|
![]() |
#2642 |
Premium
Datum registracije: Nov 2010
|
Ne, al ne brini, nikamo WP nejde bar još godinu dvije, ipak je to najbrže rastuća platforma. ![]() |
![]() |
![]() |
#2643 | |
Banned
Datum registracije: Oct 2005
|
Citiraj:
fauve i android ... ostalo ne postoji ... |
|
![]() |
![]() |
#2644 |
...samo te gledam...
Datum registracije: Mar 2007
|
OK, sad sam uspio iskopati ono što sam tvrdio da se spremaju paralelno dvije nadogradnje. Istina da je stara vijest, ali tu je. OVDJE Izgleda da su u Microsoftu i sami nesigurni što će od toga i kojim mobitelima biti dostupno kao nadogradnja. |
![]() |
![]() |
#2645 |
Suit up!
Datum registracije: Dec 2004
|
Vezano za nadolazeću RAW (DNG) kompatibilnost :good: Nokia je izbacila 4 DNG primjerka ![]() http://connect.dpreview.com/post/417...mia-1020-files Malo sam se igrao i izgleda dosta obećavajuće. ![]() ![]()
#2646 | |
...samo te gledam...
|
Citiraj:
![]() Jedini ograničavajući faktor je količina memorije na mobitelu. Šteta što su izbacili microSD slot s Nokije. |
|
![]() |
![]() |
#2647 |
Suit up!
|
40ak mb po rawu. 1020 ima 32gb i nadam se da dolazi sutra ![]() To je ok, stane poprilično slika, a i nema poante držati raw na mobitelu uz cloud i kućni komp.
#2648 | |
...samo te gledam...
|
Citiraj:
Ti baš šparaš na snimanju ![]() Ja okidam barem 90-110 fotki po događanju (izlet, berba grožđa...) ali za to ionako ne treba biti raw format. |
|
![]() |
![]() |
#2649 |
Premium
Datum registracije: Nov 2008
|
|
![]() |
![]() |
#2650 |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
Ovo je prava stvar - L929. Hardver 1520 u 5" kućištu. Nažalost, Verizon only. http://www.wpcentral.com/revealed-no...-1080p-phablet
#2651 |
...samo te gledam...
|
Ako nekoga zanima, edigital ima akciju od 7.11. do 17.11. praćenu kuponima za popust, između ostalog Lumia 920 po 2.299 kn. Ovo ne stavljam ovdje kao reklamu već kao info onima koji su zainteresirani za dobar WP8 mobitel po prihvatljivoj cijeni. Cijena je bolja nego što se nađe na Njuškalu. Našao sam letke s kuponima u pošti već danas, online će vjerojatno biti dostupni od 7.11.2013. |
![]() |
![]() |
#2652 | |
Premium
|
Citiraj:
![]() Nego, Lumia 525 (leak) ima Snapdragon 400 (dual core) i 1GB RAM-a i dolazi s onim bluetooth headset-om, sve ostalo isto valjda... http://www.phonearena.com/news/Full-...he-box_id49060 I nije neki upgrade ![]() Zadnje izmijenjeno od: gin.tonic. 05.11.2013. u 11:09. |
|
![]() |
![]() |
#2654 |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
Ne znam koja je to fora u današnje vrijeme izbacivati mobitele bez blica (kolikogod on bio jadan i slab).
#2656 |
Premium
Datum registracije: Nov 2010
|
|
![]() |
![]() |
#2661 | |
Premium
Datum registracije: Jul 2008
|
Citiraj:
![]() po svemu sudeci Guru ce bit evolucija (NFC, microUSB) starog BH-111 headseta cija je cijena €25-€30 ocekuj da ce i Guru tako bit (mozda malo skuplji)... Zadnje izmijenjeno od: nathan.fake. 07.11.2013. u 15:45. |
|
![]() |
![]() |
#2662 |
Suit up!
|
#2663 | |
Omicron Alpha resident
Datum registracije: Jun 2009
|
Citiraj:
Vidiš vidiš, nisam ni znao za BH-111, aj baš idem vidjeti kaj to je ![]()
![]() |
#2664 |
Premium
|
GDR3 update
Upravo si radim GDR update na Lumia 520. Sa jednog drugog foruma prenosim upute i linkove sa objašnjenjima. Na dva načina možete ažurirati, (ja sam radio sa varijantom br.2): Prvo promijenite regiju iz Hrvatske u SAD. 1. Ako imate developer račun ($19 godišnje ili besplatno preko studentskog Spark računa) - otključajte telefon sa WP SDK 8 - instalirajte i aktivirajte ažuriranja sa aplikacijom: http://windowsphone.com/s?appId=178a...c-038393741e96 ili 2. Besplatno preko Windows Phone App Studio. registrirajte se na http://apps.windowsstore.com/default.htm instalirajte certifikat na telefon koji dobijete preko emaila aktivirajte ažuriranja sa aplikacijom: http://windowsphone.com/s?appId=178a...c-038393741e96 provjerite nova ažuriranja u: Postavke - ažuriranje telefona Ponovno promijenite regiju, ovaj puta iz SAD u HR, restartajte mobitel i onda bi trebalo krenuti. Možete isto ići u windows trgovinu, tamo ćete vidjeti koje aplikacije ste do sada skinuli i ova sa updateom bi trebala biti prva na vrhu, pa jednostavno samo još jednom pritisnete kako bi vam se instalirala.. Meni se update radio oko 25-30 minuta. Izvor: novisf.com Zadnje izmijenjeno od: sibica. 07.11.2013. u 19:47. Razlog: nadopuna |
![]() |
![]() |
#2665 | |
Banned
Datum registracije: Apr 2011
|
Citiraj:
Nisam dobio certifikat - može help? |
|
![]() |
![]() |
#2666 |
Premium
|
Nije ni meni ništa stiglo na mail, ali nakon što se tamo registriraš, ulogiraš il što već i klikneš na preuzimanje aplikacije, promijeni u telefonu postavke regije (sada sa SAD na HR), restartaj mobitel i onda bi trebalo krenuti. Možeš isto ići u windows trgovinu, tamo ćeš vidjeti koje aplikacije si do sada skinuo i ova sa updateom bi ti trebala biti prva na vrhu, pa jednostavno samo još jednom pritisneš da ti se instalira... |
![]() |
![]() |
#2669 |
...samo te gledam...
|
Zadnje izmijenjeno od: Sinac. 07.11.2013. u 22:12. Razlog: dodan info |
![]() |
![]() |
#2670 | |
Banned
Datum registracije: Apr 2011
|
Citiraj:
"this app requires an active windows phone dev center account" Dakle trebam registrirati mob - a za to trebam Windows Phone SDK 8.0, a da to imam - moram imati Win 8 na PC-u, a imam Win 7. Dok recimo aplikaciju "Preview for Developers" sam uspio instalirati bez beda, i označio kvačicu gdje treba - napravio se update, ali mi i dalje stoji da imam "Lumia Amber" - makar u "task manageru" mogu isključivati sada aplikacije. Ima jedna razlika: Nokia First Use Experience: 1.5.1.1 VS 1.6.0.20 ![]() ![]() I ovo slovo "i" za dodatne informacije. EDIT: WAU! Kak mi je Music Player postao BRZ! Kao munja!!! Fantastično!!! Zadnje izmijenjeno od: Don Kihoty. 07.11.2013. u 22:53. |
|
![]() |
![]() |
|
|