|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Jun 2013
|
(riješeno) Problemi sa spajanjem na internet
Ispričavam se ako stavljam ovo u pogrešnu rubriku, ali izludit ću. Imam bnet 3d paket i jako često, najčešće pri paljenju PC-a i laptopa imam problema sa surfanjem, tj. nakon nekih 5-10-15 (kako kad) minuta mogu surfati normalno. Istovremeno, torrent radi bez ikakvih problema, a kad spojim mobitel na wifi radi sasvim normalno. U sluzbi za korisnike mi nista pametno ne znaju reći, ako mi mobitel radi normalno, onda je problem u moj računalu, tako bar kažu. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Administrator
Datum registracije: Nov 2001
|
moraš malo detaljnije, koji komp, koji modem, kako je spojeno, jesi provjerio nakon paljenja dal ti komp pokupi na mrežnoj kartici IP adresu, dns i ostalo itd. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Moderator
Datum registracije: Sep 2006
|
Ako torenti i mob preko wireless - a rade ok onda je blem sigurno u kompu, napravi: - testiraj bez torenta - pretresi os sa antivirusom i Malwarebyte - om ako ima gamadi - počisti tmp i cache winsa i browsera sa CCleaner - om |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Premium
Datum registracije: Jun 2013
|
Ispričavam se zbog nepotpunih podataka. I laptop i desktop su spojeni bežično na router. Router je CISCO EPC2425. Što se tiče virusa, već sam odradio reinstaliranje windowsa na desktopu i ista je priča. U oba slučaja je riječ o Windows 7. |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Moderator
Datum registracije: Sep 2006
|
OK, prvo vidi jeli svijetli ON LINE led, nađi na kojoj ip adresi se javlja router (vidi 192.168.100.1, 192.168.1.1 ili 192.168.0.1), trebaš naći System (status) stranicu i pogledati Recive Power level koji treba biti veći od -10 dBmV a Cable modem status treba biti Synchronized. Slijedeće moraš zvati bnet support i provjeriti jeli ti uređaj konfiguriran kao modem ili kao router, ako želiš koristiti pc i lap istovremeno onda mora biti konfiguriran kao router. Provjeri ovo poviše pa javi. |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
~~~
Datum registracije: Nov 2009
|
router da skenira ? to jos nisam cuo :P
Why would you invite a mushroom to a Christmas party? He's a fun guy to be with. Why do mummies like Christmas so much? Because of all the wrapping. Why does Santa have three gardens? So he can "ho ho ho". |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|