|
![]() |
#1831 |
azriel
Datum registracije: May 2008
|
Nexus 4 je pao na $199 / €199, odjednom mi kinezi više nisu toliko napeti. Sad slijedi operacija "dovuci Nexus 4 iz Njemačke" ![]()
#1832 | |
PRO
Datum registracije: Apr 2010
|
Citiraj:
Tebi GPS modul vraća koordinate, a programer na temelju odnosa tih koordinata računa brzine. Ako uređaj ima još i žiroskop, uključi se i njega u računicu. Tako da te molim da ne pišeš gluposti. Ovdje ima ljudi koji rade u toj branši, pa takvo lupetanje čak znaju smatrati uvredljivim. ![]()
![]() |
#1833 | |
Registered User
Datum registracije: Oct 2003
|
Citiraj:
Razliciti programi ne mogu izmisljati toplu vodu, imaju pristup potpuno istim GPS podacima koje dobiju jer im dajes permission da im pristupe. Tada naravno postoji razlika u filtriranju tih podataka kako bi se dobile cim vjerodostojnije rute, ali u tom koraku se ne mogu izmisliti novi podaci. Dosta mi je vise citanja gluposti o trackingu, navigaciji koristenju kompasa kod trcanja (?? na koju foru kompas radi dok ja drzim mobitel u ruci, trcim i ruku micem pola metra naprijed nazad) i slicnih gluposti. Pa nije sramota nesto ne znati, ali sad tu izmisljati gluposti kako bi se uvjerilo valjda samog sebe, a i druge, da je gps ipak super je glupo. |
|
![]() |
![]() |
#1834 |
RESPECT MY AUTHORITAH
Datum registracije: Jul 2008
|
A kako se onda objašnjava da neke aplikacije prikazuju točne vrijednosti, dok drugi uvijek krive, veće od stvarne. Hodaš 11km/h Runkeeper pokaže 10.8km/h a Sports tracker 97km/h. Kada gledaš putanju koju si prešao, identična je.
#1835 | ||
PRO
|
Citiraj:
Citiraj:
![]() |
#1836 |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
Ja mislim da je problem u tome što su vrijednosti u km/h. Da su mph, bilo bi sve ok ![]()
#1837 |
Brat od Đon Vejna
Datum registracije: Nov 2007
|
#1838 |
Ex-Gastarbajter
Datum registracije: Sep 2003
|
Ako stignem veceras, probam sa runkeeperom istu rutu. Meni je isto cudno da na karti pokazuje dosta tocno (visina mu je off, ali tu svi grijese), samo je brzina ogromna. Ako runkeeper to moze rijesiti nekim filtriranjem, znaci da je taj problem sa MTK GPS-om rijesiv (u nekoj mjeri), i da bi se onda vjerojatno mogao napraviti neki fix koji bi sredio ponasanje. |
![]() |
![]() |
#1839 |
PRO
|
#1840 | |
našikan pravim haos
Datum registracije: Jun 2008
|
Citiraj:
![]() Jer za Njemačku nema neke akcije sada više...ko da naručuješ iz Protisa recimo ![]() |
|
![]() |
![]() |
#1842 |
Premium
|
U akciju su uključene i DE, UK, E,... http://www.gsmarena.com/google_gave_...-news-6660.php
#1843 |
Registered User
Datum registracije: Oct 2003
|
|
![]() |
![]() |
#1844 | |
Guest
|
Citiraj:
samo na koju foru ? koliko vidim treba koristiti vpn i pretpostavljam da trebam nešto kao https://www.forward2me.com/ |
|
![]() |
#1845 |
Premium
Datum registracije: Feb 2008
|
Mislim da sam na nekoj stranici procitao da je potrebno imat istu adresu (drzavu) na kartici s kojom placas i na stranici s koje kupujes(play store), tako da malo teze ako nemate nekog vani tko bi to za vas napravio. I mene zanima isto nexus, prije mi se nije dalo zezat s tim al sad kad je jos iplativiji sad polako volja raste. Edit: a ovaj moj cobot jos stoji na carini s tim da mi doma nista nije doslo nikakva obavjest ![]() |
![]() |
![]() |
#1847 |
Registered User
Datum registracije: May 2013
|
28.8.2013. 9:44:00 CROATIA ZAGREB 10003 Receive item at office of exchange (Inb) 28.8.2013. 11:16:00 CROATIA ZAGREB 10003 Insert item into domestic bag Jel ovo znaci da bi cak mozda moga biti sutra ili do petka u dubrovniku? A evo da ne kazete da samo spamam trackingom Narucio i primio dva THL W100 sa minideala. Mobitel je stvarno extra dosao za oko 7 dana. Carina rijesena u BiH nekako Bijeli i crni, oba odlična!! |
![]() |
![]() |
#1849 |
azriel
|
Ja imam rodbinu u Njemačkoj koja će kupiti Nexus za mene i poslati mi ga. Zato sam i rekao da krećem u operaciju "dovuci Nexus 4 iz Njemačke" ![]()
#1850 |
azriel
|
#1852 |
Registered User
Datum registracije: May 2013
|
Pa nece valjda tek za tri dana na carinu? :O I sto mislite o ovome. Mozda malo losija rezolucija al meni to ne smeta ako je bar 220ppi http://www.minideal.net/lenovo-a760-...martphone.html |
![]() |
![]() |
#1854 |
Premium
|
Malo novosti o MediaTek octa core čipsetu MT6592 http://www.gizmochina.com/2013/07/26...core-graphics/ Xiaomi već radi na mobitelu s tim čipsetom http://www.gizmochina.com/2013/08/25...re-smartphone/
#1855 | |
Premium
Datum registracije: Jul 2007
|
Citiraj:
![]() Svatko bude u svoj mobitel uštekao monitor, tipkovnicu i miš i time i na poslu radio ![]() |
|
![]() |
![]() |
#1856 |
Premium
|
Octa core se baš nije nešto posebno iskazao u S4 tako da tu ne vidim neku budućnost. Za 99% radnji je i quad overkill. Bilo bi bolje da idu u povećanje RAM-a jer je Android gladan njega i nikad mu ga dosta. Ovo što ti govoriš je (propali) koncept Ubuntu Edge. Imaš temu tu na forumu pa si baci oko ako te interesira.
#1857 |
Ex-Gastarbajter
Datum registracije: Sep 2003
|
Pa i nije to propalo, sve vise je tehnologija za streamanje remote slike i takve stvari. Cak i Android 4.2 ima podrsku za remote screen sharing... |
![]() |
![]() |
#1858 |
Premium
Datum registracije: Jul 2007
|
Možda je trenutno zamrlo zbog neadekvatnog hardwera, ali jednom dok se ovi octa-core ustabile i dok im se nadoda koji TB memorije i nešto rama.... |
![]() |
![]() |
|
|