![]() |
Uvjerenje o nekažnjavanju
Pliz pomozite. Gdje moram ići da to izvadim? Ja spadam pod Zgb-Trnje.
Je li to moram baš osobno ići ili je dovoljno da pošaljem nekog sa mojim ispravama? hvala.... |
|
2 sek. goglanja, ali ne, bolje otvorit temu... :facepalm:
|
Pitam zato jer google daje dezinormacije (kako mi drugdje vele). Navodno se ta potvrda može dobiti ODMAH na kaznenom sudu u ilici 207. Pa ako je netko tu potvrdu nedavno vadio u ilici onda molim neka mi to potvrdi. Hvala.
|
Jer je veoma teško okrenuti jedan ili dva telefonska broja u ponedjeljak i pitati? :D
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Samo obrati pozornost jel ti treba uvjerenje ili izjava jer nije isto, a znaju zezati.
Za vrijeme izrade, ako je recimo ispostava nemozes dobit odmah. Ja sam morao cekat dan da papir ode u "centar" na potpisivanje S tim da nisam nista plaćao nit sam kupovao sta u narodnim, samo osao tamo, rekao sta mi treba i sutradan pokupio |
Plaća se 30kn biljega u slučaju da se javljaš na natječaj za neku funkciju (direktor, ravnatelj,...).
|
Slučaj je konačno 100% riješen. Ovo se doista može odmah i brzo obaviti u Ilici, bez potrebe za prešetavanjima po mup-u, općinskim sudovima i sl. birokratskim sranjima.
NE treba lično dolaziti po potvrdu (može netko umjesto vas) i u svrhu zapošljavanja se izdaje besplatno (za pametnjakoviće koji su me odmah poljuvali radi ove teme: google nije dao nikakav odgovor na ovo pitanje). |
Citiraj:
Rekoh ja:) |
Rade0n i Mad_Duke što napodoste odmah čovjeka
|
1. rezultat na googlu, al isgina je da google ne izbacuje svima jednako
sudovi.pravosudje.hr/oksz/index.php?linkID=49 |
Citiraj:
Ubuduće čitaj što ljudi pišu/pitaju prije nego što počneš izigravati nekakvu silnu mudrost svijeta. |
Citiraj:
|
dobro dobro...smirimo malo tenzije....mad duke i inače ide đonom na ekipu koliko sam skužio.....:D
ja mogu dat svoj primjer kad sam išao prvi put u životu regat auto i fino sam izguglao mupove stranice di ljepo piše postupak kojeg sam se ja naravno budala pridržavao......suma sumarum na kraju sam dva puta platio knjižicu vozila i prometnu.....i onda imao jebade sa potraživanjem love natrag......ajme kaj su brzi kad treba platiti...a kad oni trebaju vratiti lovu e to je vec druga priča... A da sam pitao meštre na pisiekspertu možda bi si poštedio živčeke :D :chears: |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 16:38. |