Forumi
Home Pravila i pomoć Članovi Kalendar Današnji postovi

Povratak   PC Ekspert Forum > Računala > Mobilno > Smartphone uređaji i mobiteli
Ime
Lozinka

Zaključane teme

Uređivanje
Staro 14.09.2013., 22:00   #2371
Ag008
RESPECT MY AUTHORITAH
Moj komp

Ag008's Avatar

Datum registracije: Jul 2008
Što si zadnje napravio prije loopa?
Možeš maknuti sd karticu i vratiti neku drugu, imaš li CWM, mogu ti poslati img stock roma u najgorem slučaju...
Staro 14.09.2013., 22:06   #2372
tomov
Premium
Moj komp

tomov's Avatar

Datum registracije: Feb 2011
Instalirao neke igrice koji mi klinac igra na mobu (preko Titanium app+data) - ništa previše pametno. Eventualno još neke aplikacije koje su najnormalnije radile na Moto Defy.
Imam i drugih sd kartica nije bed za taj dio.
CWM nisam stavio jer iskreno nisam htio stavljat neki drugi ROM....

Zadnje izmijenjeno od: tomov. 14.09.2013. u 22:12.
tomov je offline  
Staro 14.09.2013., 22:29   #2373
tomov
Premium
Moj komp

tomov's Avatar

Uspio sam sa vol up/down ući u dva menija...
Prvi koji sam dobio je neki tvornički za test uređaja i tu je sve OK.
Drugi je neki Android system restore koji međuostalim nudi wipe/restore ali i restore from sd card...
Ima li spasa?
tomov je offline  
Staro 14.09.2013., 22:34   #2374
Matta
El Mattador
Moj komp

Matta's Avatar

Datum registracije: Nov 2001
Cubot One review

Dakle, Cubot One mi je konacno stigao jucer ujutro. Prvo cu baciti pocetne dojmove pa cu slijedecih dana prosiriti review.
Mob nije za mene nego za suprugu a odlucio sam se bas za njega zato sto je imao hrvatski jezik "out-of-box", 4.7" HD ekran, quad core proc, lijep izgled i mogucnost koristenja HTC One maskica (sto na kraju nije moguce ali vise o tome kasnije).

Mob je narucen na Banggood 16.08. i poslan je dan ili dva kasnije. Evo ispod kompletan tracking:

Kao sto vidite, Slavko je uzeo svoje.

SPECIFIKACIJE:
  • Dimenzije: 137 x 69 x 9,3mm i 150g
  • Zaslon: 4.7” IPS screen, capacitive touch screen, 1280 x 720 pixels
  • CPU: MTK6589, Cortex A7 quad core, 1.2GHz; GPU: PowerVR SGX 544
  • RAM: 1 GB
  • Podatkovni prostor: 8GB + opcionalno microSD do 64GB
  • Kamera: 13 MP auto fokus, bljeskalica; prednja kamera 5 MP
  • Povezivost: Bluetooth 2.0; WiFi b/g/n
  • Baterija: 2 x Li-ion 2200 mAh

PAKIRANJE I SADRZAJ:

Bijela tvrda kvalitetna kutija, ravnih bridova, sa natpisom "CUBOT" na vrhu i "white silver" stickeru na boku koji oznacava boju uredjaja. Usput, to sto sam narucio crnu boju a dobio silver boju nije uopce bitno. Htio sam silver ali se trebalo cekati vise dana da se uredjaj isporuci iz shopa pa sam narucio crni posto je bio dostupan odmah. Ocito mali čajnizi mogu čitati i misli.

Osim moba u kutiji su jos dvije baterije od 2200 mAh, slusalice, USB kabel, euro punjac, oklop od tvrde plastike i dodatna folija za ekran. Na ekran je vec stavljena folija i to tako dobro da ju ni sam ne bih bolje stavio.

DIZAJN I ERGONOMIJA:

- Cubot One je izgledom identican HTC One-u. Vecina ih se slaze da je Cubot One najvjernija kopija HTC-a. Postoji par sitnica koje su drugacije i mozete ih primjetiti na slikama dolje. Racunao sam na to da ce se moci koristiti maskice od One-a (posto njih ima na tone za kupiti) ali, na zalost, to nije moguce. Naime, power dugme je na suprotnoj strani, volume tipke takodjer. Ocito Cubot nije bas identicna kopija HTC-a i na to nisam obratio paznju prilikom odabira.
- Power dugme je na "pravoj" strani (za mene vise nije posto sam se naviknuo na "pogresnu" stranu od HTC-a), viri vise vani nego HTC-ov, ima ok feel ali vise preferiram HTC-ov. Opet navika valjda.
- Uredjaj je izradjen od plastike (bez i trunke metala) ali jako dobro, bez ikakvog "zijevanja" plastike, skripanja i slicno. Poklopac se skida slicno kao kod Samsung Galaxy uredjaja i fino nalijeze na straznju stranu.
- Pritisak i sa prednje i sa straznje strane nece dovesti do "ripple" efekta na ekranu sto takodjer pokazuje da je izrada odlicna.
- Kapacitivne tipke su neravnomjerno osvijetljene (srednja svijetli OK, dvije sa strane slabije) i osvijetljenje tipki se vidi kroz USB port ispod. Moglo je i bolje.
- Vanjski zvucnik je OK za ovu klasu uredjaja (znaci, osrednji) ali ipak na najvisoj glasnoci, prilikom reprodukcije tonova sa malo vise basa, zna se cuti distorzija. Visoke i srednje tonove reproducira vrlo dobro.
- Kao i vecina kineza, ni ovaj uredjaj nema notification LEDicu na prednjoj strani. Da ja koristim uredjaj za to bi dobio minus k'o kuca, ovako je samo minus.

(na ovoj slici nisam do kraja zatvorio poklopac, bez brige )

Sto se tice ergonomije, ako ste drzali u ruci HTC One, drzali ste i Cubot One.
Iako nema premium feel kao HTC (metal je ipak metal) jako je ugodan za drzanje i koristenje jednom rukom nije problem, kao i kod HTC-a.

EKRAN

Ekran je uistinu ugodno iznenadjenje jer nisam ocekivao da isti bude tako dobar. Na maksimalnoj svjetlini nije puno losiji od HTC One-a, cak nisam mogao primjetiti razliku izmedju 720p i 1080p na ta dva moba.

WI-FI
Odlicno lovi dok je u ruci, na razini HTC-a. Kad ga se spusti na stol gubi nesto signala. Ono sto me je ugodno iznenadilo je da spajanje na access point radi brze nego HTC One (spajanje, dobivanje IP adrese, sve do "connected"). Isprobano na vise razlicitih AP-ova.

KAMERE
-Ovaj dio cu naknadno napisati posto se jos nisam pozabavio istima ali vec mi je zasmetalo sto je kamera sporija u odnosu na HTC One u smislu da postoji shutter lag, dakle kad se pritisne okidac slikanje nije trenutno. Uglavnom, o ovome vise nekom drugom prilikom.

SOFTWARE
Verzija OS-a koja se dobije na njemu je 4.2.1.
Zacudo, bloatware-a je bilo doslovno nula, cak nije bilo ni nekakvih kineskih aplikacija, sustav je dosao cist kao suza (najcisci sto sam dosad vidio). Slike dolje (napomena: Chrome, Adobe reader, Gmail i YouTube appove sam ja instalirao prije screenshota):

Broj medjuverzije je V0.3 (slika dolje). Danas sam skinuo firmware V0.4 i nisam vidio nekih velikih razlika, osim sto je ubacen (i po defaultu ukljucen) Go Launcher EX.

PERFORMANSE
Hm, ovdje imam jako cudnu situaciju.
Naime, brzina u aplikacijama (YouTube, Chrome, par igara tipa Temple Run) je odlicna ali sami osjecaj dok se "svajpa" po home screenovima i menijima OS-a je jako cudan.
Nema laga, nema stuttera ali kao da je FPS nizi nego bi trebao biti. Usporedio sam sa jednim S4 klonom sto sam ga uzeo sestri (njegova recenzija takodjer dolazi), koji takodjer ima isti proc i grafu ali 2 GB RAM-a i 1080p ekran i razlika je (bar meni) ocigledna. S4 klon je dosta fluidniji.
Napominjem, nemea ni govora o stutteru ili lagu niti o stucanju u aplikacijama nego jednostavno nije fluidno kako bi trebalo biti. Jos cu ovu stvar istraziti pa javim rezultate.
Od benchmarka sam jedino izvrtio Antutu (vise puta) i dobio oko 13500 bodova sto je i klasika kod uredjaja sa istim procesorom. Iz ovog razloga me i cudi gornja situacija posto nema razloga za nju.

BATERIJA
- Ovaj dio cu takodjer nadopuniti kasnije ali, koliko mogu zakljuciti iz prvog dana koristenja, batery life je vrlo dobar.

ZAKLJUCAK
- Cubot One me je ugodno iznenadio jer ovo je moj prvi doticaj sa novim valom kineza - kineza koji su (za razliku od proslih pojava) jako solidno napravljeni, sa pristojnim performansama, odlicnim ekranima i jako jako dobrom cijenom (140 EUR plus PDV).
Pros:
- Odlican ekran
- Performanse
- Dizajn i izrada
- Cijena
- Utor za SD karticu
- 2 SIM-a

Cons:
- Ekran nije zasticen Gorilla Glass-om (podložan grebanju ali ipak nije toliko savitljiv i los kao neki)
- 1GB RAM-a (za te novce neki proizvodjaci vec daju i 2GB)
- ne-fluidnost u menijima i homescreen-ovima (ovo je uvjetno receno, ne bi trebalo biti tako)
- nema notification LED (doduse, malo kineza tog cjenovnog ranga ih ima ali ipak je minus)
- Osvjetljenje kapacitivnih tipki je lose rjeseno
- Osjetljivost istih je mogla biti bolja
- Nije podrzana 900MHz frekvencija za 3G (kao i kod vecine ostalih kineza)

Da li bih ga sebi uzeo ? Odgovor je - ne, ovako na prvu.
Zasto ? Zato sto su me razmazili high end mobovi renomiranih proizvodjaca i ovaj uredjaj se ipak ne moze mjeriti sa HTC One-om u bilo cemu (osim mozda ekranu). Ja sam takodjer u potrazi za dual SIM uredjajem ali Cubot One jednostavno nije uredjaj za mene. HTC One dual SIM je nablize onome sto trazim. S druge strane...
ako uzmemo u obzir cijenu onda je odgovor - da. Za tu cijenu ono sto se dobije je stvarno odlicno. Moje preporuke !

Zadnje izmijenjeno od: Matta. 14.09.2013. u 22:59.
Matta je offline  
Staro 14.09.2013., 22:40   #2375
tomov
Premium
Moj komp

tomov's Avatar

Problem riješen sa wipe/restore to factory defaults.
Ulazi sa nakon Power vol+ vol-...
tomov je offline  
Staro 14.09.2013., 22:55   #2376
Božić
Guest
Moj komp

Datum registracije: Jun 2009
Dali se itko susreto sa Huawei P6 ili Honor 3?

Unaprijed hvala...
Božić je offline  
Staro 14.09.2013., 23:50   #2377
bg_4_l
Premium
Moj komp

@matta super review, izgleda dosta objektivno. Nego u zaključku si stavio da neki proizvođači nude 2gb RAMa za tu lovu. Može koji primjer? Pitalo me par ljudi za takve uređaje u toj cjenovnoj kategoriji i nisam uspio ništa pametno naći na ovih par dućana koji se spominju u temi. Možda neki totalno random uređaj eventualno.
bg_4_l je offline  
Staro 15.09.2013., 00:00   #2378
Brko
Antimićanin
Moj komp

Brko's Avatar

Datum registracije: Aug 2007
Toooo Matta. Kolega me pili da mu ga naručim pa ću mu proslijediti tvoju misao
Brko je offline  
Staro 15.09.2013., 00:16   #2379
rendula
Registered User

Datum registracije: Oct 2003
Citiraj:
Autor bg_4_l Pregled postova
@matta super review, izgleda dosta objektivno.
Naivan covjek, na taj nacin nece puno refferal $$$ na banggoodu skupiti
rendula je offline  
Staro 15.09.2013., 00:46   #2380
fishkal
Premium
Moj komp

fishkal's Avatar

Datum registracije: Dec 2009
Bilo bi zgodno dodati ove linkove u post na prvoj stranici. U očekivanju sam haiera za sestru pa da ne moram pretraživati za koji dan jer tema buja.

Naravno, mislim na linkove za romove za pojedini mob, i recenziju cubot one.

Zadnje izmijenjeno od: fishkal. 15.09.2013. u 00:53.
fishkal je offline  
Staro 15.09.2013., 01:03   #2381
bg_4_l
Premium
Moj komp

Citiraj:
Autor rendula Pregled postova
Naivan covjek, na taj nacin nece puno refferal $$$ na banggoodu skupiti
Znam na što ciljaš ali mislim da bi čovjeka na kojeg se ovo referira trebalo pustiti na miru. U zadnje vrijeme minimalno spama a ljudi ga i dalje prozivaju. Budimo fer ipak, svi koji postaju tu, postaju zato jer trebaju pomoć i žele pomoći drugima.

On topic i meni dolazi Cubot GT99 za par dana pa ću i ja složiti neki review i ako budem u mogućnosti nabaciti neku usporedbu s N4 kojeg ima prijatelj, da vidimo koliko ti čajna produkti zapravo nude u usporedbi s jednim budget, ali vrlo kvalitetnim koreancem .
bg_4_l je offline  
Staro 15.09.2013., 11:50   #2382
Necronomicon
सच्चाई यह है कि वहाँ से ब
Moj komp

Necronomicon's Avatar

Datum registracije: Jan 2008
Citiraj:
Autor Drug Brko Pregled postova
Kolega je stavio 4.1.2 ROM na svog Haiera ali mu ne radi sada WiFi

Necronomicon, koji ti ROM imaš gore? On sve ima, CWM recovery i to, samo mi daj link od ROM-a.
Malo sporo odgovaram, već je rendula odgovorio.
Znači onaj rom što sam uplodao na dropbox radi zasad odlično.
Nisam pratio ima li kakvih updateova otkad sam naručio ZTEa.

Citiraj:
Autor bodija Pregled postova
Jesi li vidio i usporedio na kompu fotografije??
Čini mi se da definitivno imaju manje šuma i da su vjernije boje, zna faliti fokus ali rezultat bi mogao biti bolji nego na haieru.
Nekako mi se čini da na ovim kinezima sa porastom pixela raste i šum.
Vjerovatno slični senzori softwerski interpolirani...

Evo par primjera:

Inače baterija fantazija (nakon haiera naravno), nakon prvog punjenja 1 dan i 14 sati autonomije, 5 sati screen on, 3 sata poziva.
Staro 15.09.2013., 13:03   #2383
WraGG
Premium

WraGG's Avatar

Datum registracije: May 2006
Ima li tko da je uzeo ovoga Iocean X7? Ima li kakvih problema sa njime i treba li ga zaobilaziti?
WraGG je offline  
Staro 15.09.2013., 13:33   #2384
coconut
Premium
Moj komp

coconut's Avatar

Datum registracije: Mar 2006
Naručeno je par komada, ali još nisu stigli.
Staro 15.09.2013., 14:16   #2385
zkljaja
Brat od Đon Vejna
Moj komp

zkljaja's Avatar

Datum registracije: Nov 2007
Ja sam ga uzeo, ali evo mjesec dana i jos nije stigao
community je u porastu, na htcmania ima svoj podforum ali se moras mucit sa google translate..
Inace nisam naisao da je itko imao problem, osim standardnog s GPSom u MTK procevima..
Staro 15.09.2013., 16:48   #2386
Mileni
Premium

Mileni's Avatar

Datum registracije: Feb 2007
Narucen iz italije. Valjda ce kroz par dana stici
Mileni je offline  
Staro 15.09.2013., 20:19   #2387
Brko
Antimićanin
Moj komp

Brko's Avatar

Citiraj:
Autor Mileni Pregled postova
Narucen iz italije. Valjda ce kroz par dana stici
Obična pošta ili neka kurirska služba?
Brko je offline  
Staro 15.09.2013., 21:24   #2388
Mileni
Premium

Mileni's Avatar

Obicna.
Mileni je offline  
Staro 15.09.2013., 22:11   #2389
Ag008
RESPECT MY AUTHORITAH
Moj komp

Ag008's Avatar

Datum registracije: Jul 2008
Milieni koji točno talijanski web shop si koristio?
Staro 16.09.2013., 08:25   #2390
vladosch
Premium
Moj komp

vladosch's Avatar

Datum registracije: Jan 2009
Citiraj:
Autor vladosch Pregled postova
Protekli sam tjedan imao ugodno druženje sa kineskim mobitelom marke THL W100, a njihov slogan ide Technology Happy Life. U kini je to poznata marka telefona i trenutno firma ima oko 340 trgovina po svim gradovima kine. Ovo mi je prvi kineski mobitel i iako sam mislio da je prosječan i među jeftinijim četverojezgrenim mobitelima cijene 160$ (sve uključeno) on je sve samo ne prosječan. I dok kod nas prolaze marke kao Samsung, HTC, Nokia itd. u kini su najprodavanije marke Lando, Umi, Oppo, Lenovo, ZTE, Huawei itd. Naravno tamo se također dobro prodaju i Samsung te Apple.

SPECIFIKACIJE

• Dimenzije: 134 x 69 x 10.3mm i 135g
  • Zaslon: 4.5” IPS screen, capacitive touch screen, 960 x 540 pixels
  • CPU: MTK6589, Cortex A7 quad core, 1.2GHz; GPU: PowerVR SGX 544
  • RAM: 1 GB
  • Podatkovni prostor: 4GB + opcionalno microSD do 16GB
  • Kamera: 8 MP auto fokus, bljeskalica; prednja kamera 5 MP
  • Povezivost: Bluetooth 2.0; WiFi Hotspot;Wi-Fi Direct; DLNA; NFC
  • Baterija: 2 x Li-ion 1850 mAh
DIZAJN I ERGONOMIJA

Dizajnom me podsjeća na LG 4x ili tako nešto. Nije nešto premaštovito ali niti loše. Sa prednje strane imamo IPS ekran (veselih boja) te na dnu klasične kapacitivne tipke za nazad, povrat na meni i opcije kao i na večini Android telefona, i da svijetle pri dodiru , U gornjem dijelu zvučni srebrne boje, sa desne strane 5MP kamera, a sa lijeve razni senzori. Rubom mobitela se proteže prozirna plastika a ispod nje tankim sjajnim kromiranim okvirom. Lijevi brid nosi kontrolu glasnoće, a gornji brid nosi sa lijeve na desno: 3.5mm izlaz za slušalice, mikro usb konektor u sredini, te zadnja je tipka za uključivanje i isključivanje mobitela ili ekrana itd.
Stražnja strana je također glatka sa u gornjem središnjem dijelu kamerom od 8MP i odmah ispod nje bljeskalicom. Na središnjem dijelu se balazi logo i natpis THL. Pri dnu uređaja piše Technology Happy Life sitnim slovima te ispod natpisa Technology nalazi se zvučnik.

ZASLON

Ovo je jedan od boljih zaslona koje sam vidio. Glatkoća prikaza je slična onima na Apple ekranima. Usporedio sam ga također sa Galaxy noteom prvim, galaxy miniem s3 i galaxy s3. Jedini koji ima približno kvalitetan prikaz boja je Galaxy 3 iako bih se usudio i reći da je i kvalitetniji od njegovog ekrana. Vidljivost na otvorenom solidna i usporediva sa Galaxyem 3, ali bolja od Galaxy Note-a. Odziv na dodir je na odličnom nivou i zapravo nemam nikakvih zamjerki.

KAMERE

Za prednju kameru od 12MP (pisalo da je 8MP) ne mogu puno reći jer nisam stigao previše slikati (jedna slika), ali čini se solidna. Prednju kameru 8MP sam testirao putem skypa u kombinaciji sa uređajem Ipad 3. Slika na Ipadu je bila oštra i čista te nemam zamjerki. Prije toga sam većinom koristio Galaxy note koji mislim ima kameru 1.3 MP i slika je bila dosta loša, zrnasta itd. Sada koliko ovaj uređaj jede internetskog prometa to neznam. Kada stignem ubaciti ću koju sliku pune rezolucije.

Nove

Slike snimane u potpunom mraku imaju problem sa previše blica, pa malo zabljesnu stranu gdje se nalazi blic.

SOFTVER

Da ne spamam bezveze pošto ste sigurno svi upoznati sa Android OS-om. Kratko rečeno brz i fluidan. Nabacao sam na njega hrpu aplikacija, ostavio popaljenje igre upalio youtube itd. niti trzaja. Izgleda da je spoj ovog procesora i grafike onakav kakav bi trebao biti.

Možete pogledati kratki video ovdje: http://www.youtube.com/watch?v=2SNLt3mntgc
Od softvera se dobiju klasične stvari plus Memory cleaner, Twidroyd pro (nekakva twitter APLIKACIJA), wirelles input, torch (lampa), notebook itd.

PERFORMANSE I BATERIJA

Niti jedna igra ne trza što je i za očekivati. Grije se potpuno minimalno Stigao sam pustiti AnTuTu Benchmark v3.3.1 i dobio sam

Total score: 13109
CPU: 5926
RAM: 2334
GPU: 4152
I/O: 697

Baterija traje bez problema 1-2 dana ovisno o korištenju. Kod mene je uključen mail, facebook i skype i koristim 1-2 sata igre, te 0,5-1 sat internet. Uglavnom dobijete i drugu bateriju pa ako vam nije dosta promjenite i nastavite.

ZAKLJUČAK

Ovaj mobitel ima odlične performanse i zadovoljiti će svakog korisnika, te da ne zaboravim reći vrhunskog ekrana.
Jedinu zamjerku koju mu dajem je nedostatak 3G mreže ako mreža nije na 2100MHz što je klasično za Kinu, ali kod nas je šareno, npr. u većim gradovima ima, ali u manjim su stavili niže frekvencije od 900MHz koje ovaj mobitel ne podržava i nećete se moći spojiti na internet itd.
Pregledao sam mobitele na stranici http://www.minideal.net/ na kojoj je mobitel kupljen i modeli namjenjeni za rusko tržište imaju frekvencije 900/2100MHz kao npr model Lenovo A820 koji je iste cijene kao i THL W100 ali koristi obadvije frekvencije.
3G mreža je istestirana i radi bez brige u svim mjestima, samo na TELE2 treba ručno unijeti APN (Acces Point Name) za druge mreže vjerojatno ista stvar: ovdje

Uglavnom za cijenu od nekakvih 900 kuna dobijete mobitel visoke srednje klase i brzina dostave od 12 dana od kupnje je nevjerojatna a još nevjerojatnije je bilo da je imao tracking broj i složen u još jednu kutijicu na kojoj je stajalo Home and garden vrijednost 12$ i naravno da ostalih uvoznih troškova nije bilo 00

Garancija kaže ovako: Quality&warranty

we have special workers to check all products before sending,so that you can receive the product good, 6 month free repair service
King Dai
Some important guy

_________________________________________________________________________________________________________
Zopo C2, 5'', fullHD, 1GB rama, 16GB rom, cijena oko $270
Recenzija: Guls
_________________________________________________________________________________________________________

Haier W910, 4.5” IPS 720p, 1GB rama, 8GB rom, cijena oko $135
Recenzija: Necronomicon

Haier W910 usb flash recovery i Android 4.1.2 ROM

OVDJE

REVIEW

Lenovo A800, 4,5" IPS 480*854, 512 Mb rama, 2GB rom, cijena oko $100
Recenzija: ThePornstar
Još par slika
Slike2

________________________________________________________________________________________________________

Lenovo A820

Kratki review na bug forumu: A820

Riješavanje problema sa mikrofonom na Androidima
OVDJE
__________________________________________________________________________________________________________

Recenzija CUBOT GT99: OVDJE

JIAYU G3S RECENZIJA: OVDJE
___________________________________________________________________________________________________________

Nekoliko recenzija sa notebookcheck

IOCEAN X7

AMOI N828

Huawei Ascend G510

Recencija CUBOT ONE
vladosch je offline  
Staro 16.09.2013., 08:51   #2391
coconut
Premium
Moj komp

coconut's Avatar

Citiraj:
Autor Ag008 Pregled postova
Milieni koji točno talijanski web shop si koristio?
www.iocean.it
Staro 16.09.2013., 09:02   #2392
Mileni
Premium

Mileni's Avatar

Yup. iOcean.it

No kad sam od paypala dobio potvrdu, pisalo je sljedece:
http://www.topresellerstore.it

Valjda na taj nacin funkcioniraju. No jos uvijek nisam dobio mail od njih za tracking kod, iako sam im poslao zahtjev za istim. Ne odgovaraju.
Mileni je offline  
Staro 16.09.2013., 09:28   #2393
coconut
Premium
Moj komp

coconut's Avatar

Zanimljiva stranica. Gledam Xiaomi Mi3 64Gb za 400 EUR. Bilo je rečeno da će biti 408$ (305 EUR) što je vrlo podnošljiva razlika. I još ga ima u 6 boja. Trenutno nije na lageru, ali sigurno će brzo doći.
Meizu MX3 32Gb je 417 EUR. Još kad dobije zakrpu kojom će koristiti svih 8 jezgri Exynosa istovremeno, bit će zvijer.
Staro 16.09.2013., 10:25   #2394
Red Dwarf
Bajker s AMD-om na dresu
Moj komp

Red Dwarf's Avatar

Datum registracije: Oct 2007
Pozdrav, ima li kakva preporuka za kineza koji ima 5 ili više inča (5-6")? Nakon Dell Streaka nikako se naviknuti na ovu malu đubrad, a iskreno malo mi je previše dati 2600 za note2 (doduše ako bi baš morao onda bi dao )
Red Dwarf je offline  
Staro 16.09.2013., 12:01   #2395
Brko
Antimićanin
Moj komp

Brko's Avatar

Citiraj:
Autor Red Dwarf Pregled postova
Pozdrav, ima li kakva preporuka za kineza koji ima 5 ili više inča (5-6")? Nakon Dell Streaka nikako se naviknuti na ovu malu đubrad, a iskreno malo mi je previše dati 2600 za note2 (doduše ako bi baš morao onda bi dao )
iNEW i6000

6,5 inčer
Brko je offline  
Staro 16.09.2013., 12:47   #2396
JuiceBox
Xulos :)
Moj komp

JuiceBox's Avatar

Datum registracije: Sep 2007
Citiraj:
Autor coconut Pregled postova
Zanimljiva stranica. Gledam Xiaomi Mi3 64Gb za 400 EUR. Bilo je rečeno da će biti 408$ (305 EUR) što je vrlo podnošljiva razlika. I još ga ima u 6 boja. Trenutno nije na lageru, ali sigurno će brzo doći.
Meizu MX3 32Gb je 417 EUR. Još kad dobije zakrpu kojom će koristiti svih 8 jezgri Exynosa istovremeno, bit će zvijer.
xiaomi je bomba od mobitela, ceka se samo release date
Staro 16.09.2013., 13:54   #2397
coconut
Premium
Moj komp

coconut's Avatar

Meni se Xiaomi stvarno sviđa dizajnom, a bogami je i mrcina od moba po hardveru.
Staro 16.09.2013., 14:25   #2398
Brko
Antimićanin
Moj komp

Brko's Avatar

Citiraj:
Autor rendula Pregled postova
Kamera sljaka, GPS sljaka. Launcher je Apex instaliran, ali nisam ga koristio nego puknuo gore Smart Launcher koji inace koristim.

Nisam primijetio nikakvih problema u radu dosad, a nijednom nije jos ni zatrznuo
Druže, frend je napravio isto sve što i ti, samo je morao skinuti neki WiFi fix.zip, jer ga opet nije mogao dobit. Ali eto, sad mu sve radi. Isto je mjenjao Launcher jer je bio na polukineskom. Sve u svemu, jako jako je zadovoljan.

A prešao je sa Galaxy XCover2 na Haiera i veli da je Haier zvijer naspram te Samsung kante
Brko je offline  
Staro 16.09.2013., 15:00   #2399
dabomba
Premium
Moj komp

dabomba's Avatar

Datum registracije: Jul 2010
Citiraj:
Autor coconut Pregled postova
Xiaomi Mi2A ispadne isto kao da se naručuje sa banga+PDV,a ipak je kod talijana,barem mislim lakše i sigurno brže riješiti garanciju.Uzeo bi crvenu rižu ako bude dostupna u WCDMA verziji.
dabomba je offline  
Staro 16.09.2013., 15:02   #2400
coconut
Premium
Moj komp

coconut's Avatar

Zna se da su mobiteli EU skuplji oko 50 EUR što za većinu iznosi koliko i pdv na njih. I mislim da ovdje imaš 2g. gare (barem za iOcean je tako), a kod Kineza samo 1g.

Pravila postanja
Vi ne možete otvarati nove teme
Vi ne možete pisati odgovore
Vi ne možete uploadati priloge
Vi ne možete uređivati svoje poruke

BB code je Uključeno
Smajlići su Uključeno
[IMG] kod je Uključeno
HTML je Uključeno

Idi na