|
![]() |
#1891 |
(╯°□°)╯︵ ┻━┻
Datum registracije: Apr 2010
|
ako se ne varam, auto withdrawal se mora uključiti prvo, gdje i kako ne bih znao vjerojatno pod "Add/Edit Credit Card" meni tamo barem pod karticom piše "Primary Automatic transfers" https://cms.paypal.com/al/cgi-bin/?c.../RecPymt_print
![]() |
![]() |
#1892 |
Premium
Datum registracije: Nov 2008
|
Da,izgleda da se trebalo prvo uključiti (auto)withdraw sa available balance na visu i to tamo na opciji kad se ulogiraš New:sell worldwide with paypall bla bla tako nešto... Hvala na pomoći. Ja mislio to je automatski tako onog trenutka kad je verificirana kartica sa onim kodom. |
![]() |
![]() |
![]() |
#1893 |
Premium
Datum registracije: Sep 2007
|
Već sam pisao o tome ovdje.. Nakon 2 mjeseca sam mailom kontaktirao PP, i poslije nekog, skoro pa generičkog odgovora, poslao sam isti mail - tek onda je lova nakon dva dana bila na računu. Tako da ih i ti malo podsjeti.. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#1895 |
Nisko letim, visoko padam
Datum registracije: Mar 2010
|
Meni su napisali da nakon 24 h vraćaju lovu. Nakon 24 h lova nije vraćena i odmah sam ih mailao. nakon par mailova stvar je bila riješena.
![]() |
#1898 |
(╯°□°)╯︵ ┻━┻
Datum registracije: Apr 2010
|
Ak se ne varam ne bi trebalo biti više od $20 uostalom, pogledaj na paypalu, tam ti piše ![]()
![]() |
![]() |
#1900 |
Moderator
Datum registracije: Dec 2004
|
![]() |
#1901 | ||
laser
Datum registracije: Oct 2009
|
Citiraj:
Pod edit card mi stoji Citiraj:
|
||
![]() |
![]() |
![]() |
#1902 |
In Rainbows
Datum registracije: Sep 2007
|
stigla mi je uplata u eurima, a glavna valuta na debitnoj kartici su mi americki dolari. ja bi najradje primio u eurima ali ne znam dali se moze, ili je neophodno kad tad promjenit u dolare prije nego sjedne na racun?
![]() |
#1903 |
Premium
Datum registracije: Nov 2009
|
Par pitanja pošto sam svjež sa paypalom i zaista bih bio zahvalan kad bi mi netko odgovorio... Prvo...na Visa electron je ograničen limit potrošnje na 100$...da bi se povećao limit potrebno je povezati kreditnu karticu (visa,master,american te još neka no nisam zapamtio koja)...ja nemam nijednu navedenu...ima li koji drugi način da povećam limit ? Trebao bih obaviti kupnju putem paypala sa njemačkog shopa u vrijednosti 300 eura... Drugo...da li je najprikladnija metoda da kupim eure preko net bankinga i stavim ih na svoju visa karticu pa onda obavljam kupnju putem paypala ili neka druga metoda ? |
![]() |
![]() |
![]() |
#1904 |
Premuim
Datum registracije: Feb 2008
|
Kad si se registrirao? Jesi verificirao karticu s onim kodom? A za drugo, dal ti je ta visa kartica povezana s deviznim ili ziro racunom?
![]() |
#1905 |
Premium
|
Danas sam otvorio pp account...verificirano je četveroznamenkastim kodom...visa je povezana je s mojim tekućim računom maestro. |
![]() |
![]() |
![]() |
#1906 |
Premuim
|
Hmm, cim potvrdis taj kod s izvoda tekuceg, taj limit bi se trebao maknuti.. Jel ti pise paypal balance 1.95? Ili se sad mora jos nesto verificirati.. A za drugo, nemoras nista mjenjati u eure ili sta vec ako ti ta visa povezana s tekucim racunom..
![]() |
#1907 | |
Premium
|
Citiraj:
Hm...nije mi jasno...kako da znam da su visa i kreditna kartica povezane? Net bankingom mogu koristit i jednu i drugu... U biti već sam napisao da na paypalu pod opcijama ima add credit card...no međutim samo određene se mogu povezat. Gdje mogu vidjeti na pp-u da mi piše limit ? |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1908 |
Premuim
|
Pa visa ti je ta kreditna kartica koja je povezana s paypal accom koji ces koristit za placanje.. Jel ti kad se logiras pise ovak nest: Welcome, bixsy the king Account Type: Premier Upgrade Status: Verified I sta ti pise kad kliknes na "Profile" pa na "My money"? Ako je ta tvoja kartica pod Debit and credit cards i nista dodatno ne pise, to bi trebalo biti to.
![]() |
#1909 |
Premium
|
Yep...Account Type: Premier Upgrade Status: Verified Pod My Money...Debit and credit cards - Visa xxx expires x/xxxx El je to to? Nema limita? Prolazi narudžba cca 300 eura npr. ? |
![]() |
![]() |
![]() |
#1910 |
Premuim
|
To bi trebalo biti to.. Sretno ![]()
![]() |
#1911 |
Premium
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1913 |
Premium
Datum registracije: Oct 2008
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1915 | |
another brick in the wall
|
ka i prije par stranica sto je kolega napisao imam problem s sljedecim Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1916 |
Guest
|
bok, nakon koliko uplata na paypal account , svaka sljedeća bude odmah dostupna ? jer trenutno za sada svaka ode u pending balance na 30 dana. hvala |
![]() |
![]() |
#1917 |
"Samo vodu ne!"
Datum registracije: Jan 2007
|
Ja sam imao barem 20ak (vjerojatno puno više) uplata u barem 2 g. (ili koliko dugo već postoji mogućnost uplate) i još uvijek sam na pending 30 dana. Nisam našao informacije, pa sam ih pitao. Ako dobiješ određeni broj pozitivnih ocjena ne ebayu kao seller, onda ti ukinu to navodno. Meni nisu, ali ja ni nisam seller na ebayu. Čak sam kao neke molbe pisao, ali jedini odgovor koji sam dobio na pitanje; "kada?", je bilo; "kad mi odlučimo". Tu negdje sam se i prestao time zamarati, pošto si ne mogu pomoći. Kad mogu čekati, čekam, a kad ne onda je tu WesternUnion ili Skrill. |
![]() |
![]() |
![]() |
#1918 |
Guest
|
hvala na odgovoru ![]() fora je u tome kaj ni ja ne primam uplate vezane s ebay-om.... nego od drugih izvora. a paypal si uzima pravo to držati isto 30 dana.... a kaj moreš bum izdržao.. ![]() i još jedna zanimljiva stvar, slovenci kad otvore paypal account mogu odmah primat lovu tj. lova im neide u pending balance... |
![]() |
![]() |
#1919 |
Freelancer
Datum registracije: Jan 2007
|
Mozes ti napraviti withdraw odmah i bit ce ti na racunu u 5-6 dana (kako i pise na siteu) ali to te kosta 5$ dodatno. Ako ne zelis plaitti tih 5$ dodatnih onda cekas 30 dana pending i onda jos cekas prvi u mjesecu da se to automatski prebaci (a i to zna potrajat 2-3 dana dok se vidi na kartici). Znaci ako ti netko uplati nesto 2-og u mjesecu onda ces cekati barem 58 dana da vidis da je prebaceno automatski ![]()
![]() |
#1920 | |||
Guest
|
probao sam napraviti Withdraw payments to your Visa card ali neda jer je sve u pending balance... tako da ću morati pričekati 30 dana, te odraditi dobar broj uplata da bih bio kao provjeren. |
|||
![]() |
![]() |
|
|