![]() |
Call Of Duty : Ghosts Masked Warriors
Službena, najava u srijedu, 1.5.2013, datum izlaska, 5.11.2013. Novi engine je u pitanju, znači nije reciklaža starog.
Ljestvica, ionako već visoko podignuta će se navodno podignuti još više. Platforme, uz standardni PC, će biti i novi PS4 i XBOX720. uz stari PS3 i X360 - prvi teaser: gameplay video dolazi tokom svibnja |
Dobro izgleda :):dobar:
|
bas me zanima kolko ce novi engine biti noviji (slicniji) starom iz coda 4.
|
Citiraj:
Slabi su ti izvori koje koristis :D. Igra ce izaci za Xbox360 i PS3 sigurno. Ako igra stvarno bude najavljena u srijedu, vjerojatno nece spominjati PS4 i iduci Xbox. A igra bi trebala izaci 5.11.2013. I taj tech-demo je vec neko vrijeme dostupan na netu. |
Zar nije ovaj video bio na predstavljanju Nvidinog Titana?
|
Ghosts
|
Svaki spam ili pokušaj trolanja nagrađujem banom u trajanju od sedam dana. Isto će ići iza BF temu koju ću otvoriti.
|
Nvidia je za titan koristila taj activision engine. Iako mislim da je onaj model detaljniji, a opet ovaj smatram previse detaljnim za samu igru. Mozda za neke ingame cutscene, al za sam multi nepotrebno.
|
mozda ce mutli napravit ko mohw: singleplayer je imba dok je multi smece dok je grafika u pitanju.
|
Printaju CoD ko vizitke, vise nemam pojma sta se di desava :)
Ali eto cisto se nadam da ce novi engine i mozda neki kvalitetni SP rjesit to sve, samo sve me strah.... |
nisu još najavili o čemu će se raditi? Posve nova priča? Radnja nakon MW? Prije MW?
|
nisu još najavili ništa.
|
|
Citiraj:
|
Samo teaser, nema nista in-game.
|
Namamili me jesu, samo se nadam da neće biti ko svi prijašnji serijali :)
|
Smiješno i djetinjasto izgleda ova reklama. Inače nisam jedan od mrzitelja, i dalje igram COD kao glavni MP shooter.
|
Official Call of Duty: Ghosts Reveal Trailer Official Call of Duty: Ghosts Behind the Scenes Preview Video
|
Hmmm, ovo čak i izgleda dobro :)
|
hm... nekak su previse nahvalili taj engine da bi bilo istina. cemo da vidimo :)
|
Mene zanima, koje će novosti donosi MP segment igre.
Možda se bace dublje u RPG razvoj lika putem levelanja i perkova.. to bi bilo dobro. |
bilo bi. onda bi cak razmislio o kupnji, ali poucen iskustvom, tesko.
|
''za scenarij je ovaj puta zaslužan Stephen Gaghan koji je 2000. godine dobio Oscara za najbolji scenarij za film Traffic.''
|
Nekako predobro izgleda! Sve mi tu nešto čudno...
|
Ha, zivi bili pa vidili :chears:
ps- u 4:03 minuti videa o izradi igre, vidi se mis koji koristi tkz. dizajner, a to je (ako se ne varam) stari microsoft mis, hm to mi je nekako sumljivo :D |
Meni ovo izgleda... jos jedno prodavanje magle! Jadno! O kakvom next-genu oni pričaju? Ako pričaju o next-gen engine-u u odnosu na njihov postojeći prastari izlizani engine onda ok.
Meni je pravi next-gen engine, skok u grafici, pogotovo u fizici i AI-u u odnosu na engine koji su već prisutni, jer sve viđeno iz trailera i njihove priče imamo već odavno prilike igrat/vidit kroz druge igre. |
|
"Next Gen", kako to oni sada zovu haha. Nemojte shvatiti ovo kao neku vrstu izazivanja svađe, ali igra izgleda tako prokleto glupo. I ajme, gdje su našli ovu dvojicu koji posuđuju glas u prvom videu, bole uši od tih njihovih wannabe frajerskih glasova. |
|
ono sto je najzalosnije je cinjenica da velika vecina parodija odrazava svarnost #swag_riley :)
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 10:12. |