|
![]() |
#931 | |
Premium
Datum registracije: Nov 2008
|
Citiraj:
slušalice su prelagane i ništa ,glava nit uho, ne boli nakon par sati slušanja. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#932 |
Premium
Datum registracije: Nov 2012
|
Dakle,kupujem headset jer mi je ovaj na rubu crkavanja. Ne tražim previše,samo za igrice,filmove i youtube. Ništa više,možda da imaju malo bolji mikrofon,za skype XD U links ima Plantronics GameCom 307 za 190kn. Mogu naručiti Ozone attack(snow možda) za 150-160kn)u gamershop.com.hr(kakvo je vaše iskustvo s njima?). Vidim u instar ima SteelSeries 3H,kakve su? Ili da naručim Siberia V2 preko ebaya? To neznam sa ebayom,da nebude DOA(dead on arrival). Jesu li ove dobre? (http://www.ebay.com/itm/E-3LUE-Cobra...item43bda397e5) Ili ove,imaju 7.1 sound (http://www.ebay.com/itm/Warm-gift-ba...item5aece8453e) Hvala ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#933 |
Premium
Datum registracije: Apr 2007
|
Kupi si ovaj mikrofon i za 40$ s Ebaya Samson SR850. Zajedno te izađe 5-10$ skuplje od ovih s tvojjih linkova, a razlika je neusporediva. Prije sam imao Plantronicsov GameCom 367 koji je koštao otprilike kao ovo dvoje zajedno, a u zvuku niti blizu - bilo u glazbi, bilo u igrama. Ovaj štap od mikrofona sam srezao i zaljepio ga sa stražnje strane monitora, izgleda kao da je došao tako uz omnitor, bio bi jedino problem ako bi ga trebao nositi negdje.
![]() |
![]() |
#935 |
Premium
|
Evo ih za 37$ sa shippingom Ništa od ovoga nije pro, ali nije niti totalni šrot kakav ćeš dobiti uzimanjem headseta. Vjeruj i u igrama se isto itekako osjeti. One GameCom 367 su hvalili kao headset s dobrim zvukom, a daleko bolji zvuk si dobio s malo prije spomenutim Philipsovim bubicama za 75kn.
![]() |
![]() |
#936 |
Omicron Alpha resident
Datum registracije: Jun 2009
|
Pošto sam fakat mislio potrošiti što manje na in ear sluške uzeo sam Kanen KM92. Platih ih 5 i pol dolara i sad čekam da mi stignu. Po onome što sam čitao po forumima čine se kao jako dobra kupnja za tu cijenu (review, komentari) tako da, ako netko želi, mogu baciti i svoj neki komentar dok stignu ![]() EDIT: Evo i jeftinije, za 4,7$
95% of the world is retarded, I'm glad I am the 10%. Zadnje izmijenjeno od: Mario92. 30.07.2013. u 18:15. |
![]() |
![]() |
![]() |
#937 |
Premium
Datum registracije: Jul 2008
|
Pozdrav, Trebala bi mi preporuka wireless slusalica, cijena max 500kn. Trebaju mi za slusanje muzike, gledanje filmova/serija i za igre. Te ako je moguce da se mogu spojiti na mobitel. tnx Zadnje izmijenjeno od: Elder. 01.08.2013. u 21:45. |
![]() |
![]() |
![]() |
#938 |
Debeli gad
Datum registracije: Jun 2010
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#940 |
Premium
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#942 |
Premium
Datum registracije: Oct 2012
|
Moze sugestija za headset od 200injak kunića. Po mogućnosti trgovina u ZG, ili moze dostava iako mislim da naplacuju dostavu na manje iznose... prvenstveno gaming, malo slusanje glazbe (sa youtuba) nije ni naodmet neka kombinacija slusalice + posebno mikrofon ako mislite da je bolje fala edit: uzgred, ima li za kupit neki spliter u koji mogu upiknut i slusalice i zvucnike pa slusat istovremeno na obje strane (da ne moram prestekavat vamo tamo) Zadnje izmijenjeno od: orbital_station. 02.08.2013. u 13:29. |
![]() |
![]() |
![]() |
#943 |
Premium
|
Ako na zvučnicima koji se pretpostavljam nalaze na stolu imaš izlaz za slušalice, slušalice po potrebi pikni u njih, a zasebni mikrofon imaj cijelo vrijeme uštekan u zvučnu.
![]() |
![]() |
#944 |
Premium
Datum registracije: Jan 2008
|
Ima tko kakva iskustva sa SteelSeries 7H sluškama? Planiram ih kupit. I preporučite mi neki headset u tom rangu ako mislite da mogu bolje proći za tu lovu ili manje, dakle do 700kn. Trenutno imam SteelSeries 4H ali mi se ne sviđa što su open-type, dakle htio bi neke closed-type sluške. Sa 7H bi imao jedno i drugo pošto dolaze sa dvije vrste earcupsa, što bi mi dakako pasalo. Što se tiče kvalitete zvuka na 4H sam sasvim zadovoljan. Igram igre, gledam filmove i slušam muziku. Nisam neki audiofil niti mi trenutna zvučna nemože pružit audiofilsku kvalitetu zvuka, ali volim uživat u što kvalitetnijem zvuku. Imam X-Fi Xtreme Music zvučnu karticu. Jednog dana možda uzmem nešto bolje, ali za sad mi je ova sasvim dovoljna. Pucajte! ![]() Btw bilo bi dobro da se mogu kupit u Linksu ili nekom dučanu dostupnom u Rijeci. Zadnje izmijenjeno od: PR3DA70R. 03.08.2013. u 06:17. |
![]() |
![]() |
![]() |
#945 |
Premium
Datum registracije: Jul 2012
|
Blitz question: u potrazi sam za nekakvim in ear slušalicama (prvim u životu :P) i vidim tu da se preporučuje philips SHE 3590. Sad malo sam prošvrljao po elipso i tamo vidio da imaju Sennheiser CX 150 za 220 Kn pa onda još CX 281 za 289Kn, CX 280 za 300 Kn ... Moje pitanje: da li se isplati ić na taj CX 150 za 100 Kn + ? Ili se tu samo plaća marka (koliko sam shvatio taj Sennheiser je viša kategorija od Philipsa). Šta ovi ostali imaju da su cijene toliko više? Ako bi netko mogao prokomentirat ![]() Inače slušalice mi trebaju za povremeno korištenje, mikrofon nije nužan isto kao ni volume control, jasno mi je da mi je i Philips dovoljan ali onak isplati li se investirat u nešto skuplje? Da li kvaliteta prati cijenu ili ne? p.s Inicijalni buđet je bio do cca 150 Kn ali ako recimo viša cijena opravdava kvalitetu može se on i povećat, obično gledam omjer dobivenog i uloženog i da nije puno viša klasa u odnosu na ono što mi treba. |
![]() |
![]() |
![]() |
#946 |
Premium
Datum registracije: Feb 2007
|
Ja kada sam trzio InEar sluske, primarno sa kvalitetnim zvukom, redom sam dosao do zakljucka da postoje znatno bolje sluske od Senheiser cijenom do cca 350 kn. Vecinom su to kineske marke, poput Soundmagic, koje sam i kupio i vrhinske su. Ono sto zelim reci, Senheiser u tom rangu i nije nesto. E sad, ako ti kvaliteta zvuka nije primarna, gledaj sljedece stvari: Udobnost i kvaliteta kabela. Meni je to izrazito bitno. Kvaliteta kabela bi znacila da se kabel ne zapetljava (extra bitno ako ih stalno prenosis) i da se udarci o kabel ne prenose u uho (izrazito bitno ako trcis npr sa sluskama). Ovo je thread na head-fi forumu gdje ima masa review-a za razne slusalice, prema njemu sam ja izabrao i svoje, pa prouci malo. Mozda ti pomogne. http://www.head-fi.org/t/478568/mult...07-31-13-p-740
![]() |
#948 |
Registered User
Datum registracije: Nov 2007
|
Pozdrav. Tražim sluške oko 160 kuna i dvoumim se između Arctic P402 i Pioneer SE-M290. Pročitao sam svašta, kako Pioneer nije baš siguran na glavi (ne stoji dobro) do jeke u Arctic sluškama. Ili možda Philips SHL3000 ili SHP3000? Pa sad, ako netko ima koju riječ da napiše, puno bi pomoglo. Hvala DiRT, budem tamo uzeo. Zadnje izmijenjeno od: era111. 14.08.2013. u 12:40. |
![]() |
![]() |
![]() |
#949 |
► Play ▌▌ Pause ■ Stop
Datum registracije: Jan 2010
|
Imam Pioneer SE-M390 već godinu i pol i ne žalim ni kune, isto sam pitao neke ljude ovdje na forumu i preporučili su mi baš te Pioneerke, iako je i 290 slabiji model isto ok. Svakodnevno ih nosim na glavi po nekoliko sati i mogu ti reć da su ok, ali naravno ne u komadu nekoliko sati, skineš par puta i to je to. Nemam zamjerki, zvuk je odličan (pogotovo preko ovog programa na mobu) i bile su ispod 200 kn kad sam ih uzimao što je prejeftino. Slijedeće slušalice ako ću uzimat su HDJ 2000, ali izvana jer se ovdje ne isplate. EDIT: Evo tu sam ih uzeo, cijena je ostala ista!
![]() |
#950 |
Premium
|
Tražim bluetooth sluške za mobitel pa sam naletio na ovaj model. Kvaliteta priloženih slušalica mi nije toliko primarna jer ću ionako koristiti druge, važan mi je reciever. Pretpostavljam da se i u njemu nalazi mikrofon, a ne u kablu priložeih slušalica? Na Ebayu su 45$ u HK-u što više manje odgovara njihovoj retail cijeni, valjda su original. Neka druga preporuka?
![]() |
![]() |
#951 |
Xulos :)
Datum registracije: Sep 2007
|
![]() |
#952 |
Premium
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#953 | |
Premium
Datum registracije: Jul 2012
|
Citiraj:
![]() EDIT: ovo sivo - posve pogrešno ![]() Sad kad sam ih ispravno namjestio ok su čak i više nego dobre za taj iznos novaca. ![]() Zadnje izmijenjeno od: Forace. 15.08.2013. u 00:18. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#954 |
Premium
|
Nema nigdje. Ima netko savjet, a da nije naručivanje izvana? Gdje bi bilo najjeftinije naručiti u RH? Sve što sam našao je u biti 'daleko' od spominjanih iznosa (sa dostavom bi izašlo oko 140-150 kuna...a glupo mi preplaćivati toliko ![]() Ili ako ima koja alternativa, do sada sam koristio Samsung sluške što su došle s Omniom 7: ![]() Zadnji dio linka je ujedno i model. I te su mi dobre, bas malo čudan (neznam objasnit), ali sve u svemu su uredu. Koristim ih na Sony mp3 playeru. Recimo da mi je maksimum oko 250kn, pošto izvor nije neki ludo kvalitetan, pa da potencijal slušalica bude iskorišten. Isto tako bi bilo dobro da se ne događaju oni problemi kad jedna slušalica krepa ili nešto zbog 'loših' spojeva. (To se dogodilo na ovima nakon 2 godine, spoj u desnoj slusalici olabavio, radi sve kad se kabal nekako čudno postavi, rastavit se može jedino čekićem koliko vidim). Vidim AKG K321 u Ronisu na akciji, ali ne čitam baš dobre komentare o njima...CX300-II su možda preskupe za mene..nisam pametan više. Zadnje izmijenjeno od: bambi56x. 14.08.2013. u 22:50. |
![]() |
![]() |
![]() |
#955 |
Premium
|
Par stvari: - Koliki ti je zapravo budjet? - Za sto ti trebaju slusalice (slusanje glazbe, filmovi, radio...) - Gdje ces ih koristiti? (joging, doma u krevetu, za stolom...) - Kazes da nemas neki izvor. A onda kazes da imas Sony mp3. Sry, ali to vjerojatno nije tako los izvor kako mislis. Koji model imas tocno?
![]() |
#956 | |
Premium
|
Citiraj:
-Koristim ih za gotovo sve, po 5-6 sati na dan. Slušam podcaste, glazbu (od electronice do klasike, bas nemora biti izražen), gledam filmove, rjeđe igre. -Gotovo svagdje. Na putu do posla (pješice), na poslu za stolom, kod kuće za stolom, u fotelji, u krevetu. ![]() Na ovim sluškama od Omnie se dosta jako čuje kad udarim kabal, ali to mi se praktički nikad ne događa tako da to nije bitno. -A mp3 je bio najjeftiniji u svoje vrijeme, B152F, 300 kuna je izašo, i njegove sluške su se polomile u jedno mjesec dana (desna neradi). Svira on 320 mp3 jako dobro, ali nevjerujem da je neko oličenje kvalitete, no meni dosta. Što se playera tiče, možda za dva-tri mjeseca uleti novi, jer je na ovome počelo biti tijesno, ali isto neće biti neki skupi, vjerojatno opet Sony jeftinjak. Zadnje izmijenjeno od: bambi56x. 14.08.2013. u 23:00. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#957 | |
Premium
|
Citiraj:
nema šanse da rikne ak se pažljivo rukuje...meni to nikad nije bilo (imam 2 para in-ear Sony još iz 1995) e sad ak si i ti takav, onda kupi neke vulgaris pošto ti kvaliteta nije bitna jer ćeš svake bolje shebat takvim rukovanjem. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#958 |
Premium
|
A nije baš da ih bacam okolo i rastežem, skoro su nikad u džepu/torbi. Trenutno i ja koristim jedna prastare, neudobne, Sony sluške, nisu baš za dugo slušanje. |
![]() |
![]() |
![]() |
#959 |
Premium
|
Obzirom sto si napisao, .za te novce se mogu dobiti dobre in ear slusalice, no koliko dobre to ovisi gdje ih kupujes. Ako ne mislis narucivati iz vana onda si dosta ogranicen. Ove CX300-MK2 nisu navodno lose, i ja sam ih razmatrao, no posto sam ja narucivao iz vana, imao sam dosta veci izbor i u tom pogledu te sluske su ispale iz price. Ja sam svoje Soundmagic PL50 platio nesto malko vise od 400 kn sa svim davanjima carini. No isplatilo se svaku kunu. Kazem ti opet, pogledaj na onom sajtu popis svih onih slusalica, nadji si ono sto ti najvise odgovara i pokusaj naci kod nas. Obzirom koliko ih koristis i kako, savjetovao bi ti da gledas na udobnost, kvalitetu kablova i mikrofoniju. A posto ih koristis i vani, izolacija je isto dosta bitna. Kvaliteta zvuka mozda nesto manje, posto ih korists za svasta, ne samo za glazbu. Zasto ne dolazi u obzir kupnja vani?
![]() |
#960 |
Premium
|
Još sam u 1995-oj pa nemam nikakvu karticu osim za tekući. ![]() Hvala na savjetima, budem vidio ako šta nađem od onih. EDIT: Kolega mi iz Zagreba donio Philipsove 3590, i na prvi sluh, izgleda da su ove Samsungove što su uz mobitel došle mnogo kvalitetnije nego što sam ja to prvo mislio. Zvuk na ovima je neki mlak, bas je malo čudniji(širok i plitak ![]() Izgleda da ću ja u banku po Mastercard Refresh i pravac Ebay... Zadnje izmijenjeno od: bambi56x. 21.08.2013. u 16:31. |
![]() |
![]() |
![]() |
|
|