: May 2012
Zna li netko ovdje da li je i S3 mini ukenjan s onim grozomornim apdejtom ili je to pogodilo samo (obični) S3? Hm?

The Man je offline  
Staro 03.12.2013., 09:51   #2622
coconut
Premium
Moj komp

coconut's Avatar

S3 mini još nije dobio 4.3 update tako da nije sheban.

@bullet1
To što je kupljen vani ne znači da nema garancije kod nas. Ima garanciju jer je naši priznaju. I zato ga nosi na servis.
Staro 03.12.2013., 10:11   #2623
Delpiero
Premium
Moj komp

Delpiero's Avatar

Datum registracije: Aug 2008
Kad smo kod tog 4,3 groznog updatea, ima li pomaka? Jeli postoji neki link gdje se može provjeriti jeli nešto izašlo(fix) ili gdje piše kada će?
Mobitel s tim je skroz u komi, skoro ko da igram Battlefield 4 na komodoru
Staro 03.12.2013., 10:17   #2624
coconut
Premium
Moj komp

coconut's Avatar

U USA je izašao novi 4.3 sa ispravljenim bugovima. Za one koji već imaju 4.3 (kao ti i ja), govori se o fixu koji će riješiti nastale probleme. Nažalost, ništa se ne zna o datumu istog.
Staro 03.12.2013., 10:21   #2625
Delpiero
Premium
Moj komp

Delpiero's Avatar

Citiraj:
Autor coconut Pregled postova
U USA je izašao novi 4.3 sa ispravljenim bugovima. Za one koji već imaju 4.3 (kao ti i ja), govori se o fixu koji će riješiti nastale probleme. Nažalost, ništa se ne zna o datumu istog.
OK, thnx, svakako nije mala stvar pa da to zanemare.. znaš i sam kako se iritantno mobitel ponaša ovako.. Onaj delay dok mu se ekran upali nakon što se pritisne tipka je smiješan.. mogu si otić kavu napraviti praktički.

Ako su rješili u USA, znači da je napravljeno(pod pretpostavkom da se o istom problemu radilo), i onda se možemo nadati da će brzo to izbaciti i ovde.. jer realno druga opcija je jedino čekanje KitKata 4,4 ..
Staro 03.12.2013., 10:22   #2626
The Man
Premium

The Man's Avatar

Ja ne razumijem kako si je najbolji brend smartfona dozvolio takav gaf. Ajde da je HTC još bi razumio, ali Samsung je ipak klasa iznad svih i ovo što se desilo je neoprostivo. Dam se kladit da je u pitanju sabotaža iz HTC, LG i Sony tabora, jer oni mu na normalne načine ne mogu ni prismrdit, pa ovako mučki podmeću da dobiju unfair advantage. Ne bi me ni najmanje iznenadilo da u Samsungu imaju svoje krtice koje sabotiraju najbolji brend smartfona iznutra i da to sve financira Apple bagra.

The Man je offline  
Staro 03.12.2013., 10:29   #2627
Delpiero
Premium
Moj komp

Delpiero's Avatar

Citiraj:
Autor The Man Pregled postova
Ja ne razumijem kako si je najbolji brend smartfona dozvolio takav gaf. Ajde da je HTC još bi razumio, ali Samsung je ipak klasa iznad svih i ovo što se desilo je neoprostivo. Dam se kladit da je u pitanju sabotaža iz HTC, LG i Sony tabora, jer oni mu na normalne načine ne mogu ni prismrdit, pa ovako mučki podmeću da dobiju unfair advantage. Ne bi me ni najmanje iznenadilo da u Samsungu imaju svoje krtice koje sabotiraju najbolji brend smartfona iznutra i da to sve financira Apple bagra.
Ok, to već graniči s paranojom Imaju druge firme i svojih problema i flagshipa kojima se bave( Xperia Z1, JaPhone 5s, HTC One...).

Bilo je slučajeva do sada kad su namjerno usporavali sa novim updateovima starije verzije mobitela i tako "prisiljavali" ljude da kupe novije verzije uređaja(primjer je mislim bio kod applea kad je izlazio ip4 ili 4s).. ali svakako mislim da se ne radi o istoj stvari jer ovdje nije samo malo usporen uređaj, nego sve zapinje, od wifi-a nekada, draina baterije, delaya ekrana i cijelog sustava ukupno... pročitaj malo prijašnje članke..
Staro 03.12.2013., 10:30   #2628
coconut
Premium
Moj komp

coconut's Avatar

Staro 03.12.2013., 10:38   #2629
Brko
Antimićanin
Moj komp

Brko's Avatar

Citiraj:
Nadam se da se zejebavaš ako ne, onda ću te prijavit
Brko je offline  
Staro 03.12.2013., 10:48   #2630
domis
Premium
Moj komp

Citiraj:

Zadnje izmijenjeno od: tor. 03.12.2013. u 12:33.
domis je offline  
Staro 03.12.2013., 10:58   #2631
fishkal
Premium
Moj komp

fishkal's Avatar

Datum registracije: Dec 2009
Potpis na domisa.
Staro 03.12.2013., 11:02   #2632
The Man
Premium

The Man's Avatar

Ne smiješ imati bujnu maštu. Odmah te nazivaju imenima. Mislio sam da je sprdancija očita, ali eto...

The Man je offline  
Staro 03.12.2013., 11:09   #2633
Brko
Antimićanin
Moj komp

Brko's Avatar

Citiraj:
Ne smiješ imati bujnu maštu. Odmah te nazivaju imenima. Mislio sam da je sprdancija očita, ali eto...
Neki to ne vide a i nemreš zamjerit ljudima budući su se nagledali i naslušali svakakvih gurua i šamana i poznavatelja

Samsung zna što radi. I što god radi, ima velike koristi od toga.
Brko je offline  
Staro 03.12.2013., 11:31   #2634
Bullet1
Premium
Moj komp

Bullet1's Avatar

Citiraj:
Autor Bruno_Rv Pregled postova
Zato sam i pitao. Pazi na romove,nemoj slucajno stavljat i9505 romove na i9500. Potpuno drukciji chipset,cpu itd. Po meni bi trebalo probat staviti obican noviji stock rom. Znaci original.
Da, toliko sam dokučio u prvih 10min traženja jer nije baš da ne koristim Android već 3+ godine

Citiraj:
@bullet1
To što je kupljen vani ne znači da nema garancije kod nas. Ima garanciju jer je naši priznaju. I zato ga nosi na servis.
Nema nikakvog KNOX-a na njemu a kad mu napravim factory reset dobijem kineske znakove i trebuchet launcher
Mislim da nema nikakav garantni list uz njega.
Bullet1 je offline  
Staro 03.12.2013., 11:43   #2635
domis
Premium
Moj komp

Citiraj:
a gle, nije lako skužiti sprdanciju tog tipa kad uživo imaš imaš kontakta s osobama koje uistinu tako razmišljaju
domis je offline  
Staro 03.12.2013., 11:50   #2636
Delpiero
Premium
Moj komp

Delpiero's Avatar

Citiraj:
Autor domis Pregled postova
a gle, nije lako skužiti sprdanciju tog tipa kad uživo imaš imaš kontakta s osobama koje uistinu tako razmišljaju
točno to..
Staro 03.12.2013., 11:58   #2637
Delpiero
Premium
Moj komp

Delpiero's Avatar

Citiraj:
BTW, pogledaj komentare dole, izgleda da ni fix ne pomaže kako se očekivalo.. bit će veselja
Staro 03.12.2013., 12:32   #2638
tor
Administrator
Moj komp

tor's Avatar

Datum registracije: Nov 2001
Citiraj:
Autor domis Pregled postova
pohvatao ili ne sarkazam, vrijeđanje je zabranjeno.
tor je offline  
Staro 03.12.2013., 12:45   #2639
domis
Premium
Moj komp

ma žuta minuta...iltiga, kad si gladan, nisi svoj
ispricavam se ako sam nekog uvrijedil
domis je offline  
Staro 03.12.2013., 12:46   #2640
schetz
Premium

schetz's Avatar

Datum registracije: Jul 2008
Citiraj:
Autor Delpiero Pregled postova
BTW, pogledaj komentare dole, izgleda da ni fix ne pomaže kako se očekivalo.. bit će veselja
I vijest je kriva.. vrijedi samo za s4..a kao fix je u testingu.. mislim da ću danas lagano staviti custom 4.3 s kineskim kernelom
schetz je offline  
Zaključane teme

Pravila postanja
Vi ne možete otvarati nove teme
Vi ne možete pisati odgovore
Vi ne možete uploadati priloge
Vi ne možete uređivati svoje poruke

BB code je Uključeno
Smajlići su Uključeno
[IMG] kod je Uključeno
HTML je Uključeno

Idi na