|
![]() |
#3541 |
laser
Datum registracije: Oct 2009
|
Cubot gt99 Evo par slika od vikenda: ![]() Ova bi mogla i u zderonje :P ![]() ![]() Edit: gledan ove slike u tapatalku i losije su nego u galeriji slika. Ima li to veze sa tapatalkon? Da ih dignem ko attachment ili da ih negdi drugdi prvo uploadan pa stavin link? Evo dropbox: https://db.tt/0yFqexFA :cheer Zadnje izmijenjeno od: prileee. 31.10.2013. u 01:21. |
![]() |
![]() |
#3543 |
Registered User
Datum registracije: Apr 2010
|
Haier W910 ![]() ![]() ![]() ![]() Zadnje izmijenjeno od: fora. 31.10.2013. u 10:43. Razlog: popravak |
![]() |
![]() |
#3544 |
Bajker s AMD-om na dresu
Datum registracije: Oct 2007
|
Evo samo da javim da mi je dosao iNew i6000. 6.5" gorostas ![]() Sve u svemu moram priznati da sam se malo preracunao. Idealna velicina za moju ruku je mobitel od 15cm x 7-8cm. Sve ostalo je malo previse/premalo. S mobitelom sam prezadovoljan jedino sto bih izdvojio kao minusi su : - jako veliki light bleeding na gornjim/donjim rubovima ekrana (jer je mobitel pretanak i premalen na ovoliki ekran) - jako mu je tih speaker. I prednji i zadnji ![]() ![]() - neznam da li je ovo do mobitela ili do 4.2.1 androida ali nikako da maknem google search sa desktopa ![]() A jos da mogu namjestiti velicinu ikona koje stanu na ekran pa gdje bi mi bio kraj. P.s. sama baterija mu je velika prakticki kao moj sgs s advance ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3546 |
Bajker s AMD-om na dresu
|
Aha u tome je caka. Budem to probao ![]() P.s. jos jedan minus bi bio bljeskalica koja je dobra jedino kao nekakav priruvni flashlight ![]() Ali eto to bi sad bilo to. ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3548 |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
Šta ga ne možeš odfurati na drugi ekran ili u kantu za smeće na vrhu desktopa? Ono, pustiš prst par sekundi na GSearchu i onda radiš s njim šta hoćeš.
#3549 |
Premium
Datum registracije: Dec 2008
|
|
![]() |
![]() |
#3550 |
Registered User
Datum registracije: Oct 2003
|
Hm, pa cak i nisu toliko skupi. Koliko inace ispada recimo g3t sa pdvom? |
![]() |
![]() |
#3552 |
Registered User
Datum registracije: May 2006
|
Samo sto se meni cini da svi proizvodi u EU ( a RH je dio EU-a ) moraju imati garanciju 2 godine.Nisam bas siguran u to, ali mislim da sam to negdje procitao i ako se ne varam Apple je zbog toga morao platiti i neku kaznu. |
![]() |
![]() |
#3553 | |
Bajker s AMD-om na dresu
|
Citiraj:
![]() Budem se malo pozabavio s tim vec. Jos jedna stvar koja me zivcira je dpi. Pa sumpora mu uzeo sam veliki full hd ekran da mogu natrpati milijardu ikona na njega a ne da imam tri ogromne ikone u jednom retku ![]() Eh da i sad znam kako skuze carinici da je posiljka iz kine,a ne svedske : naime budale stave svedsku deklaraciju i sve je na svedskom jedino se potpisu sa Quan....pa pobogu koji se svedjanin zove Quan ![]() |
|
![]() |
![]() |
#3555 |
Registered User
Datum registracije: Nov 2011
|
eto da javim najnovije vijesti iz bratske nam zemlje kine, od zte967s ništa ni drugi tjedan, pa sam uljudno zamolio naše kolege iz bratoljubne kine da vrate lovu nazad i nek hebu nekog drugog u zdrav mozak... |
![]() |
![]() |
#3556 |
Antimićanin
Datum registracije: Aug 2007
|
|
![]() |
![]() |
#3557 |
Premium
|
Baš me zanima koliko će tražiti za G5 koji je po dizajnu c/p iP5 http://www.geekbuying.com/item/JIAYU...ck-321221.html btw, 'Gold manija' zahvatila i Kineze ![]() http://www.geekbuying.com/item/ZOPO-...edium=hbigbann
#3558 | |
Premium
Datum registracije: Jun 2009
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
#3559 |
Registered User
Datum registracije: Sep 2012
|
Thl w200
Pozz svima. Na pretplati sam uzeo Huawei g510 i na prvi pogled sam bio odusevljen. Korstiti dual core po prvi put je bilo iznenedjujuce ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3560 |
Premium
Datum registracije: Aug 2013
|
souldefiler: kakva je baterija? |
![]() |
![]() |
#3561 |
Registered User
Datum registracije: Sep 2012
|
Gle da budem iskren nije dovoljna za mene. Al za normalnog korisnika uz normalno koriscenje moze trajati do 2 dana. Ja je recimo kad mi je smor na poslu sprzim za 5,6 sati al to je extremno koriscenje ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3562 |
Premium
|
#3563 |
Premium
Datum registracije: Jan 2010
|
Prije mjesec dana sam platio na stranici hotinbuy mobitel. Nisam do sada nista reagirao .platio sam sa paypalom. Sta i kako da napravim da mi pp vrati novac |
![]() |
![]() |
#3564 |
Premium
Datum registracije: Sep 2007
|
O čemu pričaš, daj malo detalja.. Ukoliko ti item (mobitel) nije došao, imaš onih 45 dana da digneš case.. Znači mjesec dana je još premalo vremena da otvoriš case, nema smisla.. Ja to napravim 41. dan (na eBayu). Ne znam kako to ide na ovim ostalim stranicama preko kojih se također plaća sa PP. Ali vjerojatno imaš neke opcije, objasnite mu ako znate.. |
![]() |
![]() |
#3568 | |
Antimićanin
Datum registracije: Aug 2007
|
Citiraj:
Poanta priče je da kak niste skužili da je scam. Ako lik nema para na računu, nema ni povrata love... |
|
![]() |
![]() |
#3569 |
Registered User
Datum registracije: Nov 2011
|
gledam ovaj cubot one, ima ga ko i kakav se čini? |
![]() |
![]() |
#3570 |
Premium