|
![]() |
#3781 | |
Premium
Datum registracije: Aug 2007
|
Mogući leak novog championa: Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3782 |
Premium
Datum registracije: Jan 2007
|
Čini se zanimljivo :/ http://www.lolking.net/summoner/eune/28604868#history na 68 LP trenutačno, dobivam 5, gubim 4..s time da sam zadnju dobio +6 počeo sam malo forsati Oriannu, MID kojeg ne igram dosta često ali je presnažan s utilitijem ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3783 |
Hala Madrid!
Datum registracije: Nov 2007
|
Xplosiv ti imaš očito talent za LoL, sa kojim god champom da igraš uvijek jebene scorove imaš, još malo pa te LCS čeka ![]() ![]() btw ne svidjaju mi se ove stalne promjene, svako malo neš novo stavljaju, evo primjer youtubea, taman se privikneš na layere i izgled youtubea i onda ti ga useru skroz ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3784 | |
Premium
|
Citiraj:
Ma samo mehanika. Užasno teško mi je bilo igrati Oriannu i Ahri, a sada je gg...evo Oriannu danas forsam, trenutačno sam na +74 LP...RIVEN INCOMING lol btw, jučer se igralo 5 gejmova ekipa s BUG.hr ..ono što sam vas sve zvao ![]() ja i guls smo igrali botlane Nidalee i Soraka s clairvoy...xD EDIT 2: Svemu dođe kraj..Imao sam riven koja je započela s 0/5/0 prije 6te minute protiv Trynde trynda je imao 10/2/0 prije 15te.. Zadnje izmijenjeno od: X-Plosiv. 25.10.2013. u 00:10. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3785 |
Premium
Datum registracije: Dec 2007
|
Iskreno moraju mjenjati igru svake sezone, tj. moraju je održavati svježom. Stalno izlaze nove MOBA igre i iako je LOL još uvijk najveći i njemu će doći kraj, jednini način da ga održe na životu su stalne promjene, tj. noviteti. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3786 | |
Hala Madrid!
|
Citiraj:
![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3787 |
Premium
Datum registracije: Nov 2004
|
Dota2 će pojesti LoL kada uđe u pravu komercijalnu fazu. Treba biti iskren i realan nadasve. Naravno, LoL će imati svoj fanbase ali kako veli HAL, sve to s vremenom dosadi i čovjek traži novu igračku.
![]() |
#3789 |
Premium
Datum registracije: Nov 2008
|
Ah, ta dota, opće više neznam da li će ići u komercijalnu fazu iskreno... Šta čekaju? ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3790 | |
Premium
Datum registracije: Feb 2006
|
Citiraj:
Prije svega disclaimer!!! Ovo nije trollanje niti zelim da se topic pretvori u Dota2 vs LoL vs Hon vs ... Iako ne igram LoL, dugo citam ovaj topic, kao i opcenito sve topice vezane uz eSports, ne samo ovdje, vec i po stranim forumima. Dakle, kao dugogodisnji igrac dote1 i dote2, i veliki fan eSportsa ( pratim sve competitive ( dota, csgo, sc2... ), jedino LoL malo kaskam jer mi je nezanimljiv, pa ne pratim apsolutno svaki match ), mislim da LoL nikad nece izgubiti svoju ogromnu bazu igraca, iz razloga sto je daleko jednostavnija igra, radi same mehanike, te je kao takva pogodnija vecem broju igraca jer je skill gap daleko manji, te je lakse biti "dobar" u igri. Naravno da rijetko ko igra igru u kojoj je los. Drugi jako bitan segment je sto je graficki "lakrdija", te pogodna pokretanju na racunalima iz devedes' trece, koja su cest segment u kini, koreji, singapuru ( Garena aka GGClient je bio prvi najveci client za dotu1, sada su all in na LoLu a imaju ogromno trziste u singapuru i okolici, cak je i HyHy, legenda dote, presao na LoL jer pro gaming Dote2 u singapuru ne postoji, tj malo je placen naspram LoL-a ), i ostalim zemljama gdje se gaming prakticki svodi na cybercaffe, dok dota2 kaska jer treba (nesto) jace racunalo da bi se igralo. Znaci to su dva plusa u kojima LoL tesko da moze izgubiti od bilokoje druge igre, i zato je tako ogroman. Dota2 je usla u komercijalnu fazu, igra je F2P ko i konkurencija, jedino sto se moze kupovati su skinovi, tauntovi, hudovi, i slicne stvari koje ne utjecu na mehaniku igre, pa je svejedno kupio nesto ili ne, dok u LoLu recimo se Rune kupuju ( ako se ne varam, onaj blink i slicno je gamechanging, pa ko to nema je u minusu naspram ostalih )., tu je dota u prednosti jer daje startnom igracu iste uvjete i sve heroje za razliku od LoLa. Tako da ce se po meni uvijek voditi bitka, izmedu LoLa i Dote2, i to je cak i dobro, jer konkurencija je zdrava. Casual nastrojeni igraci ce igrati LoL, dok mi wannabe proeri i competitive igraci cemo igrat Dotu2. Dota2 je daleko jos od savrsene igre ( uzasan matchmaking, nepostojeci ladderi, problemi u koreji kini i ostalim trzistima di Valveu nije dozvoljeno distribuirati igru itd itd ), eventualno jednog dana ako se to sredi mozemo pricati da ce srediti LoL, do tada mislim da ni blizu.
![]() |
![]() |
#3791 | |
Premium
Datum registracije: Aug 2007
|
Citiraj:
I nemoj se zavaravati da je Garena dobro rješenje za kompetitivnu scenu. To je najtoxic i najgora moguća esport organizacija. Offtopic, Dota 2 je od sada oficijalno dostupna u Koreji. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3792 |
Premium
|
Sa svim se slažem, osim da te ispravim... Lol je isto 100% free2play.. Rune se mogu isto kupiti s Influence Points (IP), koji se dobiva igranjem.. Nemoraš potrošiti niti jedne lipe i imati češ sve najjače, samo duže vremena treba... Znači nema razlike između dote i lol-a u tom segmentu. Za lovu kupuješ samo skinove... EDIT: Baš kad sam ja pisao, kolega je već napisao iznad, tako da sorry ![]() I da velim. Ja bi isto dotu igrao, ali kad imam toma ajmo reći, stroj od komba a kad idem na faks moram biti na laptopu, koji neće vrtiti dotu, pa mi je malo glupo igrati 2 dana za vikend, i onda 2 tjedna ne... |
![]() |
![]() |
![]() |
#3793 |
Premium
Datum registracije: Nov 2004
|
Vidiš, pojma nisam imao da je Dota postala finalni produkt... Dobro, možda malo previše taflam kad velim da će netko nekog pojesti na sceni, ali lol je ove sezone doživio vrhunac i mislim da već slijedeće sezone neće biti tako. Vrijeme će pokazati što će napraviti iz marketinga/gameplaya/love...
![]() |
#3794 | ||
Premium
|
Pardon, nisam mislio na prave novce, nego opet moras neko vrijeme igrat da bi bio na razini, isto mislim da nisu svi heroji dostupni pocetniku ( bar nisu bili dok sam ja isprobavao LoL, to je bilo davnih dana ![]() Citiraj:
![]() Dota 2 je dostupna u koreji ( i u kini je ), ali nije Valve distributer pa je to jako komplicirano. Naime situacija je da firme koje nemaju svoje sjediste u Kini nemogu imati svoje stvari, vec moraju distributera. U Kini je to PerfectWorld, koji je napravio pomalo jadan client za dotu2, pa je trzav u spectate modu, pa kad se nes shebe nesmiju valveovi inzinjerci direktno otkloniti problem itd itd. U koreji je to pak Nexon Sports koji se mora dokazati jos kakav je. Citiraj:
![]() Sto se pak para tice, mislim da Riot kao i Valve grca u njima, jedini minus koji bi rekao je da LoL nema turnira gdje organizatori bubaju prizepot osim LCS-a, svugdje je Riot sponzor, pa ako prestane to bi bila trenutna smrt scene, dok je u Doti samo international sponzoriran od Valvea ( i ogromni prizepot je tu, ove godine 2,400,000$ ), dok se ostali turniri sami financiraju, sto je dobra stvar.
![]() |
![]() |
#3795 |
Premium
|
Roberte, može pitanjce... Daj pogledaj moju konfu, ovaj "Portable Flamel" pa mi pls reci, da li bi ja to mogao vrtiti na toj kanti? Nije mi važna grafa nego fps ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3796 |
Premium
|
uf, ak sve smanjis na minimum imat ces cca 30ak fpsa, ali neznam, ja sam isto svojevremeno igrao na sluzbenom laptopu slicnom, i igra je izgledala odvratno ali je isla, ali ja to nisam mogao trpit, nemogu se vratit vise na dota1 grafiku ^^ Probaj, ali mislim da neces biti zadovoljan, pogotovo kad predes s razlike od Flamel grafike, na laptop grafiku ![]()
![]() |
#3797 |
Premium
|
Da, toga sam se i bojao. Neću ni krenuti onda ![]() Možda kad dam tih 6 ispita šta mi ostalo, onda budem više doma, pa ajde, možda dam priliku doti ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3798 |
Premium
Datum registracije: Dec 2007
|
Mislim da je glavna razlika između DOTA2 i LOL-a čisto kaj ti se sviđa. Recimo meni je DOTA2 toliko grafički loša, a uz to mehanički nezanimljiva da je to žalosno (igre su gotovo iste, tj. ne treba ti veći skill za jednu ili drugu). |
![]() |
![]() |
![]() |
#3799 |
Premium
|
Nema smisla pretakat iz supljeg u prazno sto puta, jedni tvrde svoje, drugi tvrde svoje, kao sto rekoh, ne zelim da se topic pretvori u trollfest i slicno, cisto sam se ubacio na Gulsov komentar da bi LoL mogao propasti, sto kazem, jedino Riot osobno moze ubiti, prevelika je baza igraca, iako opet, jako malo competitive igraca, dokaz su vieweri na streamovima i slicno, vrhunske turnire u LoLu gleda mali postotak ljudi u odnosu na ukupan broj koji igra, dok je u Doti2 manji broj igraca nego u LoLu, a daleko veci postotak viewera. Sve ima svoje, ja sam osobno LoL probao i stvarno mi se cinio prejednostavan, tj najveca zamjerka je sto ne gubis gold kad umires, ergo gankanje i slicno uopce nema smisla, jer gubis samo ono vrijeme farmanja dok se ne vratis na lane, i ponesto exp-a. Prejednostavno za moj ukus ![]()
![]() |
#3801 | ||
Premium
|
Citiraj:
Citiraj:
Teško, LoL je postao toliko veliki, a kako vidim već u slijedećoj sezoni opet ima masu promjena, plus što PRO igrači već hajpaju brutalno sezonu 4, tako da ne vjerujem da će opasti nešto u sezoni 4, dapače, još će se vjerojatno povećati. Ja gledam na DOTA2 i LOL totalno drugačije. DOTA2 mi se izgledom nikako ne sviđa, gledao sam više puta, i ne leži mi nikako grafika, kretanje, baš mi ne leži. Dok svi govore kako je LOL mehanički "slabija", ali ja imam totalno drugačije mišljenje. Kod mene je razmišljanje "Easy to learn, hard to master" što se tiče LoL-a...nisam igrao MOBA igra, ali imam dugogodišnje iskustvo u UT4, COD4 i GW gdje sam radio radio speedclearove masu vremena, te dapače u GW mislim da sam što se tiče jedne razine u UW (jedno mjesto u igri) bio među top 15 igrača na svijetu s vremenom ![]() EDIT: Problem je što DOTA2 ne može razviti visoko scenu zato što je LoL preuzeo cijelo to tržište :/ Zadnje izmijenjeno od: X-Plosiv. 25.10.2013. u 20:41. |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#3802 | |
Hala Madrid!
|
Citiraj:
LoL će biti uvijek najpoznatija i najbolja MOBA igra upravo zbog ovog gore što sam naveo, po meni najviše zbog lakšeg shvaćanja igre te zabavnih stream likova na twitch.tv-u, čak kad i ljudima dopizdi igrat vratit će joj se ko npr ja sam na twitchu gledao malo WoW stream(prije sam WoW igrao) i odmah mi je došao gušt za igrati WoW ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3803 |
Premium
|
Ma naravno, kazem svako ima svoje i na kraju krajeva igra ono sto zeli ![]() Zato sam odma napisao disclaimer i stvarno sam se debelo dvoumio da li napisati ili ne da vam ne userem topic jer ta namjera ne postoji ![]() Xplosiv, koji ti je nick bio u Cod4 i za kog si igrao, posto sam dugo bio na high levelu vjerojatno se i znamo onda preko nisana :P
![]() |
#3804 | |
Premium
|
Citiraj:
![]() a što se tiče GW, evo ga kalkulator koji je radio ono što ste napravili u GW da prebacite u GW2 http://hom.guildwars2.com/en/#page=m...AAAmUEIQAAAAAA xD |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3806 | |
Premium
Datum registracije: May 2006
|
Citiraj:
![]() Glupo je pisat da je LOL najbolja moba ikad.Obje igre su super i nagrađuju skill al moje skromno mišljenje je da je to u doti 2 malo izraženije.LoL ima bolji community al dota vise nagrađuje skill.Jedini razlog toga je ako fidaš u doti 2 onda pošteno fidaš i to dobro osjetiš prvenstveno na goldu koji gubiš.Svaka smrt se pošteno naplaćuje svaki kill se pošteno nagrađuje iako to nije presudno.I na doti i na LOL-u smo gubili dobivene gejmove jer je neko farma sa strane ![]() Najjednostavnije cu ti objasnit zasto je dota zahvalnija je da zamislis kako nemozes slozit čizme u 15 minuti jer je njihov tim superiorniji ti imas tih 400 500 golda od kojih izgubis 250 svaki put kad umres sux balls ![]() ![]() ![]() ![]() Zadnje izmijenjeno od: rap_4_life. 25.10.2013. u 23:29. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3807 |
Hala Madrid!
|
Pa svačije mišljenje ja poštujem ![]() ![]() Jedina stvar šta mi je super je to šta imaš sve champione na raspolaganju tj. ne moraš ih kupovati kao u LoL-u, samim time ne moraš igrati ko manijak da bi skupio IP-a pa kupio championa u LoL-u, za one ljude koji imaju posao dota je bolja igra. Meni se igria ne svidja osobno ![]() p.s. neda mi se dotu igrat, igrao sam je 15-20 min i izbrisao igricu ![]() Zadnje izmijenjeno od: Mogy. 26.10.2013. u 00:00. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3808 |
Premium
|
Evo, jedna od glavnih stvari koja mene drži u igri, naravno uz gameplay i skill, je to što moram kupovati champove. Jednostavno, imaš gdje "napredovati", igranjem kupuješ champove, i mene to full drži ![]() EDIT: Evo dostupan je Team Selector na PBE... Ali koja budala se sjetila da moraš birati championa prije nego uopće upadneš u team? Znači prije svega ja moram uzeti npr. Zed-a MID, i onda upadnem u team i tek onda vidim da smo svi AD. Čisto primjer. Bezveze ![]() http://www.surrenderat20.net/2013/10...be-update.html Zadnje izmijenjeno od: Mommistake. 26.10.2013. u 12:44. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3810 |
Premium
|
Tak bude sad na dalje... Ko u wowu.. Odabereš svoju ulogu i čekaš matchmaking da te stavi s ljudima. Znači ti od sad na dalje možeš igrati samo MID. Što može rezultirati dužim čekanjem na queue, ali češ biti samo mider.. Po meni je to ok, ali ovo biranje champa prije nego opće vidiš team je sranje. |
![]() |
![]() |
![]() |
|
|