|
![]() |
#1771 |
Premium
Datum registracije: Dec 2006
|
|
![]() |
![]() |
#1772 |
Premium
Datum registracije: Nov 2008
|
Steve Ballmer odlazi s Microsofta, nova prekretnica za tvrtku? http://www.wpcentral.com/microsoft-c...tire-12-months |
![]() |
![]() |
#1773 | ||
Premium
Datum registracije: Aug 2007
|
![]() Citiraj:
![]() ![]() Citiraj:
![]() ![]() --- Još uvijek nema opcije za gašenje osvjetljenja tipki ![]() ![]() Zadnje izmijenjeno od: FitzTN. 23.08.2013. u 20:55. |
||
![]() |
![]() |
#1776 |
The mighty pirate
Datum registracije: Sep 2007
|
#1777 |
Moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
#1779 |
Banned
Datum registracije: Apr 2011
|
Danas mi se na L620 dogodilo nešto čudno. Uređaj je prijavio da je baterija pri kraju - 5%, i prištekao sam ga na njegov punjač. Nakon toga se rebootao, ispisao je "NOKIA", i nakon toga nacrtao veliku bateriju sa crvenom oznakom da je prazna, i da je priključen na struju. Nije se mogao uključiti nikako, nije pomoglo vađenje baterije, punjenje preko PC-a itd. Riješenje je soft-reset, koji ne briše ništa s moba, sve postavke i aplikacije ostaju na mobitelu. Dok je tako mobitel priključen na punjač, 8s držati tipku "Volume Down" + "Power" tipku. I to je to. Stvarno neugodna situacija, jer sam se uzrujao, mislio sam da je baterije umrla nakon 7 dana korištenja uređaja. |
![]() |
![]() |
#1780 |
Premium
Datum registracije: May 2010
|
Malo sam istrazivao sta se sve sprema u onaj other pod zauzece memorije. 1. Thumbovi od tabova u pregledniku. 2. Lozinke. 3. Cache od preglednika. Sve u svemu preglednik nista ne pamti ako mu nije dopusten pristup memoriji Takodjer se tamo spremaju i mape koje se skinu za here drive+. Zakljucao sam upotrebu memorije sa shrink storage i onda testirao. Problem je sto klasicno ciscenje podataka iz ie ne brise sve iz memorije pod other i nakon 2-3 tjedna malo intezivnijeg surfanja nakupi se dosta toga. Da je moguce aplikacije i karte spremat na sd karticu problem bi bio 90% rijesen. |
![]() |
![]() |
#1781 | |
Banned
Datum registracije: Oct 2005
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
#1782 |
Banned
|
Pa moguće je karte spremati na SD karticu. Skini si Lumia Storage Check. Mape možeš prebaciti na SD karticu, s tim da ih zapravo ne prebacuješ, nego brišeš manualno mape iz interne memorije, i ponovno ih moraš skinuti na SD karticu. Također možeš očistiti temp folder - moj za 7 dana bude oko 1.5GB, a nakon čišćenja je uvjek 348Mb (nešto vjerovatno uvjek treba zbog nekih aplikacija). |
![]() |
![]() |
#1783 | |
Banned
|
Citiraj:
Dakle, uređaj mi se nije isključio, nego je bio na 5%, počeo se normalno puniti. I onda nakon 5-6min punjenja (stoji mi kraj PC-a), zasvijetlio je display i rebootao se. Dakle nešto zaista čudno. |
|
![]() |
![]() |
#1784 |
PRO
Datum registracije: Apr 2010
|
Nokia Lumia 620 - Amber update: Lajtmotiv ovog osvrta: Isti k*rac ![]() Ekran: - čitam po netu kako je sada ekran responzivniji i nema toliko "štucavica". To su neistine i laži. Kao i prije update-a, zna tu i tamo zaštucati ekran i touch, obično kad se treba javiti na poziv. Također su ubacili one postavke (Lumia colours), stvarno sjajna stvar na crno - plavom OS-u (ili koja se već boja odabere za tile). Glance feature jede bateriju, što je po meni odličan feature za mobitel koji ionako ima 1200 mAh bateriju. ![]() Kamera: Kvaliteta slike je poboljšana, i to baš vidno. Više nema toliko ispranih tekstura (ima sada doduše malo više šuma, no bar ima detalja). Instalira sam i PRO Cam, odlično radi, te daje prividno bolje slike od stock kamere, a katkad se ne pali jer nema dovoljno rama: "Please close some apps" - po toj poruci se da naslutiti da nam u GDR3 stiže opcija za ubijanje aplikacija, jer je zasada nemamo. Brzina OS-a: Tu se vraćamo lajtmotivu ovog osvrta. ![]() Na početku sam ima dojam da je stvarno brži sustav, što se uvijek ima nakon friške instalacije OS-a. No nakon 30 aplikacija, 134 slike i 12 videa, 722 MB mapa, itd....pogodili ste, ista stvar kao i prije update-a. Sve u svemu, na kraju dana, ovo je još uvik brz OS, besprijekorno fluidan, i neumoran u svojem "Resuming..." multitaskingu. Svima koji se žale kako nemaju Amber update, pogledajte mobitel i recite - "koga briga (za engleze - i don't give a rats ass)". Vaš uvijek objektivni, Strojnica
#1786 |
Banned
|
Meni još nije stigao update, makar sam ga skinuo na PC preko Nokia Care Suitea, i update mi je vidljiv u Nokia Software Updateru for Retail, ali kada pokušavam updateati (ne mogu maknuti kvačicu za wipeanje podataka) mi izbaci grešku (fatal error bez ikakvog koda). I to je to. Kako ste vi updateali svoju 620? |
![]() |
![]() |
#1788 | |
Premium
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
#1791 | ||
Banned
|
Citiraj:
onda napravi onu foru sa proxijima, ionako znaš kako čim imaš besplatni Here+ ![]() Citiraj:
059S2G1 RM-846 VAR EU-HUNGARY AL BA BG CY CZ+ AV Imam skinuti i Amber, i stock firmeware, pa ti mogu uploadati, ako se želiš vratiti na stock. ![]() |
||
![]() |
![]() |
#1792 | |
Premium
|
Citiraj:
![]() Na kraju me docekalo: Service not available System could not retrive storage information a ispod toga na ekranu beskonacni Loading ..... ![]() ebem im misa ![]() Dakle koja bi bila alternativa ako je uopce ima ? Mislim nije meni mrsko jednom mjesecno ponovo "postavit" telefon ali nema mi to smisla a shrink storage i storage cleaner ne naprave bas nista, nesto sitno 1-2mb oslobode i to je to.... |
|
![]() |
![]() |
#1793 | |
Moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
Citiraj:
Dok sam imao HTC 8S koristio sam Storage Cleaner. Sasvim je dobro obavljao posao čišćenja temp foldera.
''Of all the things I've lost I miss my mind the most'' Mark Twain Zadnje izmijenjeno od: Wolverine. 25.08.2013. u 20:58. |
|
![]() |
![]() |
#1794 | |
Banned
|
Citiraj:
Ali i ako se desi -> znam što i kako. http://img141.imagevenue.com/img.php..._122_195lo.jpg Anyway - fali mi nekakav File Explorer, ali da je free, i da može pretraživati audio/video/picture fileove, i slati cijelu mapu preko BT-a. Također bi dobro došao nekakav software za snimanje razgovora tokom telefoniranja. Zadnje izmijenjeno od: Don Kihoty. 25.08.2013. u 22:37. |
|
![]() |
![]() |
#1795 |
Premium
Datum registracije: Oct 2009
|
pozdrav; do sada sam koristio android pa sam nov u wp8. imam lumiu 520 i odmah u startu sam zapeo, imam brojeve kotakata na sim kartici ali ih pod osobe ne vidim, a uvezi sim kartice mi je neaktivno, molim pomoć
#1796 |
PRO
Datum registracije: Apr 2010
|
http://www.windowsphone.com/en-us/ho...m-my-old-phone "If the Import SIM contacts button appears dimmed, it either means that the import is already in progress, or you don't have any contacts stored on your SIM card." Provjeri na nekom drugom mobitelu da li zaista imaš SIM kontakte.
#1799 |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
Pozdrav, može preporuka nekog jeftinijeg smartofna na wp8? Gledam 520 i 620.. Uzimam tek tolko za surfanje i email.. Kolko baterija drži na njima prosječne upotrebe? Nekak mi je 520 bolja radi veće ekrana, a i pretpostavljam da je i bolja u drugim aspektima spram 620-tke.. |
![]() |
![]() |
#1800 |
Banned
|
Meni bi falila bljeskalica. Što se tiče surfanja, koristi istu rezu, dakle slika će biti manje čista, jer je ppi indeks manji. Baterija je malo bolja, ali ono, dan i pol - dva možeš imati na obje. Meni je bljeskalica i bolji osjećaj u ruci presudio. |
![]() |
![]() |
|
|