Forumi
Home Pravila i pomoć Članovi Kalendar Današnji postovi

Povratak   PC Ekspert Forum > Računala > Mobilno > Smartphone uređaji i mobiteli
Ime
Lozinka

Zaključane teme

Uređivanje
Staro 01.11.2013., 11:11   #3571
pilotbabo
Registered User

pilotbabo's Avatar

Datum registracije: Nov 2011
Citiraj:
Autor Drug Brko Pregled postova
Bit će da sve što dođe na 100 eura, ode brzinom munje...

ma još ih kontaktirao, ima na zalihi nema problema za par narednih dana, uplatio odmah, naravno nema....
pilotbabo je offline  
Staro 01.11.2013., 11:12   #3572
pilotbabo
Registered User

pilotbabo's Avatar

Citiraj:
Autor thuNdeR Pregled postova
Baci oko na prvu stranicu, imaš review

hvala
pilotbabo je offline  
Staro 01.11.2013., 11:27   #3573
Brko
Antimićanin
Moj komp

Brko's Avatar

Datum registracije: Aug 2007
Citiraj:
Autor pilotbabo Pregled postova
ma još ih kontaktirao, ima na zalihi nema problema za par narednih dana, uplatio odmah, naravno nema....
A jebga, to ti je kad vjeruješ nekome ko je 2 svjetlosne godine daleko od tebe...
Brko je offline  
Staro 01.11.2013., 11:44   #3574
pilotbabo
Registered User

pilotbabo's Avatar

a jebi ga, poštena budala....
pilotbabo je offline  
Staro 01.11.2013., 11:59   #3575
Red Dwarf
Bajker s AMD-om na dresu
Moj komp

Red Dwarf's Avatar

Datum registracije: Oct 2007
Ima li netko savjet za nekakvu phone/caller aplikaciju? Naime kod stock 4.2.1 androida izgleda da se ne moze koristiti bluetooth slusalica prilikom poziva
Red Dwarf je offline  
Staro 01.11.2013., 12:03   #3576
Los Sam
Premium
Moj komp

Los Sam's Avatar

Citiraj:
Autor aurelio Pregled postova
Prije mjesec dana sam platio na stranici hotinbuy mobitel. Nisam do sada nista reagirao .platio sam sa paypalom. Sta i kako da napravim da mi pp vrati novac
Odes na paypal -
View all of my transactions
Details - pod item od hotinbuy
Resolution Centre - koji je poplavljen unutar donjeg okvira
Item dispute:
Not received....

I odmah ce ti nakon pokretanja disputa eskalirati u claim jer su skuzili da je seller varalica i nakon 10 dana ce ti se javiti da ce ti isplatiti novac na racun ukoliko ga seller jos ima na racunu.

Danas sam dobio poruku od paypala da ce mi kroz 5 dana sjesti novci na racun...u paypalu je vec proveden postupak, vodi se pod reversal, a ne refund. dignuo sam claim 21.10. nakon sto sam se uvjerio da paypal vraca pare...
Los Sam je offline  
Staro 01.11.2013., 12:23   #3577
zupy
Premium

zupy's Avatar

Datum registracije: Dec 2007
Ja zatražio lovu sa focalpricea za zte v967 počeli rastezat ko žvaku najprije restock za 7 dana - kažu oćeš čekat 5-7 dana (odakle 5 a restok za 7 )
i sad opet produžili za 7 .
Nije da mi je hića ali ne volim da me neko pokušava veslat a i sa ovim čekanjem dolazi u pitanje 45 dana što paypal daje za otvaranje casea ako se šta zakomplicira pošto put i carina znaju potrajat ohohoho.
Ovog zte-jca vjerovatno nema nigdje za isporuku odma-sad-odma..
zupy je online  
Staro 01.11.2013., 13:14   #3578
coconut
Premium
Moj komp

coconut's Avatar

Datum registracije: Mar 2006
Bez obzira što oni pričali, ti pokreni postupak na PP-u jer inače pušiona. Time oboje dobivate još mjesec dana fore da izgladite problem. Ionako možeš zatvoriti slučaj kad god hoćeš.
Staro 01.11.2013., 14:05   #3579
banky
Premium

Datum registracije: Apr 2007
Ili ih jednostavno pitaj da ti vrate pare.

Ja na geek-u narucio Cubot one, nakon cca 4 dana dolazi mail da ga nemaju na lageru, da mogu cekat ili izabrati neki drugi. Reko ne hvala ja bi refund i u roku 2 dana pare nazad na racunu.
banky je offline  
Staro 01.11.2013., 14:31   #3580
Brko
Antimićanin
Moj komp

Brko's Avatar

Citiraj:
Autor banky Pregled postova
Ili ih jednostavno pitaj da ti vrate pare.

Ja na geek-u narucio Cubot one, nakon cca 4 dana dolazi mail da ga nemaju na lageru, da mogu cekat ili izabrati neki drugi. Reko ne hvala ja bi refund i u roku 2 dana pare nazad na racunu.
Izgleda da smo iscicili kompletnu kinesku proizvodnju malo malo pa nestašica nekog modela...
Brko je offline  
Staro 01.11.2013., 15:26   #3581
Necronomicon
सच्चाई यह है कि वहाँ से ब
Moj komp

Necronomicon's Avatar

Datum registracije: Jan 2008
Čekam današnji update Miuia za v967s, sa prošlotjednim su usrali, vratili stock šugavu kameru i galeriju od ZTE-a. Neznam zašto kad je ona 18.10 je bila super, puno fluidnije radi camera app, brža, bolje slike, 8mpx, 1080p, mora bit da su se iz ZTEa nešto bunili

Inače imao jedan teži pad na asfalt, plastika katastrofa mekana, ono crno oko ekrana se doslovno raspekmezi, začudo ekran nije pukao .
Staro 01.11.2013., 16:27   #3582
frulex
Registered User

Datum registracije: Sep 2013
Evo, nakon 24 sata korištenja, vrijeme je da napišem kratki review Neo N003 Advanced 2GB/32GB. Uređaj je naručen krajem rujna s Chinapadmall-a, poslan 11.10., na carinu ZGB stigao 21.10. i isporučen 31.10. Paket je bio uredno zapakiran, osim punjača tu je bio i dodatni screenprotector uz onaj koji je već nalijepljen na ekranu. Uređaj je multilanguage i došao je rootan. U ovom reviewu probat ću ga staviti u kontekst usporedbe s SGS3 kojeg sam koristio godinu i pol dana te s Umi X1 s kojim se igram zadnja 2 tjedna. Mobitel je vrlo kvalitetno izrađen, stražnji poklopac je od matirane crne plastike i nigdje ne škripi niti ima zazora, dapače, čak se i prilično teško skida. Kapacitativne su vrlo jasno osvijetljene. Ekran je vrhunski, nikakvih primjedbi. OS je Android 4.2 koji doslovno leti, jedino treba odmah instalirati Apex ili Novu launcher jer defaultni je bez ikakvih opcija. Korištenje RAM s otprilike 15-20 istih aplikacija na ova tri uređaja je slijedeće:
S3 RAM 770 mb - slobodno 90 (od ukupno 870 MB)
Umi RAM 450 mb - slobodno 520 (od ukupno 970 MB)
Neo RAM 750 mb - slobodno 1200 (od ukupno 1970 MB)
Lag i sporost jest i jedan od najbitnijih razloga zašto sam se riješio S3 jer je u realnoj, svakodnevnoj upotrebi bio dosta gori i od Umi-ja i što mu je baterija trajala manje od dana. Na Neu sam testirao kameru, video, GPS, Antutu i brzinu 3G i sve je za sada izvrsno. Antutu: S3 (15.300) / Umi (9.000) / Neo (15.500).
Minusi: najveći i jedini minus je vrlo slaba bljeskalica, može se koristiti kao lampa u mraku, no za slikanje u mračnom prostoru gotovo nikako. Eventualno mogu ovdje staviti ukupnu težinu uređaja što ide zapravo na savjest bateriji koja se zbilja osjeti. Fotke i video su odlični, zbilja nikakve zamjerke. Za GPS me vrlo zanimalo kako će proći jer ga dosta koristim, nakon uključenja EPOa fiksira se za 30-60 sekundi, hvatao je čak i 15/12 satelita iako je jučer bilo prilično oblačno. Nisam još testirao na Copilotu, na Mapsima pokazivalo sve OK.
Igrice ne igram tako da s te strane ne bih mogao ništa reći.

Album sa fotkama, zadnje dvije su slikane s Neom.
Link na snimljeni video.
frulex je offline  
Staro 01.11.2013., 18:15   #3583
Red Dwarf
Bajker s AMD-om na dresu
Moj komp

Red Dwarf's Avatar

Uuuu sumpora mu. Evo danas mi je brat dosao koji ima xperiu z s 5" ekranom i kad ju stavim na svoj inew i6000 ta xperia je manja od inew-ovog ekrana

Joj...sad sam dozivio svoje novo proljece...veliki ekran je definitivno dobra stvar za mene
Red Dwarf je offline  
Staro 01.11.2013., 18:54   #3584
zupy
Premium

zupy's Avatar

Datum registracije: Dec 2007
Citiraj:
Autor coconut Pregled postova
Bez obzira što oni pričali, ti pokreni postupak na PP-u jer inače pušiona. Time oboje dobivate još mjesec dana fore da izgladite problem. Ionako možeš zatvoriti slučaj kad god hoćeš.
Pitao sam i rekli su vratiti u roku 2-3 dana pa ću pričekati do ponedjeljka a ako ne bude idemo na PP.
Inače imao sam par dana na testu Freelander i30
Moji zaključci
- ekran odličan uključujući vidljivost i touch
- wifi signal kao i na nexusu
- 3g signal je možda nijansu lošiji
- surfanje je ok
- fotografije su negdje sredina i ne mogu se usporediti sa nexusom
- završna obrada je skroz ok (preciznost spojeva te nema škripanja) te ga niko nebi proglasio jeftinajkom na prvu ruku
- jačina slušalice i zvučnika mrvcu niža neg sam naučio
- gps nije najbolji i trebalo bi se igrati sa gps fixevima

Nakon istog i vraćanje na nexus 4 isti mi je izgledao omanji :P ali mislim da je 5" prava mjera za mene (moglo bi i 5.2" sa manje bezela - LG G2 recimo).

Slika
odnosa veličine prema Desireu/Nexusu - desire je kompletan manji od samog ekrana slurp...
zupy je online  
Staro 01.11.2013., 19:51   #3585
zkljaja
Brat od Đon Vejna
Moj komp

zkljaja's Avatar

Datum registracije: Nov 2007
Citiraj:
Autor Red Dwarf Pregled postova
Uuuu sumpora mu. Evo danas mi je brat dosao koji ima xperiu z s 5" ekranom i kad ju stavim na svoj inew i6000 ta xperia je manja od inew-ovog ekrana

Joj...sad sam dozivio svoje novo proljece...veliki ekran je definitivno dobra stvar za mene
Ja pak imam 5" Iocean x7, kad gledam nesto na Iphoneu ili SGS ili necem manjem od 4.3" dodje mi da se smijem
Kak neko moze koristit mob s tako malim ekrancicem, sve osim dopisivanja je samo patnja
Staro 01.11.2013., 19:54   #3586
de.fang
Premium
Moj komp

de.fang's Avatar

Datum registracije: Mar 2009
Bome zte v967s poskupio gotovo 300 kuna
http://www.banggood.com/ZTE-V967S-5_...e-p-89220.html
Staro 01.11.2013., 19:58   #3587
tomov
Premium
Moj komp

tomov's Avatar

Datum registracije: Feb 2011
Eto valja trazit novi best buy. Taman se susjed mislio uzet a sad je preskup...
Ima netko za preporuku 4.5-5.0'' u rangu stare cijene ZTEa?
tomov je offline  
Staro 01.11.2013., 20:40   #3588
Red Dwarf
Bajker s AMD-om na dresu
Moj komp

Red Dwarf's Avatar

Citiraj:
Autor papčić Pregled postova
Ja pak imam 5" Iocean x7, kad gledam nesto na Iphoneu ili SGS ili necem manjem od 4.3" dodje mi da se smijem
Kak neko moze koristit mob s tako malim ekrancicem, sve osim dopisivanja je samo patnja
Vidis, vidis...meni je sad i 5" malo

Ali ruku na srce kao sto napisah idealna velicina mobitela bi bila neki 6" zoppo s dimenzijama 15x7-8 cm. To je onda taman za svaki dzep traperica i uzasno dobro lezi u ruci kad se tipka na njega ako se koristi thumb keyboard. To je ovako s ergonomske strane.

Recimo kod ovog iNewa je malo problem sto ne moze u svaki dzep Ali zato kad pogledam ekran prestanem se zaliti

P.s. zna li netko neku aplikaciju s kojom bi mogao mapirati tipke. Tipa da kad dugo drzim lijevu soft tipku da mi je to tipkovnica,a desna soft tipka da mi bude search. I tako te gluposti
Red Dwarf je offline  
Staro 02.11.2013., 07:22   #3589
ivojima
Registered User

molim vas da li neko zna za dobru kopiju samsung galaxy-a s3 mini , kćer me gnjavi , a velićina ekrana od 4 incha je više nego dovoljna.
nalazim ga na raznim stranicama ali negdje piše prednja kamera 2.0 a negdje 0.2 , nisam siguran da baš kinezi poštuju istinitost deklaracija ,
hvala na pomoći , lp
ivojima je offline  
Staro 02.11.2013., 10:55   #3590
pokra89
Premium

pokra89's Avatar

samsung galaxy s3 mini: 2300kn
kopija samsunga galaxy s3 mini: 600kn
solidan uvozni smartfon: 800 kn
kćerkin izraz lica kada skuži da nema originalni samsung: neprocjenjivo!
pokra89 je offline  
Staro 02.11.2013., 13:40   #3591
marko sanje
Registered User

kako na cubot gt99 isključiti vanjske zvukove za vrijeme razgovora?
marko sanje je offline  
Staro 02.11.2013., 14:32   #3592
zkljaja
Brat od Đon Vejna
Moj komp

zkljaja's Avatar

Datum registracije: Nov 2007
Citiraj:
Autor pokra89 Pregled postova
samsung galaxy s3 mini: 2300kn
kopija samsunga galaxy s3 mini: 600kn
solidan uvozni smartfon: 800 kn
kćerkin izraz lica kada skuži da nema originalni samsung: neprocjenjivo!

Epic
Staro 02.11.2013., 14:39   #3593
prileee
laser
Moj komp

prileee's Avatar

Datum registracije: Oct 2009
Citiraj:
Autor marko sanje Pregled postova
kako na cubot gt99 isključiti vanjske zvukove za vrijeme razgovora?
Kakve vanjske zvukove? Meni se jedini problem prilikom razgovora javljao da se ekran ne ugasi pa licem udem u notif tray i ukljucim npr airplane mode ali to sam rijesio zakljucavanjem mobitela nakon pokretanja poziva.

Btw ima li tko kojim slucajem screen protector viska za cubot gt99 da mu ne treba? Pri padu mi se na kantunu malo odlijepio i nervira me dosta, a ova njegova defaultna gumena maska ga jos vise odljepljuje kada stisnem power button pa bi to htio zamijeniti.
Nije problem u novcima koliko mi se neda cekat vjecnost da stigne.
Staro 02.11.2013., 14:46   #3594
c-shadow
Premium
Moj komp

c-shadow's Avatar

Datum registracije: Feb 2007
Citiraj:
Autor prileee Pregled postova
Kakve vanjske zvukove? Meni se jedini problem prilikom razgovora javljao da se ekran ne ugasi pa licem udem u notif tray i ukljucim npr airplane mode ali to sam rijesio zakljucavanjem mobitela nakon pokretanja poziva.
Pa zar nema taj mob proximity sensor za takve stvari? Ili bugira softver?
c-shadow je offline  
Staro 02.11.2013., 14:54   #3595
prileee
laser
Moj komp

prileee's Avatar

Datum registracije: Oct 2009
Ima ali sam ima nekih problema na njemu u pocetku (brick odnosno nesto slicno) pa je rom za xyz gore. Mozda i do toga
Staro 02.11.2013., 15:11   #3596
marko sanje
Registered User

pa zato kada razgovaram nekada sugovorniku odzvanja u slušalicu,pa me jedva čuje ili uopće nečuje,a nekada me skroz tiho čuje,do čega može biti
marko sanje je offline  
Staro 02.11.2013., 15:53   #3597
Brko
Antimićanin
Moj komp

Brko's Avatar

Citiraj:
Autor marko sanje Pregled postova
pa zato kada razgovaram nekada sugovorniku odzvanja u slušalicu,pa me jedva čuje ili uopće nečuje,a nekada me skroz tiho čuje,do čega može biti
To nemora bit do softvera. To može bit i kvar u samom mobitelu.
Brko je offline  
Staro 02.11.2013., 16:14   #3598
duggi
Premium
Moj komp

duggi's Avatar

Datum registracije: Mar 2006
upit

Ima li tko ovaj mob http://www.tinydeal.com/pomp-w89-47-...e-p-96003.html ,cini mi se ok .

tnx
duggi je offline  
Staro 02.11.2013., 18:06   #3599
tomov
Premium
Moj komp

tomov's Avatar

Datum registracije: Feb 2011
Citiraj:
Autor prileee Pregled postova

Btw ima li tko kojim slucajem screen protector viska za cubot gt99 da mu ne treba? Pri padu mi se na kantunu malo odlijepio i nervira me dosta, a ova njegova defaultna gumena maska ga jos vise odljepljuje kada stisnem power button pa bi to htio zamijeniti.
Nije problem u novcima koliko mi se neda cekat vjecnost da stigne.
Imas na ebayu iz Njemacke dolaze. 6 komada za manje od 2€…

Citiraj:
Autor Drug Brko Pregled postova
To nemora bit do softvera. To može bit i kvar u samom mobitelu.
Mene muci isti problem. Navodno problem rjesava zadnji official ROM_V03 no nisam stigao skinut ga sa neta i isprobat...
tomov je offline  
Staro 02.11.2013., 20:00   #3600
Ag008
RESPECT MY AUTHORITAH
Moj komp

Ag008's Avatar

Datum registracije: Jul 2008
Cijena ZTE-a v967s strelovito raste. Panda, neki tjedan oko 130$, sada 146$, isto kao i banggood-146$, geek 150$...
Ja mogu biti sretan što sam ga naručio s benga kada je bio 143-15% kupon=122$

Pravila postanja
Vi ne možete otvarati nove teme
Vi ne možete pisati odgovore
Vi ne možete uploadati priloge
Vi ne možete uređivati svoje poruke

BB code je Uključeno
Smajlići su Uključeno
[IMG] kod je Uključeno
HTML je Uključeno

Idi na