Forumi
Home Pravila i pomoć Članovi Kalendar Današnji postovi

Povratak   PC Ekspert Forum > Ostalo > Svaštara
Ime
Lozinka

Zaključane teme

Uređivanje
Staro 15.09.2013., 16:27   #1
Valley7
Banned

Datum registracije: Apr 2012
Uvjerenje o nekažnjavanju

Pliz pomozite. Gdje moram ići da to izvadim? Ja spadam pod Zgb-Trnje.

Je li to moram baš osobno ići ili je dovoljno da pošaljem nekog sa mojim ispravama?

hvala....
Valley7 je offline  
Staro 15.09.2013., 16:31   #2
domis
Premium
Moj komp

Datum registracije: Sep 2006
domis je offline  
Oglasni prostor
Oglas

Oglas
Staro 15.09.2013., 16:44   #3
Rade0n
Guest

Datum registracije: Jun 2012
2 sek. goglanja, ali ne, bolje otvorit temu... :facepalm:
Rade0n je offline  
Staro 15.09.2013., 17:34   #4
Valley7
Banned

Pitam zato jer google daje dezinormacije (kako mi drugdje vele). Navodno se ta potvrda može dobiti ODMAH na kaznenom sudu u ilici 207. Pa ako je netko tu potvrdu nedavno vadio u ilici onda molim neka mi to potvrdi. Hvala.
Valley7 je offline  
Staro 15.09.2013., 18:00   #5
Mad_Duke
Guest

Jer je veoma teško okrenuti jedan ili dva telefonska broja u ponedjeljak i pitati?

Staro 15.09.2013., 18:11   #6
MAGARAC
Premium
Moj komp

MAGARAC's Avatar

Datum registracije: Jan 2008
Citiraj:
Autor Valley7 Pregled postova
Pitam zato jer google daje dezinormacije (kako mi drugdje vele). Navodno se ta potvrda može dobiti ODMAH na kaznenom sudu u ilici 207. Pa ako je netko tu potvrdu nedavno vadio u ilici onda molim neka mi to potvrdi. Hvala.
Tam gdje ja idem na sud, poslom, potrvda se dobije odmah ali to nije u Zg. Saceka se par minuta svega. Mislim da je i meni bila gotova odmah u ZG. Znas da je to samo da se protiv tebe ne vodi kazneni postupak.
MAGARAC je offline  
Staro 15.09.2013., 18:22   #7
hylem
Premium
Moj komp

Datum registracije: May 2008
Citiraj:
Pliz pomozite. Gdje moram ići da to izvadim? Ja spadam pod Zgb-Trnje.

Je li to moram baš osobno ići ili je dovoljno da pošaljem nekog sa mojim ispravama?

hvala....
Kupiš u Narodnim novinama obrazac, popuniš ga i odeš na općinski sud da ti ovjere ... ako je gužva ćeš čekati, ako ne gotov si za 5 min.
hylem je offline  
Staro 15.09.2013., 18:45   #8
ivan77
Guest

Citiraj:
Ovo ti je 101% točno! Dođeš tamo, ako je za u svrhu zaposlenja i besplatno je, inače se plaća nešto biljega. Ispuniš, predaš papir, za 20 min je gotovo. Ništa ti ne treba osim osobne.

Staro 15.09.2013., 18:54   #9
Valley7
Banned

Citiraj:
Autor ivan77 Pregled postova
Ovo ti je 101% točno! Dođeš tamo, ako je za u svrhu zaposlenja i besplatno je, inače se plaća nešto biljega. Ispuniš, predaš papir, za 20 min je gotovo. Ništa ti ne treba osim osobne.
Ajde super, da se konačno našao netko sa provjerenom informacijom.
Valley7 je offline  
Staro 15.09.2013., 20:50   #10
Pupo
Nikad sit, uvijek žedan
Moj komp

Pupo's Avatar

Datum registracije: Jun 2005
Samo obrati pozornost jel ti treba uvjerenje ili izjava jer nije isto, a znaju zezati.

Za vrijeme izrade, ako je recimo ispostava nemozes dobit odmah. Ja sam morao cekat dan da papir ode u "centar" na potpisivanje

S tim da nisam nista plaćao nit sam kupovao sta u narodnim, samo osao tamo, rekao sta mi treba i sutradan pokupio
Oglas

Oglas
Staro 16.09.2013., 10:21   #11
rodney
only fool, not a horse
Moj komp

rodney's Avatar

Datum registracije: Apr 2008
Plaća se 30kn biljega u slučaju da se javljaš na natječaj za neku funkciju (direktor, ravnatelj,...).

job security - example
rodney je offline  
Staro 16.09.2013., 14:26   #12
Valley7
Banned

Slučaj je konačno 100% riješen. Ovo se doista može odmah i brzo obaviti u Ilici, bez potrebe za prešetavanjima po mup-u, općinskim sudovima i sl. birokratskim sranjima.

NE treba lično dolaziti po potvrdu (može netko umjesto vas) i u svrhu zapošljavanja se izdaje besplatno (za pametnjakoviće koji su me odmah poljuvali radi ove teme: google nije dao nikakav odgovor na ovo pitanje).
Valley7 je offline  
Staro 16.09.2013., 15:07   #13
ivan77
Guest

Citiraj:
Slučaj je konačno 100% riješen. Ovo se doista može odmah i brzo obaviti u Ilici, bez potrebe za prešetavanjima po mup-u, općinskim sudovima i sl. birokratskim sranjima.

NE treba lično dolaziti po potvrdu (može netko umjesto vas) i u svrhu zapošljavanja se izdaje besplatno (za pametnjakoviće koji su me odmah poljuvali radi ove teme: google nije dao nikakav odgovor na ovo pitanje).

Rekoh ja

Staro 17.09.2013., 02:33   #14
Z-man
¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤
Moj komp

Z-man's Avatar

Datum registracije: Dec 2006
Rade0n i Mad_Duke što napodoste odmah čovjeka
Staro 17.09.2013., 11:44   #15
Forace
Premium
Moj komp

Datum registracije: Jul 2012
1. rezultat na googlu, al isgina je da google ne izbacuje svima jednako

sudovi.pravosudje.hr/oksz/index.php?linkID=49
Forace je offline  
Staro 17.09.2013., 13:33   #16
Valley7
Banned

Citiraj:
Autor Forace Pregled postova
1. rezultat na googlu, al isgina je da google ne izbacuje svima jednako

sudovi.pravosudje.hr/oksz/index.php?linkID=49
1. rezultat na googlu NE govori ništa o tome je li po to uvjerenje treba ili ne treba doći osobno, a to je ono što me od početka zanimalo.

Ubuduće čitaj što ljudi pišu/pitaju prije nego što počneš izigravati nekakvu silnu mudrost svijeta.
Valley7 je offline  
Staro 17.09.2013., 13:45   #17
Mad_Duke
Guest

Citiraj:
1. rezultat na googlu NE govori ništa o tome je li po to uvjerenje treba ili ne treba doći osobno, a to je ono što me od početka zanimalo.

Ubuduće čitaj što ljudi pišu/pitaju prije nego što počneš izigravati nekakvu silnu mudrost svijeta.
Nesposobnost ti je na vrhuncu dečko. Ako se zabiješ negdje autom, prije nego nazoveš hitnu ne zaboravi otvoriti topic na pcekspertu pošto će na googleu biti dezinformacije koja je bolnica najbolja.

Staro 17.09.2013., 13:50   #18
Master_Hrc
Premium
Moj komp

Master_Hrc's Avatar

Datum registracije: Nov 2007
dobro dobro...smirimo malo tenzije....mad duke i inače ide đonom na ekipu koliko sam skužio.....

ja mogu dat svoj primjer kad sam išao prvi put u životu regat auto i fino sam izguglao mupove stranice di ljepo piše postupak kojeg sam se ja naravno budala pridržavao......suma sumarum na kraju sam dva puta platio knjižicu vozila i prometnu.....i onda imao jebade sa potraživanjem love natrag......ajme kaj su brzi kad treba platiti...a kad oni trebaju vratiti lovu e to je vec druga priča...

A da sam pitao meštre na pisiekspertu možda bi si poštedio živčeke

Master_Hrc je offline  
Oglasni prostor
Oglas

Oglas
Zaključane teme

Pravila postanja
Vi ne možete otvarati nove teme
Vi ne možete pisati odgovore
Vi ne možete uploadati priloge
Vi ne možete uređivati svoje poruke

BB code je Uključeno