|
![]() |
#2611 |
Registered User
Datum registracije: Apr 2010
|
Ima li tko kupon za ZTE V967S na Geekbuyingu? |
![]() |
![]() |
#2612 | |
Registered User
Datum registracije: Sep 2013
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
#2613 | |
Registered User
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
#2614 |
Registered User
|
|
![]() |
![]() |
#2615 |
Mother Russia
Datum registracije: Mar 2013
|
Stigao je Cubot One! Nakon mjesec dana putovanja. Na prvi pogled mobitel izgleda odlično! No kada kad se uzme u ruke vidi se da nije neka uber kvalitetna plastika, kamera ne radi bas najbolje u losem osvjetljenju (mislim kada sam u kuci onda ne izgleda najbolje), i 1Gb RAM-a (slobodno imam oko 400mb) ali za cijenu koju sam ga uzeo je odlicno! U paketu sam dobio 2 baterije, 2 screen protectora, case i ostalo sto i inace dode uz mobitel. Moram jos testirati bateriju da vidim koliko traje.. Edit: i nikako ga ne mogu root-ati. Pokusati cu opet kasnije, pa da napravim swap za ram da ima vise da vidim hoce li ista bolje raditi.. Zadnje izmijenjeno od: Toorop. 21.09.2013. u 10:13. |
![]() |
![]() |
#2618 |
Antimićanin
Datum registracije: Aug 2007
|
Nebilo ti naređeno ili teško, te zamoljen da budeš, da malo podrobnije nas upoznaš sa uređajem. Ima nas još koji mislimo da je to jako jako dobar mob. |
![]() |
![]() |
#2620 | |
Brat od Đon Vejna
Datum registracije: Nov 2007
|
Citiraj:
Ima nas i koji smo ocekivali da ce bit 50€ jeftiniji, te bi ga kupili umjesto kineza ![]() Od mog reviewa veceras nista, ubacise me u dnevnu, eventualno sutra ![]() Mob nestignem ni koristit dovoljno da ga ispraznim u jednom danu....
![]() |
#2621 | |
Registered User
|
Citiraj:
Inače ,mislim da je ovo trenutno Best Buy jer na Geeku uz kupon dođe 125.78AUD i trenutno je tečaj jako povoljan pa mob. dođe oko 680,00kn (+ PDV 170,00kn = 850,00kn). |
|
![]() |
![]() |
#2623 |
Ex-Gastarbajter
Datum registracije: Sep 2003
|
![]() Trazim servisera za mobitel koji je sposoban odlijepiti staklo od ekrana bez da se polomi staklo. Ako netko zna za dobrog i iskusnog servisera, pls javite mi. Hocu vise da mi proradi mobitel, jer sam i dalje sa grcem u zelucu... |
![]() |
![]() |
#2624 | |
Premium
Datum registracije: Nov 2005
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
#2625 |
laser
Datum registracije: Oct 2009
|
Evo san jutros skupia cubota gt99 sa poste, sad ga planiram rootat i popodne se igrat s njim malo. Dosad san ima y300 i ovaj je znatno veci sta mi se svida i fotografije su brutalno dobre, sa y300 izgledaju ko da je slikano sa vga kameron sa starih sony ericsona u odnosu na ovaj stroj. Btw, kad rootam mobitel kako da nakon toga instaliram aplikacije na sd karticu a ne u memoriju uredaja? |
![]() |
![]() |
#2626 |
Registered User
|
|
![]() |
![]() |
#2628 |
Premium
Datum registracije: Nov 2005
|
www.geekbuying.com Na to mislis? Jel ima koja druga preporuka za kineza oko 1000kn, 200kn gore dolje? Uopce se ne kuzim u te mobitele i vjerojatno ce mi svaki bit ok pa ako ima koja dobra dusa da ukratko kaze par mobitela u tom rangu i prednosti mane. Edit: Ok, procitao sam zadnjih par stranica i sad je izbor pao na Haier. Nadam se da sma likao pravi model. Idem sad googlat probleme s baterijom... Zadnje izmijenjeno od: hash. 21.09.2013. u 17:22. |
![]() |
![]() |
#2629 |
Guest
|
bok ![]() imam jedan jiayu g3 koji se neda upaliti nikako.... molim pomoć dobio sam taj mobitel i sad je situacija sljedeća, mobitel se dosta dugo nije koristio i kao takvog sam dobio s praznom baterijom... i niš ja njega ukopčam u komp s usb kablom da se počne puniti. te kad sam ga ukopčao led lampica nije ništa pokazivala da se mob puni nit na ekranu se nije pokazivalo da se puni.. nakon par minuta se ipak pojavi baterija na ekranu i piše 0% te 30 sekundi poslije se pojavi bijeli ekran i mobitel se ugasi da nakon toga nisam uspio niti na jedan način ga upaliti niti se neće puniti... pa sam bateriju napunio tako da sam direktno na plus i minus od baterije spojio usb kabel i u komp i tako napunio bateriju koje je sada puna ali nažalost mobitel i dalje se neće upaliti ??? uopće nedaje nikakve znakove života... a mobitel je praktički nov.... nema nikakvih oštećenja i sl. koje kombinacije tipki bi mogao probati, odnosno što bi mogao probati da nekak natjeram proradi ? hvala ![]() |
![]() |
#2630 |
Premium
|
jel postoje kinezi s 2gb rama i 4.5 inchnim ekranima? |
![]() |
![]() |
#2631 | |
Premium
Datum registracije: Jun 2007
|
Citiraj:
![]() @hash Nema Haier problema sa baterijom,jedino je mana što se brzo potroši.Računaj ako ga dosta koristiš za igre i ostalo morat ćeš puniti svaku večer.Ali ako je neka normalna uporaba možeš od 2-3 dana uspijeti bez punjenja. Ali što se tiče svega ostalog,Haier je za mene predobar. |
|
![]() |
![]() |
#2632 | ||
सच्चाई यह है कि वहाँ से ब
Datum registracije: Jan 2008
|
Citiraj:
Nisu to specifikacije to su marketingifikacije. ![]() Ako dobro pamtim (već neko vrijeme koristim ZTE) sve popaljeno osim gps-a, brightness full, ako bude nešto gaminga, malo preko 3 sata screen on timea. Citiraj:
Stavio sam video rastavljanja Haiera par strana unazad gdje se u stvari vidi da bateriju radi Sony. |
||
![]() |
![]() |
#2633 |
laser
|
OK igram se popodne malo sa cubotom gt99, instaliram svoje aplikacije, postavljam accounte i tako igram se i odjednom se restarta mobitel i upada u neprekidnu petlju one iritantne uvodne animacije sa zvukom. Na tren se pojavi homescreen i opet se restarta i tako u nedogled. Izvadim bateriju, vratim nazad i opet isto. Sta se dogada? |
![]() |
![]() |
#2634 |
Premium
Datum registracije: May 2006
|
Jesi ga rootao? Ako da, onda je moguce da si uradio nesto sto mu se nije svidjelo. Ako ga nisi rootao, sad mi je nekako drago sto nikad nisam kupio tog Cubota ![]() |
![]() |
![]() |
#2635 |
laser
|
Rootao sam ga odmah cim sam ga dobio al radio je dalje normalno i odjednom restart i ova drama. Moze li se kako napravit factory reset a da ne moram (jer ne mogu) doci do home screena uopce edit: drzeci power button i volume up pri paljenju sam uzsa u system recovery nekakav i tamo napravia wipe data/factory reset, zatim ga reboota i opet se isto dogada Zadnje izmijenjeno od: prileee. 21.09.2013. u 20:16. |
![]() |
![]() |
#2636 |
Premium
Datum registracije: May 2006
|
Probaj uci u recovery sa volume up + power |
![]() |
![]() |
#2637 |
Member
Datum registracije: Jul 2005
|
Svaki android ima recowery meni i kojem ima factory reset, ulazi se vjerojatno kombinacijom power i vol+ Ako to ne pali morat ćeš flashati ponovno rom. Prouči na temama o cubotu. |
![]() |
![]() |
#2638 | |
सच्चाई यह है कि वहाँ से ब
Datum registracije: Jan 2008
|
Citiraj:
Ako jesi instaliraj mu nanovo kakav drugi ROM. Ako nisi onda je sranje... Onda probaj flash na ovaj način: http://blog.geekbuying.com/index.php.../#.Uj3hwT8rqXA Inače Cubota sam prosljedio dalje i što sam ga više imao u rukama to mi je više davao dojam da je poluproizvod. Mislim da ovi mobovi nisu dugog vijeka. Mob je nekako bugovit, ili se barem moj tako ponašao. Probao sam više romova i čini mi se da ovi neki sa bravia enginom imaju malo ljepši prikaz. Cubot je imao 1 stuck pixel što i nije neki problem ali ima najveći bleeding što sam ja dosad vidio i to oko cijelog ruba ekrana. |
|
![]() |
![]() |
#2639 |
laser
|
Nisam stavio cwm, samo sam ga rootao. Drzeci + i power sam napravio factory reset i uspia ga upalit i doc do home screena (pri cemu se cuje par uzastopnih BEEPova, ali se opet nakon par sekundi na home meniu restarta u nedogled. |
![]() |
![]() |
#2640 | |
Premium
Datum registracije: Jul 2010
|
Citiraj:
Drugo ljeto nije doživjela na zidu jer susjeda nije imala živaca za takav proizvod. Hoču reči da se nemože generalizirati, ovo je neko drugo vrijeme i neki drugi proizvod i potvrdu o nekoj kvaliteti budu dali useri koji ga imaju i koriste. Ja osobno pucam na xiaomia ali poslije njega haier mi je prvi izbor. |
|
![]() |
![]() |
|
|