|
![]() |
#62 |
Premium
Datum registracije: Jan 2008
|
Ipak nije 50 nego je 40gb diska.. http://community.callofduty.com/comm...s#.UmlLBflTZ8E Svejedno, puno previse. 6gb je isto nest novo kao i 64bit Win. BF4 ce radit na 32bit, sam je beta bila 64. Mada je meni vec dosta osrednje grafike u CODovima pa bi to sve mogao progutat ak ce izgledat posteno. |
![]() |
![]() |
![]() |
#63 |
Guest
|
|
![]() |
![]() |
#64 |
Guest
|
Skida se sa steama..oslobodite cca. 65 gb. |
![]() |
![]() |
#65 | ||
Premium
Datum registracije: Aug 2007
|
40 GB i "next gen" grafika ![]() Izgleda da su ove godine manje novca odvojili za potplačivanje recenzija ![]() Gametrailers: 7/10 IGN: 8.8/10 Gamespot: 8/10 Polygon: 6.5/10 Destructoid: 5/10 Joystiq: 3.5/5 Giant Bomb: 3/5 IGN Vrhunac gluposti CoD fanboy recenzenta: Citiraj:
Citiraj:
Zadnje izmijenjeno od: xGAME. 05.11.2013. u 11:50. |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#69 |
Premium
Datum registracije: Feb 2006
|
Same shit every year ![]() Odustao sam davno od tog serijala ![]()
![]() |
#72 |
(╯°□°)╯︵ ┻━┻
Datum registracije: Apr 2010
|
![]() |
![]() |
#73 |
Premium
|
Ne znam kolko traje SP ali meni nije tak ni los. Grafiku su digli, vise manje i sad to izgleda puno pristojnije. Tu i tamo koji dropic u 40te mozda 30te pri eksplozijama, slicno BF4 i 3 ali ide pristojno. Nade se jos koji ruzni komad namjestaja, naravno. |
![]() |
![]() |
![]() |
#75 |
Antimićanin
Datum registracije: Aug 2007
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#76 |
Registered User
Datum registracije: Jun 2012
|
Nisam fan CoD-a a niti hater. Ali ovo je zalosto od igre. Na konfi pod "moj komp" radi jedva na 40+ fpsa, sa redovitinm padovima ispod 20fpsa. Engine i grafika toliko zastarjela da je to strasno, pa do kad oni planiraju to prodavat i do kad ce biti *cenzura* koji to kupuju i financiraju nesto takvo? Da ne bi bilo da sam ja jedan od tih, ja sam dobio key kao gift na steam ![]() Definitivno sramota gameing industrije.... ![]() Iskreno nadao sam se nekon zabavnom napucavanju u MP... BF4 radi sve na max 2x fluidnije. Zadnje izmijenjeno od: Mirrim. 06.11.2013. u 10:36. |
![]() |
![]() |
![]() |
#77 |
Premium
Datum registracije: Jun 2009
|
Imam originale COD-a do MW2, Black Ops sam odigrao "backup" verziju i nije mi se svidjela, MW3 sam kupio jer sam htio vidjeti kraj serijala (a MW i MW2 su mi bile dobre igre, ništa specijalno, ali ok)... BO2 nisam imao ni želje odigrati, kamoli kupiti, a vidim da će isto biti i sa Ghostovima. A baš sam se ponadao da će napokon nešto novo izdati, ali prema onom što čitam na netu, ovo je sramota... |
![]() |
![]() |
![]() |
#78 |
gadget freak
Datum registracije: Oct 2009
|
![]() |
#79 |
Guest
|
Ima neko link za engleski english pack da ne skidam "verziju na drogama" samo radi toga je je to 30 gb? Kupio sam poljsku pa mi fali eng. |
![]() |
![]() |
#80 | |
Premium
Datum registracije: Feb 2006
|
Citiraj:
Hear hear ![]() Ja igram gotovo isključivo samo SP-ove. zapravo već dugo nisam niš odigro, a COD serijal sam zapustio i mislim da sam zadnji CoD odigrao prije 3-4 godine... Možda probam, možda mi se svidi, a možda su u šumi ![]()
![]() |
![]() |
#81 |
Registered User
Datum registracije: May 2008
|
Ovo je nešto nenormalno, kakav next-gen, pa ovo izgleda kao mw3. Ne znam jel do moje konfe ili čega, moram igrati sa svim efektima i kerefekama pogašenim jer inače imam konstantno framedropove. Uglavnom velika pljuska, ovome se nisam nadao, igram cod zbog sp-a prvenstveno ali ovaj put su stvarno zasrali. |
![]() |
![]() |
![]() |
#82 |
Premium
Datum registracije: Jan 2005
|
Pogledati ako ste već odigrali igru ili ju ne namjeravate ni igrati
![]() Recikliranje opet na djelu!
![]() |
#83 |
Džabe si krečio!
Datum registracije: Oct 2004
|
Pa ja ne znam jesam ja lud, meni igra super izgleda (maxed out + 2xMSAA), a igrivost je tipican Call of Duty. Vrti se super, oko 55-60 fps, u nekim guzvama se spusti do 30-ak. Zanimljvo mi je da igra pojede skoro svih 3gb video memorije, mora da je do tih superkul detaljnih tekstura ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#84 |
Premium
|
I meni izgleda dosta dobro za jedan CoD i solidan napredak u grafici. Isto ide ok sa 4xmsaa, HBAO+ i ostalo max. Ima dropova ali sam kod jakih ekspolozija i sl. ali obicno ostane iznad 40 fps tu i tamo malo nize ugl. nist strasno. Moze se jos uvijek nac koja losa tekstura ali puno manje nego prije kaj je znalo bit katastroficno po tom piranju. SP mi je u svakom sl. bolji od onog u BF4. Frames: 10983 - Time: 147623ms - Avg: 74.399 - Min: 42 - Max: 131 http://www.pcgameshardware.de/Call-o...marks-1095801/ HBAO+, TXAA, uskoro i Physx. Debeli potpis Nvidije na igri. Zadnje izmijenjeno od: MAGARAC. 07.11.2013. u 02:25. |
![]() |
![]() |
![]() |
#86 |
Džabe si krečio!
Datum registracije: Oct 2004
|
Tko bi rekao da će se skupit i par pozitivnih komentara ![]() Ne znam, ja sam samo zasad odigrao sat vremena SP-a(pola igre vjerojatno ![]() ![]() I pitanje samo jedno, živcira me onaj nagli framedrop kad se radi aiming down the sight sa sniperima, koju opciju treba smanjiti/isključiti pa to nestane? Ne mogu sad provjeriti, ali možda je samo depth of field? :S |
![]() |
![]() |
![]() |
#87 |
Guest
|
ma naravno da je igra vrhunska. A ovaj "trend pljuvanja po COD"..što reći... ...ja neću ni komentirati |
![]() |
![]() |
#89 |
MadModerator
Datum registracije: Sep 2002
|
Ako je vrhunska igra zasto onda ne podrzis developere i kupis ju za €60? ![]() Evo jedan zanimljiv review iz perspektive PC igraca Istina, napravio je par pogreski ali sve sto je rekao i dalje stoji. IW vec dugo vremena zanemaruje PC igrace a COD samo reciklira jedno te isto.
![]() |
#90 |
Premium
Datum registracije: Nov 2008
|
Predobar video.. I mogu samo reći, preskačem i zaobilazim igru ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|
|