|
![]() |
#2 |
al se nekad dobro jelo...
Datum registracije: Jan 2003
|
Pa po specifikacijama mislim da nije ni daleko od samog vrha desktop replacement računala... Komp je zvijer ![]()
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
partibrejker
Datum registracije: May 2004
|
A ima kila ko i poznati nogometaš splitskog Hajduka Kranjčo! ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
the luda ribetna
Datum registracije: Aug 2004
|
old news bije je cak i na telci vec...al sto stoji stoji to je trenutno sam vrh notebokova... ps ta racunala/notebookovi mi imaju precudna imena ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
E Pluribus UNIX
Datum registracije: Oct 2002
|
Citiraj:
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
Feldwebel
Datum registracije: Feb 2002
|
Citiraj:
Naš me zanima kako bi taj Niko izgledao pod mojim šarafcigerom. Niti najjači se nisu proslavili.
![]() |
![]() |
#9 |
The Man
Datum registracije: Sep 2003
|
Nice, ali to više ne spada u prijenosna računala nego prenosive grijalice Ali kaj će to nekome ako želi prijenosno računalo kupuje se puno manja i lakša stvar ,a za desktop korištenje neisplativo ,kupiš običan komp sa boljim performansana za manje pare (makar nisam još vidio cijenu tog nike ali sigurno je puno)
![]() |
#10 | |
ČLAN FKTa
Datum registracije: Jul 2004
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#11 |
Faraon
Datum registracije: Oct 2002
|
lap je zvijer ali bas me zanima kako su rjesili hladenje. i jos 6kg opa dok igram brothers in arms da mi mama trazi da tuce orahe.
![]() |
#12 | |
The Man
|
Citiraj:
Nego taj niko koliko bi sati držala baterija (kaj sati minuta ![]()
![]() |
![]() |
#13 | |
The Man
|
Citiraj:
Niko biti će dostupan početkom srpnja i to po cijeni od 19,876.00 kuna + PDV (Dobiješ i torbu i win xp pro ![]() Link : http://www.vidilab.com/vijesti/vise.php?id=6911 Znači oko 22,000 Kn što je stvarno previše
![]() |
![]() |
#14 | |
a.k.a. LOPOV
Datum registracije: Feb 2005
|
Citiraj:
![]() |
![]() |
#16 | |
The Man
|
Citiraj:
![]() |
![]() |
#17 |
Premium
Datum registracije: Sep 2004
|
stvarno ne znam zašto takve stavri rade.... slože lap koji ima 6 kila i košta preko 20 000 kn... to neće kupit nitko komu treba prijenosno računalo a onaj komu treba kućni stroj za 20 000 kupi puno bolji... glupost.... oni trebaja slagat što jeftinije lapove za naše tržište a ne ovakve stvari koje nitko neće kupovat, sami sebe pokopavaju.... |
![]() |
![]() |
![]() |
#18 | |
The Man
|
Citiraj:
A i ima jel kada netko čuje ovakvu reklamu - najbrže računalo - a ima para u džepu i malo znanja i pameti bu kupil A i još postoji jedna njihova filozofija ,bolje prodati 1000 kompova po 22000 kn nego 3000 po 7000 i još im je jeftinije "prozvest" 1000 kompova nego 3000 ,a zarada čak malo veća A 1000 budala bu se našlo... ![]()
![]() |
![]() |
#19 |
Headbangig Grunf!
Datum registracije: Aug 2003
|
imaš ljude kojma treba takav laptop. Koriste ga kao prenosno stono računalo,radi samo na stolovima. Računaj da ti je 1500kn licenca za winXP ( bar će tako Končar istaknuti). Svaka čast na tome da je tolko jak ali 6KG je previše!
Porsche 6cyl.boxer se hladi zrakom komp se hladi vodom! Chairman of G.M.S. ![]() Former member of PCE 100+kg demolition squad Grunf je moj idol! Moji Grunf type modovi NB:Mini Monster NB,VGA:Ye Monster C!, Ye Monster D!,Abit NB:Abit mini Monster,PSU:Ultra Monster! ![]() Alfisti site, Alfisti forum |
![]() |
![]() |
![]() |
#20 | |
Premium
Datum registracije: Mar 2004
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#21 |
ČLAN FKTa
Datum registracije: Jul 2004
|
U pravu si...ali gledaj...kad se već uzima nešto tako skupo...gleda se i na renome proizvođača. Pa usporedi Končara sa Toshibom, IBM, HP itd itd. ![]() Ista situacija je i kod naših malo bolje potkoženih ljudi - okaši, genšeri itd. Neće niko Hondu Legend, Kiu Opirus, Mazdu Xedos, Škodu Superb ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
The Man
|
Ja to onda ne bi zvao prijenosno racunalo nego prenosivo računalo I da Končar je Škoda u svijetu kompića i nitko neće za Škodu dati (kada već kupuje takvu mrcinu) jednako para (koliko god jaka bila) kao za pošten auto (sličnih karakteristika)... Dobro opet kažem ima budala...
![]() |
#23 | |
Headbangig Grunf!
|
Citiraj:
Porsche 6cyl.boxer se hladi zrakom komp se hladi vodom! Chairman of G.M.S. ![]() Former member of PCE 100+kg demolition squad Grunf je moj idol! Moji Grunf type modovi NB:Mini Monster NB,VGA:Ye Monster C!, Ye Monster D!,Abit NB:Abit mini Monster,PSU:Ultra Monster! ![]() Alfisti site, Alfisti forum |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#24 | |
The Man
|
Citiraj:
![]() |
![]() |
#26 | |
Headbangig Grunf!
|
Citiraj:
tom cjenom. A ono kaj je tor rekao apsolutno stoji. Da nema tih ljudi Matsonic, PChips i ECS bi odavno propali je rnitko nebi kupovao njohovu robu kao i većina ostalih Šrtotex kompanija.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#27 | |||
The Man
|
Citiraj:
Citiraj:
Citiraj:
![]() |
![]() |
#28 |
Premium
Datum registracije: Sep 2004
|
svaka čast hrvatskom proizvodu.... volio bih kupovat stvari koje su barem djelomično proizvedene u ovoj državi samo kad vidim ovakve stvari..... zašto ne proizvode lapove do 6000kn, nešto što je pristupačno prosječnom čovjeku u ovoj državi.... a oni naprave lap od 22000kn.... takvih ako prodaju 50 komada.... to si imaju pravo priuštit veliki brendovi poput hp-a, del-a itd.... a ne neki končar iz neke male države tamo na balkanu.... trebaju se prilagodit našem tržištu i prosječnom korisniku jer onaj tko ima love sigurno neće kupit končar lap.... |
![]() |
![]() |
![]() |
#29 |
Moderator
Datum registracije: Nov 2003
|
imho mogli su izbacit jedan disk i stavit jedan 80-100gb 7200 i ono wtf? dvije prže u lapu... pa to nisam ni u desktopu imao... eto ti kile manje (da ne spominjem konačnu cijenu) - e onda bi mogli govoriti o isplativosti... ziher bi bio 2-3k jeftiniji. samo da citiram jutarnji... nešto ovak - "ugrađena je grafička kartica najnovije generacije geforce 2 6800 gts..." uglavnom tako nešto :evil_novinari: OT: neki dan je žena u jutarnjem radila duplericu o klimama i u box-u bilo nešto kao povijest klima, primjena i to... "najpopularniji modeli su kod nas tzv. split sistemi koje možete prepoznati jer liče na plazma tv ekrane"... šta pišeš to ženo božja? |
![]() |
![]() |
![]() |
#30 | |
Rabotnik
Datum registracije: Feb 2003
|
Citiraj:
Orijentacija na nize cijene povlaci za sobom i nizu kvalitetu (doduse ne nuzno). Ako su oni u svom poslovnom planu zacrtali proizvodnju high-end robe neka im bude. Ma koliko zvučalo čudno tržište Ex-SSSR i Ex-Yu još uvijek cijeni naše proizvode. Zasigurno će se u toj populaciji naći određeni broj ineresenata.
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|