|
![]() |
#1 |
Registered User
Datum registracije: Jun 2013
|
nemogu igrati igrice
ovako, imam par igrica i neke nemugu igrati neznam jesu li kvarovi povezani pa ću ih sve nabrojati: 1 NFS:underground 2, jučer igra, sejva i ugasio komp, a danas nece da uđe u igru, okrece se pokazivač miša, ali igra uopče ne reagira u postavkama nisam niš važno mjenjao. isto je i sa battlefield 1942, ali ova neće već otkad (isti problem). Zadnja igrica GTA:SA> kad uđem u nju, stisnem New game i počne u dolje ljevom kutu se učitavat i na pol učitavanja izađe iz igre govoreći: program gta:sa.exe prestao je raditi.... ako netko zna bar malo molim neka se javi konfa: AMD athlon(tm) II X3 450 Processor 3,20 GHz, ram 4 GB, Windows 7 ultimate, dva hard diska jedan (MASTER) 500 GB,a drugi (SLAVE) 160 GB. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Premium
Datum registracije: Jul 2012
|
Grafička kartica? Da li je bilo kakvih nadogradnji? Upravljački programi od grafičke kartice? Temperature grafičke, sustava ....? Da li si išta mjenjao ? |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Registered User
|
grafička kartica: nVIDIA GeForce GTS 450 grafička nije mijenjana od kupnje kompa studeni 2012 BTW sto misliš o mojoj grafičkoj? e i sad sam instalira orginal gta 4 ali steka (procesor gore) kako to riješit hvala! |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Premium
|
A kako znaš davto nije. Takve probleme (nemogućnost pokretanja igrice, trzsnje itd.) uzrokuju obično ili windowsi u kojima je nešto otišlo ili loše/neispravno ili ponekad ne instalirani ispravni driveri (matična, čipset, grafička). Lijepo je srale7 reko: clean install pa onda dalje (pod uvjetm da znaš sam napravit reinstalaciju windowsa i da znaš instalirat drivere). |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Banned
Datum registracije: Nov 2011
|
dja o čemu pričamo dalje napravi prvo frišku instalaciju windowsa :S nerazumijem zašto ljudi otvaraju ovakve teme a nisu ni formatirali windows,...nerade mi igrice XD napravi frišku instalaciju windowsa,nakon toga odvrti nekoliko stres testova za grafičku,memoriju,procesor,...ako sve prođe ok onda se javi... |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Registered User
|
hej nevređaj me!!! windowsi su friško instalirani driveri su zadnji (novi) nije bilo nadogradnje i znam dosta o windowsima. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#11 |
Premium
|
I zašt je bilo teško napisati da imaš najnovije drivere? Pogledaj temperature na grafičkoj i proceaoru, izvrti OCacT test i pokušaj smanjivat detalje na driveru tipa antialisinga i sličnih stvari. Pa vidi da li će to što pomoć u igrici. |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 | |
Moderator
Datum registracije: Jun 2003
|
Citiraj:
I piše se: "Hej, ne vrijeđaj me!!!". Pa je onda nova rečenica koja počinje sa velikim slovom. Baš mi je drago da znaš dosta o windowsima, ali ne bi bilo loše da poradiš malo i na gramatici i pravopisu. ![]()
![]() |
![]() |
#14 | |
Premium
|
Citiraj:
Osim OCCT.a možeš probat i furmark za grafičku te prime za procesor. Možeš provjerit i sad "dxdiag" da li je sve u redu sa direct X om. |
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|