|
![]() |
#2582 | |
Fresh Juice
Datum registracije: Sep 2007
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
#2584 |
Premium
Datum registracije: Oct 2008
|
Ovo je odlicno! Koliko mi god pazili na svoje ljubimce moze se dogodit da nam ispadnu i razbiju se. Ali bez obzira na sve nebih ga nikad namjerno skucao u zid. ![]() |
![]() |
![]() |
#2585 |
Premium
Datum registracije: Feb 2009
|
Imam jedan problem na Note 2. Događa mi se sljedeće, primi poziv, ali čujem osobu s kojom pričam nekih 5-6 sekundi, zatim tišina, uopće ne čujem drugu stranu, te moram prekinuti poziv. Ovakav problem javlja mi se možda svaki 5 ili 6 poziv otprilike. Da li netko zna, je li on vezan uz mobitel (hardverski), Android (softverski) ili je vezano uz mrežu i operatera ? |
![]() |
![]() |
#2587 | |
Xulos :)
Datum registracije: Sep 2007
|
Citiraj:
![]() |
#2590 |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
Prvo mora Sami izbaciti svoj fix da bi VIP ponudio svoju verziju. A da je koma - je.
#2591 |
Premium
Datum registracije: Feb 2009
|
Ev danas i Hong Kong dobio službeni 4.3 update za Note II. Fino ako se nastavi ovim tempom, mogli bi za Božić dobiti nadogradnju kao poklon, hahahahahaha. |
![]() |
![]() |
#2592 |
Premium
Datum registracije: Feb 2007
|
Ima li kakav info za i9305 kad će? BTW, preporuka za dobru foliju? Zagg mi izgleda očajno na njemu, a nije bio jeftin. Sve što se takne po foliji noktom i sl. ostavlja trajni trag.
Udomljujem 386/486/P1 hardver. Više na PM. Zadnje izmijenjeno od: Bluzer. 27.11.2013. u 18:16. |
![]() |
![]() |
#2593 |
Premium
|
Uzmi antiglare antifingerprint foliju. Malo je hrapavija pod prstom, ali nema ni tragova prsta na njoj ni odbljeska.
#2594 |
Premium
Datum registracije: Feb 2007
|
Koju npr. ? Ova Zagg koja je bila valjda 15$ ništa ne valja, a imam i neku šta je došla uz mesh protector, no to su one od par dolara 5 komada.
#2595 |
Premium
|
Bilo koju. Sve je to ionako isti qrac. Ja sma uzeo od nekog lika koju je imao 1000 komada na lageru pa si sam upisivao koliko ih želiš. Mislim da sam uzeo 10kom za 5$.
#2596 |
Premium
Datum registracije: Sep 2006
|
ja naručio mat foliju od ovog lika. imam ju već 2 tjedna (mozda i tjedan više) i nikakve ogrebotine, a nije da previše štedim mob ![]() točnije, ova folija je bila u pitanju. clear folije nikad više ![]() |
![]() |
![]() |
#2597 |
Premium
|
Loše vijesti - S5 neće imati kameru sa OIS-om. To definitivno nije u redu za jedan flagship. http://www.gforgames.com/gadgets/sam...train-2-39638/
#2598 | |
Premium
Datum registracije: Nov 2008
|
Citiraj:
![]() Ali ekran je malo mutan... |
|
![]() |
![]() |
#2599 |
NITKOV
Datum registracije: Oct 2004
|
Ma i na mat folijama će se pojavit iste ogrebotine ko i na clear, al zbog teksture materijala se praktički ne kuže. Mada su boje i kontrast definitivno bolje na clear. Tak svejedno koje uzmeš, nećeš financijski propast ni zbog jednih kad su tak jeftine. ![]()
#2600 |
Premium
Datum registracije: Jun 2007
|
Igra mi u nekim kombinacijama S4 iz t mobilea. Pretpostavljam da ne mogu izbjeci knox ciganluk jer vec dolaze s tim firmwareom sada? |
![]() |
![]() |
#2601 |
Antimićanin
Datum registracije: Aug 2007
|
|
![]() |
![]() |
#2602 |
Premium
Datum registracije: May 2012
|
Napokon sam naletio na smartfon koji mogu furati posvuda. Ako ste Samsung fan i još ne znate za ovo čudo pogledajte priložene linkove. LINK #1: http://www.samsung.com/hr/consumer/m...GT-S7710TAATWO LINK #2: http://www.gsmarena.com/samsung_s771...review-892.php LINK #3: http://www.tele2.hr/phonedetails.asp...ypid=2&desktop
#2603 |
Premium
|
4.3 update za S3 i S4 je opet dostupan http://crave.cnet.co.uk/mobiles/sams...gain-50012887/
#2604 | ||
Premium
Datum registracije: Aug 2004
|
Citiraj:
Citiraj:
MAlo mi je sumnjiv onaj mali gumeni poklopac od utora za punjenje,nekako mi ne ulijeva povjerenje sto se tekucine tice,ali dobar mob. Sto se jacine tice,dual na 1ghz i 5mpx kamera , hmmmmmm. |
||
![]() |
![]() |
#2605 |
Guest
|
Vidim da na njušci ide za soma. Neloše. Nisu perfomanse kao na kinezima, ali all-around mi se sviđa uređaj. |
![]() |
#2607 |
Guest
|
Da, ali super kaj ima gigu RAM-a. Ovo bi taman bio zaje da su stavili 512. A sa Samsung softverom će sigurno kašljucati kasnije. ![]() |
![]() |
#2608 |
Premium
|
Ma ja ga ne bi ni gledao, ali prestao sam koristiti kišobrane (duga priča) pa mi treba mobitel koji se ne boji vlage i vode, a ovo je jedan od rijetkih Samsungovih smartfona za koji se to može reći. Inače nisam nešto prezahtjevan korisnik i uglavnom preferiram jednostavnost, minimalizam i funkcionalnost, tako da od aplikacija koristim samo ove dole.
#2610 |
Premium
|
Meni radi savršeno na mobu sa gigom rama već 13 mjeseci. ![]()
|
|