|
![]() |
#2882 |
Guest
|
Pitanje jedno zašto u silver 1 dobijam manje po pobjedi od 8 do 15... Inače dosta mislio sam prvu koju izgubim danas izaći i dosta , ali jednostavno predobri igrači sa mnom pa sam totalno igrao opušten... odustajem (za danas...) ne vrijedi nekada poželiš izgubiti ali ne ide... PS. West i east isto imaju dobrih i loših igrača, sa tim da je trećina hrvatskih igrača prešla na west , jer su im smetali "noobovi" - većinom mlađa ekipa koja je smatrala da su puno bolji igrači... Većina njih da nije ovakvog postavljanja divizija bi bila na 1300, a i bili su na westu prije uspostavljanja ovakvog načina rankiranja igrača... Zadnje izmijenjeno od: Busola29. 19.07.2013. u 14:36. |
![]() |
![]() |
#2883 |
Premium
Datum registracije: Jan 2007
|
Zato jer ti je niži MMR, općenito većinom u 1. divizijama je teško doći do 100. Budi sretan dok ne dobivaš 1-5. Inače, pošto mjenjam champion pool (proširujem ga), počeo sam malo forsati Elise jungle i Ryze. http://www.lolking.net/summoner/eune/28604868#history Danas odigrao 7 rankeda, 5 winao, čisto zbog Elise, kakav ona ima gank potencijal. Blue - red - top/bot, kroz njihovu junglu nakon mažnjavanja vukova/wraithova na mid. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2884 | |
Premium
Datum registracije: Dec 2007
|
Citiraj:
Iskreno mislim da nema razlike velike između EUW i EUNE, samo je razlika što svi europski pro igrači igraju na EUW, dakle nas iz lower liga se to baš i ne tiče. EUNE - Iritinatni i glupavi Poljaci i Rusi, EUW - Preretardirani Španjolci i Francuzi, koji su po meni generalno najgori igrači u svim igrama ikada, bez ikakve konkurencije. I neznam kaj ti to stalno znači sa mlađim igračima, pa koliko ti imaš, 60?! Btw. nisam mogao odoljeti, pao je Spirit Guard Udyr, iako ga ne igram. Predobro izgleda. Zadnje izmijenjeno od: HAL. 19.07.2013. u 20:27. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2885 | |
Mirko, a ne Harry
Datum registracije: Nov 2009
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2886 | ||
Premium
|
Citiraj:
A build izgleda jednostavno, ali ga većinom gradim drugačije, obično moram inicirati fight-eve pa sam malo više tanky...ali ja sam ti dosta agresivan igrač, tako da mi je taktika s Elise jer je tako jako snažna da odmah natjeram top ili bot od njih da krenu rejđati ![]() Danas sam prvi put doživio "OMG THIS N00B JUNGLER PLATINUM 5, UNNINSTAL GAME" od plat 3 ![]() Mislim da je elise jedna od onih "easy to learn, hard to master". Citiraj:
|
||
![]() |
![]() |
![]() |
#2887 | |
Guest
|
Citiraj:
![]() Hvala na odgovoru , ali mi je izrazito glupavo ako mi se čini da partije za viši rang se ne boduju ili se možda varam... Što se tiče kvalitete igrača , a problem je što igra ima previše pubertetskih igrača koje bi valjda prvo trebalo upoznati sa nekom curom. Frustrirani , nabrijani , laju, ne fermaju ništa... , sjećam se WOW kada sam ga igrao 2005 i 2006 takve smo izbacivali iz gilde u sekundi. Predobrih igrača imali i prijavljivali se , ali to su likovi koji se ne znaju ponašati. Imali smo postariju gildu u WOW-u (demos casual gilda od 270 ljudi koja je među prvima išla u MC...) , čak se sastali u Zagrebu koja je bila prava mješavina muških i ženskih pa smo se neki i uživo upoznali. Najzanimljivije je bilo da je WOW igrao pripadnik britanskih specijalaca direkt iz Iraka i npr. menadžerica (i to kakva...) koja radi u Dubajiu. Šteta da nema više stranica linkao bi Vam slike menadžerica je BILA TOP ! I onda ti dođe nadrkani klinac i dere se i psuje na žensku što je pogriješila preko team speak (to tako iritantno ispada ![]() IGRA PREDOBRO , SPAVA doslovno na igri , ali uništava ZADOVOLJSTVO IGRE... Onda ga izbacimo , a on moli sorry gazda molim vratim me biti ću dobar... Netko mu je odbrusio : nema više kada smo ti nudili bonu nisi htio slušati ![]() |
|
![]() |
![]() |
#2889 |
(╯°□°)╯︵ ┻━┻
Datum registracije: Apr 2010
|
![]() |
![]() |
#2890 | |
Premium
|
Citiraj:
![]() Ali po meni su kvalifikacije općenito loše, jer već kad su kopirali Starcraft 2 sustav, onda su ga trebali kopirati 100%. Tamo kada dođeš na jedno od prvih mjesta (mislim da prva 3) svoje lige (u ovom slučaju i divizije), onda je bitno da se zadržiš na tome jedno kraće vrijeme i dobiješ automatski promotion. Totalno je glupo da u LOL-u moraš duplo raditi kako bi napredovao, a prečesto su kvalifikacije najgori dio igre, jer su užasno stresne, a ovisiš previše o četvero drugih ljudi. A aspolutno najgora stavr ikada je da ako leavaš jedan game iz serije (na champ selectu) da gubiš cijelu seriju, tko se toga sjetio... Zadnje izmijenjeno od: HAL. 20.07.2013. u 06:30. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2891 | |
Premium
|
Citiraj:
Općenito sustav mi je ok zbog tih divizija i to, ali mi je jako loš kada dođeš u promo/qual..ta fora da moraš gore ostati negko vrijeme (ajmo reći ako dođeš do 100, i onda da si od 100-70 nekih 5 narednih gejmova) i onda dobivaš promo bi bila ok. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2892 |
Guest
|
Pojavila se nova vrsta trollera u ovoj igri (bar tako imam osjećaj...) Postoje likovi koji su toliko frustrirani koji vise na rankedu , prijave se za igru i onda odbiju kada trebaju ući u igru. To stalno ponavljaju. Moraš biti turbo bolestan !... Šta će igre i ponašanje napraviti mladima... Nova generacija tih koji igraju na kompovima većina nisu normalni ljudi - skroz labilni ... Inače odigrao sam jedan game nespecifičan janna je igrala mid pojela našu luxisu i dobila doslovno sama partiju.... Kakav game svaki ulti nas je pravilno odbacila i onda bi neprijatelji dobili fight... Zadnje izmijenjeno od: Busola29. 20.07.2013. u 12:00. |
![]() |
![]() |
#2893 | |
Premium
|
Citiraj:
![]() mislim da sam si našao novog mid champa, koji spada u ovu s3 metu stack hp and win http://www.lolking.net/summoner/eune/28604868#history Zadnje izmijenjeno od: X-Plosiv. 20.07.2013. u 16:15. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2894 | |
Guest
|
Citiraj:
Ajmo reći da neki AOE mid champion kao brand će teško progurati svoj ulti na tako visokim rejtinzima (bar ja tako mislim...) , a ryze samo jača kako partija odlazi uz to item koji kod većine heroja nažalost mnogo puta igrači ne uzmu (iako budu po 2-3 heroja sa vrlo jakim speloovima...) banshe vail izrazito mu pomaže. Mene iznenađuje da se malo igra Galio na midu koji je takva kontra ap herojima da je to strašno...(uz to ako neprijatelj je previše u AP heroj koji dobija partiju...) Danas prve 3 partije blago katastrofa - ja jednu failao , jednu 4 na 5 izgubio 2 lika trollala i igrala neku svoju igru...( a sa teemom sam na početku pojeo nasusa...) i pomislih loš dan kada iza 3 vrhunske partije popraćene u zadnjoj partiji svime što me je nekada oduševljavalo igrati u rankedu na višim rejtinzima (mjeri se vrijeme kada se svaki put pojavi dragon , baron, vrijeme vraćanja inhibitora, gleda se za koliko vremena se oživljavaju neprijatelji...) Likovi me u startu flejmali zbog AP sone i na kraju lik iz gold2 kaže svaka čast na svom buildu... ![]() Bila je ista priča ko ovdje šta će sona sa tako malo armora , a na kraju lik ad carry se pokrio krpom i rekao sorry ![]() |
|
![]() |
![]() |
#2895 |
Mirko, a ne Harry
Datum registracije: Nov 2009
|
Galio nije tako dobar kao sto se misli, early moze malo zasmetat ap carryu ali mid i late strasno opadne. I ja sam mislio da je dobar pogotovo zbog ulti-a, ali em ga je lako interuptat em radi nula dmg-a. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2896 |
Premium
|
Po meni je najveći problem upravo to kaj mu ulti prekineš ako prdneš u njegovom smjeru. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2897 | |
Guest
|
Citiraj:
Prije se igrao top , mid i support danas ga više rijetko vidim (vjerovatno i puno starih igrača ne igra...) Odigrao sam jednu partiju na negdje rating 1400 i lik je jednostavno iskerijao nam partiju... Prije sam igrao dosta sa galiom (u ekipi...) na 1600 ratingu i bilo mi je uvijek ugodno ga imati na svojoj strani... Znalo se dogoditi da lik kada bi igrao sonu iza mog ultija odmah potegne svoj ulti , to je bilo grozno ako obuhvatim svojim ultije par protivnika... |
|
![]() |
![]() |
#2898 | |
Premium
|
Citiraj:
Skarner je pak druga priča, po meni jedan od junglera koji treba rework pod hitno. Nema doslovno nikakav CC prije levela 6, dakle gankovi su mu najčešće smiješni, ukoliko igraš protiv nekoga tko warda. Damage mu je nikakav, a clear time isto za drek. Ulti mu counteraš sa jednim itemom i onda opet cijela priča pada u vodu. Također ako nema flash nemože napraviti hard engage, jer ga jaki disengage timovi (tipa da imaš Janna, Fiddle, Nami za support) doslovno skroz unište. Također je katastrofalno mana hungry. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2900 |
Premium
Datum registracije: Nov 2004
|
Šanker je definitivno jedan od najmanje viable junglera u ovoj sezoni. Dok se recimo puno igrao u S2, no nikad se nisam bojao tog champa dok mi nije došao lvl 16 naviše sa TriForce i bregom armora i mane...
![]() |
#2905 |
Premium
Datum registracije: Nov 2008
|
![]() EDIT: Probao Aatrox-a, protiv Lissandre, Gold IV je bila na topu. Imali su super junglera, eve. Tako da sam krenuo 0:1:1 score, i cijelo vrijeme bio podjednako, nisam baš mogao outfarmati lissandru, ona je ipak farming mašina + ranged. Moj voli do 13. min uopće nije došao top, a lissandra me stiskala bogovski. Ali na kraju 9:5 score, late triple-kill i GG. Super champ, nije tako op kako smo govorili. Zadnje izmijenjeno od: Mommistake. 22.07.2013. u 18:11. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2906 | |
Premium
Datum registracije: Nov 2008
|
Citiraj:
![]() Kha ili Fizz ![]() I za probati Trešinu ![]() |
|
![]() |
![]() |