![]() |
Koncar NIKO
|
Pa po specifikacijama mislim da nije ni daleko od samog vrha desktop replacement računala...
Komp je zvijer :) |
A ima kila ko i poznati nogometaš splitskog Hajduka Kranjčo! ;)
|
old news bije je cak i na telci vec...al sto stoji stoji to je trenutno sam vrh notebokova...
ps ta racunala/notebookovi mi imaju precudna imena:) |
Citiraj:
|
Citiraj:
Naš me zanima kako bi taj Niko izgledao pod mojim šarafcigerom. Niti najjači se nisu proslavili. |
jesu to prehota unutra stavili:D ?
čovječe 6kila:burn: |
A kolko se to grije?
Jel odma dobiješ kajganu ako ga držiš u krilu? |
Nice, ali to više ne spada u prijenosna računala nego prenosive grijalice
Ali kaj će to nekome ako želi prijenosno računalo kupuje se puno manja i lakša stvar ,a za desktop korištenje neisplativo ,kupiš običan komp sa boljim performansana za manje pare (makar nisam još vidio cijenu tog nike ali sigurno je puno) |
Citiraj:
|
lap je zvijer ali bas me zanima kako su rjesili hladenje.
i jos 6kg opa dok igram brothers in arms da mi mama trazi da tuce orahe. |
Citiraj:
Nego taj niko koliko bi sati držala baterija (kaj sati minuta :D ) |
Citiraj:
Niko biti će dostupan početkom srpnja i to po cijeni od 19,876.00 kuna + PDV (Dobiješ i torbu i win xp pro :) ) Link : http://www.vidilab.com/vijesti/vise.php?id=6911 Znači oko 22,000 Kn što je stvarno previše |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
stvarno ne znam zašto takve stavri rade.... slože lap koji ima 6 kila i košta preko 20 000 kn... to neće kupit nitko komu treba prijenosno računalo a onaj komu treba kućni stroj za 20 000 kupi puno bolji... glupost.... oni trebaja slagat što jeftinije lapove za naše tržište a ne ovakve stvari koje nitko neće kupovat, sami sebe pokopavaju....
|
Citiraj:
A i ima jel kada netko čuje ovakvu reklamu - najbrže računalo - a ima para u džepu i malo znanja i pameti bu kupil A i još postoji jedna njihova filozofija ,bolje prodati 1000 kompova po 22000 kn nego 3000 po 7000 i još im je jeftinije "prozvest" 1000 kompova nego 3000 ,a zarada čak malo veća A 1000 budala bu se našlo... :beer: |
imaš ljude kojma treba takav laptop. Koriste ga kao prenosno stono računalo,radi samo na stolovima.
Računaj da ti je 1500kn licenca za winXP ( bar će tako Končar istaknuti). Svaka čast na tome da je tolko jak ali 6KG je previše! |
Citiraj:
|
U pravu si...ali gledaj...kad se već uzima nešto tako skupo...gleda se i na renome proizvođača.
Pa usporedi Končara sa Toshibom, IBM, HP itd itd. :( Ista situacija je i kod naših malo bolje potkoženih ljudi - okaši, genšeri itd. Neće niko Hondu Legend, Kiu Opirus, Mazdu Xedos, Škodu Superb :D |
Ja to onda ne bi zvao prijenosno racunalo nego prenosivo računalo
I da Končar je Škoda u svijetu kompića i nitko neće za Škodu dati (kada već kupuje takvu mrcinu) jednako para (koliko god jaka bila) kao za pošten auto (sličnih karakteristika)... Dobro opet kažem ima budala... |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Tjah, ljudi koji donose čudne odluke barem na ovom svijetu nije nikada falilo. Zašto misliš da ih je sad ponestalo?:D
|
Citiraj:
tom cjenom. A ono kaj je tor rekao apsolutno stoji. Da nema tih ljudi Matsonic, PChips i ECS bi odavno propali je rnitko nebi kupovao njohovu robu kao i većina ostalih Šrtotex kompanija. |
Citiraj:
Citiraj:
Citiraj:
|
svaka čast hrvatskom proizvodu.... volio bih kupovat stvari koje su barem djelomično proizvedene u ovoj državi samo kad vidim ovakve stvari..... zašto ne proizvode lapove do 6000kn, nešto što je pristupačno prosječnom čovjeku u ovoj državi.... a oni naprave lap od 22000kn.... takvih ako prodaju 50 komada.... to si imaju pravo priuštit veliki brendovi poput hp-a, del-a itd.... a ne neki končar iz neke male države tamo na balkanu.... trebaju se prilagodit našem tržištu i prosječnom korisniku jer onaj tko ima love sigurno neće kupit končar lap....
|
imho mogli su izbacit jedan disk i stavit jedan 80-100gb 7200 i ono wtf? dvije prže u lapu... pa to nisam ni u desktopu imao... eto ti kile manje (da ne spominjem konačnu cijenu) - e onda bi mogli govoriti o isplativosti... ziher bi bio 2-3k jeftiniji.
samo da citiram jutarnji... nešto ovak - "ugrađena je grafička kartica najnovije generacije geforce 2 6800 gts..." uglavnom tako nešto :evil_novinari: OT: neki dan je žena u jutarnjem radila duplericu o klimama i u box-u bilo nešto kao povijest klima, primjena i to... "najpopularniji modeli su kod nas tzv. split sistemi koje možete prepoznati jer liče na plazma tv ekrane"... šta pišeš to ženo božja? |
Citiraj:
Orijentacija na nize cijene povlaci za sobom i nizu kvalitetu (doduse ne nuzno). Ako su oni u svom poslovnom planu zacrtali proizvodnju high-end robe neka im bude. Ma koliko zvučalo čudno tržište Ex-SSSR i Ex-Yu još uvijek cijeni naše proizvode. Zasigurno će se u toj populaciji naći određeni broj ineresenata. |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 11:49. |