|
![]() |
#4171 | |
Premium
Datum registracije: Dec 2009
|
Citiraj:
Lenovo A706 radi na obje frkvencije 900/2100 barem tako kaže gsmarena http://www.gsmarena.com/lenovo_a706-5612.php |
|
![]() |
![]() |
#4172 | |
Premium
Datum registracije: Dec 2011
|
Citiraj:
U biti izgleda Multi-language 2100 ili samo engleski 900 i 2100 |
|
![]() |
![]() |
#4173 | |
Registered User
Datum registracije: Apr 2010
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
#4174 | |
Registered User
Datum registracije: Sep 2013
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
#4175 | |
Premium
Datum registracije: Jul 2010
|
Citiraj:
i mene interesira koja stakla imaju xiaomi mobovi ali nema baš službenih podataka o tome. |
|
![]() |
![]() |
#4176 |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
@tony Koja je poanta tvojih postova? Nabrajaš tehničke specifikacije modela bez nekakvog suvislog komentara. To možemo i sami. I nauči koristiti dugme Edit, a ne pisati 2 posta u kratkom vremenskom razmaku. Što se tiče gornjeg posta, odavno znamo da tih 13MP postoje samo na papiru i da se radi o interpoliranoj 8MP kameri. I to lošoj, kao i kod većine Kineza.
#4177 | |
Registered User
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
#4179 |
Premium
|
Da ovaj prijevod je fenomenalan ![]() BTW: naručio Xiaomi Hongmi 199 usd preko jednog agenta s Alibabe, platio paypalom posao mi invoice na moj paypal tako da nisam platio nikakvu proviziju paypalu. Mada je bio na geeku isto za 199 bijeli koji sam htio (mobitel je za ženu) ali to sam vidio tek poslje. Uglavnom te stranice ne volim jer se teško dogovoriti s kinezima a ja uvijek imam puno pitanja o tome što kupujem, tako naprimjer stranica etotalk za svako pitanje što bi ga ptiao poslao mi je link ![]() |
![]() |
![]() |
#4180 |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
Baš me zanima kako će raditi. Prvenstveno fotke. Ipak se radi o MTK6589 čipsetu kojeg ima 99,99% Kineza (jedina konkretna razlika je što ovaj podržava 3G na oba SIMa), a kamera im je svima katastrofa. Valjda je Xiaomi nešto učinio u tom pogledu. Mene užasno privlači Mi3, kako performansama, tako i dizajnom. Samo što je cijena svagdje preko 500$ za 64Gb verziju (tvornička je 408$), a kad se na to doda Slavko...
#4181 |
Premium
|
Nije istina da je svima kamera katastrofa, u neo n003 je kamera fenomenalna, usudim se rec da nije nista losija od uređaja koji su u nas 3k kn |
![]() |
![]() |
#4182 |
Antimićanin
Datum registracije: Aug 2007
|
Problem na frendovom ZTE V967S. Čoeku sam ga predao, sav sretan i zadovoljan i nakon par sati što ga koristi, mobitel tu i tamo sam od sebe se reboota. I to totalno random. Eto, na poslu smo i budući smo u istoj sobi, od jutra od 7 do sada (13:00) se rebootao 3 puta. Jednom kad ga je spojio na komp, jednom dok je surfao i jednom dok je mob stajao na stolu sa ugašenim ekranom. Jel se netko susreo sa time? Fix kakav ili da mu uplatim kartu za čajnu? |
![]() |
![]() |
#4183 |
RESPECT MY AUTHORITAH
Datum registracije: Jul 2008
|
Dobrodošao u ZTE klub reboota. ZTE Blade 3 imao istu stvar https://www.youtube.com/watch?v=rWiqzRc06AM Stvar smiješna ali stvarna, zamijenio punjač random rebootanja nema
#4184 |
Antimićanin
|
Hm... prvo punjenje kad je bio kod mene, napunio sam ga preko Sonyjevog 1,5A punjača, njegov nisam koristio. Što, da ga kolega napuni sa njegovim orginalnim? Jer kad sam ga ja koristio prije prvog punjenja (doša je sa cca 40% baterije) nijednom se nije rebootao. I samo zamjenom punjača neće se više tako sjebavat??? |
![]() |
![]() |
#4185 | |
Premium
Datum registracije: Oct 2008
|
Citiraj:
Evo mislim da napokon ja tebi mogu pomoc. ![]() Rodak mi je kupio ZTE Blade 3 u Vip-u na pretplatu, mob se non stop resetirao i mislio ga slat na garanciju. Ja sam malo prosurfao i nasao fix. Sve sto ti treba je komad papirica. ![]() Radi se o tome da baterija ima lufta, izgubi kontakt i mob se resetira. I kad mi je donio mob stvarno kad mrdas bateriju u kucistu mice se dosta, tako da sam komadic papirica stavio tu i sad stoji kao zabetonirana. Evo proslo vec mjesec dana i kaze da mu se mob vise ne resetira. Tako pokusaj s tim pa javi. ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
#4186 |
Registered User
|
Upravo tako, kamera nema toliko veze sa chipom koliko s hardverom koji je ugradjen - Neo ima Sonyjevu kameru i meni su slike i video bolji nego na Galaxyju S3, baš sam jučer imao priliku usporediti fotke slikane unutra na nekoliko MTK uredjaja (Lenovo, THL, Umi, Timmy) i razlike su drastične u kamerama, tj. nijedan se ne može staviti u istu rečenicu s Neo kamerom u zatvorenom bez blica. |
![]() |
![]() |
#4187 | |
Guest
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
#4188 |
Antimićanin
|
Hvala vam na savjetima, ali baterija ne mrda, ni desetinku mm. Digno sam mu haubu i bio je upaljen i drkao sam po bateriji, natezao ju gore-dole-ljevo-desno... ništa, mob radi. Na XDA se spominje da je problem Quick Boot (kojeg sam isključio) i automacka svjetlina ekrana koju sam isto isključio i postavio mu fiksno. ištekavao i uštekavao u komp, na punjač, pokretali antutu, ma ništa, rock solid... sad ćemo dalje vidit... |
![]() |
![]() |
#4189 |
Registered User
|
Xiaomi Hongmi, po papirima, ima Samsung 8MP BSI cameru. Koliko se vidi po slikama s recenzija dnevne slike su odlične, a noćne tako-tako. |
![]() |
![]() |
#4190 | |
Premium
|
Citiraj:
Kaj se tiće Slavkeca njega ću sigurno izbjeći ![]() Naručio sam SG Post-om da sam naručio DHL-om bilo bi me 10 dolara skuplje ali mislim da bi onda platio PDV. |
|
![]() |
![]() |
#4192 | |
Premium
Datum registracije: Jan 2010
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
#4193 |
RESPECT MY AUTHORITAH
Datum registracije: Jul 2008
|
Uhvatio vremena i dovršio recenziju ZTE-a v967s. Sve u svemu, loše.
#4194 | |
Registered User
|
Citiraj:
![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
#4195 | |
Antimićanin
|
Citiraj:
![]() ![]() I kao da sam svoj citat vidio u reviewu ![]() |
|
![]() |
![]() |
#4196 |
Premium
Datum registracije: Nov 2007
|
Kakve legende, na mobu piše 5MP podržava sve naše frekvencije i ima USB OTG, ali nevalja zbog kamere ![]() ![]() Objektivnija recenzija na ruskom OVDJE i zip sa slikama iz recenzije OVDJE Slike koje je tip slikao u recenziji su puno bolje od vaših, s vašim modelima nešto ne štima ![]() ![]() THX za recenziju ag008 |
![]() |
![]() |
#4197 | |
Antimićanin
|
Citiraj:
![]() Drugo, ta objektivnija recenzija je napravljena na ranijim modelima sa malo boljom kamerom. Vjerojatno su propustio informaciju kako su raniji batchevi imali malo bolju kameru. Ne misliš da smo Ag008 i ja lažirali slike kako bi popljuvali taj mobitel ![]() Treće, moj mob je kod frenda s posla. Njemu je sve super jer mu je to prvi android (korisnik candy bar nokija već duuuugi niz godina), tako da je to njemu sada sve savršeno. Ne očekujemo čudo, ali... baš da se lako mirimo sa apsolutnim smećem, baš i ne. Eto, ja ga sebi baš zbog te kamere nebi kupio. Preko toga ne mogu proći... Na ovom Alkatelu je loša, ali na ovom ZTE-u koji je bio kod mene je... jaooo. Nego, budući je kolega prošetao svoj novi mob po firmi i on je već 3. osoba u firmi kojoj sam kupio mob, stiglo mi je nekoliko potencijalnih narudžbi. Jel Cubot One vrijedi 130 EUR-a? |
|
![]() |
![]() |
#4198 |
Guest
|
Meni se čini okej. 130 eura iz Kine ili negdje u EU? Samo pripazi za GPS. Ako nekome treba, rađe bi i neki "normalni" androidek nego se mučio sa ovim chipsetom. Također, ne vidim na prvi pogled SD karticu. 8 gigi je bi moglo biti nekome premalo bez dodatnih storage mogućnosti! |
![]() |
#4200 | |
Premium
Datum registracije: Jun 2009
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
|
|