Forumi
Home Pravila i pomoć Članovi Kalendar Današnji postovi

Povratak   PC Ekspert Forum > Računala > Gaming
Ime
Lozinka

Odgovori

Uređivanje
Staro 24.10.2013., 20:59   #3781
xGAME
Premium
Moj komp

xGAME's Avatar

Datum registracije: Aug 2007
Mogući leak novog championa:

Citiraj:
Sarcos, the Vanguard of the Obelisk

Passive - Guardian's Riddle / Sarcos creates a mirage of himself after successfully casting three spells. Additionally, Sarcos also conjures his own illusion after receiving magic damage from five spells.
Illusions deal 10% of Sarcos' physical and magic damage and will perform any spell used by him.
Q - Shifting Sands (CD:9) Sarcos summons a sandstorm in a small area around him for 2 seconds, dealing 180 damage and evading all basic attacks. Projectiles will not be able to land on Sarcos while he is phased.
W: Summon: Obelisk (CD: 16) After a short delay, Sarcos summons the mighty Shurima Obelisk on a targeted area. Enemies caught in the wake are dealt 280 damage and knocked up for two seconds. Sarcos' illusions will summon a less powerful obelisk on their current locations.
Obelisks last for 4 seconds and grant 20% increased movement speed to Sarcos and his illusions.
E: Oasis (CD:12) Sarcos summons an ancient ward that emits 3 pulses of energy, healing allies for a percentage of their missing health. All illusions are absorbed by the ward, increasing the number of pulses for each illusion consumed.
R: Arcanus (CD: 180)
Sarcos becomes enveloped with intense arcane magic, increasing in size and continuously draining all nearby enemy champions' ability power. While in this form, Sarcos gains increased health and loses his range. All of Sarcos' basic attacks during Arcanus will gain bonus magic damage based on his current ability power.
xGAME je offline   Reply With Quote
Staro 24.10.2013., 22:37   #3782
X-Plosiv
Premium
Moj komp

X-Plosiv's Avatar

Datum registracije: Jan 2007
Čini se zanimljivo :/

http://www.lolking.net/summoner/eune/28604868#history

na 68 LP trenutačno, dobivam 5, gubim 4..s time da sam zadnju dobio +6

počeo sam malo forsati Oriannu, MID kojeg ne igram dosta često ali je presnažan s utilitijem
X-Plosiv je offline   Reply With Quote
Staro 24.10.2013., 22:56   #3783
Mogy
Hala Madrid!
Moj komp

Mogy's Avatar

Datum registracije: Nov 2007
Xplosiv ti imaš očito talent za LoL, sa kojim god champom da igraš uvijek jebene scorove imaš, još malo pa te LCS čeka

btw ne svidjaju mi se ove stalne promjene, svako malo neš novo stavljaju, evo primjer youtubea, taman se privikneš na layere i izgled youtubea i onda ti ga useru skroz
Mogy je offline   Reply With Quote
Staro 24.10.2013., 23:15   #3784
X-Plosiv
Premium
Moj komp

X-Plosiv's Avatar

Citiraj:
Autor Mogy Pregled postova
Xplosiv ti imaš očito talent za LoL, sa kojim god champom da igraš uvijek jebene scorove imaš, još malo pa te LCS čeka

btw ne svidjaju mi se ove stalne promjene, svako malo neš novo stavljaju, evo primjer youtubea, taman se privikneš na layere i izgled youtubea i onda ti ga useru skroz

Ma samo mehanika. Užasno teško mi je bilo igrati Oriannu i Ahri, a sada je gg...evo Oriannu danas forsam, trenutačno sam na +74 LP...RIVEN INCOMING lol

btw, jučer se igralo 5 gejmova ekipa s BUG.hr ..ono što sam vas sve zvao

ja i guls smo igrali botlane Nidalee i Soraka s clairvoy...xD

EDIT 2:

Svemu dođe kraj..Imao sam riven koja je započela s 0/5/0 prije 6te minute protiv Trynde

trynda je imao 10/2/0 prije 15te..

Zadnje izmijenjeno od: X-Plosiv. 25.10.2013. u 00:10.
Staro 25.10.2013., 00:27   #3785
HAL
Premium
Moj komp

HAL's Avatar

Datum registracije: Dec 2007
Iskreno moraju mjenjati igru svake sezone, tj. moraju je održavati svježom. Stalno izlaze nove MOBA igre i iako je LOL još uvijk najveći i njemu će doći kraj, jednini način da ga održe na životu su stalne promjene, tj. noviteti.
HAL je offline   Reply With Quote
Staro 25.10.2013., 00:37   #3786
Mogy
Hala Madrid!
Moj komp

Mogy's Avatar

Citiraj:
Autor HAL Pregled postova
Iskreno moraju mjenjati igru svake sezone, tj. moraju je održavati svježom. Stalno izlaze nove MOBA igre i iako je LOL još uvijk najveći i njemu će doći kraj, jednini način da ga održe na životu su stalne promjene, tj. noviteti.
Dobro to se podrazumijeva da istina, ali trebali bi to raditi u manjoj mjeri. Gledao sam ja te nove moba igre malo, ne bi ih igrao da mi platiš Niti jedna igra u žanru MOBA igara neće bit bolja od LoL-a niti će mu moći konkurirati(moje mišljenje), možda dota 2, ali meni se ne svidja ta igrica tako da sam subjektivan malo.
Staro 25.10.2013., 10:47   #3787
Guls
Premium
Moj komp

Guls's Avatar

Datum registracije: Nov 2004
Dota2 će pojesti LoL kada uđe u pravu komercijalnu fazu. Treba biti iskren i realan nadasve. Naravno, LoL će imati svoj fanbase ali kako veli HAL, sve to s vremenom dosadi i čovjek traži novu igračku.

HP Obelisk Desktop PC - 875-0040ny
Intel i7 9700F
32GB Hyper-X DDR4-2666
2TB 970Pro PCIe NVMe M.2
Palit GeForce RTX 3060 StormX 8GB
Windows 11 Professional

Periferija
2 x 27" Dell P2723D
Corsair SP2500 2.1
Logitech MK270

Lenovo Legion 5 17ACH6H 82JY007GSC
17,3 FHD IPS 144Hz
AMD Ryzen 7 5800H
16GB DDR4-3200 RAM
NVIDIA GeForce RTX 3060 6GB GDDR6
1TB PCIe NVMe SSD
Windows 11 Professional

Sony Playstation 5
Philips The One 75PUS8807/12 LED UHD 4K 120 hz
Logitech K400 wireless keyboard
Guls je offline   Reply With Quote
Staro 25.10.2013., 11:06   #3788
Mogy
Hala Madrid!
Moj komp

Mogy's Avatar

Ima neko možda od Vas 30lvl NA account da ne koristi više? Rado bih ga ja preuzeo
Staro 25.10.2013., 11:19   #3789
Mommistake
Premium

Mommistake's Avatar

Datum registracije: Nov 2008
Ah, ta dota, opće više neznam da li će ići u komercijalnu fazu iskreno...

Šta čekaju?
Mommistake je offline   Reply With Quote
Staro 25.10.2013., 11:53   #3790
robert7
Premium
Moj komp

robert7's Avatar

Datum registracije: Feb 2006
Citiraj:
Autor Guls Pregled postova
Dota2 će pojesti LoL kada uđe u pravu komercijalnu fazu. Treba biti iskren i realan nadasve. Naravno, LoL će imati svoj fanbase ali kako veli HAL, sve to s vremenom dosadi i čovjek traži novu igračku.

Prije svega disclaimer!!! Ovo nije trollanje niti zelim da se topic pretvori u Dota2 vs LoL vs Hon vs ...

Iako ne igram LoL, dugo citam ovaj topic, kao i opcenito sve topice vezane uz eSports, ne samo ovdje, vec i po stranim forumima.

Dakle, kao dugogodisnji igrac dote1 i dote2, i veliki fan eSportsa ( pratim sve competitive ( dota, csgo, sc2... ), jedino LoL malo kaskam jer mi je nezanimljiv, pa ne pratim apsolutno svaki match ), mislim da LoL nikad nece izgubiti svoju ogromnu bazu igraca, iz razloga sto je daleko jednostavnija igra, radi same mehanike, te je kao takva pogodnija vecem broju igraca jer je skill gap daleko manji, te je lakse biti "dobar" u igri. Naravno da rijetko ko igra igru u kojoj je los.

Drugi jako bitan segment je sto je graficki "lakrdija", te pogodna pokretanju na racunalima iz devedes' trece, koja su cest segment u kini, koreji, singapuru ( Garena aka GGClient je bio prvi najveci client za dotu1, sada su all in na LoLu a imaju ogromno trziste u singapuru i okolici, cak je i HyHy, legenda dote, presao na LoL jer pro gaming Dote2 u singapuru ne postoji, tj malo je placen naspram LoL-a ), i ostalim zemljama gdje se gaming prakticki svodi na cybercaffe, dok dota2 kaska jer treba (nesto) jace racunalo da bi se igralo.

Znaci to su dva plusa u kojima LoL tesko da moze izgubiti od bilokoje druge igre, i zato je tako ogroman.

Dota2 je usla u komercijalnu fazu, igra je F2P ko i konkurencija, jedino sto se moze kupovati su skinovi, tauntovi, hudovi, i slicne stvari koje ne utjecu na mehaniku igre, pa je svejedno kupio nesto ili ne, dok u LoLu recimo se Rune kupuju ( ako se ne varam, onaj blink i slicno je gamechanging, pa ko to nema je u minusu naspram ostalih )., tu je dota u prednosti jer daje startnom igracu iste uvjete i sve heroje za razliku od LoLa.

Tako da ce se po meni uvijek voditi bitka, izmedu LoLa i Dote2, i to je cak i dobro, jer konkurencija je zdrava.

Casual nastrojeni igraci ce igrati LoL, dok mi wannabe proeri i competitive igraci cemo igrat Dotu2.

Dota2 je daleko jos od savrsene igre ( uzasan matchmaking, nepostojeci ladderi, problemi u koreji kini i ostalim trzistima di Valveu nije dozvoljeno distribuirati igru itd itd ), eventualno jednog dana ako se to sredi mozemo pricati da ce srediti LoL, do tada mislim da ni blizu.
Staro 25.10.2013., 11:59   #3791
xGAME
Premium
Moj komp

xGAME's Avatar

Datum registracije: Aug 2007
Citiraj:
Autor robert7 Pregled postova
Dota2 je usla u komercijalnu fazu, igra je F2P ko i konkurencija, jedino sto se moze kupovati su skinovi, tauntovi, hudovi, i slicne stvari koje ne utjecu na mehaniku igre, pa je svejedno kupio nesto ili ne, dok u LoLu recimo se Rune kupuju ( ako se ne varam, onaj blink i slicno je gamechanging, pa ko to nema je u minusu naspram ostalih )., tu je dota u prednosti jer daje startnom igracu iste uvjete i sve heroje za razliku od LoLa.
Umm, mali ispravak. Rune se kupuju IP valutom, znači bodovima koje dobiješ igranjem, a ne novcima. Blink, tj. Flash se otključa na 12. ili 13. levelu (ne sjećam se više). Svi summoner spellovi su besplatni i otključaju se kako napreduješ do levela 30. U LoL ne moraš niti lipe uložiti i imati sve. Treba naravno puno igrati ako sada počinješ igrati LoL, jer već ima ogromno puno championa.

I nemoj se zavaravati da je Garena dobro rješenje za kompetitivnu scenu. To je najtoxic i najgora moguća esport organizacija.

Offtopic, Dota 2 je od sada oficijalno dostupna u Koreji.
xGAME je offline   Reply With Quote
Staro 25.10.2013., 12:00   #3792
Mommistake
Premium

Mommistake's Avatar

Sa svim se slažem, osim da te ispravim...

Lol je isto 100% free2play.. Rune se mogu isto kupiti s Influence Points (IP), koji se dobiva igranjem.. Nemoraš potrošiti niti jedne lipe i imati češ sve najjače, samo duže vremena treba...

Znači nema razlike između dote i lol-a u tom segmentu.

Za lovu kupuješ samo skinove...

EDIT: Baš kad sam ja pisao, kolega je već napisao iznad, tako da sorry

I da velim. Ja bi isto dotu igrao, ali kad imam toma ajmo reći, stroj od komba a kad idem na faks moram biti na laptopu, koji neće vrtiti dotu, pa mi je malo glupo igrati 2 dana za vikend, i onda 2 tjedna ne...
Staro 25.10.2013., 12:10   #3793
Guls
Premium
Moj komp

Guls's Avatar

Datum registracije: Nov 2004
Vidiš, pojma nisam imao da je Dota postala finalni produkt...
Dobro, možda malo previše taflam kad velim da će netko nekog pojesti na sceni, ali lol je ove sezone doživio vrhunac i mislim da već slijedeće sezone neće biti tako. Vrijeme će pokazati što će napraviti iz marketinga/gameplaya/love...

HP Obelisk Desktop PC - 875-0040ny
Intel i7 9700F
32GB Hyper-X DDR4-2666
2TB 970Pro PCIe NVMe M.2
Palit GeForce RTX 3060 StormX 8GB
Windows 11 Professional

Periferija
2 x 27" Dell P2723D
Corsair SP2500 2.1
Logitech MK270

Lenovo Legion 5 17ACH6H 82JY007GSC
17,3 FHD IPS 144Hz
AMD Ryzen 7 5800H
16GB DDR4-3200 RAM
NVIDIA GeForce RTX 3060 6GB GDDR6
1TB PCIe NVMe SSD
Windows 11 Professional

Sony Playstation 5
Philips The One 75PUS8807/12 LED UHD 4K 120 hz
Logitech K400 wireless keyboard
Guls je offline   Reply With Quote
Staro 25.10.2013., 12:23   #3794
robert7
Premium
Moj komp

robert7's Avatar

Pardon, nisam mislio na prave novce, nego opet moras neko vrijeme igrat da bi bio na razini, isto mislim da nisu svi heroji dostupni pocetniku ( bar nisu bili dok sam ja isprobavao LoL, to je bilo davnih dana ), znaci opet si u startnoj poziciji gori nego u Doti/Honu.

Citiraj:
I nemoj se zavaravati da je Garena dobro rješenje za kompetitivnu scenu. To je najtoxic i najgora moguća esport organizacija.

Offtopic, Dota 2 je od sada oficijalno dostupna u Koreji.
Naravno da je odvratna, sjecam ih se dobro, ali imaju i dalje veliku bazu korisnika jer su jedini, a singapur nije malo trziste
Dota 2 je dostupna u koreji ( i u kini je ), ali nije Valve distributer pa je to jako komplicirano. Naime situacija je da firme koje nemaju svoje sjediste u Kini nemogu imati svoje stvari, vec moraju distributera. U Kini je to PerfectWorld, koji je napravio pomalo jadan client za dotu2, pa je trzav u spectate modu, pa kad se nes shebe nesmiju valveovi inzinjerci direktno otkloniti problem itd itd. U koreji je to pak Nexon Sports koji se mora dokazati jos kakav je.

Citiraj:
Dobro, možda malo previše taflam kad velim da će netko nekog pojesti na sceni, ali lol je ove sezone doživio vrhunac i mislim da već slijedeće sezone neće biti tako. Vrijeme će pokazati što će napraviti iz marketinga/gameplaya/love...
Da, ima vec da je Dota2 izasla iz bete, ali da se razumijemo, igri stvarno fale neke stvari, i comunity je jako podjeljen oko recimo laddera ( ja mislim da ih treba uvest ), no imam osjecaj da casual/public gameri ne zele jer pate na statistike a nisu dobri u igri itd. Ja recimo ko ( umisljen sam ), dosta dobar igrac dote zelim vidjeti svoj napredak u igri, a ovako je to nemoguce. Tako da ima stvarno puno stvari za ispraviti i poboljsati, a malo kaskaju, i matchmaking je uzasan ali ne zele priznati iako se ogroman dio comunitya zali. Report system je ocajan etc etc.

Sto se pak para tice, mislim da Riot kao i Valve grca u njima, jedini minus koji bi rekao je da LoL nema turnira gdje organizatori bubaju prizepot osim LCS-a, svugdje je Riot sponzor, pa ako prestane to bi bila trenutna smrt scene, dok je u Doti samo international sponzoriran od Valvea ( i ogromni prizepot je tu, ove godine 2,400,000$ ), dok se ostali turniri sami financiraju, sto je dobra stvar.
Staro 25.10.2013., 14:29   #3795
Mommistake
Premium

Mommistake's Avatar

Roberte, može pitanjce...

Daj pogledaj moju konfu, ovaj "Portable Flamel" pa mi pls reci, da li bi ja to mogao vrtiti na toj kanti?

Nije mi važna grafa nego fps
Staro 25.10.2013., 14:36   #3796
robert7
Premium
Moj komp

robert7's Avatar

uf, ak sve smanjis na minimum imat ces cca 30ak fpsa, ali neznam, ja sam isto svojevremeno igrao na sluzbenom laptopu slicnom, i igra je izgledala odvratno ali je isla, ali ja to nisam mogao trpit, nemogu se vratit vise na dota1 grafiku ^^

Probaj, ali mislim da neces biti zadovoljan, pogotovo kad predes s razlike od Flamel grafike, na laptop grafiku
Staro 25.10.2013., 15:11   #3797
Mommistake
Premium

Mommistake's Avatar

Da, toga sam se i bojao.

Neću ni krenuti onda

Možda kad dam tih 6 ispita šta mi ostalo, onda budem više doma, pa ajde, možda dam priliku doti
Staro 25.10.2013., 17:00   #3798
HAL
Premium
Moj komp

HAL's Avatar

Datum registracije: Dec 2007
Mislim da je glavna razlika između DOTA2 i LOL-a čisto kaj ti se sviđa. Recimo meni je DOTA2 toliko grafički loša, a uz to mehanički nezanimljiva da je to žalosno (igre su gotovo iste, tj. ne treba ti veći skill za jednu ili drugu).
HAL je offline   Reply With Quote
Staro 25.10.2013., 17:06   #3799
robert7
Premium
Moj komp

robert7's Avatar

Nema smisla pretakat iz supljeg u prazno sto puta, jedni tvrde svoje, drugi tvrde svoje, kao sto rekoh, ne zelim da se topic pretvori u trollfest i slicno, cisto sam se ubacio na Gulsov komentar da bi LoL mogao propasti, sto kazem, jedino Riot osobno moze ubiti, prevelika je baza igraca, iako opet, jako malo competitive igraca, dokaz su vieweri na streamovima i slicno, vrhunske turnire u LoLu gleda mali postotak ljudi u odnosu na ukupan broj koji igra, dok je u Doti2 manji broj igraca nego u LoLu, a daleko veci postotak viewera.

Sve ima svoje, ja sam osobno LoL probao i stvarno mi se cinio prejednostavan, tj najveca zamjerka je sto ne gubis gold kad umires, ergo gankanje i slicno uopce nema smisla, jer gubis samo ono vrijeme farmanja dok se ne vratis na lane, i ponesto exp-a.

Prejednostavno za moj ukus
Staro 25.10.2013., 17:54   #3800
Mirkopoter
Mirko, a ne Harry
Moj komp

Mirkopoter's Avatar

Datum registracije: Nov 2009
A Dota je meni prekomplicirana, probao par game-ova i nisam znao ni ko pije ni ko placa.
Mirkopoter je offline   Reply With Quote
Staro 25.10.2013., 20:36   #3801
X-Plosiv
Premium
Moj komp

X-Plosiv's Avatar

Citiraj:
Nahh

Citiraj:

Teško, LoL je postao toliko veliki, a kako vidim već u slijedećoj sezoni opet ima masu promjena, plus što PRO igrači već hajpaju brutalno sezonu 4, tako da ne vjerujem da će opasti nešto u sezoni 4, dapače, još će se vjerojatno povećati.

Ja gledam na DOTA2 i LOL totalno drugačije.

DOTA2 mi se izgledom nikako ne sviđa, gledao sam više puta, i ne leži mi nikako grafika, kretanje, baš mi ne leži.

Dok svi govore kako je LOL mehanički "slabija", ali ja imam totalno drugačije mišljenje. Kod mene je razmišljanje "Easy to learn, hard to master" što se tiče LoL-a...nisam igrao MOBA igra, ali imam dugogodišnje iskustvo u UT4, COD4 i GW gdje sam radio radio speedclearove masu vremena, te dapače u GW mislim da sam što se tiče jedne razine u UW (jedno mjesto u igri) bio među top 15 igrača na svijetu s vremenom

EDIT:

Problem je što DOTA2 ne može razviti visoko scenu zato što je LoL preuzeo cijelo to tržište :/

Zadnje izmijenjeno od: X-Plosiv. 25.10.2013. u 20:41.
Staro 25.10.2013., 20:57   #3802
Mogy
Hala Madrid!
Moj komp

Mogy's Avatar

Citiraj:
Autor X-Plosiv Pregled postova

DOTA2 mi se izgledom nikako ne sviđa, gledao sam više puta, i ne leži mi nikako grafika, kretanje, baš mi ne leži.

Dok svi govore kako je LOL mehanički "slabija", ali ja imam totalno drugačije mišljenje. Kod mene je razmišljanje "Easy to learn, hard to master" što se tiče LoL-a...nisam igrao MOBA igra

+1 Pogotovo što se tiče grafike, premračna mi je(dota), totalno drugačije od LoL-a, više preferiram ovaj stil. Meni je takodjer LoL prva MOBA igra. Za početak LoL je vrlo noob friendly igra, jako pristupačna, sve lijepo pregledno i nije ju uopće teško započeti igrati, ali sigurno nije "easy to master".

LoL će biti uvijek najpoznatija i najbolja MOBA igra upravo zbog ovog gore što sam naveo, po meni najviše zbog lakšeg shvaćanja igre te zabavnih stream likova na twitch.tv-u, čak kad i ljudima dopizdi igrat vratit će joj se ko npr ja sam na twitchu gledao malo WoW stream(prije sam WoW igrao) i odmah mi je došao gušt za igrati WoW Gledam ove nove MOBA igre i sve su kita teška, teško je priviknuti se kad ti je nešto tako dobro što igraš mjesecima/godinama pa prijeći na neku drugu igru istog žanra s time da zadovolji tvoja očekivanja, evo recimo ja sam igrao WoW kao šta sam već naveo te nakon te igrice niti jedan drugi mmorpg mi nije bio niti blizu WoW-a. Naravno to je moje mišljenje, ne morate se vi složiti samnom.

Staro 25.10.2013., 21:43   #3803
robert7
Premium
Moj komp

robert7's Avatar

Ma naravno, kazem svako ima svoje i na kraju krajeva igra ono sto zeli .

Zato sam odma napisao disclaimer i stvarno sam se debelo dvoumio da li napisati ili ne da vam ne userem topic jer ta namjera ne postoji

Xplosiv, koji ti je nick bio u Cod4 i za kog si igrao, posto sam dugo bio na high levelu vjerojatno se i znamo onda preko nisana :P
Staro 25.10.2013., 21:48   #3804
X-Plosiv
Premium
Moj komp

X-Plosiv's Avatar

Citiraj:
Autor robert7 Pregled postova
Xplosiv, koji ti je nick bio u Cod4 i za kog si igrao, posto sam dugo bio na high levelu vjerojatno se i znamo onda preko nisana :P
Nisam igroa na našim serverima, nego samo na američkim, ali nekih 80% vremena je bilo na piratskim. Tek kasnije sam dobio original cd key, a bio sam glup pa ga nisam sam uzeo. Igrao sam ga pun klinac, ali nikada ne na nekim poznatim serverima. Mislim da mi je nick bio nešto tipa Mystikal ili M1stikal, ali TDS jer sam igrao za neki klan neko vrijeme

a što se tiče GW, evo ga kalkulator koji je radio ono što ste napravili u GW da prebacite u GW2

http://hom.guildwars2.com/en/#page=m...AAAmUEIQAAAAAA

xD
Staro 25.10.2013., 22:15   #3805
Mirkopoter
Mirko, a ne Harry
Moj komp

Mirkopoter's Avatar

Zadnjih 6 game-ova sa Jarvanom sve winovi, definitivno najjači jungler trenutno i evo me u series za Gold 2, možda ipak doguram do platinuma u zadnjim sekundama
Staro 25.10.2013., 23:20   #3806
rap_4_life
Premium
Moj komp

rap_4_life's Avatar

Datum registracije: May 2006
Citiraj:
Autor Mogy Pregled postova
+1 Pogotovo što se tiče grafike, premračna mi je(dota), totalno drugačije od LoL-a, više preferiram ovaj stil. Meni je takodjer LoL prva MOBA igra. Za početak LoL je vrlo noob friendly igra, jako pristupačna, sve lijepo pregledno i nije ju uopće teško započeti igrati, ali sigurno nije "easy to master".

LoL će biti uvijek najpoznatija i najbolja MOBA igra upravo zbog ovog gore što sam naveo, po meni najviše zbog lakšeg shvaćanja igre te zabavnih stream likova na twitch.tv-u, čak kad i ljudima dopizdi igrat vratit će joj se ko npr ja sam na twitchu gledao malo WoW stream(prije sam WoW igrao) i odmah mi je došao gušt za igrati WoW Gledam ove nove MOBA igre i sve su kita teška, teško je priviknuti se kad ti je nešto tako dobro što igraš mjesecima/godinama pa prijeći na neku drugu igru istog žanra s time da zadovolji tvoja očekivanja, evo recimo ja sam igrao WoW kao šta sam već naveo te nakon te igrice niti jedan drugi mmorpg mi nije bio niti blizu WoW-a. Naravno to je moje mišljenje, ne morate se vi složiti samnom.

Prijo igrali smo skupa lol (todor19 ) i dan danas igram i LOL i dotu2.
Glupo je pisat da je LOL najbolja moba ikad.Obje igre su super i nagrađuju skill al moje skromno mišljenje je da je to u doti 2 malo izraženije.LoL ima bolji community al dota vise nagrađuje skill.Jedini razlog toga je ako fidaš u doti 2 onda pošteno fidaš i to dobro osjetiš prvenstveno na goldu koji gubiš.Svaka smrt se pošteno naplaćuje svaki kill se pošteno nagrađuje iako to nije presudno.I na doti i na LOL-u smo gubili dobivene gejmove jer je neko farma sa strane
Najjednostavnije cu ti objasnit zasto je dota zahvalnija je da zamislis kako nemozes slozit čizme u 15 minuti jer je njihov tim superiorniji ti imas tih 400 500 golda od kojih izgubis 250 svaki put kad umres sux balls Al da puno ne duzim dota je mozda malo kompleksnija sve se to da u 10 gejmova s nekim ko igra malo duze savladat....Kad sam krenio igrat LOL imao sam acc lvl 15 a igrao sam s ekipom koja ima acc lvl 30 to me očeličilo Fan san obje igre i mislim da su obje igre super al eto malo san vise na strani dote mozda zato sta meta nije konstantna nema onog standardnog 1 top 1 mid 2 bot i jung dosta heroja mogu igrat razliciti role pa svaki gejm nije isti. P.S nemoj se stago naljutit ne brukan ja odi nikoga volija bi dozivit da skupa bacimo gaem na doti 2 pa da se dobro nasmijemo

Zadnje izmijenjeno od: rap_4_life. 25.10.2013. u 23:29.
rap_4_life je offline   Reply With Quote
Staro 25.10.2013., 23:51   #3807
Mogy
Hala Madrid!
Moj komp

Mogy's Avatar

Pa svačije mišljenje ja poštujem Ne svidja mi se taj princip na doti, praktički u doti ako sam dobro skužio ti ako feedaš jako ti je teško vratiti se nazad u game jer gubiš taj dobiveni gold(dosta golda) dok u LoL-u ne gubiš ništa i ako farmaš i farmaš imaš nekakve šanse vratiti se u game i pomoći tvom timu. Meni je to pak blesavo, nije ti kao dovoljna kazna da te ubije nego ti još i golda mora uzet

Jedina stvar šta mi je super je to šta imaš sve champione na raspolaganju tj. ne moraš ih kupovati kao u LoL-u, samim time ne moraš igrati ko manijak da bi skupio IP-a pa kupio championa u LoL-u, za one ljude koji imaju posao dota je bolja igra. Meni se igria ne svidja osobno

p.s. neda mi se dotu igrat, igrao sam je 15-20 min i izbrisao igricu

Zadnje izmijenjeno od: Mogy. 26.10.2013. u 00:00.
Staro 26.10.2013., 11:51   #3808
Mommistake
Premium

Mommistake's Avatar

Evo, jedna od glavnih stvari koja mene drži u igri, naravno uz gameplay i skill, je to što moram kupovati champove.

Jednostavno, imaš gdje "napredovati", igranjem kupuješ champove, i mene to full drži

EDIT:
Evo dostupan je Team Selector na PBE...

Ali koja budala se sjetila da moraš birati championa prije nego uopće upadneš u team? Znači prije svega ja moram uzeti npr. Zed-a MID, i onda upadnem u team i tek onda vidim da smo svi AD. Čisto primjer. Bezveze

http://www.surrenderat20.net/2013/10...be-update.html

Zadnje izmijenjeno od: Mommistake. 26.10.2013. u 12:44.
Staro 26.10.2013., 13:38   #3809
Mirkopoter
Mirko, a ne Harry
Moj komp

Mirkopoter's Avatar

Ček ne kužim jeli to opcija da tako igraš ili je baš takav draft tamo?

Meni je to totalna glupost.
Staro 26.10.2013., 13:50   #3810
Mommistake
Premium

Mommistake's Avatar

Tak bude sad na dalje...

Ko u wowu.. Odabereš svoju ulogu i čekaš matchmaking da te stavi s ljudima.

Znači ti od sad na dalje možeš igrati samo MID. Što može rezultirati dužim čekanjem na queue, ali češ biti samo mider..

Po meni je to ok, ali ovo biranje champa prije nego opće vidiš team je sranje.
Odgovori

Pravila postanja
Vi ne možete otvarati nove teme
Vi ne možete pisati odgovore
Vi ne možete uploadati priloge
Vi ne možete uređivati svoje poruke

BB code je Uključeno
Smajlići su Uključeno
[IMG] kod je Uključeno
HTML je Uključeno

Idi na