|
![]() |
#2401 | |
Registered User
Datum registracije: Oct 2003
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
#2402 |
Registered User
Datum registracije: Feb 2010
|
Da li netko zna gdje se moze naruciti ekran za cubot gt99 i goophone i9 jer sam u razbio oba u tjedan dana??? |
![]() |
![]() |
#2405 |
Just don't give a fuck
Datum registracije: Dec 2006
|
Hajer stigaooooo
Hajer prizemljio, zasad prvi dojmovi woooow. Pisem vise nakon torture testa koji slijedi... ![]()
#2407 |
Premium
Datum registracije: Sep 2013
|
jel netko zna je li procedura s carinom u bih ista kao i u hrvatskoj? s koje lokacije mi je isplativije narucivat |
![]() |
![]() |
#2409 | ||
Antimićanin
Datum registracije: Aug 2007
|
Citiraj:
![]() Citiraj:
Budeš li se ikada udostojio javiti u temi koju si započeo sa IPhoneom i Agramom, što se na kraju dogodilo. Aktivan si, a temu izbjegavaš. Rado bi ljudi čuli epilog, nakon tvog ovećeg pljuvanja po Agram servisu ![]() |
||
![]() |
![]() |
#2411 | ||
Premium
Datum registracije: Nov 2007
|
Citiraj:
Citiraj:
Evo odlučio sam ja isprobati ovu igricu (inaće ne igram pa sam se nemalo iznenadio kad sam vidio da igra ima 1GB sa svim dodatcima!!!!) i tako sam i napravio. Odnosno probao sam to napraviti. ![]() Prvi pokušaj je bio Fail na n-tu. Odmah pri pokretanju utrke (nije se ni učitao grid) blokada i loop. Lijek, vađenje baterije. Reko dobro, možda su u šumi. Pokušaj drugi. Dobro je krenulo, grid učitan, start, 10 auta kraj mene, prolazim ih i prvi zavoj...........blokada i loop zvuka ![]() Nije dobro, lijek, baterija van. Treći pokušaj je bio uspješan, igrica više nije na mom uređaju, uninstall je bio brz i bezbolan ![]() Dakle Cubot GT99 nije za igre koje su zahtjevne ![]() Sorry to burst your bubble, ali to je moje iskustvo. Ja se tješim jer mi igrice netrebaju, a ove koje sam probao rade (ove od 20ak MB ![]() Eto. E da a kad smo već kod Cubota i mana, jedna od OGROMNIH je flash ili ja bih se usudio reći, nedostatak istog. Naime toliko je slab da me sram uopće reći da ga ima. Efektivan je do nekih 1m i to sam pretjerao. Sorry još jednom. Ali za sve ostalo tu je mastercard ![]()
![]() |
#2412 |
Premium
|
ljudi, ima li od vas itko iz splita da je voljan napravit jedan dogovor sa mnom, tipa nadjemo se na picu, ja platim pice, dadnem mu lovu za mobitel, on meni neke svoje podatke cisto da znam da me nece zajebat, on naruci mob koji mu prethodno reknem, njemu dodje, on me zovne i mi se nadjemo i vrati mi mobitel. i ako bude sve 5 opet mu platim pice ![]() |
![]() |
![]() |
#2413 |
Premium
|
|
![]() |
![]() |
#2414 | |
Member
Datum registracije: Jul 2005
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
#2415 | |
Premium
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
#2418 |
सच्चाई यह है कि वहाँ से ब
Datum registracije: Jan 2008
|
|
![]() |
![]() |
#2419 | |
Premium
Datum registracije: Jun 2007
|
Citiraj:
![]() Koliko imaš na Haieru u istoj igri? Čini mi se da je mnogo bolja slika na mom Haier-u nego na tom Zte-u,nema ovih oštrih rubova. Samo što mi sad na mom ne radi slušalica za pričanje ![]() |
|
![]() |
![]() |
#2420 | |
|
Citiraj:
Moram provjerit ali mislim da na Haieru ima oko 50 fps-a. Dobro malo bolje to izgleda na mobu nego na kompu, na kompu je slika još dodatno razvučena ali svakako da je na Haieru bolja. Inače žena je dobila Haiera kad je stigao ZTE a sad nakon par dana korištenja sam joj ipak "velikodušno" ponudio ako joj se ZTE više sviđa da uzme njega, što je ona naravno "skromno" odbila. ![]() ![]() Što je to bilo sa Haierom. Si probao mijenjat rom? |
|
![]() |
![]() |
#2421 |
Premium
Datum registracije: Feb 2007
|
E jbg... ![]() Uploaded with ImageShack.us I najgore od svega, trenutacno mi paypal ne dopusta da ponovno narucim! |
![]() |
![]() |
#2422 | |
Premium
|
Citiraj:
Meni flash na mobu služi jedino za posvjetlit nešto po noći, otključat vrata, ak mi nešto ispadne i slično. Malo previše cjepidlačite, ko što bi Maminjo reko - nemate to pravo... ![]() Ne znam kaj ljudi očekuju za telefon od 800- injak kuna, da bu imal 20 megapiksela fotić sa 32 x optičkim zumom i grafom za pokretat B3 na full detaljima. Za ono što nude, ti kinezi su 100 % opravdana kupnja bez obzira kaj imaju podosta mana. Zadnje izmijenjeno od: Groowix. 16.09.2013. u 21:18. |
|
![]() |
![]() |
#2423 |
Guest
|
|
![]() |
#2424 | |
Premium
|
Citiraj:
Žena te zahebala ![]() ![]() A što se tiče problema,nakon 3 dana mi je odjednom prestao raditi zvučnik,onaj što ide na uho, na kojem trebam čuti sugovornika...ne reagira ništa,dok na slušalicama i velikom zvučniku sve radi. Ne znam koliko bi ROM tu pomogao,čekam prvo kineza što će reći za povrat mobitela.Ne bih htio ništa onda mijenjati dok mi ne odgovori. Misliš da bi ROM pomogao? |
|
![]() |
![]() |
#2425 | |
|
Citiraj:
Je li možeš to s čim povezati? Instalacija nečega specifičnog što zahtjeva root permission? Ili je bio kakav pad, udarac? |
|
![]() |
![]() |
#2426 | |
Premium
|
Citiraj:
Ništa nisam instaliravao povezano s rootom,niti probavao rootati.Čak sam ga resetirao skroz bio i nije pomoglo. Pao nije,niti udarac. Jedan dan sve čuo,i sutradan se javim prijatelju , a ono tišina. Šalje mi poruku da me čuje,ali ja njega ništa ![]() |
|
![]() |
![]() |
#2428 | |
Premium
Datum registracije: Jul 2010
|
Citiraj:
Fakturirali su ti mob bez poreza jer je plačeno bosanskim akauntom a dostavna adresa je Hrvatska. |
|
![]() |
![]() |
#2429 |
Premium
|
Nije mi jasno... Ponukalo me pričajući o problemu na forumu i išao sam sada vratiti SIM karicu u Haier nakon 2 dana,pošto mi je bilo glupo da koristim slušalice ili zvučnik dok pričam s nekim,pa sam koristio stari mob. I sad ne mogu vjerovati, ali zvuk se u malom zvučniku vratio,i sve radi... Zar je moguće da je samo od sebe proradilo? Zbunjen sam ![]() |
![]() |
![]() |
#2430 | |
Antimićanin
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
|