|
![]() |
#1803 |
Premium
Datum registracije: Nov 2007
|
Kad smo već kod GPS-a u kineza. Šta mislite dali bi ja mogao skinuti antenu sa svog HTC-a na kojem radi savršeno i nekako ju namontirati na kineza, dali bi to igralo?
#1804 |
Registered User
Datum registracije: Oct 2003
|
Ne bi pomoglo. Pa nije samo u anteni problem. U najgorem slucaju, zbog nekvalitete izrade, je problem u anteni koja nema dobar spoj ili tako nesto, a kod svih je problem u mtk procesoru i tu nista nemres. |
![]() |
![]() |
#1805 |
Brat od Đon Vejna
Datum registracije: Nov 2007
|
MTK procesor je problem, ali cini se da dodavanje zice na antenu poboljsava situaciju kolko tolko, mene samo zanima kako bezbolno to rijesit, tj. bez lemljenja
#1806 |
Xulos :)
Datum registracije: Sep 2007
|
Lenovo A660, bas se poigrao s njim, kamera nis posebno, dualac unutra , 4.0.4. Sasvim fino radi , nema stekanja nema laga, stavljen nova launcher. Proban taj famozni gps na mtk, instant lock i to valjd u cm tocnosti, znaci radi savrseno ![]()
#1807 | |
Premium
Datum registracije: Jan 2004
|
Citiraj:
Jesi spreman testirati jel to pravi IP67 ili Kinezi opet lazu? ![]() |
|
![]() |
![]() |
#1808 |
|
To je mob od matorog ( ja mu uzo za rodjeni dan ![]() ![]() ![]()
#1811 |
|
da kupujem 5" mob dalje od faea f2 nebi ni gledao, to mi je tolko bolestan mob da ozbiljno razmisljam da torpediram htc one i da uzmem njega ili faea f1, isto savrsen uredaj.
#1812 | |
Premium
Datum registracije: Mar 2007
|
Citiraj:
![]() |
#1813 | |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
Citiraj:
Inace antena je obicna bakrena samoljepljiva folija. Tako da je do antene, ali i do konstrukcije telefona i kako je antena pozicionirana.
![]() |
#1814 |
humanoid carbon unit
Datum registracije: Aug 2004
|
@Necro: ako nisi dosad vidio, pošten review Vowneyja: http://www.modaco.com/page/news/_/an...5-review-r1172 |
![]() |
![]() |
#1815 |
Ex-Gastarbajter
Datum registracije: Sep 2003
|
Cubot GT99 GPS test
Posto tu ljudi prodaju price, meni nije dao vrag mira, isao sam napikavati i testirati GPS. Instalirao sam GPS Test i Sportstracker. Pokusaj prvi: Upaljen GPS prvi puta. GPS test je imao 8 visible, 3-4used za 15min. Pokusaj drugi: Skinuo sam Mobile Uncle MTK Tools, napravio onaj softwareski GPS fix, u roku odmah nadje 10 visible, 7-8 used. Testiranje: Huawei U8650 sa Cyanogenmod7 u jednom dzepu, Cubot GT99 u drugom dzepu. Vozio sam tri kruga, krug oko 1.1km (ovisno kako sam krivudao po cesti - nesto sam isao po cesti, nesto po nogostupu). Rezultati su na linku, ima 3 pokusaja sa Cubotom i dva sa Huaweijem: http://www.sports-tracker.com/#/work...udhf42mbcfqs1l fascinantno je koliko Cubot grijesi. Iako na karti prikazuje relativno tocno ? :/ EDIT: u MTK toolsima su napravljeni tocno koraci samo da se refresha ona lista valjda. GPS test pokazuje "idealnu preciznost" dok se stoji na mjestu ![]() Zadnje izmijenjeno od: Renesis. 27.08.2013. u 22:35. |
![]() |
![]() |
#1817 | |
Premium
Datum registracije: Jan 2004
|
Citiraj:
![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
#1818 |
Premium
Datum registracije: Jun 2009
|
Vowney je kupilo puno ljudi na HTCmania forumu, ima svoj podforum čak no vrlo brzo su ljudi prestali kupovati nakon početnog oduševljenja jer dotični uređaj ima puno problema. Tako da probaj naći za taj THL reviewove, vjerojatno je on bolji izbor. |
![]() |
![]() |
#1819 | |
Antimićanin
Datum registracije: Aug 2007
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
#1820 |
RESPECT MY AUTHORITAH
Datum registracije: Jul 2008
|
Mtk ima sw problem s brzinimjerom. Oni trackeri koji koriste svoje alate za mjerenje brzine imaju stvarnu brzinu. I ja sam koristio sprts tracker no on se oslanja na mtk i meni je pokazivao da sam hodao 90kmh. Koristi mytracks ili runk. Karta ti je odlicna i to je bitno, nema velikog odstupanja. Meni copilot navigacija govori stvarnu brzinu. Rekao si da si u uncleu samo skinuo novi. Treba i: In the YGPS you will need to press on “Hot”, “Full” and “AGPS Restart”:
#1821 |
Premium
Datum registracije: Nov 2004
|
#1823 |
Registered User
Datum registracije: Oct 2003
|
Pojasni ovo. Sto znaci da koriste "svoje alate"? Sve sto mogu je koristiti podatke koje citaju iz senzora, u kod razvoja andoid aplikacija imas funcije koje to rade. Nema aplikacija "svoje alate' za mjerenje brzine. |
![]() |
![]() |
#1824 |
Guest
|
|
![]() |
#1825 |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
RR ima dosta povoljnu cijenu (200$), ali svagdje se ograđuju da to nije zadnja cijena tj. da će se možda promijeniti kad uređaj dođe do njih. Inače, mob nije ništa specijalno tj. u rangu je sa hardverski sličnim modelima na istom čipsetu. Jedino što je među prvima brand name uređajima s njime i što može koristiti 3G na obje SIM kartice (što drugi ne mogu). Za sada nema smisla nikakav preorder jer cijena nije sigurna niti se može koristiti kod nas. Vjerujem da će EU verzija imati bar 16Gb interne i zbog toga biti skuplja bar 50$ (realno 75-100$).
"Dvije stvari su beskonačne - svemir i ljudska glupost. Za svemir nisam siguran." A. Einstein Zadnje izmijenjeno od: coconut. 28.08.2013. u 07:19. |
![]() |
![]() |
#1826 |
Premium
Datum registracije: Jun 2007
|
Ja odustao od Banggood-a za Haier.Sad je bilo stiže 27og,na stranici piše 31og,a na mail mi odgovaraju da će 1og (ali to je may/maybe).Zatražio povrat novca i to je to. Naručio na ebay-u za 20 $ skuplje pa neka opale PDV barem znam da će mi stići. Tako da znate vi ostali koji ste naručili Haier. A najbolje je da se svi zovu Jennifer u Live chat-ovima na ostalim stranicama i naravno nemaju ga nigdje ''In stock''. |
![]() |
![]() |
#1827 | |
El Mattador
Datum registracije: Nov 2001
|
Citiraj:
Po cemu je savrsen ondosno po cemu mislis da je bolji od HTC One (osim mozda cisto financijski, za puno manje novaca dobijes malo losiji mob) ? |
|
![]() |
![]() |
#1828 | |
RESPECT MY AUTHORITAH
Datum registracije: Jul 2008
|
Citiraj:
Tako oni bolji imaju vlastiti način izračunavanja brzine, kao što je MyTrack, Copliot, u njima je uvijek prikazana stvarna brzina. Dok neki drugi informacije kupe iz MTK-a koji ima manu da uvije kprikazuje veće brzine od stvarne.
![]() |
#1829 |
Guest
|
A otkud kupe MyTrack i Copilot podatke o brzini? |
![]() |
#1830 |
Premium
Datum registracije: Jul 2006
|
Bio sam napravio preorder s http://www.jsxltech.com. Bila je šema da će kao dobiti po 10-tak, 20 uređaja. Na kraju je ispalo da nista nisu dobili i da ne znaju kad će ga uopće dobiti. Uredno su vratili novac, nakon 48h od zahtjeva za refund-om. |
![]() |
![]() |
|
|