|
![]() |
#1 |
Banned
Datum registracije: Apr 2012
|
Uvjerenje o nekažnjavanju
Pliz pomozite. Gdje moram ići da to izvadim? Ja spadam pod Zgb-Trnje. Je li to moram baš osobno ići ili je dovoljno da pošaljem nekog sa mojim ispravama? hvala.... |
![]() |
![]() |
#2 |
Premium
Datum registracije: Sep 2006
|
|
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Guest
Datum registracije: Jun 2012
|
2 sek. goglanja, ali ne, bolje otvorit temu... :facepalm: |
![]() |
![]() |
#4 |
Banned
|
Pitam zato jer google daje dezinormacije (kako mi drugdje vele). Navodno se ta potvrda može dobiti ODMAH na kaznenom sudu u ilici 207. Pa ako je netko tu potvrdu nedavno vadio u ilici onda molim neka mi to potvrdi. Hvala. |
![]() |
![]() |
#5 |
Guest
|
Jer je veoma teško okrenuti jedan ili dva telefonska broja u ponedjeljak i pitati? ![]() |
![]() |
#6 |
Premium
Datum registracije: Jan 2008
|
Tam gdje ja idem na sud, poslom, potrvda se dobije odmah ali to nije u Zg. Saceka se par minuta svega. Mislim da je i meni bila gotova odmah u ZG. Znas da je to samo da se protiv tebe ne vodi kazneni postupak. |
![]() |
![]() |
#7 |
Premium
Datum registracije: May 2008
|
Kupiš u Narodnim novinama obrazac, popuniš ga i odeš na općinski sud da ti ovjere ... ako je gužva ćeš čekati, ako ne gotov si za 5 min. |
![]() |
![]() |
#8 |
Guest
|
Ovo ti je 101% točno! Dođeš tamo, ako je za u svrhu zaposlenja i besplatno je, inače se plaća nešto biljega. Ispuniš, predaš papir, za 20 min je gotovo. Ništa ti ne treba osim osobne. |
![]() |
#9 |
Banned
|
|
![]() |
![]() |
#10 |
Nikad sit, uvijek žedan
Datum registracije: Jun 2005
|
Samo obrati pozornost jel ti treba uvjerenje ili izjava jer nije isto, a znaju zezati. Za vrijeme izrade, ako je recimo ispostava nemozes dobit odmah. Ja sam morao cekat dan da papir ode u "centar" na potpisivanje S tim da nisam nista plaćao nit sam kupovao sta u narodnim, samo osao tamo, rekao sta mi treba i sutradan pokupio
|
Oglas
|
|
![]() |
#11 |
only fool, not a horse
Datum registracije: Apr 2008
|
Plaća se 30kn biljega u slučaju da se javljaš na natječaj za neku funkciju (direktor, ravnatelj,...). |
![]() |
![]() |
#12 |
Banned
|
Slučaj je konačno 100% riješen. Ovo se doista može odmah i brzo obaviti u Ilici, bez potrebe za prešetavanjima po mup-u, općinskim sudovima i sl. birokratskim sranjima. NE treba lično dolaziti po potvrdu (može netko umjesto vas) i u svrhu zapošljavanja se izdaje besplatno (za pametnjakoviće koji su me odmah poljuvali radi ove teme: google nije dao nikakav odgovor na ovo pitanje). |
![]() |
![]() |
#13 | |
Guest
|
Citiraj:
![]() Rekoh ja ![]() |
|
![]() |
#16 | |
Banned
|
Citiraj:
Ubuduće čitaj što ljudi pišu/pitaju prije nego što počneš izigravati nekakvu silnu mudrost svijeta. |
|
![]() |
![]() |
#17 |
Guest
|
Nesposobnost ti je na vrhuncu dečko. Ako se zabiješ negdje autom, prije nego nazoveš hitnu ne zaboravi otvoriti topic na pcekspertu pošto će na googleu biti dezinformacije koja je bolnica najbolja. |
![]() |
#18 |
Premium
Datum registracije: Nov 2007
|
dobro dobro...smirimo malo tenzije....mad duke i inače ide đonom na ekipu koliko sam skužio..... ![]() ja mogu dat svoj primjer kad sam išao prvi put u životu regat auto i fino sam izguglao mupove stranice di ljepo piše postupak kojeg sam se ja naravno budala pridržavao......suma sumarum na kraju sam dva puta platio knjižicu vozila i prometnu.....i onda imao jebade sa potraživanjem love natrag......ajme kaj su brzi kad treba platiti...a kad oni trebaju vratiti lovu e to je vec druga priča... A da sam pitao meštre na pisiekspertu možda bi si poštedio živčeke ![]() ![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|