|
|||||||||||
|
|
#1651 | |
|
Premium
Datum registracije: Jun 2009
|
Citiraj:
. Tu je još I Faea F1 koja isto ima neki Qualcomov quad ali je A5. To je to manje više, ima hrpa ovih skroz neprovjerenih uređaja pa biraj. Ja sam također naručio Cubota, presudilo je jako puno prodanih komada, solidan community i naspram većine u tom cjenovnom rangu ima 720p screen umjesto qHD(iznimka Haier W910). |
|
|
|
|
|
#1656 |
|
Premium
Datum registracije: Jan 2007
|
ja mislio ovih dana zakapariti lenovo P780.. 5", gorilla, 4000mAh baterija... je malo skuplji od ovih no name klonova, ali valjda je i kvalitetniji... i sad slucajno odem na lenovo web i vidim da uopce nema gorillu.. tako da... sve je to presumnjivo i polako odustajem od kineza.. |
|
|
|
|
#1657 | |
|
सच्चाई यह है कि वहाँ से ब
Datum registracije: Jan 2008
|
Citiraj:
http://www.etotalk.com/advanced_search_result.html?keyword=gorilla&search_in_description=1&inc_subcat=1&productsort=1 Btw, je li tko gledao onu official stranicu od Cubota, toliko grešaka u opisima, M6589 ima i qHD i HD ekran, A6589 8mpix kameru a na slici stoji 10 i tako dosta stvari. Negdje su malo A-link telecom a negdje A-link Terlecom ![]() |
|
|
|
|
|
#1658 |
|
Ex-Gastarbajter
Datum registracije: Sep 2003
|
Dobio sam mail od Cubot-a direkt. Kazu da skinem "GT99 T Card upgrade firmware" i to flasham da rijesim problem. Dobio sam i link + upute na engleskom. Sad sam na poslu pa nemogu nista do navecer. Ima li netko kakve info sto je T Card? Transflash card (micro SD)? |
|
|
|
|
#1659 |
|
Registered User
Datum registracije: Aug 2013
|
Ima li itko iskustva sa Feiteng mobitelima?? Na nekolio foruma i stranica stoje kao kineski brend, na gizchina imaju pohvale za model koji je kopija samsunga S4.. Ili recimo Amoi N828 koji je netko vec spomenuo, i ta firma stoji po nekim stranicama kao ozbiljna firma i ovaj model se hvali.. Jeli netko od ovde prisutnih imao doticaja sa nekim od ovih modela? |
|
|
|
|
#1660 | ||
|
Antimićanin
Datum registracije: Aug 2007
|
Citiraj:
Tak jasno da lažu. Što bi prodali i kome da pišu točne podatke vezano za mobove ?Citiraj:
|
||
|
|
|
|
#1662 | |
|
|
Citiraj:
Jedino je za vjerovat kineskim premium brandovima tipa Zte, Huawei i sl... Ovo drugo je sve ubij boze, pola ih nema normalnu web stranicu a onda jos i selleri znaju malo navalit svega i svacega. Cudi me da GT99 nema kakav Gorillatrail plexiglass ![]() G3 je provjeren model koji je dugo na trzistu i s vremenom se samo poboljsava. S gorillom i alu sasijom je i meni jako zanimljiv a tu je i navodno dosta dobra baterija... Slike? Bilo bi dobro da se kolega koji ga ima javi i malo nas prosvijetli. |
|
|
|
|
|
#1663 |
|
Ex-Gastarbajter
Datum registracije: Sep 2003
|
Sad sam vidio, 394Mb download, bit ce cijeli novi software. Sumnjam da ce pomoci, ali probat cu navecer kad dojdem doma. |
|
|
|
|
#1667 |
|
Premium
Datum registracije: May 2010
|
Jel moze kakva preporuka mobitela 6 incha ? Namjena bi bila surfanje i gledanje filmova tako da je pozeljna sto jaca baterija i rezolucija bar 720p. Takodjer je vrlo bitno da podrzava 3g t-com i tele2. Kamera, gps i svi ostali ficuri su nebitni. Tablet ne smijem imat ali mobitel mi je dozvoljen, vece nesto od 6 incha ne stane mi u sluzbeni :-) djep. |
|
|
|
|
#1668 |
|
Registered User
Datum registracije: Oct 2003
|
|
|
|
|
|
#1671 | |
|
Premium
Datum registracije: Nov 2004
|
Citiraj:
|
|
|
#1672 |
|
Premium
Datum registracije: Dec 2004
|
marko: proc 1,2 ili 1,5, opći dojam, (nije li 10.8mm malo previše), fotke, video... u najužem izboru mi je ako uskoro ne stave i prodaju crvenu rižu. dilema je zašto da kupim jiayu a ne npr cubot gt99, ako izuzmem gorillu. |
|
|
|
|
#1673 | |
|
El Mattador
Datum registracije: Nov 2001
|
A evo kad je naruceno: Citiraj:
![]() Ali dobro, treba josproputovati od Zagreba do Metkovica tako da se mogu nadati da ce me mob cekati doma (ili u posti) kad se vratim. |
|
|
|
|
|
#1675 |
|
Xulos :)
Datum registracije: Sep 2007
|
stigao moj lenovo a660, izbjegao i troskove carine i pdv (minideal) http://ips.posta.hr/IPSWeb_item_even...&Submit=Submit Slike okacim sutra jer nisam kuci, moji mi javili
|
|
#1677 |
|
Antimićanin
|
|
|
|
|
|
#1679 |
|
Antimićanin
|
|
|
|
|
|
#1680 | |
|
|
Citiraj:
Sto se performansi tice to je sve uglavnom isto... A za debljinu, ja bi bio sretan da mi je haier 2-3mm deblji te da su ubacili malo jacu bateriju. Btw, i moj je Cuby sletio u Zg. |
|
|
|
![]() |
|
|