|
![]() |
#1741 |
Premium
Datum registracije: Nov 2008
|
S Pro Camera app, Lumia 920 radi bolje slike navodno ![]() http://www.nokiapoweruser.com/2013/0...-amber-update/ |
![]() |
![]() |
#1743 |
PRO
Datum registracije: Apr 2010
|
stavljen amber update na lumiu 620. zasada sam naprosto odusevljen. Nisam midlija da moze fluidnije raditi, no cini se da stvarno moze. uglavnom, ukratko, prije detaljnijeg osvrta: imam data sense, kamera puno bolje radi, ekran je responzivniji, nema vise nekih bugova u radu koji du me smetali, puno bolji memory management, te brze spajanje na wifi.
#1744 | |
Premium
Datum registracije: Jul 2008
|
Citiraj:
cesto swicham izmedju Twittera i Internet Explorera.. prije sam moro cekat pol sec-sec da se prebaci nazad na Twitter (famozni crn ekran/reasuming).. sad je switch instantan ![]() mislim i ono prije se moglo prezivit.. al ak vec moze brze zast ne ![]() kamera puno prije okida prvu fotku (prije se moralo cekat par sec - iritantno), i kamera mi daje bolje slike pri losem svjetlu (L820)... da li je to do optimizacije od strane Nokie ili MS-a ne znam.. al svaka im cast ![]() Glance i double tap to wake sam odma upalio, jednostavno must have (2 stvari koje su mi falile sa C7/N9)... jedino sta mi sad fali su notifikacije na glance ekranu (bar propusteni pozivi/sms) ![]() |
|
![]() |
![]() |
#1745 | ||
The mighty pirate
Datum registracije: Sep 2007
|
Citiraj:
Citiraj:
![]()
![]() |
#1746 |
Registered User
Datum registracije: Dec 2009
|
Pa iskreno i nisam osjetio sto je stroj osjetio hehe. Jedino glance i touch mi je fiksan ostalo ne vidim, ali oke fact is fact nokia did a good job ![]() Zadnje izmijenjeno od: seno. 22.08.2013. u 00:53. |
![]() |
![]() |
#1747 |
PRO
|
#1748 |
gadget freak
Datum registracije: Oct 2009
|
#1749 |
Premium
Datum registracije: Dec 2006
|
|
![]() |
![]() |
#1750 |
The mighty pirate
Datum registracije: Sep 2007
|
#1751 |
PRO
|
#1753 |
Registered User
Datum registracije: Aug 2013
|
pozdrav, ja imam huawei w1 i sve radi savršeno osim wp8, e to koda u ferrari uliješ loše gorivo i umjesto da juri on se jedva kreće ![]() |
![]() |
![]() |
#1756 | |
Moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
Evo i ja danas digo Amber update na Lumiji. ![]() Sad radi još glađe, a tu je i Pro Cam pa su fotke ipak malo bolje no ranije sa stock softverom. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Citiraj:
![]() |
#1757 |
Registered User
|
ma to s yt je još najmanji problem, na mobitelu od 350 kn nisam imao ovakvih gluposti kao što imam na ovom, i znači da će vjerojatno i ostat na tome jel nevidim da se spominju updati, tako da ako neko misli kupovat wp preskoči huawei! bar za sad |
![]() |
![]() |
#1758 |
PRO
|
#1759 |
Moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
Mislio sam da će mi smetat veličina no brzo sam se navikao, posebice na masu. No u odnosu na 8S radi puno glađe. Mislim i HTC 8S je radio dosta glatko, no ovo je posve nova razina ugode korištenja. A imam osjećaj da je i sad s ovim updateom rad još glađi. Najveća razlika je kamera koja je osjetno bolja kod Lumie 920, posebice sad nakon updatea. I naravno ne trebam svako malo gledat koliko prostora imam na mobu jer je 4GB na 8S stvarno malo. Također 920-ica je u stanju jako brzo pojest bateriju, no izdrži mi jedan dan pa se ne žalim. Ono što mi se više svidjelo kod HTC-a kako 8S tako i 8X je kvaliteta kućišta koje je po meni bolje tj ostavlja bolji dojam nego na Nokiji.
#1760 | |
Premium
Datum registracije: Nov 2010
|
Citiraj:
Meni je fora na Nokiji polycarbonate body, ne daje baš dojam jeftinoće i na jake padove/udarce ne puca nego se samo blago udubi. |
|
![]() |
![]() |
#1761 | |
Premium
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
#1762 | |
Premium
Datum registracije: Jul 2008
|
Citiraj:
"Hi when the GDR2 windows 8 update will be available for the W1 devices?" "Huawei Device Windows Phone IOS upgrade depends on Microsoft. Please refer to them for this issue. Thanks." |
|
![]() |
![]() |
#1763 |
Premium
|
meni još ne daje nikakav update ota a ni preko nokia software updatera ![]() EDIT evo upravo provjeria, za moj model je na "waiting for approval" Zadnje izmijenjeno od: karlanal. 23.08.2013. u 12:10. |
![]() |
![]() |
#1764 |
Banned
Datum registracije: Oct 2005
|
WP je druga najpopularinija platforma u Latinskoj Americi |
![]() |
![]() |
#1765 |
Premium
Datum registracije: Aug 2007
|
Meni se čini da su mi svi osnovni ringtoneovi drugačiji nakon updatea. Kako je kod vas? To zaista nisam tražio da mi promijene ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1766 | |
Registered User
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
#1767 |
PRO
|
ringtonovi su i meni izmijenjeni, a abeceda se pojavljuje kad instaliras vise od odredjenog broja aplikacija.
#1768 |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
Nokia već testira GDR3 http://www.nokiapoweruser.com/2013/0...t-nokia-india/
#1770 |
gadget freak
Datum registracije: Oct 2009
|
Stisni samo na slovo i odaberes pocetno od appa koji ti treba. Brze od skrolanja ako imas puno appova,a jednostavno.
|
|