|
![]() |
#991 |
Omicron Alpha resident
Datum registracije: Jun 2009
|
Sennheiser CX150 za ~150kn u extreme digital, da ili ne? Recenzije po netu su pozitivne, valjda se ne budem previše za*ebal ![]()
![]() |
#992 |
Premium
Datum registracije: Oct 2008
|
posjeduje li itko iGrado pa da napiše dojmove, u koju svrhu koristi slušalice, all-round, grad ili kako već. budući da već 6+ godina imam sennheiser pc140 (behind-the-ear) nemam problema s korištenjem ovakvih slušalica, a i skok kvalitete bi bio zagarantiran budući da se u iGrado driver kao i u SR60. isplati li se s obzirom na stil istih uzeti 300kn jeftinije il SR60 opravdava duplo veću cijenu? lp |
![]() |
![]() |
![]() |
#993 | |
Premium
Datum registracije: Feb 2007
|
Citiraj:
http://dx.com/p/fiio-e3-3-5mm-earpho...er-black-14823 http://dx.com/p/fiio-e5-3-5mm-earpho...er-black-18350 http://dx.com/p/fiio-e6-portable-hea...plifier-102124 Nemam osobnog iskustava, ali vidi reviewe i na DX-u i po netu općenito. Uglavnom su vrlo dobri |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#994 |
Xulos :)
Datum registracije: Sep 2007
|
Trebam neke sluske do 300 kn max, namjena je gejmanje. Ne zelim mikrofon na sluskama posto imam vec odvojeni mikrofon konstantno ukopcan u zvucnu. http://www.ronis.hr/pioneer/189/slus...-m390/SE-M390/ ove su mi zapele za oko, uzeti nesto drugo ili ?
![]() |
#995 |
The mighty pirate
|
Probaj ove naći negdje http://www.geniusnet.com/wSite/ct?xI...645&ctNode=145 Platio sam ih ih oko 120 kn. Baterije u njima mi traju po 3-4 mjeseca svakodnevnog korištenja, kabel je užasno dug, a dobije se i produžni od još 2 metra. Zvuk je začuđujuće dobar, a najbolji dio su jastučići. Baršunasti su i možeš slušalice imati 24 sata na glavi, nećeš ih osjetiti koliko su udobne. Mene zanima preporuka za neke Bluetooth/NFC slušalice s kontrolama. Fino da ih spojim na telefon, 2-3 sata na bicikl i da mi se kablovi ne petljaju okolo za to vrijeme. Već mi ih je dosta. Po mogućnosti da nisu in-ear, nego nešto tipa Apple Earpods. Čak i bluetooth reciever dolazi u obzir.
![]() |
#996 |
Banned
Datum registracije: Nov 2011
|
platio danas fuck me im famous u kauflandu 50 kn [ sniženje od 150kn na 50 kn ] ostalo im još 3 komada https://de.hama.com/00093098/fmif-f*...ones-black-red za te novce mislim da neide bolje ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#997 | |
Premium
|
Citiraj:
![]() Jedino su inear ali mozes kupit druge jer se gornji dio moze rastavit tj 3.5mm je prikljucak koji bodes u bazu |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#998 | |
The mighty pirate
|
Citiraj:
![]() http://www.youtube.com/watch?v=coRbM_1XX1I
![]() |
![]() |
#999 |
Fresh Juice
|
Ima na ebayu vec tih bh-221, od europskih sellera kolko sam vidio. Kakvih 55 eura su. Nekak mislim da ce kod nas bit dosta vise. |
![]() |
![]() |
![]() |
#1001 |
Premium
|
hmm pogledao review koji si postavio bas me nisu odusevile puno su vece i mala autonomija moje imaju autonomije oko 10h ove ispod 7... i prevelike je raciver. Ove moje su manje i imaju dosta kvalitetatn zvuk s obzirom da su BT slusalice. |
![]() |
![]() |
![]() |
#1002 |
ha?
Datum registracije: Dec 2007
|
je netko imao priliku poslusati ove slusalice? http://www.ronis.hr/yamaha/787/slusa...120/HPH-MT120/ trazim prirodan zvuk, ne da mi nabija bas u glavu ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#1003 | |
Xulos :)
|
Citiraj:
Da sam sebe kvotam, ubo sam si gore naveden sluske, zvuk fantazija, zvukovi odlicno definirani za razliku od proslih, u fpsovima puno vise stvari cujem i ono sto sam prije cuo sad cujem jos bolje, ali kako se neudobne nakon duzeg koristenja, to nije humano, nakon 2 h s njima na glavi, osjecaj je kao da ti je netko slomio hrskavice u usima, uzas zivi. Sad kemijam kako promjeniti jastucice
![]() |
![]() |
#1004 |
Lika u mom srcu
Datum registracije: Jan 2004
|
ekipa, sto mi mozete preporucit od slusalica koje bi prvenstveno bile za geldanje filmova u tihom okruzenju, uvjet je cist vokal i definiran bas isao bi ili na over the ear, ili earbuds, ne zelim one sto prignjece uho, vec idu preko uha, odnosno uho upadne ispod njih. valjda kuzite ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#1005 | |
našikan pravim haos
Datum registracije: Jun 2008
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1006 | |
Premium
Datum registracije: Nov 2008
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1007 |
Premium
Datum registracije: May 2012
|
Pozz, ima li kod nas kupiti Superlux HD668b, ako ima, gdje..., dvoumim se između njih i samsonica, ali ako ima nešto bolje sad u tom rangu, može i to ![]() Zadnje izmijenjeno od: Princ288. 25.11.2013. u 19:04. |
![]() |
![]() |
![]() |
#1011 |
Premium
Datum registracije: Aug 2007
|
Sluške su super za takvu vrstu muzike. Kaj se tiče grijanja ušiju malo možda je problem, ali se lako riješi tako da uzmeš velour jastučiće pašu od AKG K240 i daju se nabaviti za 50 kn. |
![]() |
![]() |
![]() |
#1013 |
Premium
Datum registracije: May 2012
|
To govoriš za samson ili superlux, nekako vise vucem na superlux zbog 52 ohma i kabla koji se moze skinuti, ali nigdje ih ne nalazim... |
![]() |
![]() |
![]() |
#1015 |
Premium
|
Vidi onda i HD-681 Evo - 32 Ohma, ista fora sa kabelom, veći naglasak na bas, plus u paketu komplet spužvi sa velourom. I skroz dobar zvuk. 30€ + 25€ poštarina na www.thomann.de ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#1017 |
Lika u mom srcu
Datum registracije: Jan 2004
|
ajde neka netko objasni ove stavke kod specifikacija slusalica. sto znaci sto? ohm vise manje, impedancija, sum, ako se kome dade. sto bi bile dobre specke za jedne prosjecne slusalice? primjer: Pioneer slušalice SE-M390 Zatvorene dinamičke stereo slušalice Frekvencijski raspon 5-29.000 Hz Impedancija 32 Ohm Maksimalna snaga 1.500 mW Osjetljivost 105 dB / mW |
![]() |
![]() |
![]() |
#1018 |
The mighty pirate
|
Frekvencijski raspon koji čovjek čuje je 20 Hz - 20 kHz. Naravno, ne čuju svi jednako dobro, niti itko ima savršen sluh, tako da računaj da je raspon još i manji. Ne znam kako tumačiti to što slušalice imaju veći raspon od onog što čuješ. Davno sam odustao od tumačenja svih tih brojeva i slušalice dijelim na one koje mi imaju dobar zvuk i one koje imaju loš, ali to jednostavno moraš probati i ne vjerovati drugima jer ne čuju svi isto, a ni brojevi ne znače kvalitetu. Imam jedne slušalice doma za koje imam podatke. Srećom dobio sam ih, inače bih se jako glupo osjećao s obzirom da je kvaliteta zvuka nula, a radi se o poznatijoj firmi. 1kHz sensitivity: 113,50 dB impedance: 32 Ohms frequence range: 20-20 000 Hz
![]() |
#1019 |
Premium
|
Da, iz tih specifikacija ne možeš iščitati kvalitetu zvuka. Te brojke ovako izgledaju ok, ali ne možeš puno saznati. Jedino impedancija (ako je podatak točan) govori da nećeš imati problema sa slabijim izvorom zvuka, tj. ne zahtijevaju nekakvo pojačalo. Bolje bi bilo potražiti recimo "pioneer se-m390 review" |
![]() |
![]() |
![]() |
|
|