|
![]() |
#4202 | |
Premium
Datum registracije: Nov 2007
|
Citiraj:
![]() Moj v967s je zapeo na carini pa ga još nema, ali garant ga neću pohvaliti ZTE ako mi dođe 160 dpi-a ili kamera kao tvoja, ali i dalje taj mobitel gazi recimo gt99 na svim drugim područjima. 5 incha je po meni već phablet, USB OTG za sve PSD-e i vektorske grafike koje ću napraviti na samom mobitelu umjesto na kompu recimo. Slično možeš raditi i na drugim kinezima, ali mane: manji ekran, nema USB OTG pa prebaci prvo na komp pa na stick...., pa crtaš malo jači projekt pa rikne baterija, pa poslovni sastanak u Lekeniku na plati, a ono 3G signal ON dok ga recimo neki drugi modeli nebi (ovisi o mreži) imali, ideš u školu u Velikoj ludini recimo i trebaš GPS (meni je trebao pošto nikad prije nisam čuo za taj grad) i ono recimo gt99 neće lockati setelite, dok si sa ZTE već na pola puta.... Mob ima svoje prednosti i mane (iako kamera na prvim modelima nije mana). Naručen s moje strane s ciljem da izbacim što više komp iz upotrebe i mislim da će to zadovoljiti. P.S. Ova ruska recenzija je sa novim modelom (pogledaj datum recenzije, prošli tjedan) i ima dobru kameru ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
#4204 |
Premium
Datum registracije: Dec 2007
|
Postoji li šansa naručiti pa zamijeniti smećastu kameru ako je do nje. Ovo bi vjerovatno teže išlo jer bi trebalo nabaviti onu kao što je na prvim serijama .. |
![]() |
![]() |
#4205 |
Premium
|
- pola incha veći (nekima je važno i pola cm, a tebi?) - cijena je bila jednaka, sad su je svi digli kad je rasprodan da se ljudi manje raspituju? (recimo šjor ag008 je oba moba platio isto) - USB OTG -2100/900 mhz - dobar wifi, BT (bolji od cubota) - brdo, ali stvarno brdo romova - max flavour koji svi hvale, official lewa, unofficial miui koji razvijaju dobri developeri sa tjednim updateom...... - GPS, ali ono koji radi (ako je vjerovati ljudima), iako nije to problem srediti ni na cubotu slika1, slika2 ![]() - dobra kvaliteta izrade (ne, nemože se usporediti sa note 2,3 i s4, ali 800kn je to), po riječima drugih ljudi bolja od cubota - baterija na smartphoneu drži 4 dana? ono WTF kineskom mobitelu?, ma mora da lažu - ZTE logo (poznati brend, po meni nije, po drugima onako) - jel ima još ili je to dosta? Ne kažem da je cubot loš mob, ali kažem da je ovaj bolji. I nebi se htio više svađati tko ima većeg jer to vodi offtopic, iako je vidljivo da ja imam većeg ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4206 |
Premium
Datum registracije: Dec 2009
|
Upravo podignuo zte za šogora s pošte (Linić 3-1 Fishkal), kupljen na banggodu 22.10. pa ću testirati kameru. Imam negdje spremljene ivslike istog zte koji je dosao pred mjesec dana.
#4207 | |
laser
Datum registracije: Oct 2009
|
Citiraj:
![]() Nekima ce prevagnit kamera, nekima veci ekran ili nesto od ovoga sta si navea, sve ovisi o preferencama korisnika. ![]() Edit: kad smo vec kod toga, ovaj moj cubot sta se napada ohoho i sta mu je vec lemljena antena je od tih padova slomia masku zadnju. Odnosno, poklopac je na par mjesta nacika/puka. Ima ko ideju bi li ikako moga nabavit novi poklopac baterije/zadnju masku ili i nema sanse za to bas? |
|
![]() |
![]() |
#4208 |
Registered User
Datum registracije: Dec 2013
|
evo konacno se registrirao na forum koji vec duze vremena pratim. imam cubot one vec nekih mj dana mozda i prezadovoljan sam pa ako imas jos kakvih pitanja slobodno daj. inace gps radi sasvim normalno, bez ikakvih problema |
![]() |
![]() |
#4209 | |
Premium
|
Citiraj:
Pratim par foruma vezanih za kineze i nisam vidio da je itko sahranio kojeg cubota, ali 100% ima ljudi kojima je pao ili su ga smočili pa kupiš maskicu od njih? Imaš i za kupiti 1, 2, 3 , ali je cijena smiješna. |
|
![]() |
![]() |
#4210 | |
Antimićanin
Datum registracije: Aug 2007
|
Citiraj:
![]() Pa ono, zanima neke kolege, naravno, kakva je kamera, da nabaciš koju fotku i tako. |
|
![]() |
![]() |
#4211 |
laser
Datum registracije: Oct 2009
|
A ne nosim to ruzno govno a plastika na njemu je dosta krhka. To u kombinaciji s mojom iznimno velikom nespretnoscu rezultira ovim. Za sad je ok ali fala na linku, tih 10$ bi cak i pregrmia kad bi se ova jos malo pogorsala. |
![]() |
![]() |
#4212 | |
Registered User
|
Citiraj:
uglavnom izrada i kuciste je stvarno ok, jedino je mene ocito zapao model di bas pri dnu maskica ne sjeda najbolje, ali to je jedva pola milimetra. ekran odlican, rad na njemu vrhunski, bez ikakvog stekanja ili icega, igrao par igrica i sve super. gps radi, ne koristim ga pa ne znam sve detaljno, ali isprobao i radi. sa mobilnim interentom sve 5, vip sam i super lovi svuda. wi fi mi ima bolji signal nego na arc s kojeg sam prije imao. kameru ne koristim previse, ali ovo do sad mi je bila dobra. jedino sam bas u mraku isao isprobat sa blicem, ali to je kao i kod drugih kineza, nikakvo. baterija je odlicna, ja sam non stop na njemu i nikad nije isao ispod jednog dana, s tim da je 3g stalno upaljen i da je ekran uvijek 4-5 sati aktivan. jedino me zivcira da baterija uzasno pokazuje postotke, iako sam napravio calibration. znaci bude po par sati na bzvz sad govorim, 57% i onda u pola sata padne na 38%. s tim da mi se to skoro uvijek dogada pred kraj kad je. e i par puta (mozda 3-4) mi se samo zagasio i dok nisam izvadio i vratio bateriju ga nisam mogao upalit. ali to u pocetku |
|
![]() |
![]() |
#4214 |
Registered User
Datum registracije: Nov 2011
|
davidovski meni treba stić cubot one za koji dan pa me baš zanima kakav ti je... |
![]() |
![]() |
#4215 |
Premium
|
Ekipa, mobitel s Banga nema hrvatski, a šogoru je to bitno. Pošto sam ljenčina i nemam vremena, molim nekoga link za upute za root, cwm i max flavour Rom. Hvala. EDIT: Pokrenuo sam se sam pa sve našao.
Gledam, čitam, kad ne znam pitam! Zadnje izmijenjeno od: fishkal. 02.12.2013. u 21:13. |
![]() |
![]() |
#4216 | |
Registered User
|
Citiraj:
e i mogu jos nadodat da je zvuk solidan, a orginal slusalice prosjecne, cak i lose ajmo rec. |
|
![]() |
![]() |
#4217 |
Registered User
Datum registracije: Nov 2011
|
znaci, može proć? |
![]() |
![]() |
#4218 |
Registered User
|
ja sam prezadovoljan, tako da.... |
![]() |
![]() |
#4219 |
Premium
Datum registracije: Jan 2008
|
Meni je u petak stigao cubot one sa bangooda, pa da i ja podijelim prva iskustva. Bojao sam se gps-a zbog problema koje ima gt99 sa gps-om al zasad gps radi dobro, nemam nikakvih problema, na cesti me locira stvarno u metar tako da sam zadovoljan. Kolega davidovski i moj cubot je došao tako da se malecki dio kućišta neda spojiti kako treba, tako da je to možda neka serijska greška jer je kod mene ista ![]() Wi-fi hvata jako brzo i s tim nema problema. Probao sam neke igre kao temple run 2 i to radi besprijekorno. Jedina zamjerka je da ne radi navigon kojeg obožavam na njemu zbog dual sima, al to nije krivica moba ![]() Zasad imam samo riječi hvale sa mob, od dizajna do performansi trenutno je sve super, ako se javi kakav problem podijelim sa vama ovdje ![]() |
![]() |
![]() |
#4220 |
Registered User
|
meni je to dolje na mjestu di se kabel spaja. a kako sa baterijom s stojis, da li se isto dugo puni i da li ti pokazuje kako treba? |
![]() |
![]() |
#4221 |
Premium
|
Evo 3 fotke iste situacije. Prva fotka je zte v967s (Max flavour 4.1), druga Huawei ascend p6 a treća LG Optimus 4x. Na svim mobitelima kamera je bila u "auto" modu. Zte je stigao s Banggoda, kupljen 22.10, pred sam početak nestašice.
#4223 |
Premium
Datum registracije: Dec 2004
|
Treba za pojedini uređaj isprobati i naći aplikaciju za fotkanje koja najbolje odgovara. Za thl w200 isprobao sam njih nekoliko i najbolja se pokazala camera zoom fx a na stock romu i samo s tom aplikacijom nema onog kašnjenja kamere kad se pomiće mob. |
![]() |
![]() |
#4224 | |
Antimićanin
|
Citiraj:
![]() Kriminal, kažem vam ja ljudi moji... kriminal ![]() |
|
![]() |
![]() |
#4225 | |
Premium
Datum registracije: Oct 2008
|
Citiraj:
Bok |
|
![]() |
![]() |
#4226 | |
Premium
Datum registracije: Jun 2009
|
Citiraj:
Ja se apsolutno slažem da treba dobro usporediti sve karakteristike mobitela ali mi je naprosto smiješno da je ovdje kamera benčmark mobitela. To se radilo u vrijeme kad su mobiteli bili beskorisne cigletine i jedino što je novu generaciju od stare razlikovalo je bio "bolja kamera". Koliko često stvarno slikate nešto na čemu ne smije biti šuma? Ako slikate pejzaž usred dana na recimo ljetovanju, izletu itd slike će biti podnošljive čak i na ovim gorim primjercima kamera. Isto tako i na najboljim kinezima koje su kolege kupovali u uvjetima lošijeg osvjetljenja šuma ima previše da bi se to nazvalo dobrim, boje odudaraju od stvarnog itd. Pa čak i zapadni flagshipovi nisu baš nešto u uvjetima slabijeg osvjetljenja, osim uvjetno rečeno ove najsvježije postave prvenstveno iz Nokije. Također ne razumijem, nakon pročitane recenzije kolege ag008 gdje zapravo sve na ZTE V967s radi super i kao jedina veća mana se navodi kamera zaključak recenzije može biti jako loše? 900/2100 podrška kao što netko već reče, wifi radi super, GPS radi super što stvarno nije čest slučaj, baterija je miljama ispred svih ostalih koje ovdje spominjemo u tom rangu, chipset je isti dakle performanse su iste, podrška romova je super. Čini mi se da se jednostavno traži dlaka u jajetu s tim kamerama. Suma sumarum mislim da svi koji jednostavno trebaju smartphone koji radi mogu bez brige uzeti tog ZTEa, ja bi ga iskreno sad uzeo puno prije nego Cubot gt99 koji posjedujem. Što znači bolja kamera kad mi je screen on time sa svim mogućim optimizacijama max 2 i pol, 3 sata? |
|
![]() |
![]() |
#4227 | |
Premium
Datum registracije: Jan 2008
|
Citiraj:
Mislim da se kamere ne trebaju uzimat za ozbac kao faktor pri odabiru Kineza i da bi to trebala bit jedna od zadnjih stvari kaj se gledaju. |
|
![]() |
![]() |
#4228 |
Antimićanin
|
Vidim da sam se dužan izjasniti glede ove kamere... a i da završimo sa time. Kao što rekoh, taj mob uz kameru ima još nekih mana zbog kojeg ga osobno nebi uzeo u obzir. Naveo sam ih u svojoj mikrorecenziji. Nadalje, činjenica nepobitna je - slike u užas. Pa nećete valjda reći da su ok? Jasno da kod te cijene mora biti kompromisa, ali neki mobiteli sa 2mp imaju bolje slike. Još k tome, stoji i podatak da je ZTE u kasnijim turama turili lošiju kameru u mobitele, što isto nije cool. Da, ok, 5", lijep ekran, 3G podrška, 800 kn... sve to stoji. Onaj ko ne pali kameru, ko moj kolega, najbolji mobitel svih vremena za te pare. Ali, neki se nemogu otet tom dojmu. I nikakv rom ni aplikacina neće popravit nekvalitetnu kameru. Kao ni izjave da mi sigurno nešto ne znamo ili loše radimo i da je nemoguće da je tako loše... |
![]() |
![]() |
#4229 |
Premium
|
Meni osobno kamera na mobitelu ne znači gotovo ništa. Niti se kužim u fotke, niti previše slikam. Ali i takav vidim da je ova na ZTE dosta loša. Slažem se s recenzijom kolege ag007, mobitel je u svim segmentima poprilično dobar, i za 800 kuna je fantastična kupovina. Ako nekome treba dobra kamera neka ga preskoči i to je to, samo treba znati da za 800 kuna i ne treba očekivati sve na razini mobitela od 3000.
#4230 |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
Imao sam 3 Cubota One i sva 3 sam 'proslijedio'. Kupovao na akciji za 160$, prodavao za 1.400kn. Da sam ih imao još toliko, sve bi ih utopio u roku 'keks' - potražnja je bila fenomenalna. Kvaliteta izrade je bila super, ekran predivan. Fotkama nisam bio previše zadovoljan. Vidljive razlike između fotke slikane sa 8 i 13MP nije bilo. Kad sam ih usporedio sa S3 razlika je bila očita. Bio sam ih naručivao s Pande, sva 3 prošla bez Slavka s time da su 2 stigla sa CN, a treći sa DE oznakom. Oprema je bila super - folija na ekranu, dodatna u kutiji i zadnji cover od plastike. Ono što mi je falilo je 'notification bar' kakvog ima Sami gdje se pale/gase wlan, bt, gps, 3G,... Ova 2 što su došla kasnije su imali nešto slično na jednom desktopu - floating bar sa on/off za wlan, bt, gps i auto rotaciju. Falilo mi je još samo 'dugme' za 3G. Antutu je bio nekih 13.400 bodova s time da se radilo o non-T čipsetu kakvog ima sada. Sva 3 su došla rootana. iGO je radio bez problema nakon što je prvi put uhvatio satelite. Ne zaboravi naručiti EU charger.
"Dvije stvari su beskonačne - svemir i ljudska glupost. Za svemir nisam siguran." A. Einstein Zadnje izmijenjeno od: coconut. 03.12.2013. u 07:22. |
![]() |
![]() |
|
|