|
![]() |
#29011 |
driver
Datum registracije: Oct 2004
|
![]() |
#29015 |
Treba kaj skurit??
Datum registracije: Jan 2004
|
Vraili se svi...neko papanje grupno? |
![]() |
![]() |
![]() |
#29019 |
Premium
Datum registracije: Feb 2006
|
Jebat ga, jedem svako malo roštilj, ali svejedno mi sline cure svaki put kad vidim ovak nekaj ![]() Čini mi se da ne pacaš kruh prije nego ga baciš gore? Meni je puno bolji kad ga se malo napaca s pacom od mesa + maslac, goveđa kocka i voda ![]() Meni taj kruh na kraju bude bolji neg meso ![]() Inače, za sve žderonje, prije par mjeseci je u centru zg otvoren dućan koji prodaje egzotične začine i poneke slične sitnice - klasični spice store kakvih ima vani na svakom ćošku. Imaju i gotove mikseve začina (harissa, tandoori, bere bere...), mikseve začina za steakove, roštilj, wok, rižu, tjesteninu... http://www.harissa.hr/ Ja sam već navratio par puta i opskrbio se ![]() Cijene su ok, kvaliteta začina je bolja od jeftilen varijanti s e-baya, makar se online može kupiti i bolje uz malo srčanja, ali i uz puno višu cijenu. Znam da zvuči kao reklama, ali sram ih bilo, ukrali su mi ideju da otvorim sličan dućan ![]() danas bolonjez ![]()
i9-10850K / asrock z490 taichi / 64gb DDR4/ 1gb ssd / 4 tb wd hdd / Gigabyte 6600xt / Zadnje izmijenjeno od: Roberto. 17.09.2013. u 13:55. |
![]() |
![]() |
![]() |
#29021 |
Guest
|
Kad smo kod začina, bio netko u onom novom duchkasu koji je na krvavom mostu? Nikak da prođem onuda u regularno vrijeme ![]() |
![]() |
![]() |
#29022 | |
Premium
|
Citiraj:
![]() taman sam u centru grada s malo vremena utrosit pa sam svratio ![]() cini mi se malo skuplji od harisse ali tu je negdje. ponuda je slabija, ali ima nekih stvari kojih u harissi nema. o kvaliteti cu kad probam. takodjer, u mikseve imaju dodane pojacivace okusa sto mi se ne svidja. opcenito, oba ducana su u centru grasa sa slicnom ponudom i konceptom, sistemom prodaje, a bome ni u jednom od ta dva prodavacice bas ne znaju puno o robi koju prodaju, ali su barem ljubazne ![]() ne znam kak im ide prodaja, ali tesko budu oba opstala. syss, reci frendici da promijeni dobavljaca raznih cilija. nisam nis kupio od toga jer imam doma svoj, ali uglavnom ono kaj prodaju pod ancho i druge cili prahove nema puno veze s pravim stvarima ![]()
![]() |
![]() |
#29024 |
Registered User
Datum registracije: Oct 2010
|
Baš gledam na toj stranici cvijet soli. Ja kupujem naš i u staklenoj flašici 150 g košta 50-ak kuna, a u kutijici je 125 g oko 40-ak kuna, malo ti je skupo to, ali ima zanimljivih soli i još svašta kaj bi htjela probat ![]() Ja sam danas radila grah po ovom receptu. Htjela sam nešto drugačije a i bilo je šampinjona u frižideru pa da se potroše, i mogu samo reć predobro! Pa sam usput napravila i mini pizze (fotka je takva kakva je jer je slikano s mobitelom, fotić je kod susjeda ![]() ![]() ![]() A i nabavila sam si ovo, pa za vikend krećem u eksperimentiranje ![]() ![]()
![]() |
#29025 |
muimerP
Datum registracije: Nov 2006
|
Isuste, gle Kiklope! ![]() a issss...
![]() |
#29027 |
Premium
Datum registracije: Feb 2010
|
Jučer naručili pizze iz chello-a http://www.pizzeria-chello.hr/ Jebena shema, volim stvari koje odskaču od normalnih ![]() Ali su pizze fakat ogromne, ne u krug nego količinski, toliko zasitno, svježe i fino i sočno da se isplati više platit za navedene. Za primjer naručili smo 3 pizze na nas 5 i još je ostalo za dvojcu. |
![]() |
![]() |
![]() |
#29028 | |||
Premium
|
Citiraj:
![]() Ima zanimljivih stvari, ali u prinicipu mislim da s enjihove gotove mikseve začina ne isplati kupovati. Naprosto zato što možeš kupiti pojedinačne sastojke i sam si to doma napravit. Super je fora što imaju primjerice pravi cimet a ne kasiju koja se kod nas prodaje pod pravi cimet u 90% slučajeva, kumin, kardamom i korijander i piskavicu, koje je kod nas uglavnom teže nabaviti, eventualno u bio&bio po još većim cijenama. Citiraj:
![]() Citiraj:
![]() Bio u RougeMarinu i imam podiejljeno mišljenje. Ljuta pileća krilca sa soja BBQ umakom, kuhanom mrkvom i stabljičastim celerom bila su predobra, jedino je celer mogao biti i bolje pripremljen. Meso prefino, umak također, i obilna porcija. Lagano a zasitno. Hambi s junećom pljeskavicom i tzatziki umakom i kurmpirići- to je bilo razočaranje. I pljeskavica i pecivo (iako je to njihovo pecivo) fino su bili prepresuhi, bez obzira na umak. Plus što mi taj tzatziki nikako nije pasao uz hambi. Po meni promašaj od kombinacije. Krmupirići fini, ali isto nekako suhi. Ne znam, nije mi hamburger ako iz njega ne cure kečap majoneza senf ili ajvar dok ga jedeš i ispadaju komadići luka, paradajza i kristalke ![]()
![]() |
![]() |
#29029 |
mrzi zimu
Datum registracije: Dec 2004
|
Za kaj se koristi taj cvijet soli? Po čemu je to drugačije od "obične" soli? Kako me, kao i pol grada koliko sam čula, uhvatio onaj crijevni virus, zadnjih par dana sam na bananama, štapićima i dvopeku. Danas ću si skuhati govedsku juhicu pa ću to ručati.
![]() |
#29030 | |
Premium
|
To je najkvalitetnija sol koja se ''bere'' ručno, ne može se proizvest industrijski. Ja i inače nisam ljubitelj soli, stavljam je minimalno tako da mi je svejedno jel industrijska, himalajska ili ova ![]() Citiraj:
![]()
i9-10850K / asrock z490 taichi / 64gb DDR4/ 1gb ssd / 4 tb wd hdd / Gigabyte 6600xt / Zadnje izmijenjeno od: Roberto. 19.09.2013. u 12:47. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#29031 |
mrzi zimu
|
Znam da se bere ručno no ne znam zakaj je bolja? od obične soli? Evo, kuha mi se juhica i baš super miriši ![]()
![]() |
#29032 |
Registered User
|
Daje malo drugačiji slano-slatki okus jelu, ali samo ako se ne kuha od početka nego se stavlja na samom kraju. Meni je super pečeni krumpir u ljusci s tom soli.
![]() |
#29033 |
Premium
|
Bogatija je mineralim i hranjivim tvarima, pa bi samim time trebala biti bolja. Da se ubrza proces industrijska sol se suši na temperaturama preko 500 C, a pri tim temperaturama nisam baš siguran što ostane osim slanog okusa u ustima ![]()
![]() |
#29034 |
mrzi zimu
|
E to su odgovori ![]() ![]() Danas planiram pohati puretinu i uz to dinstanu rižu i par domaćih paradjaza na salatu (dok ih još ima).
![]() |
#29035 |
Premium
|
![]() |
#29036 |
Moderator
Datum registracije: Jun 2003
|
Ako se prvi obrok zove doručak upravo sam doručkovao. ![]() 5 jaja na oko, jedan par prepečenih kranjskih, 10 dkg pečenih šampinjina, cca 30 dkg pomfrija, 2 šnite kruha (da mogu mackat ![]() I sad mogu lagano, ali stvarno lagano na posao. ![]()
![]() |
#29037 |
Registered User
|
![]() |
#29038 |
PizzoZder
Datum registracije: Jan 2003
|
Prodajem kucu na klizistu.. Nije puno presla..... Member Of PC Ekspert 100+kg Demolition Squad NAJNOVIJE = Povoljno RAM..http://www.downloadmoreram.com/... tor i AMD kupili.... NOVO! Prodajem visokokvalitetni tropleteni hardverski konac za fixiranje coolera |
![]() |
![]() |
![]() |
|
|